Keresés

Részletes keresés

Képvilágosító Creative Commons License 2023.12.21 0 0 5

Felhozom egy ma aktuális rajzzal:

 

 

 

napnyugta

napkelte

téli napforduló

a nappal hossza

 

 

te lujza- Creative Commons License 2023.02.25 0 0 4

:DDDD

Liberius Creative Commons License 2020.10.21 -1 0 3

Ezekből (fiatal nő) egyre kevesebb van, mert már szüleink is kevesebb gyereket vállaltak összességében, mint ahányan voltak, s a középkorú korosztály még ennél is jobban elszabotálta az utódlást az egész világon.

 

Ezért aztán rengeteg az öreg (vénasszony!), a fiatalok meg fogyatkozóban, akiknek helyre kellene állítaniuk az egyensúlyt, de az kb. egy teljes generációs feladat, rengeteg utód vállalásával. Addig meg rohamosan növekszik a szakemberhiány, és a fölsőbb körök rettegve rágódnak azon, hogy mi lesz itt az egész világon. Mert ha így marad, akkor csak a túlnépesedők maradnak meg. Azok, akik szintén tőlünk várják a hiányzó szakembereket. Mivel megoldás - egyelőre - nincs, így arra törekednek, hogy ki ne derüljön, mi is okozta ezt a demográfiai katasztrófát.

 

 Ha a cél valóban e tragikus probléma orvoslása, akkor a topiknyitónak igaza van: "vérfeminista, hisztis, keféletlen vénlányok ide ne jöjjenek". Ha meg nem ez a cél, akkor a helyzet tovább súlyosbodik.

 

Előzmény: Törölt nick (-)


Törölt nick Creative Commons License 2020.10.21 -1 0 1

:)))

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.21 -1 0 0

ezt írta egy nő egy másik topicban:

 

"több évet töltöttem tarskeresessel ami során nem tapasztaltam olyat hogy 40 felett ne kellenénk  Aki 40 feletti férfi létére mégis 20 évest keresne azzal én már eleve nem kommunikáltam De bőven vannak normális értékrenddel rendelkezo ferfiak"

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.21 -4 0 topiknyitó

Kizárólag férfiakat és fiatal nőket várok a topikba, a vérfeminista, hisztis, keféletlen vénlányok ide ne jöjjenek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!