Keresés

Részletes keresés

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2022.06.21 0 0 45

Felújítás alatt van kb 2017- ben

 

 

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2022.06.21 0 0 44

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2022.06.21 0 0 43

Szeretek kémkedni

                     

Ez lehet nem az

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2022.06.21 0 0 42

És ilyen volt..Kolozsvár- a Bécsi kapu a Fellegváron

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2022.06.21 0 0 41

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2022.05.01 0 0 40

1990-es évek-  ha szemből nézed balkéz felől fent a második vagyok én

 

 

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.03.26 0 0 39

Nem prüszköltem, csak megmosolyogtam..

 

S akkor mondta szegín - milliárdos - fidelio, hogy Suba Krisztina NAGYON JÓ, fidelió régebbi klins volt, én csak akkoriban kezdtem el rászokni a Klub rádióra.

 

De..

 

Van POLIP, vagy nincs POLIP ??? ha van az akkor eléggé GÁZ

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=161076688&t=9210624

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.01.19 0 0 38

Kétszer kaptunk össze Zolival, mondhatni,  kemény gyerek volt, ökölvivós családból származóként még ha csak anyai ágon is, de én se voltam nagyon lemaradva, elég rendesen ki voltam készülve, de azért verekedtem is itt- ott.

Az első, nem bunyó, deazért  egy -két ütést leadtunk egymásnak, egy részegség alkalmával a Séta téren, a Kiosz vendéglő Séta tér felöli bejárata előtt. Ez volt az első összetüzésünk. Zoli azt nem értette és meg is kérdezte, miért vagyok én művész, és ő miért nem az ..Ez volt a problémája, ő hivatásos iparművész volt, az Ecsetgyárban dolgozott tehát '80- as éveket írunk, ez az ecsetgyár a hires Clujeana cipőgyár mellett volt. Ott reszelt valamiket, már nem tudom mit, akkoriban mondta, viszont ő egy komoly ember volt, ám csak kinézetre hasonlított rokkerre, csövesre, kultúr emberre, elég vagány is volt, azaz majdnem, mert ha elég lett volna akkor ilyen kérdést nem tesz fel, ő ezt nekem szegezte, miért vagyok én művész..Egyébként nem voltam hivatásos művész, ugyanúgy gyárban dolgoztam mint  ő, sőt és samottozóként a ranglistán alatta voltam, de én irtam zenét, számokat, és városszerte úgymond volt egy elismertség félém, de semmi hivatalos. Rendeztem elég   jó amatör féle bulikat is amikor jobban leittam magam, ettől is nött valamit a népszerüségem, de komponáltam még klasszikus zenét is, és ezt tudta a város.

 

Másodszor, nem akartam megdugni a feleségét, - ő mondta basszam meg a feleségét ..a felesége ilyen szegény sorsból származó, nem cigány inkább az a fehér plebs, ami helyenként gyengébb kategória mint a cigány, s Zoli is eléggé ilyen származásu lehetett, jól csengő - ropogós magyar családnévvel, hosszú, szőke haja volt, válig érő, tán ettől  vált összetéveszthetővé, a haja volt a művészi, de ő csak ipar művész maradt. Volt ez a szegénységi benyomás rajtuk, de viszont a lakásuk kifogástalan igaz blok, de mondhatni a leghelyesebb nem volt semmi ultra de a lepattantság jelei se voltak észlelhetőek, de ha a csajt főleg jobban megnézte valaki azon látszott én látásból vagy nem is tudom már hogy de ismertem őket, és nem is bántam az egész plebsz kategóriát,  de mégse gyeztünk ki végül.S én nem mondtam semmit, de a feleségéhez nem nyultam hozzá, nem tudom miért, s akkor egyszer csak kijött utánam egy jókora konyhakéssel a lifthez, a lépcsőházban,- ez nála volt otthon a 9. emeleten, - miért nem basztam meg asszem Évát..Nem tudom mi lett, SEMMI nem lett, azt tudom, semmi eksőn, semmi sebesülés még ütés se tán ráorditottam de nem is nagyon rémlik, jól be voltunk csipve de nagy zajt se csaptunk, nem jöttek ki a szomszédok, szóval csak diszkréten. Másnap haza hozta tán a kulcsomat, amit a részegeskedésbe nála felejthettem,  kieshetett a zsebemből, becsengetett és oda adta anyámnak, asszem bocsánatot is kért a történtekért  anyámtól , ott laktam a szomszéd blokkba nem messze tőlük.

