Keresés

Részletes keresés

TBence666 Creative Commons License 2 napja 0 0 104

"Amennyiben lakást akartok vásárolni Vavrik Pétertől (mert Zelei Pétertől nem lehet, az csak lehúzás és hitegetés) legyetek türelmesek, simán előfordulhat, hogy nem azt a lakást fogjátok megkapni amire szerződtetek, az is simán előfordulhat és jellemző, hogy nem pár hónapon belül kaptok lakást de én azt gondolom hogy 1-1,5 éven belül, ha türelmesek vagytok, lakást fogtok kapni. Végső soron a pénzeteket vissza fogjátok kapni, ezért csak annak javaslom az ilyen jellegű lakásvásárlást akinek nem kenyérre kel az a pénz amit Vavrik Péterhez befizet."

 

Te biztos az egyik embere vagy!

 

Ezzel CSAK annyi a baj, hogy nem ezt reklámozzák. Végrehajtás alatt lévő ingatlanokat árulnak piaci ár alatt!!! Ez nem egy piac, ahol a kiszemelt krumplidat megveszi a kettővel előtted álló Jóska bácsi, de sebaj, mert van még ott 60 kiló. Gondolom nem véletlenül választ lakást az ember, olyat amilyet szeretne, ott ahol szeretne és nem végső soron a megegyezett időn belül. Tehát amit írtál, az ekte baromság!

Előzmény: Őszinte vélemény (99)
Passzív befektető Creative Commons License 2 napja 0 0 103

Lakáskiadás esetén a napi díjas szállás jobb megoldás arra az esetre ha ki akarjuk rakni a lakót? Úgy érdemes üzemeltetni mint egy apartmant, hotelt. A bérlőr által okozott kárra is vonatkozik a biztosítás?

bmonya Creative Commons License 3 napja 0 0 102

Kedves Őszinte Vélemény! Vavrik Pétert szerettem volna írni az előző kérdésemnél. Tehát szerinted miért nem került tulajdonomba 2 alkalommal sem Vavrik Péter által kiajánlott ingatlan?

bmonya Creative Commons License 3 napja 0 0 101

Kedves Őszinte vélemény! Véleményed szerint mi arra a magyarázat, hogy Zelei Péternél kiajánlott 2 ingatlan sem került tulajdonomba 1 év alatt? 

TBence666 Creative Commons License 3 napja 0 0 100

A cégjegyzék szerint végrehajtás alatt van 2021.03.02. óta. Nézd már meg a vezető tisztségviselőt, sokat elárul. Marinka Ludmilla, UA-89611 Munkács, Proekna utca 1.!

Előzmény: crusher92 (98)
Őszinte vélemény Creative Commons License 4 napja 0 0 99

Sziasztok!

Olvasgatom a fórumot, mostanában elég sok kommentárt látok Zelei Péterrel kapcsolatban. 

Zelei Péter nyilvánvalóan, nagy valószínűséggel egy csaló. A befizetett pénzösszeg mögött nincs teljesítés, megtéveszti az ügyfeleit. Szóval ez nettó csalás. 

Zelei Péter 1 377 000 Ft-ot kér azzal a feltétellel, hogy a saját adatbázisából a befizető részére megvásárolható lakásokat biztosít nyomott áron. Ez a adatbázis nyilván nincs frissítve. Csak abba gondoljatok bele, hogy az MBVK.hu oldalon Budapest tekintetében, mindösszesen 3 oldalnyi licitre meghirdetett ingatlan található, moratórium van. Ha ezt mind figyelembe vesszük a 2020-as évben is megvoltak már ezek, honnan tudna biztosítani a fentebb említett megvásárolható ingatlanokat?!

Magam részéről azt javaslom mindenkinek, hogy aki nem kapta vissza Zelei Pétertől a pénzét tegyen feljelentést, ne várjon senkire, de ha van köztetek olyan ember aki ezt a dolgot össze tudja fogni, akkor egy csoport keretein belül tegyétek meg a feljelentéseteket. Kizárólag Zelei Péter ellen.

