Keresés

Részletes keresés

kan táros Creative Commons License 13 órája 0 2 106957

a kereshető pedofilnyilvántartás jó dolog szerinted is."

De nem úgy, ahogy az egybites guglizó elképzeli. A pedofil nyilvántartás legyen meg a rendőrségen, de csak az erkölcsi bizonyítvány kiadásakor lehessen belenézni, illetve bűnismétléskor.

Ha valaki viszont meg akar változni, 'jó útra térni', akkor a múltja ne legyen ebben a törekvésében gát...

Előzmény: Wic (106956)
Wic Creative Commons License 16 órája -4 3 106956

Ezt megint csak nem velem kéne megbeszélned.

de az emberi morál van, amit soha nem bocsájt meg. Ez is egy olyan...

Akkor ugye a kereshető pedofilnyilvántartás jó dolog szerinted is.

Előzmény: kan táros (106955)
kan táros Creative Commons License 17 órája -1 6 106955

miért is vegzáljátok a börtönből szabadult pedofilt?"

Egyszerű. A trv.  bünteti a pedofíliát, de az emberi morál van, amit soha nem bocsájt meg. Ez is egy olyan....

Előzmény: Wic (106954)
Wic Creative Commons License 17 órája -3 2 106954

mert az igazságszolgáltatás is a jog mentén működik, nem pedig az érzések és bosszúvágy mentén...

Akkor miért is vegzáljátok a börtönből szabadult pedofilt?

Előzmény: macmester (106949)
Wic Creative Commons License 18 órája -3 2 106953

Hoztam a vonatkozó törvényt lentebb, tiszteletben tartja a GDPR-t és egyértelműen meghatározza, kik férhetnek az adatokhoz.

Az EUCCCP megint hozott egy diktatórikus, koncepciós ítéletet, aminek köze nincs a valósághoz.

Előzmény: kan táros (106948)
Wic Creative Commons License 18 órája -3 2 106952

Az eredeti hsz a kasztrálásról szólt, erre reagáltál, hogy nem a középkorban vagyunk.

Erre hoztam Donald Tusk példáját.

Megértem, hogy fáj neked, hogy Lengyelország visszasüllyed miatta a középkorba.

És most tekeregj szépen tovább, Tiszaktivista!

Előzmény: macmester (106947)
Wic Creative Commons License 18 órája -3 2 106951

Normális közösségről beszéltél, ahol a büntetés után tiszta lappal lehet indulni.

És nem a saját gondolataimat hoztam utána, hanem pl. latte avokádó tiszaktivista eszmetársadét, aki itt visítozott, hogy kiszabadult a bicskei pedofil a büntetése letöltése után, és a "független" RTL riportját ugyanerről.

Arról ne is beszéljünk, hogy ők mind GDPR-sértést követtek el az EU legújabb döntése alapján.

Úgyhogy ne tekeregj, hanem viseld el, hogy nem normális világot csináltál te is, tiszaktivista!

Előzmény: macmester (106946)
macmester Creative Commons License 18 órája -1 4 106950

Itt már összemosódott minden is mindennel...

indulatokkal is.

igen van ami végleges eltiltás, lista stb. mert olyan cselekmény - a pedofília tipikusan ilyen. / ált meg tiszta lap.

(((((van jogi magyarázata a fenti kivételnek, örökösségnek, listára, mivel pedofília esetén - mentális / pszichés okok miatt - fennáll a bűnismétlés, így megpróbál a jog korlátokat és gátakat szabni ennek / a kasztráció jogértelmezés szerint "kegyetlen" "embertelen" büntetési forma jogrendszertől függ belefér vagy sem, ált. nem*  / a kötelező pszichológiai kényszerkezelés hatékonysága meg egyénfüggő.))))))

*van ahol önkéntesen az elítélt kérheti.

Előzmény: kan táros (106948)
macmester Creative Commons License 18 órája -1 4 106949

ez maga az ateista balliberáis sátánista fasiszták terméke...

mi az, hogy menetsül, elkövet, felkoncol/megkövez/meglincsel - mert az igazságszolgáltatás is a jog mentén működik, nem pedig az érzések és bosszúvágy mentén...

de ha már így működik ez a náci soroscsicska balliberilás izé, hogy igazságszolgáltatás meg jog... leülte amit, akkor élete végéig kell jelezni, hogy ő anno...

no.

