Egy lelkes szegedi modellező hirdetését továbbítom most:
Eladásra kínálom 1:43 as Skoda 14tr ,T-701 pályaszámú modellemet. A trolibuszt saját kezűleg raktam össze és festettem,a feliratok vizesmatricák. A belső rész is kidolgozott. (AVD modell készletből építve) Ára: 55.000,-Ft
Megtekinthető Szegeden A hirdető elérhetősége: Kapitány Máté 06209321052
Szia! Vannak közte értékes modellek, de jelenleg a piac halott. Sajnos most nem költenek ilyesmire az emberek. Gyűjteményt egyben eladni szinte lehetetlen. Ha el akarod adni egyenként rakd fel a vaterára, ott a piac beárazza.
Elnézést, ha nem tudtam lekövetni a folyamatot, nem látom, hogy elkelt volna. Ha megvannak még, kérdezhetem, hogy az említett két modell esetleg megvan-e?
Ikarus gyűjtőként jelentkeztem be ide. Az ATLAS Edition megtalált még pár éve és van néhány Ikarus modellem. Nosztalgiából megrendeltem, amiket ajánlottak. Valahogy megszakadt a kapcsolat, érdeklődtem, hogy lesz-e folytatás, de nem volt idejük még válaszolni ... :):)
Amiért most itt kapcsolatot keresek, az az, hogy szívesen vásárolnék két konkrét modellt, ha valakinek van eladó. Cserét nem tudok felajánlani, sajnos. Összesen van most 8 modellem... :)
A két modell:
IKARUS 620 ("IKARUS 620 BKV BUDAPEST" néven is láttam), kék-ezüst szinben
keresem:
IKARUS 60 FAÜ (1959)
Ha lehetne, 1:72 léptékű kellene, mert a többi is ilyen. A fenti képek 1:43 léptékűek. Azt hiszem, sokan ismerik az ATLAS modelljeit, tudják mire gondolok.