Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Minden fajta HATSAN PCP "fegyver"-rel kapcsolatos problémák, javítási segítségek, technikai tanácsadás, tapasztalatok, beállítási ötletek, azaz minden, ami a HATSAN PCP-kel kapcsolatos, kivéve a lebecsülő, fitymáló hsz.-eket! Továbbá minden, ami kapcsolódik a topik szellemiségéhez, a hozzászólók tudásához, tapasztalatához és segíti a HATSAN kedvelők ismereteit és erősíti egymással való kapcsolatait - mégha OFF-nak is tűnik! Köszönöm, ha elfogadjátok! dr!!
Minden gyári tartozékával, gari papírral, és egy tömítéahibás umarex pumpával. A képen ahogy látod, a távcső és a tompi marad, de egy SportMatch HTO36C szereléket mellékelnék a puskához. Tömítésgarnitúra van hozzá pluszba. 2db forgótár van, és persze a nyílt irányzékok.
--HATSAN FACTOR 22CAL Minden gyári tartozékával! 3 hónapos, 3db 21 es tár +1db 45ös tár. Hatsan hangtompítóval és kemény tokkal, gyári bipoddal! Távcső nélkül! Cegléd mellett .Info csak telefonon (sms, viber is akár!)06202000547
Kedves fórumozók! Szeretnék érdeklődni hogy Jász Nagykun Szolnok vármegyében Karcag környékén tölt e valaki palackot,és ha igen mennyiért töltenek egy 6l- es természetesen nyomáspróbás palackot 300 bar-ra???
Ha mindenképpen óvatoskodni akarsz a palackkal,akkor tegyél a töltőcsonkba egy Simson üresjárati fuvókát.Van 30- és 35-ös is.Ez azt jelenti,hogy 3 vagy 3,5 mm-es furat van rajta.
Szétkaptam a kiskompresszort, úgy tűnik, a nagynyomású dugatyyú tömítései sérültek, a gyártótól nem tudok isemmi nformációt kicsikarni, órákat töltöttem a neten, kiveséztem, amit lehetett, megrendeltem - mert gyárilag nem adtak hozzá tartalék tömítéseket - a töm.garnitúrát, most csak türelem kell, aztán már lehet bízni a továbbiakban! A gyártó még arra sem hajlandó - a neten meg nem találtam adatot, bárhogy írtam kérdést - hogy a kompresszorba való robbanótárcsa nyomásértéket megadja, így 300 bar-os tárcsát rendeltem, minden kiskompresszorra 300 bar képességet írnak, van tartalék, nem megyek amúgysem 300 bar fölé! A nyagypalack szelepe nagyon korrekten mozog, most a benne lévó 200 bar-ral nyitom-zárom, eddig nem szaladt meg, igaz, nem húzom záráskor "tökre", és zárásután mindig körbenyomom szivárgáskeresővel! Nem eresz!
No igen, a német technika versenypuskák esetében azért csak-csak takarékosnak tekinthető, de a szokványos PCP /250 ccm -es tartályok ezt nem tudják! Én nem ismerem az LG puskákat, de a "tucat" PCP-k ennek az 4-500-nak a tizedét tudják - na, itt nem kell rámugrani, lehet ez a szám valamivel több is - de hogy 100-at egyik sem tud - az hétszentség (vagy én vagyok tájékozatlan - a PCP fegyverek ilyenszintű ismerete nekem érdektelen). A Te esetedben a 400-500 /200 bar érthető, de a "csóróknak" bizony kevesebb lövés jut - nem is értem, hogy tudnak azok a fránya németek ilyeneket produkálni :-)? De egyszónak is száz a vége - nekem kell a 300 bar (Pongi is utal a szükségességére....felelőtlen lenne?)!
Takarékos fegyvered van :-), de végülis a dolog lényege, hogy kidurrant a kiskompresszor, fene tudja, miért, nem tudom megállapítani a robbanótárcsa adatát, nem tudom, miért durrant el, meg hogy iért nem nyom most tovább, mint 200 bar, stb, stb - de megrendeltem az új tömítésgarnitúrát, összerakom, oszt meglátjuk, műxik-e? Nehéz a téma, hogy itthon nincs szervíz, nincs javító, nincs erre kereskedó! De kösz!