Zelei Péter azzal az indokkal is fogadja be a pénzeteket, hogy majd tovább küld benneteket a Vavrik Péterhez aki majd a részéről felajánlott ingatlant a későbbiek során megvételre kínálja, így vele nyilván lehet kötni egy külön szerződést amiben egy nagyon fontos rész bele van foglalva, hogy a befizetett összegre készfizető kezességet vállal a szerződés alapján nem teljesített lakás megvásárlás esetén.

 

Vavrik Péter nem tűnt el, őt meg lehet találni a Szabadság tér 7. szám alatt, igaz telefonon sokszor nem lehet elérni, ez azért van mert a Zelei Péter által beszedett pénzek okán sokan hozzá fordulnak, nyilván csak azért mert Ő teljesen transzparens. 

Ebből a gondolatmenetből nektek is teljesen tiszta lehet, hogy míg Zelei Péter nagyon úgy néz ki, hogy bűncselekmény elkövetése útján jut pénzekhez, addig Vavrik Péter az általa szerződésben vállalt kötelezettségeit vállalja, és a lehetőségekhez képest biztosítja is vagy a befizetett összeget visszaadja. 

 

Csupán csak javaslom a részetekre, hogy Vavrik Péter irányába a bizalmatok ne inogjon meg, hiszen ha jogi útra terelitek a dolgot abban az esetben amennyiben a pénzeteket akarjátok visszakapni az logikusan később lenne mintha vele egyeztetnétek és tartanátok a kapcsolatot. 

Nekem sikerült 2 éven belül ingatlant vásárolni Vavrik Pétertől. Nem az az ingatlan lett megvásárolva amit eredetileg felajánlott egyik esetben sem. Viszont ez is azt mutatja, hogy mindenkivel próbál megegyezni és próbálja az ügyletet úgy lezárni, hogy az mindenki számára megfelelő legyen. Aki nem tud várni annak javaslom, hogy Vavrik Pétertől kérje vissza a befizetett összeget, nyilván itt Zelei Péterhez befizetett pénzért felelősséget nem tud vállalni, de a hozzá befizetett pénzeket azt visszaadja ha kéritek. Olyan kommentet vagy más csatornán véleményt nem hallottam, hogy nem rendezte volna a pénzügyeket az ügyfelével megnyugtató módon.

 

Amennyiben lakást akartok vásárolni Vavrik Pétertől (mert Zelei Pétertől nem lehet, az csak lehúzás és hitegetés) legyetek türelmesek, simán előfordulhat, hogy nem azt a lakást fogjátok megkapni amire szerződtetek, az is simán előfordulhat és jellemző, hogy nem pár hónapon belül kaptok lakást de én azt gondolom hogy 1-1,5 éven belül, ha türelmesek vagytok, lakást fogtok kapni. Végső soron a pénzeteket vissza fogjátok kapni, ezért csak annak javaslom az ilyen jellegű lakásvásárlást akinek nem kenyérre kel az a pénz amit Vavrik Péterhez befizet. Máskülönben bele se menjetek ebbe a fajta üzletbe!!

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy én Vavrik Péter mellett kampányolok az megnyugodhat, mert ha Vavrik Péter személyében a fentiek ellenkezőjéről kellett volna meggyőződnöm, abban az esetben már rég jogi útra tereltem volna a kérdést. Ehhez megvan a tudásom is, úgyhogy csak az menjen bele ebbe a fajta vásárlásba, akinek valóban nem kenyérre kell a pénz.

 

Azt gondolom elég érthetően és részletesen leírtam az általam ismert tényeket, mindenki el tudja dönteni a saját szerződése alapján, hogy mit fog tenni, ezért részemre ne tegyetek fel kérdéseket, mert az nyilván egyéni élethelyzetekre megfogalmazott kérdés lenne. Ezért én nem is válaszolok. 