Előzmény: Südosttangente (106945)
kan táros Creative Commons License 18 órája -1 6 106948

Aztán van olyan is, hogy valakit örökre eltiltanak például a gyerekneveléstől, vagy kiskorúakkal kapcsolatos bármilyen cselekvéstől. S a szál eredetileg arról szólt, hogy pedofilok nyilvántartása...

Előzmény: Südosttangente (106945)
macmester Creative Commons License 19 órája -1 4 106947

megint nem sikerült értelmezned az eredeti hozzászólás fényében a reagálásomat...

és megint tolod a saját világodat.

Előzmény: Wic (106940)
macmester Creative Commons License 19 órája -1 4 106946

megint nem sikerült értőn elolvasni amit írtam, és megint kevered a saját gondolataiddal.

Előzmény: Wic (106939)
Südosttangente Creative Commons License 23 órája -3 3 106945

Nem ismered a "mentesítés" fogalmát?

Meghatározott idő leteltével gyak. tiszta lappal rendelkezik a priuszos. Azaz kap tiszta erkölcsi bizonyítványt. 

Priusz és mentesítés a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól - Büntető ügyvéd Budapest ::::::::::::::::::::::::::: Dr. Györei Péter LL.M. Évtizedes büntetőjogi tapasztalat

A törvényi mentesítés

A Btk. a mentesítés e típusa kapcsán differenciáltan határozza meg azokat az időpontokat vagy időtartamokat, amelyek után a mentesítés bekövetkezik. Ezek elsősorban az alkalmazott szankciók típusa szerint változnak.

Törvény erejénél fogva áll be a mentesítés

1. elzárás, pénzbüntetés és közérdekű munka esetén az ítélet jogerőre emelkedésének napján,
  2. foglalkozástól eltiltás, járművezetéstől eltiltás, kitiltás és sportrendezvények látogatásától való eltiltás esetén az ítélet jogerőre emelkedése napján,
  3. kiutasítás esetén a büntetés végrehajtásának befejezése vagy végrehajthatóságának megszűnése napján,
  4. felfüggesztett szabadságvesztés esetén a próbaidő leteltének napján,
  5. gondatlan vétség miatt kiszabott szabadságvesztés esetén a büntetés kitöltésének vagy végrehajthatósága megszűnésének napján,
  6. szándékos bűncselekmény miatt kiszabott, egy évet meg nem haladó tartamú szabadságvesztés esetén a büntetés kitöltését vagy végrehajthatóságának megszűnését követő három év elteltével,
  7. szándékos bűncselekmény miatt kiszabott, egy évet meghaladó, de öt évnél nem hosszabb tartamú szabadságvesztés esetén a büntetés kitöltését vagy végrehajthatóságának megszűnését követő öt év elteltével,
  8. szándékos bűncselekmény miatt kiszabott, öt évet meghaladó, de tíz évnél nem hosszabb tartamú szabadságvesztés esetén a büntetés kitöltését vagy végrehajthatóságának megszűnését követő nyolc év elteltével,
  9. szándékos bűncselekmény miatt kiszabott, tíz évet meghaladó tartamú, határozott ideig tartó szabadságvesztés esetén a büntetés kitöltését vagy végrehajthatóságának megszűnését követő tíz év elteltével. 
Előzmény: kan táros (106941)
kan táros Creative Commons License 24 órája -1 4 106944

Mondjam meg én is, benned kit tisztelhetünk valójában?:)

Egyébként meg:- lányomnak mondom, hogy a menyem is értse!:)

Előzmény: Wic (106942)
Törölt nick Creative Commons License 24 órája -3 4 106943

Azóta is a "kisgyerekek jogairól" van szó, nyilván.

Maga a topik egy toxik reframing, megpróbálja a homoszexualitást összemosni a pedofíliával, majd ezt még súlyosabb jóvátehetetlen bűnökkel, miközben avítos több ezer éve meghaladott erkölcsöket és elfogadhatatlan társadalmi normákat (gyilkosok minden esetben történő megölése) propagál.

Putyint sem én hoztam ide.

Az egész fórum a mostmár nyiltan is társadalmilag  teljesen meghaladott 16éve zajló totális hátraarc eszköze, egy propaganda platform, így szükségtelen. Összedől majd, mint az állampárt is.

Mivel nem tartja el magát,  spontán meg fog szűnni. Hamarosan.

És most nyugodtan törölheted ezt is, menjenek a darálók, véletlen se bukkanjon fel semmi ellenvélemény, hiszen ez a ti demokráciátok, amit mi mondunk az igaz, mert az és pont, amit mások, azt meg sem kell hallgatni, hiszen hamis hangok, mert mi tudjuk, hogy igazunk van, mi magunk vagyunk az igazság, így csakis igazságosan járhatunk el.

