Alszik – álmodik – felébred – keze zsibbadtan, élettelenül csüng – sikamlósan nedves – felbátorodik, hogy azért ez mégis csak valami, lévén ami tapintható, azlétezik – mindeközben szülei sulykolják, legyél valaki – ő kötelességtudatból, megfelelni vágyásból teper – majd megfelel – legvégül magának is – mielőttmásoknak is – miután először lesz boldog – szerinte – mert boldogak azok, akiknek megfelelni álmaiban vágyott – na ugye – hát megérte – kinevezik – az álom immár valóság – következő (álom)kép: egy jachton delel – ami nem az övé, de valahol mégis – majd biccent – megigazítja a szemüvegét – majd ismét rábólint a valóságra – ami az övé, arra a valóságra, amit jogi útra terelve, immár csakis ő fogalmazhat meg és át – míg a végén már a szemét se kell lehunynia... hiszen folyamatosan, ébren álmodhat – talán soha, fel sem ébredve.
Be van tiltva a termeszetes vizekben horgaszott halak fogyasztasa az ettermekben, ha valakinek van horgasz ismerose es meghivja egy halvacsorara, akkor fogyaszthat
En meg kb negyven eve ehettem balatoni keszeget, az utobbi husz evben mar inkabb cdak hekket, de az unokaink mar biztos nem ehetnek balatoni keszeget, hacsak nem valtanak horgaszjegyet
Nem igaz! Ott semmiféle horgászás nem történt! Persze heti 60 millió forint a Szijjártó-féle jacht bérleti díja, viszont nem horgászni volt, úgyhogy nincs igazad, az egész ügyet el lehet felejteni, Petike, akarom mondani a külügyminiszter úr pedig egy áldott jó ember! Pont!
En eletemben egysze horgasztam fel orat gyerekkoromban a dunaparton, mert talaltam egy horgaszbotot de nem fogtam semmit. A mosoni dunabol sikerult kajaklapattal kifogni egy husz centis harcsat, ezert hajlando vagyok.ot forintot frlakanlani a horgaszok istenenek.
Most nyavajogtak a horgaszok.a teveben hoy az arviz elmosta a horgasztavaikat es ezert allami vagy akarmilyen segirseget kernek. Kb egy eve mar semmi.kozom a horgaszvozekben levo.ualakhoz, enni sem ehetem oket. Egyebkent csak kb ketszaz millio kell a horgasztavak felujitasahoz, ha szazezer horgasz eves dijat felemelik ketezer forinttal,aris osszejon a penz. Egyebkent en is hwjlando vagyok ketszaz milliot aldozni kozpenzbol a horgasztavakra, felteve ha cserebw a horgaszok atadnaknketszaz millio forint erteku halat a vendeglokbe, ahol aztan felaron belakmarozhatok beloluk.