 

Üdv

crusher92 Creative Commons License 4 napja 0 0 98

Illetve azt szeretném kérdezni, hogy a Brix Capital Kft. működő cég? Valakinek van véleménye/tapasztalata róla? 

Előzmény: crusher92 (97)
crusher92 Creative Commons License 4 napja 0 0 97

Mi 2021 március végén kötöttünk szerződést a Pasarét Immo Zrt.-vel. Miután betekinthettünk az "adabázisba", nem találtunk olyan ingatlant ami megfelelt volna nekünk, hiába állították azt személyes találkozónkkor esküdözve. 

Most találtunk egy ingatlant ami tetszett volna nekünk és 2022.01.10.-től próbáltuk volna őket keresni (karácsonyi-újévi szabadság után), de sajnos majdnem minden telefonszámuk ki van kapcsolva, emailre nem reagálnak, és az irodáik üresen állnak (mind a debreceni, és a pesti is). Ezen a ponton - olvasva a fórumot hogy sokan mások is így jártak - ki merem jelenteni hogy mi is károsultak vagyunk, az Immo teljesen elérhetetlen lett és szerintem már nem kapjuk vissza a pénzünket. Egyetlen lehetőségem hogy a rendőrségnél bejelentést teszek és hátha lesz valami ezzel kapcsolatban.

 

Mindenesetre egy ismerős ajánlotta Vavrik Péteréket, hogy az Immo hozzájuk közvetíttette ki őket, és lehet nekünk is ez lenne a legjobb. Viszont nekem furcsa lett a fórumot olvasgatva hogy Vavrik Péteréknek legalább 3-4-5 ha nem több cégük van amin keresztül intézik a dolgokat. Csak hogy egy párat felsoroljak amit találtam: Ingatlan Pro Consulting Kft, VAOSZ Végrehajtás, VP Business Elite Club Ltd. Ez nem túl bizalomgerjesztő, egy csapdának tűnik az egész. Befizeted a pénzedet és esélyesen soha nem látod vissza ezektől a cégektől.

 

Ha jól olvasom a hozzászólásokat, akkor általánosságban hitegetik az embereket és az ingatlan kézbevétele akár 9 - 12 hónap is lehet. Illetve amíg készhez nem kapja az ember a kinézett ingatlant, nincs semmi az ember nevére írva, mert mindent ők intéznek. Magyarán szólva ha úgy döntenek hogy lelépnek, akkor futhatunk a pénz és az ingatlan után. Vagy rosszul látnám? Minden véleményt köszönök. 

Dobos Csilla Creative Commons License 4 napja 0 0 96

Kedves Emese!

Szeretnék veled az ügyről beszélni, kérlek írj a magán e-mail címemre (rekpet29@freemail.hu)

Nagyon szépen köszönöm

Dobos Csilla

 

Előzmény: Kissemese644 (91)
tttunde Creative Commons License 6 napja 0 0 95

5 éve szivatnak rengeteg embert projektfinanszírozással. Jól lehúztak bennünket, céget kértek,eus bankszámlát,de még győzik a hazudozást. Most ingatlan bizniszben van nekik az üzlet. Szemét csaló banda. Fel kell jelenteni mindet.

Előzmény: Atta401 (45)
TBence666 Creative Commons License 2022.01.16 0 0 94

Ha ezt tudod bizonyítani is, simán jelentsd fel őket! Emellett hivatalosan bontsd fel a szerződést, papíron, ajánlva! Nem szívódtak fel, csak annyi gerinc nincs a majomban, hogy felvegyen egy telefont, vagy válaszoljon egy emailre. Ha valóban felszívódott, majd a rendőrség megkeresi.