 

Apám is iparban dolgozott szintén művész féle, a fényképész ugylátszik tán magasabb rang, mint a Zoli barátom reszelő lakatos iparművészete. Apám ipari fényképész volt a HIDEG gyárban a Technofrigban, aztán 69 - ben apám lelépett: USA New Jersey, aztán Florida.

 

Zolival nem tudom mi lett, láttam rá husz évre derékig kigoombolkozva a Főtéren nyáron de nem szollitottam meg. Jó, testes izmos, yán magasabb is nálam valamivel, erre nem is emlékszem milyen magas volt.

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=160453928&t=9249495

Baj Keverő Creative Commons License 2022.01.08 0 0 37

A határidő a legjobb múzsa/Kosztolányi Dezső

 

 

- azért olyan ritka mostanában a rendes író, az ilyen mentalitás miatt

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2021.10.07 0 0 36

Nyugtalanság, hiszti van rajtam a diéta miatt..

 

 

Ahogy nézem,felszabadult bennem egy csomó erő amit eddig azaz a diétáig lekötött a kávé édesség nyalánkság disznóhús nehéz étel van ilyen

 

A "közönség" örjöng, hogy igy egyből felhagytam a zabálással..

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.10.07 0 0 35

Fél órája szellőztettem, rá pár percre 28°C, rá még pár percre 30..

 

 

- megint kinyitottam az ablakot, mert rosszul lettem, nem a melegtől ..hanem meleg + rádió + fórum

 

 

- szána/ketchup, paprika- bors 0,5L

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.10.05 0 0 34

Ma 25 - 26°C...de volt 27 is..

 

 

1 szána +1 kefir = 1 Liter

 

 

köménymag leves/piritós kenyér

 

 

Halkonzerv

 

...

 

Bicikli, a másodikat, a verseny bicajt, konkrétan azért vettem, mert biztos voltam benne hogy nem baszódok ki vele annyira mint az elsővel, - jobban kibaszódtam. Hozom a videót..

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.10.04 0 0 33

Guguli/gyerekkoromban igy nevezték a guggolást a román gyerekek, de lehet hogy inkább a törpe járást nevezték igy, GUGULIBA MÉSSZ,  azaz törpe járásban  osonsz..

 

 

https://youtu.be/qIRmOARarig

 

 

Kolozsváron/ingyen autóbusz jegy

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.10.04 0 0 32

Szilva bokór, ilyet látott valaki ? mert nekem életemben ez az első, a házunk előtt van egy SZILVA BOKÓR, élősövény formában de csak egy tő vagy egy fa ha szilva akkor ez szilva fa kéne legyen..Szilvafából faragott királyfi, vagyis bokór kis bokór, lefilmezem és behozom egyszer. Itt van a ház előtt.

- van termés is rajta, normál zöldövezet..:O

 

 

 

DIÉTA..Ilyet se láttam még, 3 napja fogtam magam SZIGORÚ DIÉTÁ- ra, ahogy alább is irva van, két három hónapja hümmögésbe fogott a májam, mit csinálja DIÉTÁZOK, Eddig MINDEN OKÉ,  ami ÉERDEKES, hogy ez alatt a 3 nap diéta alatt tehát ma hétfő, elkezdtem szombaton, tegnap vasárnap két nap, ma hétfő a mai nappal harmadik napja csaj joghurtot kefirt és szánát(egy fajta joghurt ez is itt Romániában) eszek Liter számra iszom azaz. + HALKONZERV, é svettem valami sült vagy lesózott halat is 3 darabot, hú de finom vol, azonkivül csirkehust is ettem tegnap is ma is...de az ÉRDEKES, az hogy úgy megerősödtem ezelatt a három nap alatt, hogy ...NEM IS TUDOM LEÍRNI..

 

LEHAGYTAM 1 csomó mindent napi 3 - 4 kávé amiből 2  - 3 nesszkávé, szalámi szalonna tojás rántotta SEMMI, mindenről leszoktam, vagyis le fogok szokni ..