Nemde? 

Nyugi, vége lesz ennek, itt és máshol is. Napjaitok meg vanank számlálva, vágjad a centit szépen.

Csá.

Előzmény: Móka, kacag, ás (106932)
Wic Creative Commons License 24 órája -3 2 106942

Rossz embernek címezted a válaszod, Hümi!

:))

Előzmény: kan táros (106941)
kan táros Creative Commons License 24 órája -1 2 106941

Nincs olyan, hogy tiszta lap.

Az erkölcsi bizonyítványhoz kötött munkaköröket egy büntetett előéletű nem fog betölteni. Semelyik munkáltató nem vállalna ekkora kockázatot.

Előzmény: Wic (106939)
Wic Creative Commons License 24 órája -3 3 106940

értem hogy felétek ez a divat, de EUrópa azért meghaladta a sötét középkort.

Hát ja, ezzel már az index is bepróbálkozott 2025 decemberében:

https://index.hu/velemeny/2025/12/09/pedofilia-kozepkor-lazar-janos-kemiai-kasztralas-mi-hazank/

Mit kezdjünk a kémiai kasztrációra vonatkozó elképzelésekkel?

Időről időre fölmerül, hogy alkalmasint vágjunk le egymásból darabokat. Néhány éve a pedofil bűnözők kasztrálása lett slágertéma gothic-rajongó barátaink körében. Bizonyára komolyan megérintette őket az iszlám teokráciák retrográd lendülete: kézlevágás, fejezés, korbácsolás. Ideje – gondolják talán – mifelénk is visszatalálni a látványos büntetési formákhoz. A közelmúltban Lázár János beszélt arról, hogy a gyermekeket megerőszakoló bűnözők kémiai kasztrálására lenne szükség. De korábban már a Jobbik, a Mi Hazánk és mások is meglengették a horrorisztikus fantáziát. 

A normalitás széthullásának kezdetén, valamikor a 2010-es évek elején a Jobbikban többször is felmerült az ötlet; Mirkóczki Ádám, később Dúró Dóra is javasoltak jogi lehetőséget a (kémiai) kényszerkasztrálásra, az utóbbi években a Mi Hazánk gondoskodott arról, hogy ne maradjunk kasztrálás-koncepció nélkül, most pedig Lázár János melegítette föl a csonkolás-projektet. „Akit pedofil bűncselekményen kapnak el, és bebizonyosodik a bűnössége, azt lehessen Magyarországon tényleges életfogytiglanra ítélni. A másik javaslatom, hogy be kell vezetni az Európában már létező kémiai kasztrálást. Én vidéki gyerek vagyok, sőt tanyán nevelkedtem részben, felénk ezt úgy mondanák, hogy a pedofilokat ki kell herélni, nincs más megoldás” – fogalmazott az építési és közlekedési miniszter egy nyilvános rendezvényen.

Ezzel szemben a valóság:

Lengyelországban is sötét középkor van, mióta Donald Tusk a miniszterelnök:

Kémiai kasztráció Lengyelországban | eLitMed.hu

A törvény értelmében bárki, akit a bíróság bűnösnek talál 15 éven aluli kiskorú vagy közeli családtag megerőszakolásában, "arra kötelezhető, hogy a kiszabott börtönbüntetést követően vesse alá magát a nemi vágyat csökkentő gyógyszeres vagy pszichológiai terápiának". Mielőtt a bíróság döntene a megfelelő terápiáról, figyelembe kell vennie a pszichiáterek, szexológusok és pszichológusok szakvéleményét. A törvény értelmében a kiskorú és közeli családtag terhére elkövetett nemi erőszak esetében a büntetési tételt a jelenlegi kettőtől tizenkét évig terjedő szabadságvesztésről háromról tizenöt évre emelik. Az új jogszabály három évig terjedő szabadságvesztés kirovását határozza meg olyan elkövetőkre is, akik 15 éven aluliakat próbálnak elcsábítani az interneten keresztül. Donald Tusk miniszterelnök először 2008 szeptemberében hozta fel a kémiai kasztrálás kérdését az elítélt pedofilok és vérfertőzők esetében, miután egy 45 éves férfit azért ítélt el a bíróság, mert megerőszakolta és hat évig fogva tartotta 21 éves lányát. 