Előzmény: Adamm9 (93)
Adamm9 Creative Commons License 2022.01.16 0 0 93

Csatlakoznék én is, ugyanez a helyzetem. Én a szerződéskötés másnapján kiderítettem, hogy a lakás ami miatt hozzájuk fordultam már eladásra került még hetekkel azelőtt, hogy én felkerestem őket.(Az arcomba hazudtak a szerződéskötéskor) Amikor rávilágítottam, hogy tudom csak csali volt a lakás és kérem vissza a pénzemet természetesen felszívódtak. Azóta képtelen vagyok felvenni a kapcsolatot velük. Ügyes szerződésük van amiben nagyon keveset vállalnak a 1,5m forintért cserébe de nálam még azt a keveset se sikerült így teljesen alaptalan, hogy megtartsák a összeget. Itt állok jó egy hónappal a fizetés után amiről még egy számlát se kaptam. Mit tanácsoltok? Hányan lehetünk károsultak? Vidéki vagyok de tervezem hogy bekopogok hozzájuk személyesen bár nem lennék meglepődve ha üresen találnám az irodát.

Előzmény: Kissemese644 (91)
TBence666 Creative Commons License 2022.01.14 0 0 92

Mikor fizetted be? Azóta fizettél előleget? Három hónapon belül bármikor felbonthatod a szerződést indoklás nélkül. Ha még nem késő tedd meg! Utána úgyis arra hivatkozik a majom, hogy nem fizettél plusz lóvét a "rendszerhasználatért", ezért jogosnak érzi.

Előzmény: Kissemese644 (91)
Kissemese644 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 91

Sziasztok!

 

A PasarétImmo-nál én is befizettem a kezdeti díjat. Mostmár bánom. Azonban azóta semmi hír róluk. Érdeklődnék kivel vegyem fel a kapcsolatot, ti elindítottatok már valamit?

Van e csoportos kezdeményezés valaki által?

TBence666 Creative Commons License 2022.01.12 0 0 90

Kötelező olvasmány!

 

https://www.vg.hu/kozelet/2020/02/bortonbe-mennek-a-csalo-ingatlankozvetitok

 

Reméljük ezek is követik őket!

TBence666 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 89

A Pasarét Immo-t nagy ívben kerülni! Szar, szemét, csaló társaság az ostoba agyatlan angyalkáival együtt, az Architekt valójában meg egy (csak papíron létező)  kamu cég. 

hahahaboy Creative Commons License 2021.12.27 0 0 88

Sziasztok!

 

Centrál Workout Zrt-vel volt valakinek dolga? Tudtok róluk valamit?

Passzív befektető Creative Commons License 2021.12.26 0 0 87

Az Immot kerülni kell, inkorrekt társaság néhány jelentős káresemény miatt.

Gandalfthegrey Creative Commons License 2021.12.26 0 0 86

Sziasztok!

 

En a honap elejen bontottam veluk szerzodest (VP Business) es ugyan sokkal tobbet kellett varnom ra, mint az a szerzodesben szerepelt, de vegul visszaadtak a befizetett eloleget. En nem fizettem azert, hogy a “listat” lathassam, hanem egybol a potencialis ingatlanba fektettem be. Az email cimem mar egy korabbi hozzaszolasnal megadtam, ha valakit erdekelnek a reszletek.

Séb Sebestyén Creative Commons License 2021.12.17 0 0 85

Egyetértve az előttem szólóval, én is a közös fellépést szorgalmazom. Egyrészt fontosnak tartanám az ügy nagyobb nyilvánosság elé tárását egy összefoglaló tényfeltáró anyag publikálásával -- ezügyben több fórumozót (aki megadta az email-címét) felkerestem, több-kevesebb sikerrel. Másrészt a rendőrségi feljelentést és egy esetleges polgári jogi pert is hatékonyabban meg lehetne alapozni együtt. Kérem, aki nyilatkozna az ügyben és/vagy együttműködne, írjon nekem: sebsebestyen@gmail.com

