Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.26 -5 1 98

Nem fogom megnézni, mert egyik páros sem kedvemre való. 

 

Igaz, a fiatalok fináléba kerülése sem lett volna "igazságos", de ők legalább nagyon szeretik egymást, még a játék izgalmában sem bántanák meg egymást úgy, ahogy Tücsiék és Grétáék teszik. 

 

Egyébként Tücsi van a címlapon, elspoilerezték! 

 

Vártam, hogy a fináléba kerülés kihirdetésekor Gréta végig bukfencezze a konyhát, de ezt már nem vállalta be és ha úgy vesszük, a "csalamádé" döntötte el a kérdést (mert egyik sem volt Ferdinánd tekercs!). 

Előzmény: ga_zsi (97)
ga_zsi Creative Commons License 2020.09.26 0 0 97

Ahogy pár napja megkóstoltuk, Tücsiék nyerték

Előzmény: Ilhilla (95)
Frie Creative Commons License 2020.09.25 -1 1 96

Egyik páros sem szimpi a döntőben, de Bari házaspár örökké fényezik magukat, ha nem elsők azt  véletlenül sem ismerik el, semmi sportszerűség   nincs bennük, és az örökös gyerekkori emlékeket és könnyeket bevetni már unalmas. Mindig "hazait" készítenek, amire mondhatják , hogy "feléjük" így készül. Persze elismerem, hogy jól főz Gréti.  Tücsiék hozzák azt amit tanultak, és továbbfejlesztik magukat, nem biztonsági főzést csinálnak. Viszont Bari házaspár a TV2 nyerő párosa. Gondolom  most is.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.25 -3 0 95

Spoiler!

 

Egyik finalista hölgy látható a napokban megjelent műsorújság elején, gondolom a győzelem apropóján! :-)

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.25 -4 1 94

Én sem tartottam volna helyesnek, ha a "kicsik" fináléba kerülnek, de nem fogok örülni egyik pár győzelmének sem, mert végig éreztem mindkettő esetében: a zsűri elfogult!

 

Nem tudnék olyan párt mondani, akik megérdemelték volna a győzelmet, de ha Grétáék ezek után ismét megkapnak 5 milliót a csatornától, akkor azt mondom: BUNDA!

Előzmény: ga_zsi (93)
ga_zsi Creative Commons License 2020.09.25 -2 1 93

Gratulálok az ifjúságnak! le a kalappal Dorottya előtt, hogy így felvette  a versenyt a sokkal tapasztaltabb csajokkal.

olyan kedvesen, bájosan, aranyosan álltak minden feladathoz, még Dorottya befeszülései is így jöttek le, mert Márk olyan szeretettel léptette túl ezeken. Az jogos, hogy nem jutottak a döntőbe, de ez is nagyon nagyon szép eredmény tőlük.

 

A mai napra hajrá Gréta&Dávid!

 

Tücsi lehet bármilyen ügyes, nem tudta az ellenszenvemet megváltoztatni (Márkkal ellentétben) sőt inkább növelte, úgyhogy bárki lenne a másik döntős, annak szurkolnék.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.24 -2 3 92

Várható volt, hogy Tücsiék lesznek a fináléban és nagyon valószínű, hogy Grétiékkel mérkőznek majd. Azt hiszem, én kihagyom, de majd legalább írjátok meg, ki nyert! 

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.24 -3 2 91

Én még a top 4-nél tartok, de ott is feltűnt: három lánynak sem fogadta el a hús minőségét és a srácok ételét sem. Igaz, hogy Anita húsából is szivárgott a vér, látszott a zellerpürén, de a párja csinálta a legjobb fr. salátát. Nekem Ember Márk salátája hiányos volt, gondolom azért is takarta le salátalevéllel, mert az inkább majonézes zöldborsó volt. 

Tücsiék desszertje pedig nem "bisztro" desszert volt, a tálalás különösen nem. 

 

Sajnos őket végig nyomják és Gréta (akinek Józsi a plátói szerelme) is a séf kedvence.

Előzmény: ga_zsi (90)
ga_zsi Creative Commons License 2020.09.23 -1 1 90

Gratlálok Józsinak! Belül véres kacsamell az első

ga_zsi Creative Commons License 2020.09.23 -1 1 89

Biztos vagyok benne, hogy őket szánják/ták győztesnek. De lehet, hogy csak azért érzem ezt, mert nekem nagyon ellenszenvesek, így rögtön feltűnt, az, amit írtál, hogy sok kedvezményt kaptak

Előzmény: agneska51 (88)
agneska51 Creative Commons License 2020.09.23 0 4 88

Hát azért különbséget kéne tenni a "nem sikerült" kaják között. A Sofiék mindkét kajája a legrosszabb volt mind közül. A sajt nulla, a steak úszott a vérben. Az Anitáék kajája csak épp hogy nem sikerült. Nem volt igazságos hogy egyedül a sütit vették alapul. Máskor is kedveztek már nekik. Emlékszem az ehetetlenül sós kajára és egyebek. Nem volt igazságos a döntés.

ga_zsi Creative Commons License 2020.09.19 0 0 87

Igen, én is úgy látom, eddig is úgy tű nt, ők a zsüri favoritjai. 