Előzmény: macmester (106938)
Wic Creative Commons License 24 órája -3 2 106939

normális közösségben:

bűnelkövető - ítélet a bűnéért - letölti a büntetését = utána tiszta lappal kezdi az életét 

Ááá... értem, akkor csakis emiatt vegzálja a bicskei pedofil bűnelkövetőt mindenki a börtönből való szabadulása után. Mert tiszta lappal kezdhette az életét. A normális közösségben. Akit most ti képviseltek.

Előzmény: macmester (106937)
macmester Creative Commons License 25 órája -1 4 106938

értem hogy felétek ez a divat, de EUrópa azért meghaladta a sötét középkort.

Előzmény: permafrost (106923)
macmester Creative Commons License 25 órája -1 4 106937

normális közösségben:

bűnelkövető - ítélet a bűnéért - letölti a büntetését = utána tiszta lappal kezdi az életét / ha újra bűnt követ el visszaesőként súlyosabb ítélet jár.

ha letöltötte bűntetését ugyan olyan jogok illetik meg mint bármelyik büntetlen polgártársát.

bizonyos cselekmények esetén lehet célzott felhasználású adatokat elérhetővé tenni, pl. pedofil listák stb.

Előzmény: permafrost (106909)
macmester Creative Commons License 25 órája -1 3 106936

hazudta a mandíner.

Előzmény: rece_fice (106906)
macmester Creative Commons License 25 órája -1 4 106935

LMBTQwzxy NEM = pedofília.

nagyon nem.

ha megérted könnyebb lesz.

Előzmény: permafrost (106905)
ÁsítóSárkány Creative Commons License 26 órája -3 0 106934

Ezzel részben vitatkoznék: A XX. századi európai autoriter rezsimek vezetői a tíz ujjukat megnyalták volna, ha egy Facebokkal vagy Tiktokkal együttműködhettek volna.

A fő kérdés a szükségesség és arányosság. De pedofil bűncselekmény kapcsán szerintem nehéz a szükségesség hiányáról beszélni, és a bűnismétlés veszélyével aránytalan adatkezelésről is nehéz beszélni.

Előzmény: Wic (106915)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 26 órája -4 0 106933

Bencésekhez jártam gimnáziumban és Rákosi idejében valszeg kötelezővé tették a prostitúció ellenni küzdelmet és be kellett mutatni a prostitúció következményeként előforduló betegségek terjedését filmen invivó!!!! Még ma sem felejtettem el, főleg a pap tanárok arckifejezését szörnyülködését!!!!!

De inkább ez, mint az alattomos gender!!!!!

Móka, kacag, ás Creative Commons License 27 órája -4 4 106932

Köszi a "munkádat" csak szorgalmasan, !!!

..nem sokáig lesz má rá szükség :DD Hálaégnek.

Én is nagyon várom már azt a pillanatot, amikor eljön végre Szeretetország, és mindenki úgy fog fórumozni, mint szűzlányok a leányneveldében és nem lesz rám szükség itt.

És most menj békével, hagyd meg a topikot a kisgyerekek jogainak!

Előzmény: Törölt nick (106930)
kan táros Creative Commons License 1 napja -1 5 106931

"Jól látod, a GDPR leginkább a bűnözőket védi.

Egy ártatlannak nincs takargatnivalója."

Ez hülyeség. Vagy irónia.:)

Előzmény: Wic (106915)
Törölt nick Creative Commons License 1 napja -3 1 106930

Én trollkodok, a nomrális álláspont holmi hozzám hasonló hülye trollal szemben minden gyilkos megölése.

Oké, vettem.

Szerintem "ez veszélyes", tudod mint a gazdáid mondták léptennyomon..., de majd teszünk róla.

Köszi a "munkádat" csak szorgalmasan, !!!

..nem sokáig lesz má rá szükség :DD Hálaégnek.

Előzmény: Móka, kacag, ás (106929)
Móka, kacag, ás Creative Commons License 1 napja -2 2 106929

irzogolo olvtárs úgy döntött, inkább a többi topikot trollkodja szét.

permafrost Creative Commons License 1 napja -2 3 106923

Ha a társadalom immunrendszere az igazságszolgáltatás lenne, akkor minden gyilkost kiiktatna és minden pedofilt kasztrálna.Ugyanis a szervezet immunsejtjei is éppen ezt teszik

Amit ba nyugati társadalom csinál mostanában az a legkevésbé igazságszolgáltatás, hanem  jogszolgáltatás,vagy még az sem, csak irányított jogászkodás, az aktuális  jogalkotó vezető réteg által szolgáltatott érdekorientélt jogi hókuszpókuszkodás.

Előzmény: Törölt nick (106920)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!