Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.11 0 0 22

https://www.breitbart.com/politics/2021/06/08/daily-mail-laptop-reveals-hunter-biden-used-n-word-multiple-times-in-text-messages/

 

At the time of this publication, no corporate media outlet — including the New York Times, ABC, CBS, NBC, CNN, MSNBC, Washington Post, Politico, The Hill, BuzzFeed, Vox, The Associated Press, Agence-France Press, Reuters, The Daily Beast, Slate, Salon, Newsweek, TIME, and more — has covered the Daily Mail report.

 

 Forbes published an article on the phrase #RacistHunter trending on social media in response to the story but swiftly unpublished it. The article page is covered by an editor’s note reading: “This page is no longer active. We regret any inconvenience.”

 

 

Conversely, the mainstream media reported rumors for several years that a tape existed of President Trump saying the n-word. No such tape was ever found.

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.06 0 0 21

vegre egyszer igazat mond az Origo :0) A mocskos nyugati cenzura

 

 

A Microsoft keresője cenzúrázta a tank előtt álló férfi képét a Tienanmen téri vérengzés évfordulóján

 

Aki pénteken, a Tienanmen téri vérengzés évfordulóján a „tank man”, azaz a kínai hadsereg harckocsijai elé álló „tankemberről” készült világhírű fotóra keresett rá a Microsoft keresőjével, az belekóstolhatott, milyenek is a kínai emberek mindennapjai, ugyanis a Bing nemes egyszerűséggel cenzúrázta az összes „tankemberes” képet több nyugati országban, köztük az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban és Szingapúrban, írja a BBC.

 

Aki a fenti országokban rákeresett a „tank man” kifejezésre a képek között, annak a Microsoft alapértelmezett keresőmotorja azt dobta ki, hogy „nincs találat a tank man kifejezésre, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e le a kifejezést, vagy próbálkozzon más kulcsszavakkal”.

...

https://telex.hu/kulfold/2021/06/05/kulfold-kina-cenzura-microsoft-bing-tienanmen-ter

takamod Creative Commons License 2021.02.02 0 0 20

az utóbbi hetekben jópár hozzászólást írtam antiszemitizmus, fajgyűlölet ellen a yutubon.

az összeset törölték. gondolom a szaros-fosos yutub AI töröl mindent amiben zsidó vagy cigány szó szerepel. de akkor is ha romát írok...

 

végül is ezen a yutubon fog felnőni a fiatalság, én pedig nem fogom őket sajnálni hogy segghülyék lesznek, hanem röhögni fogok. sírtam én eleget már

pici mici a pók Creative Commons License 2021.01.11 0 0 19

Navalnij szerint veszélyes precedenst teremt Trump letiltása a Twitterről

-kd- 2021.01.11. 14:57

 

 

Ezt a precedenst világszerte ki fogják használni a szólásszabadság ellenségei. Oroszországban is. Minden egyes alkalommal, amikor el akarnak valakit némítani, azt fogják mondani:

 

  •  „ez általános gyakorlat, Trumpot is blokkolták a Twitteren"

 

– írja Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus hosszas bejegyzésben az említett közösségi oldalon, melynek Trumpra vonatkozó döntését „elfogadhatatlan cenzúrának" minősítette.

 

Navalnij vitatta a Twitter indoklását, miszerint a cég szabályzatának megszegése miatt tiltotta le az amerikai elnököt. 

Éveken át halálos fenyegetéseket kaptam az oldalon, és a Twitter senkit sem tiltott le.

Az ellenzéki politikus azzal érvelt még álláspontja mellett, hogy – megnevezve Vlagyimir Putyin orosz elnököt és Nicolás Maduro venezuelai államfőt –

számos „hidegvérű gyilkosnak" van fiókja az oldalon, ráadásul a Twitter, a Facebook és az Instagram bázisul szolgált Putyin és más autokrata rezsimek „trollgyárainak". 

herwest Creative Commons License 2020.06.12 0 0 18
showeyes2 Creative Commons License 2020.06.02 -1 0 17

Gondolom, Afganisztánba.

 

Előzmény: bassus (16)
bassus Creative Commons License 2020.05.30 0 0 16

Te, hova menekülsz?