Előzmény: PG tüzespapi (84)
PG tüzespapi Creative Commons License 2021.12.14 0 1 84

Tisztelt károsult bajtársaim, ha azt akarjuk, hogy az átutalt előleg és a megbízási díj visszaérkezzen hozzánk akkor a lehető legrövidebb időn belül egy ügyvédirodánál le kell adni a meghatalmazást, hogy összesítse a jogi történéseket és a tényállást. Képviseljen a polgári perben és az összes hatáskörrel rendelkező hatóságnál, illetve a sértetti képviseletünket teljes körűen végezzék el. Az ügyben érintett  cégek a befizetett pénz eltüntetésén dolgoznak. Eredményt elérni csak úgy lehet ha közösen egy helyre adunk le meghatalmazást és olyan ügyvédirodának aki első TOP 10-ben benne van és ilyen típusú ügyek estében elegendő szakterületi kompetenciával és referenciákkal rendelkezik. A kapcsolat felvétele egymással az első lépés.    Ehhez szükséges egy elérhetőség. 

szerintematvertek Creative Commons License 2021.12.08 0 0 83

Hol tetted a feljelentést?

Előzmény: lovecrusader (82)
lovecrusader Creative Commons License 2021.12.04 0 0 82

Sziasztok!

 

Mint azt korábban írtam csalás gyanúja miatt az ügyvédem megtette ismeretlen tettes ellen a feljelentést. Az összes e-mailt, dokumentumot, szerződést csatoltunk, ugyanakkor a rendőrség megalapozatlanság miatt nem rendelt el nyomozást az ügyben és visszadobták. Ennél több információt nem tudok szolgáltatni a nyomozóhatóság számára, mi ezért indítottunk polgári pert ellenük, hátha úgy elérünk valamit... 

venoruti Creative Commons License 2021.12.02 0 0 81

Elolvastam itt a hozzászólásokat. Polgári peres eljárásnak semmi értelme, ilyen esetekben a cégnek nincs semmije. Pénzt nem lehet kisajtolni belőlük. A büntetőeljárásban viszont a szóban forgó személy tehető felelőssé. Ügyvéd sem kell, le kell írni részletesen mindent és átadni a rendőrségnek.

Előzmény: Esztike079 (63)
venoruti Creative Commons License 2021.12.01 0 0 80

Azért kell ismeretlen tettes ellen, hogy ne legyen rágalmazás. Persze a beadványban mindenkit név szerint említesz, elérhetőséggel stb. Mindenkit bele kell írni az ügyvezetőt, akár titkárnőt is, akivel beszéltetek bármikor, bármilyen módon. A rendőrség dolga kideríteni, hogy ki a tettes, kik vettek részt a csalásban.

Előzmény: S.R.R.S. (79)
S.R.R.S. Creative Commons License 2021.12.01 0 0 79

Nem vagyok jogász, ezért kérdem: miért ismeretlen tettes ellen?

Előzmény: venoruti (78)
venoruti Creative Commons License 2021.12.01 0 0 78

Nem perelni kell, hanem rendőrségi feljelentést kell tenni. Csalás gyanúja ismeretlen tettes ellen. Nem kell hozzá ügyvéd, vagy levélben elkülditek, vagy személyesen is lehet, de az sokáig tart. A polgári peres eljárás olyan hosszú, hogy addigra eltűnnek. Nem kerül semmibe.

Előzmény: Bigyusz89 (77)
Bigyusz89 Creative Commons License 2021.11.29 0 0 77

Sziasztok. En is így jartam. Fogjunk össze és perelni kell a penzünkért.

S.R.R.S. Creative Commons License 2021.11.26 0 0 76

Sziasztok,

van olyan, aki visszakérte az előleget és határidőre 1) visszakapta vagy 2) nem kapta vissza?

Xenon12 Creative Commons License 2021.11.22 0 0 75

Már írtam.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!