Most inkább Ágiéknak kellett volna továbbmennie, jobbak voltak. Gergőéknek esélye sem volt, egyik ételük sem volt valami agy szám sajnos. Igaz, a sós brokkolileves és a szétmálló túrógomboc sem. De biztos nagyon finom volt. 

Előzmény: Ilhilla (86)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.19 -2 1 86

A tegnapi döntés nagyon részrehajló volt, nem hiszem, hogy ez a páros ennyire jól teljesített! Amikor pl. külön kellett főzniük, nagyon rossz ételt készítettek, Tücsi meg sem merte fogni a polipot.

 

Az egész verseny alatt érezhető volt, hogy a zsűri -valamiért- feléjük húzott!

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.17 -2 1 85

Meglepett, hogy a "két szerelmes gyerek" jutott a döntőbe, mert kivételesen Ágiék nagyon szépet alkottak. 

Nem figyeltem, hogy az első főzésük hogyan sikerült Ágiéknak, de ha ott "csak" harmadik helyen voltak és a tortára első helyezést kaptak, akkor jogos Márkék 1 és 2 helye után a továbbjutás. 

ga_zsi Creative Commons License 2020.09.17 0 0 84

akkor egy véleményen vagyunk. kedvencek Márkék, Gergőék, bár tegnap kicsik mozgott a léc, Tündéék, így ebben a sorrendben.

nem zavarnak Grétáték és Anitáék, viszont kiütést kapok Tücsitől és az "olasz előételt imádó" Ágitól.

Előzmény: Ilhilla (83)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.17 -2 2 83

...de, Tücsi is ezt csinálta volna, sőt Ági és Anita is! Utóbbi visszakerülésénél szintén kiakadtam. Nekem Oláh Gergőék és Ember Márkék szimpatikusak és időnként Tündéék is, a többiek felejtősek, pláne ami a párkapcsolati viselkedésüket illeti. 

Előzmény: ga_zsi (82)
ga_zsi Creative Commons License 2020.09.17 0 0 82

semmi probléma. csak azért írtam, mert ott Handi  volt a téma, aki szerintem illegetni billegetni nagyon tudja magát, de jézusom! tisztítatlan zúzát főz meg szív helyett és ő akar konyhafőnök lenni.

A kicsit rusztikus kinézet pedig belefér a bistroba. amott nem... férne bele.

A hátráltatás nekem se tetszett, de szerinted Tücsike nem csinálta volna ugyanezt?

Előzmény: Ilhilla (81)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.17 -2 1 81

Másik topikban írtad, hogy Gértáék tudnak főzni.

Ezzel kapcsolatban csak annyit jegyzek meg: az a sztrapacska -ami a galuskát illeti- eléggé rusztikusra sikerült, nem hiszem, hogy rendesen átfőtt és nem is volt gusztusos, inkább egy levesbe való gríznokedlire hasonlított.

Az áramszünetes hátráltatás kiosztása már a szerkesztők részéről sem volt egy elegáns és fair dolog, nyilván, hogy nem fő meg a galuska, ha elkapcsolják alatta az áramot. Dávid szépen élt (visszaélt?) a kapott előnnyel, így nem volt nehéz teljesíteniük a feladatot.

Amit pedig művelnek -állandóan a kamerának játszva, magukat produkálva- egyáltalán nem szimpatikus, kiemelem Gréta mű sírásait és azt a három bukfencet! :D

Előzmény: ga_zsi (80)
ga_zsi Creative Commons License 2020.09.15 0 1 80

tényleg jó sokára tették az adást, még nekem is, pedig éjjeli bagoly vagyok. Anitáék nem sok vizet zavarnak. nemsokára ki fognak esni szerintem. Sajnos Tücsiék nem, ők túl jól főznek ahhoz, de nagyon irritálnak. nem tudom miért, a csajnál ez nem új keletű, a férjét most láttam ebben a versenyben először, de ő sem javított ezen.

Dorottya&Márk most is ügyesek voltak. ennek viszont örülök. Márk eddig inkább ellenszenves volt, viszont ő 180 fokot változott a szemeben. tehát nem csak előítélettel vagyok a másik pár iránt sem.

 

legalább a jövő héttől tudom nézni a Nyerő párost és a Love bistrót is, még ha lesz is egy kb.félóra, ami közös idő.

Előzmény: Ilhilla (79)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.15 -2 1 79

Nem tudom, milyen nézettséget hozott a csatornának Tilla és Majka "bazári majomkodása", de a Love Bistro kitartó nézői nagyon fel v annak háborodva, amiért ennyire késői időpontra tették a középdöntőt. 

A "népharag" pedig rázúdult Panyik Anitáékra, amiért "ismeretlen szabály miatt" visszahozták őket a versenybe (ezt több kieső párral is megtehették volna).

