Először a főoldal bejött még, majd ugyanitt kijött egy ablak, hogy "valami nem jó nálad".Majd öt perc múlva a googlin keresztül újra próbáltam elérni a főoldalt és már be sem jött.
Lehet persze, h csak valami karbantartás folyik, remélem tudnak róla, este már kéne az oldal:)
Illetékesek remélem tudnak a hibáról.
(Ez az oldal be van állítva kivételek közé az ADblockeremben, magyarul nem használom indán a blockert)
A videotéka kínálatát általában akkor nézem át, amikor a rengeteg csatorna ellenére nem találok semmi nézhetőt. Kikölcsönözni azt szoktam, amit végképp nem találok meg a net-en és megéri kiadni érte azt az 500-1000 Ft-ot. Sok esetben egész gyorsan felteszik pl. az Oscar díjas filmeket, azokat -ha érdekel- meg szoktam nézni, mielőtt a net-re kerül (vagy nem kerül).
Miért használod bármikor is azt a videotékát?Nem a sóherságról van szó, de otthoni mozizáshoz sorozatozáshoz baromság pénzt kiadni ebben a formában( darabonként).
Akkor már inkább válts olyan csomagra mint én és lesz hozzá ingyenes HBO videotékád ahol vannak hbos és nem hbo-s sorozatok filmek is.
Nekem még moziklubom is van( 990 ft havonta) és ott is vannak filmek sorozatok dögivel.
Ezért mondtam, hogy baromság kiadni 1 db kikolcsonzesert akarmennyit, mert ezeken kívül is ott van még az ilyen indavideos kincsek, meg videas dolgok.Plusz ott van meg a bizonyos magos (nC**e.cc) is, ahol szinten rengeteg minden fent van.
En sokszor a letoltest uszom meg, mert mielott letoltok egy sorozatot megnezem, hogy indavideon pl fen van-e. Ha igen, akkor nem letöltöm magosról, hanem ott nezem online.
Ezert is irtam, hogy többnyire a netflixes sorozatok érdekelnének, mivel HBO-s és nem HBO-s sorozatból is van dögivel a videotáramban (hbo,moziklub) (szinten tcom szolgaltatas)
A sorozatbarat persze meghívós rendszerű, szóval azzal egy mezei kereső nem megy sokra, ha ráguglizik a kívánt sorozatra és sbaratos találatot ad.
Én is hasonló módon szoktam keresni egy-egy filmet. Pl. ha a Telekom csomagjában lévő "videotékában" kinézek egy-egy filmet, mielőtt kikölcsönözném, rákeresek a google-ban és ha megtalálom, már nem is érdekel a téka, mert ott min, 500 Ft, egy film.
A legtöbbet tehát cím alapján a google-ban találom meg és így jutok el az "indára", vagy a "videára", esetleg a sorozatbarátra, youtube-ra. Más profilokat nem ismerek.
Ma este pl. a "Személyiségtolvaj" c. film lesz a soros, kis "limonádé", de a másik kinézett filmet (Paranoia) nem találtam a net-en.
Indavideoval kapcsolatban lennének észrevételeim, kérdéseim, azon kívül, hogy nagyon bírom.
Tud valaki olyan felhasználót még mint amilyen kabalababa9?Rendszeresen minőségi sorozatokat rakott fel,de kb 4 éve teljesen abbahagyta, a legutóbbo vidije talán 2016 os lehet, nem emlékszem.
Többnyire netflixes sorozatok érdekelnének.
A másik ké-rdés az Indavideo keresőjéhez kapcsolódik.Hogyan lehet az, hogy megguglizom azt a sorozatcímet, hogy 'black summer' és kiadja az indán fellelhető részeket.Viszont ha indán írom a keresőbe 0találat lesz.( akárhogyan keresem, ha szó szerint a vidi címét írom(kis és nagybetűkre is figyelve) akkor sem ad ki semmit.
De ami a méginkább meglepő,hogy rámegyek a vidót feltöltő profiljára, majd ' videók' nincs ott a felhasználó által feltöltött videóknak a kilistázásánál sem a black summer. Ez mi lehet?
Tudtok olyan profilokat megnevezni amik sorozat feltöltésekkel foglalkoznak nagyrészt?