 

 

Arról hogy mennyire erőbe jöttem: eddig 27° C volt a szobámban, ennél kevesbben nem birtam, most 22 van..ez 3 nap alatt változtam igy meg, le kell/kéne vigyem 16 fokra, az az EGÉSZSÉGES, vagy már TÚL EGÉSZSÉGES..

 

 

 

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=159503400&t=9248218

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2021.06.04 0 0 31

Csak megnézem az új, a The New Woodoo Woodpecker-t, a régit rootolták.

Előzmény: Woodoo Woodpecker (29)
Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.05.31 0 0 30

Toth Csobó - arad megye prefektusa

 

https://kronikaonline.ro/erdelyi-hirek/arad-megye-prefektusa-elrendelte-a-kozrendvedelmi-intezkedesek-noveleset-az-autorobbantas-nyoman

 

 

„A sagittis Hungarorum libera nos, Domine!”

 

Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2021.05.11 0 0 29

A másik, az Oxigén gyár, kéne legyen a Másik erdő.

 

Igazság szerint..

 

Ez van KÖZELBEN,  MÁSIK távol van, a CUG- nál.

 

A közeli lenne az EGYIK, és a távolabbi a MÁSIK, mint szokás szerint.

Óz, a nagy varázsló Creative Commons License 2021.03.06 0 0 28

A kolozsvári Tasnádiak, akikről én hallottam, jó sportoló, súlyemelő család, de azt nem tudom, hogy az emberünk tényleg onnan származik :

 

https://youtu.be/G1iZSfk-uQM

 

Bosszantó, a maszktól nem látod az arcukat.. NAGYON BOSSZANTÓ, fontos emberek esetében ez FONTOS ..

Óz, a nagy varázsló Creative Commons License 2021.03.06 0 0 27

Köszönjük, nem sok..

 

És mégis, van új megyei prefektusunk- Kolozs megye -  Tasnadi Istvan Szilard, na & magyar is, RMDSZ -es..

 

De ez még távolról sem jelenti, hogy most már ezentul a megyében nyugodtan fog lehetni  magyarul beszélni, NO, így úton - útfélen, nem lehet és nem is fog lehetni az elkövetkező 200 évben legalábbis. Van ahol otthon a házban, a saját házukban se mernek megszóllalni magyarul!

 

Szóval ahogy mondám..NEM SOK...

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.05 0 0 26

Mi újság kolozsváron...?

Előzmény: Aladin és a csodalámpa (25)
Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.02.28 0 0 25

Ma reggel/

 

Szuperszónikus légikatasztrófa.. a Fellegváron

 

https://youtu.be/x8XwM5jIKsc

 

+1 kényszerleszállás, már itthon

 

https://youtu.be/L9FqSt-6nrk

 

Drótos tót drón

 

https://youtu.be/oe2N58M7RRc

 

 

 

 

 

 

Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2021.02.24 0 0 24

Tegnapelőtt a villanydrótra akadtunk fel a ház előtt. Civilizált utca, de a drótok valahogy kicsikét alacsonyabban vannak, és aránylag kicsikét sok a villanydrót a házunk előtt, és fennakadt a drón. Fickándozott valamennyit ott a drótok között, még beburrogtattam neki én is a Joysteck- ből aztán leesett. Széttőrt az első propellvédője, ezzel már két propellvédője hiányzik. De már van új, játék diszkoszból csináltam másik két védőt. Dolgoztam rajta valamit, ja..

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.02.20 0 0 23

Ha túlságosan jól vagy lakva, nem megy, ha éhes vagy akkor se megy, szóval ..ILYEN!

 

https://youtu.be/nuIICi7x2Sk

 

Voltunk Naghi-éknál is három vagy négy napja, Naghi jobbra a harmadik szomszéd, Albu ballra a harmadik volt. Naghi(magyarul Nagy)-nál este, sötétben a tetőről esett be a ház mögé, valami vederbe, jön Naghi, fiatal negyven éves, postai hivatalnok, neki a négyéves kislánya halt meg egy vagy két éve. Jön, hozza az elemlámpát, ja, jút eszembe, ez a minusz 12°C-os estén történt, jön, hozza az elemlámpát, drón sehol, nézzük, nincs, mondom lehet fent maradt a háztetőn. Azt mondja kinéz mert van olyan padlás-ablaka a fürdőszobában. S megy, indul be..A ház sarkánál, né hol van, egy veder volt ott abba esett bele..Azelőtt mondtam neki, Naghinak, hogy nagy mármint hogy nagy darab a drón, de a vederbe rendesen összement, egyből kicsi lett, úgy esett be a vederbe hogy a szárnyai teljesen szabályosan összecsukódtak, magától a zuhanástól csomagolódott össze. Eltört egy propel védő szárnya, azóta is ragasztom mindennel, prelivel, nem jó. Lehet, volt már vagy 5 napja is.