 

Én majd az ismétlést nézem, de lehet, hogy a "doktornőék" miatt kihagyom ezt a programot!

 

 

ga_zsi Creative Commons License 2020.09.13 0 0 78

Igaza van anyukádnak. 

Azonban még így is jobban örültem volna neki, mint a konyhafőnök Áginak. 

 

 

Csabi nem nagyon kapkodja el az esküvőt. Úgy rémlik, már az ottani győzelmekor is azt mondta, hogy az esküvőre szánják/ja a díjat

Előzmény: Ilhilla (77)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.12 -3 0 77

Még nem láttam, de Anyukám mesélte: Szabina nagyon akarta a győzelmet, nem viselkedett szimpatikusan. 

 

A középdöntő párosai tehát:

 

- "Luxusék" és Tücsiék

- Gergőék és Grétáék

- Márkék és Ágiék.

 

Mindenképpen Márk és Dorottya a legszimpatikusabb, legegyüttműködőbb páros és eléggé ügyesek ahhoz, hogy akár döntősök legyenek. 

 

Előzmény: ga_zsi (76)
ga_zsi Creative Commons License 2020.09.12 0 2 76

Kucsiék elcseszték a sütővel. Ha megsűl a csirke esélyük lett volna, de így.....

Dorottyáék nagyon aranyosak, remélem sokáig eljutnak. 

Igazából a középdöntősökkel nincs bajom, kivéve Ágiék és Tücsiék azok, akiknek nem örülök

Előzmény: Ilhilla (75)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.12 -2 3 75

Igenis nagyon idegesítő volt a két nő állandó sipítozása! Mennyivel aranyosabb Dorottya és Márk, megérdemelten jutottak tovább. 

Ági szinte "terrorizálja" szerencsétlen párját, annyira meg akarná nyerni ezt a versenyt is, de remélem, nem fogja!

Előzmény: Ilhilla (73)
pisti0910 Creative Commons License 2020.09.11 -1 3 74

Igazad van. Ez csak egy szórakoztató műsor. Ami ezeknek a Michelin csillagos séfeknek a keze alól kijön,egy kiállításra passzolna,de nem étkezésre. Persze,az ízlések és a pofonok különböznek,és van akinek ez bejön.Mikor látom a tányérokon a süni széklethez hasonló és méretű akármit,körbe díszítve másik akármivel,elmegy az étvágyam. Sokszor elcsodálkozom,hogy az édesanyám hogyan tudott időzítő nélkül,egy családra főzni ehető ételt.Senki nem kiabálta neki,hogy már csak 20 perc van hátra,már csak 10 perc van hátra. Nem beszélve arról,hogy panelben laktunk,és ha minden lakó ilyen zajjal készítette volna az ételt ahogy ezekben a műsorokban látni, bolondok háza lett volna minden lépcsőházban. El tudom képzelni,hogy az aki ilyen Michelin csillagos étterembe vagy Bisztróba megy,nem jól lakni megy oda,hanem rongyrázásból.

Előzmény: ga_zsi (68)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.11 -4 0 73

Szabina és Ági idegesít, ahogy visítozik a párjával. Szabina szimpatikusabb, jobban "emberszámba" veszi a másikat, mint Ági (nem csodálom, hogy a férfi 10 éve halogatja az esküvőt.D).

Előzmény: ga_zsi (72)
ga_zsi Creative Commons License 2020.09.11 0 1 72

...és mostanra lett kedvenc párom: Ember Márk és a kis szerelme! Imádni való páros!

 

 

nekem is ők lettek a kedvencek. Kucsiékban azt szeretem, hogy Szabi mindig vigyorog, Ágiék pedig nem szimpik. ettől függetlenül eők úgyis továbbmennek, nem is alaptalanul.

Előzmény: Ilhilla (71)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.11 -4 1 71

Igen! Visszavonom amit írtam! Végre a zsűri is rájött, hogy egyáltalán nem működik együtt a pár a főzéseknél, látszott, ha Aranyka nem csinálja, akkor Attila teljesen el van veszve. 

 

Nagyon örülök, hogy nem jutottak tovább!

 

...és mostanra lett kedvenc párom: Ember Márk és a kis szerelme! Imádni való páros!

Előzmény: Noilein (70)
Noilein Creative Commons License 2020.09.11 0 2 70

Ööö...

Nézd már meg az ismétlést.

Előzmény: Ilhilla (69)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.11 -3 0 69

Én mindkét műsort nézem, de nem hasonlítom, hiszen egyaránt szórakoztat. Én azt is sajnálom, hogy megvágták, mert érdekes volt megismerni a párok hozzáállását az egészhez, egymáshoz. 

 

Az továbbra sem tetszik, hogy -szerintem- a zsűri nem következetes. 

 

Sajnos úgy néz ki: Kökényéket minden körülmények között bejuttatják a top3-ba, de remélem a középdöntőbe Ágiék és Márkék mennek majd. 

Előzmény: ga_zsi (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!