Keresés

Részletes keresés

lxt Creative Commons License 2020.08.22 0 0 11

Alszik – álmodik – felébred – keze zsibbadtan, élettelenül csüng – sikamlósan nedves – felbátorodik, hogy azért ez mégis csak valami, lévén ami tapintható, az létezikmindeközben szülei sulykolják, legyél valaki – ő kötelességtudatból, megfelelni vágyásból teper – majd megfelel – legvégül magának ismielőtt másoknak is – miután először lesz boldogszerinte mert boldogak azok, akiknek megfelelni álmaiban vágyott – na ugye hát megérte – kinevezik – az álom immár valóságkövetkező (álom)kép: egy jachton delelami nem az övé, de valahol mégismajd biccentmegigazítja a szemüvegétmajd ismét rábólint a valóságraami az övé, arra a valóságra, amit jogi útra terelve, immár csakis ő fogalmazhat meg és átmíg a végén már a szemét se kell lehunynia... hiszen folyamatosan, ébren álmodhattalán soha, fel sem ébredve.

pert2 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 10

Ne porgesd, a cel a tiz hozzaszolas eleresecvolt es eu mqr ossejott:-)

Előzmény: kökénybandi (9)
kökénybandi Creative Commons License 2020.08.21 0 2 9

Pörgessem még a szar topikodat?

A horgászatnak nem az a célja, hogy a sok szerencsétlen, még horgászni sem tudó halat egyen .

Egyél süllőt, vagy harcsát, ne a szar keszegre ácsingózzál féláron.

Bárki hozzájuthat  magyar halhoz, aki akar.

DE, várjál segítek: ORBÁN!

Előzmény: pert2 (8)
pert2 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 8

Valami ujabb, vagy beragadtal?

Előzmény: kökénybandi (7)
kökénybandi Creative Commons License 2020.08.21 0 0 7

Padilla N.  30 perce    0 0 0

0 külalak, igénytelen szar.

Előzmény: pert2 (5)
Calvelloni Creative Commons License 2020.08.21 0 0 6

Belógatta a kukacát yachton vagy nem?

Ezittenanagykérdés.

Előzmény: seymour_ (4)
pert2 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 5

Be van tiltva a termeszetes vizekben horgaszott halak fogyasztasa az ettermekben, ha valakinek van horgasz ismerose es meghivja egy halvacsorara, akkor fogyaszthat

En meg kb negyven eve ehettem balatoni keszeget, az utobbi husz evben mar inkabb cdak hekket, de az unokaink mar biztos nem ehetnek balatoni keszeget, hacsak nem valtanak horgaszjegyet

Előzmény: kökénybandi (2)
seymour_ Creative Commons License 2020.08.21 -1 0 4

Nem igaz! Ott semmiféle horgászás nem történt! Persze heti 60 millió forint a Szijjártó-féle jacht bérleti díja, viszont nem horgászni volt, úgyhogy nincs igazad, az egész ügyet el lehet felejteni, Petike, akarom mondani a külügyminiszter úr pedig egy áldott jó ember! Pont!

Előzmény: Calvelloni (1)
pert2 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 3

En eletemben egysze horgasztam fel orat gyerekkoromban a dunaparton, mert talaltam egy horgaszbotot de nem fogtam semmit. A mosoni dunabol sikerult kajaklapattal kifogni egy husz centis harcsat, ezert hajlando vagyok.ot forintot frlakanlani a horgaszok istenenek.

Előzmény: Calvelloni (1)
kökénybandi Creative Commons License 2020.08.21 0 1 2

Némi ellentmondást vélek itt felfedezni:

"...enni sem ehetem oket."

"...aztan felaron belakmarozhatok beloluk."

Olyan Indexes.

Előzmény: pert2 (-)
Calvelloni Creative Commons License 2020.08.21 -2 0 1

A nagy hohohohó horgász:

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.21 -4 0 0

0 külalak, igénytelen szar.

pert2 Creative Commons License 2020.08.21 -3 0 topiknyitó

Most nyavajogtak a horgaszok.a teveben hoy az arviz elmosta a horgasztavaikat es ezert allami vagy akarmilyen segirseget kernek. Kb egy eve mar semmi.kozom a horgaszvozekben levo.ualakhoz, enni sem ehetem oket. Egyebkent csak kb ketszaz millio kell a horgasztavak felujitasahoz, ha szazezer horgasz eves dijat felemelik ketezer forinttal,aris osszejon a penz. Egyebkent en is hwjlando vagyok ketszaz milliot aldozni kozpenzbol a horgasztavakra, felteve ha cserebw a horgaszok atadnaknketszaz millio forint erteku halat a vendeglokbe, ahol aztan felaron belakmarozhatok beloluk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!