 

Amúgy tényleg EGY ÓRIÁS a kategóriájához képest: MINI DRÓN, OLCSÓ, LEGOLCSÓBB, és ERŐS!BULDÓZER! DE  az ütések ellen nincs annyira felszerelve mint a SYMA HELIFURRY.

Óz, a nagy varázsló Creative Commons License 2021.01.03 0 0 22

Az este megnéztem ezt és még vagy 3 ilyen önvédelmi videót, nevezetesen a gázspray kezelését és áldásos hatásait kutatva. Ma,most 12- kor megyek ki a konyába rántottát sütni, anyám Jehovázik online, engem meg elkap a dühroham, Jehovától, ja. De ez naponta igy van csak dühroham nélkül! Nem tetszik a műsor de nem szólok be, most pedig kimondott késztetést éreztem, hogy odamondjak valami ERŐSET, de aztán megszolalt egy volt pap onnan bentről a számitógépből az online gyűlésből, egy értelmes szót mondott, ettől nyugodtam le, Jézus gyermekkoráról beszéltek ..Végül mégis beszóltam anyámnak, de ő szólt elöbb, és csak válaszként mondtam annyit, hogy "nem is tudtam, hogy Jézus volt gyerek is", de ezt is csak válaszként mert anyám mondott valamit, ő szólt hozzám előszőr. Lényeg, a dühroham a tegnap este megnézett önvédelmi videók miatt jött rám ma, ergo sokat tanulmányozod a védekezést a végén elméssz és betörsz,"legjobb védekezés a támadás" ezt vajon miért nem mondják a rendőrök.Évek óta, szinte húsz éve, hogy nem törtem be.

 

https://youtu.be/dN3c4dlzkVM

Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.12.30 0 0 21
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.11.19 0 0 20
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.10.15 0 0 19

Itt nálunk az ősközösségben vagy kőkorszakban ahol most vagyok a cigány törzsekkel, másképp van felépitve az egész ÉLET, nem úgy élünk mint nálatok, itt egész mást jelent élni mint a civilizácóban.

 

Azt mondtam itt a topikban, hogy ha benne vagy egy ilyen népben, nem kell se szinház, se szórakozás, nem is járok sehova, itt a tulajdonképpeni analfabéta társaság olyan szórakozást nyújt hogy a mellé szinte alig fér más szórakozás, egyáltalán nem fér, nekem itt a munka, amit vegyitek, a kettőt, ahogy mondtam, tanuló szinten dolgozok. Itt azzal ütik el az összes időt, hogy feleséget keresnek, minél több feleség annál erősebb leszel, nekem is bejön, ugyan nem bicepszre gyúrok, arra is, de inkább intelligenciára, de igy is még csak ott tartok hogy a cigánysoron gyalog nem merek keresztül menni csak a busszal. Itt a cigányoknál állandó háború van, közelharc, minden nap kint van a mentő a police, csak azt nem értem miért nincsen a közelben se kórház, se rendőrörs, semmi.

 

Ebben az életmódban, milliőben a tudásodat kevésbé gyarapitod de agyilag jóbban megmozgat, a tudás magában foglalja a tér és terep ismeretet, velük kint vagyok a szabadban, de itthon normál házban lakok.

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=156187137&t=9244912

Óz, a nagy varázsló Creative Commons License 2020.10.10 0 0 18

kimagaslóan békés pozitiv légkör

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=155857750&t=9005529

 

Klaudiu Läcatus ellopta apám telóját a házból

Előzmény: Óz, a nagy varázsló (14)
Woodoo Child Creative Commons License 2020.10.10 0 0 17
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.09.25 0 0 16

Megállt az eső,

felszállt a köd,

kisütöt a Nap....

 

Itt van a nyár, visszajött..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!