Keresés

Részletes keresés

Vikikee2121 Creative Commons License 2023.01.18 0 0 5

Szerintem pontosan ezért lettek kitalálva a dental higiéniai kezelések. Szerintem menj el, ha nincs baj, akkor megtudod, ha meg van, akkor kezelik. Esetleg fogszabályozás? vagy más megoldás, ami nem csak időleges, hanem megakadályozza, hogy ez újra előforduljon? :)

Zsanniii2022 Creative Commons License 2022.07.22 -1 0 4

Sziasztok! Én azt tudom javasolni mindenkinek, aki ilyen probléma miatt gondolkozik, hogy elmenjen-e fogorvoshoz, hogy igeen, azonnal! Mivel az étel maradékok károsíthatják a fogakat és fogkő is kialakulhat! Fogkő eltávolításra Budapesten is sok helyen van lehetőség, szóval időpontot biztos tudnak adni valamelyikben!

mcm2015 Creative Commons License 2020.02.06 0 0 2

(Elvileg) holnap megyek, köszönöm a(z eddigi) válaszokat!

forgione1 Creative Commons License 2020.02.06 0 0 1

Menj, mert már lehet nem is kaja van ott hanem lyuk.

"Szerencsés" esetben még csak a zománc sérült és annak felületében akad a piszkálód. Még szerencsésebb esetben csak fogkő.

Valós kaja maradvány selyemmel kijönne....

Előzmény: mcm2015 (-)
Celtis Creative Commons License 2020.02.05 0 0 0

Menj el f0g0rv0sh0z. Ne rohadjon a szádban a kajamaradék.

Aztán vegyél szájzuhanyt. Az hatékonyan és kíméletesen tisztítja a fogközöket.

mcm2015 Creative Commons License 2020.02.05 0 0 topiknyitó

Szerintetek elmenjek az alábbi problémámmal a fogorvoshoz?
Van két fogam között egy olyan rés, ahová mindig bele szokott menni az ételmaradék, és fogmosás előtt mindig ki szoktam piszkálni fogpiszkálóval... Egy ideje viszont olyan (kb. egész bors nagyságú és formájú) ételmaradék került bele, amit sehogyan sem tudok kiszedni... Próbáltam már fogselyemmel, fogköz-tisztító kefével is, mindhiába... Az az érdekes az egészben, hogy én nem is érzem egyáltalán, hogy ott van, nem is fáj, nem is érzek semmit, de ha fogpiszkálóval megpiszkálom, akkor érzek egy afféle "kattanást", hogy lehet ott valami... Mit tegyek? Szerintetek elmenjek ezzel az orvoshoz (annak ellenére is, hogy nemrég voltam és mindent rendben talált), vagy ha nem okoz panaszt/tüneteket hagyjam a fenébe? Azt azért nem akarom, hogy emiatt elromoljanak a fogaim... :-S

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!