Előzmény: Kata` (15)
Kata` Creative Commons License 2020.05.30 -1 1 15

Szorjak az adofizetök penzet szanaszet a vilagban, az orszagon belul a SÖPREDEKRE van penz de az egeszsegugyre, nyugdijasokra, hajlektalanokra NEM, az ujsagirok sem irhatnak mindenröl, föleg a kormany simlijeiröl nem.

 

Minek ehhez Svédországig menni? Itthon is pontosan így van!

Előzmény: holli gold (13)
showeyes2 Creative Commons License 2020.05.29 -2 1 14

Svédországot elnyomja a neoliberalizmus,  a kulturális marxizmus,  a radikális feminizmus. Éppen az, amit nálunk a momentum képvisel. A kirajzolódó ellenségkép viszont kimagasló dékás politikusunkéval egyezik: a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi. 


  Elfogadjátok, hogy lutheránus imaházakban leszedik  a keresztény jelképeket, hogy azt a migránst, aki pár hét múlva majd megerőszakolja a keresztet éppen leszedő gondnoknőt és a lányát, ne sértsék meg a vallásában?


  Nem írhatsz, mondhatsz, gondolhatsz semmi igazat róluk, mert nevetségessé tesznek,  ellehetetlenítenek és nácinak kiált ki az agymosott népség. És a besúgó tevékenységükkel erősítik ezt  a társadalmi torzulást,  a viceházmesterek kispolgári világát. Svédországnak vége. 
  

Előzmény: holli gold (13)
holli gold Creative Commons License 2020.05.29 -1 1 13

A bevezetö teljesen igaz, de mit is var az ember a svedektöl ahol egy ALULISKOLAZOTT kormany muködik....Szorjak az adofizetök penzet szanaszet a vilagban, az orszagon belul a SÖPREDEKRE van penz de az egeszsegugyre, nyugdijasokra, hajlektalanokra NEM, az ujsagirok sem irhatnak mindenröl, föleg a kormany simlijeiröl nem.

bassus Creative Commons License 2020.05.29 0 0 12

angol Parlament / Lordok Háza , vagy éppen a Bundestag"

dömper , Aki 2 alig? európai ország parlamentjére hivatkozva bírálja m.o. parlament működését és a többi kb. 200 -t nem tartja arra érdemesnek, hogy megemlítse az érzékenyítve van, pedig Európa jövője?  tőlük is függ.

Európa nyugati és keleti részét döntési helyzetbe kényszerítik.

Előzmény: dave_dömper (3)
Break Break béka Creative Commons License 2020.05.29 -1 1 11

- írja a V4NA nemzetközi hírügynökség

 

 

Szóval a Habony aggódik a sajtószabadságért?   na tudod kit hülyíts

Előzmény: herwest (-)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.29 0 0 10

https://www.urbanlegends.hu/2020/05/a-twitter-tenyleg-cenzurazta-trumpot-vagy-csak-tenyellenorizte/

Cenzúra? Tényellenőrzés? Figyelmeztetés megtévesztésre és felhívás, hogy azért nézz utána?

 

Trump csalásnak nevezte a levélszavazást, erre a Twitter Ismerd meg a tényeket a levélszavazásról című linket szúrt be.

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.29 0 1 9

"Ha rajtam múlna, a sajtótörvény csak egy mondatból állna: Hazudni nem szabad." - Deák Ferenc.

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.29 0 0 8

Az tény, hogy sok az álhír. Ha a kormány szűri, cenzúra, gondolatrendőrség stb. Ha egy független szervezet, ngo, az is a  saját érdekei szerint fogja szűrni. Az újságírók, maguk nem fognak szűrni, mert oda a szenzáció, inkább egy vesztes per 3 év múlva, mint lemaradjunk a szenzációról.

seymour_ Creative Commons License 2020.05.29 -1 0 7

Jó, igen, ez a másik véglet, a svédeknek teljesen agyukra ment az egész liberalizmus. Viszont a jó hír az, hogy mi rá tudunk erre kontrázni Kedves Vezetőnk személyében, aki most már korlátlan hatalommal rendelkezik és "megvéd" minket ettől a nyugati ármánytól.

