Pusztán csak arról beszéltem hogy mivel ezeken a meccseken tét nélkül játszhatna,úgy is játszanak gyakorolnak és élvezik a játékot,persze egészen biztosan vannak olyan csapatok akik valóban telibe szarják csak túl akarnak rajta lenni.....
Nem egy olyan meccset láttunk már ahol a két nagy csak kínlódva tudott meccset nyerni,nekünk volt néhány ilyen az Érd ellen is....a Fradinak meg a Vác szokott gondot okozni
A Siófok ellen is ugyan úgy nem játszatják a legjobbjaikat mint a Győr ellen. A volt edzőjük meg is jegyezte az ősszel, hogy nem volt értékelhető meccsük a Győr elleni meccsükig, mert az ellenfeleik a legjobbjaikat pihentették ellenük. Totál feladják a meccseket a 3 nagy ellen a többiek(kivétel a nemzetközi kupáért hajtók).
'Én viszont nem ezt látom. A bajnokságban a Fradi és a Győr ellen többség feladja és a sok légiós miatt sokat is vannak forgatva.'
Akkor ezt rosszul látod,mert amíg bírják igen is oda teszik magukat az ETO és a Fradi ellen is,hiszen ezeken a meccseken semmi veszíteni valójuk nincs.....
Láttam egy csomó meccset a hétvégén, minegyiken férfi páros vezetett. Az átlag színvonal nem volt sokkal magasabb, mint az EB-n. Olyan durva hazafújást, mint a mai Metz-Rosztov meccsen a két spanyol művelt, pedig nem láttam az EB-n.
Persze h nem ezt látod, mert ugyanazt a szöveget fújod már két hónapja csak azért h fölöslegesen keltsd a feszültséget, meg h felhívd magadra a figyelmet. Amúgyis ez a te egyetlen célod a fórumozással, a kézilabda nem érdekel. És nem is értesz hozzá.
Én viszont nem ezt látom. A bajnokságban a Fradi és a Győr ellen többség feladja és a sok légiós miatt sokat is vannak forgatva. Pihenni is van idő, de ha 3-4 nap elteltével van két komoly meccsük akkor ki vannak pukkadva. A válogatottban meg csak egy nap a szünet, s ezért látványos a rossz erőnlét és légiós sincs, hogy a helyükre lépjen.
A válogatott játékosokat a klubjukban is lehet látni játszani, jó iramú meccseket látok, és bizonyos játékosoknak elég sok is a játékperce és bírják szuflával, a mentális oldalát már sokkal inkább érzem megoldandó feladatnak...
Szerintem az erőnléti probléma a válogatott játékosoknál fel van fújva. Biztosan vannak olyan játékosok, akik nincsenek TOP erőnléti szinten a csapaton belül (Tomori, talán Zácsik), de nem ezen múlott a gyengébb szereplés. A válogatott erőnléti edzője olyan keveset foglalkozott 2020ban a lányokkal, h minimális hatása van a játékosok állóképességére.