4/C Creative Commons License 2020.05.29 -2 0 6

Az a...uk p...a, az a cenzúramentes.

 

Amúgy az se.

Előzmény: herwest (-)
herwest Creative Commons License 2020.05.29 -1 1 5

Több alkalommal is megsértették a parlament házirendjét, miszerint csak bizonyos helyiségekben végezhetik a munkájukat.

Nem ez a cenzúra, tudtommal a cenzúra a tömegtájékoztatás szűrése a médiákban.

Előzmény: dave_dömper (2)
lxt Creative Commons License 2020.05.29 0 1 4

I=mv

 

Íme egy fizikai törvény; gondolhatnánk, erről nem nyitunk vitát.

De nézzük, mégis mit tehetünk.:-)

 

Legyen:

I = az információ (vélten és/vagy szándékoltan elérendők döbbenete/megrökönyödése/felháborodott tiltakozása/gyertyák gyújtásával vagy egyéb módon történő tüntetőleges megnyilvánulása), mint hatásfok

m = az egyenletbe foglalt (feltételezetten, előzőleg érzékenyített) érintettek számossága

v = a hírforrások száma és azok látogatottsága/olvasottsága

 

Hogy mi a hír? (Ez tényleg feltűnt valakinek?:-) Az mellékes.

De jó, legyen, a hír értéke = I.

Ne veszítsük szem elől a lényeget: a hír valóságtartalma nem piaci érték – ez nem valláskritika.

Miután a legjobb hírek élettartama (mint minden csodáé) legfeljebb három nap – az m (mármint a tömeg) sajátos tulajdonságait, úgymint a napi szinten új hírekre kihegyezett éhségét figyelembe véve, ha ET hétfőn adja meg bolygója koordinátáit, mi pénteken már a teremtő istenét keressük – egyúttal vitatjuk annak lehetőségét/jelentőségét. Mert hogy, szerintünk a világ... és abban Mi.:-)

dave_dömper Creative Commons License 2020.05.28 0 1 3

Ja, bocs. És még azért is hálás lennék, hogy ugyanilyen esemény kapcsán, az előzőhöz hasonló hitelességű forrással szolgálnál egy olyan tényről, mondjuk az angol Parlament / Lordok Háza , vagy

éppen a Bundestag / Bundesrat épületében ugyanilyen módon megtörtént eseményről, amilyenről a megelőző hsz.-omban írtam. Mert-hogy ez is a cenzúra egy fajtája (már amire oly igen kényes vagy).

Előzmény: dave_dömper (2)
dave_dömper Creative Commons License 2020.05.28 -1 0 2

Kérlek, hogy keress (és ha találsz ilyet, idézd be ide) valamely mindannyiunk számára tárgyilagosként,

és szavahihetőnek tekinthető forrást arra nézve, hogy a munkájukat végezni szándékozó és delegált, engedéllyel felruházott újságírókat (nem egyet és nem is kettőt) a regnáló házelnök bicepszből tilt ki a parlament épületéből, csak amiatt, mert - egyéb léehetőség híján - egy Ház -beli folyosón meg mertek szólítani egynéhány épp arra járó hivatásos politikust, horrible dictu még kérdéseket is mertek feltenni

nekik, amire ők valódi hasbeszélőként reagálnak, illetve néma leventéknek tettetik magukat (idézett, emlegetett Elnök urat is beleértve).

Előzmény: herwest (-)
ab01 Creative Commons License 2020.05.28 0 0 1

fejlettnyugat

nyugati demokráciák

jólét

hanyatló nyugat

 

nooormális. ? Creative Commons License 2020.05.28 -1 1 0

Nálunk csak régen volt ?

Akkor ez sem valtozott nalunk az évek alatt

 

herwest Creative Commons License 2020.05.28 0 0 topiknyitó

Annak idején a 80s években az volt az egyik meghatározó tényező a nyugati modell fölényét illetőleg, hogy míg nálunk a sajtó tv rádió cenzúrázva van, elhallgatnak dolgokat, addig Nyugaton a tájékoztatás pártatlan és cenzúramentes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!