A belga tv műsorában felléoett a világhírű kerékpáros fenomén, Wout van Aert, mint mókus. Olyan jó emléke maradt ez a fellépés, hogy a tour de france-on a mókus jelmezes képével díszített matricát tette a kormányára, hogy jókedve legye verseny közben.
Nekünk a műsorvezető személye, gyenge beszédhangja tette élvezhetetlenné a műsort. Puskás Peti nem alkalmas erre a feladatra. Öregapós kinézete se tetszett. Olyan, mint a The Biebers és Justin Bieber közti különbség. Egyetértek, sokszor bosszantó, mikor a zsűritagok megzavarják a produkciót.
Én is meglepődtem, mert teljesen karácsonyi/Karácsony előtti volt a hangulat és a szöveg.
Amit a nyomozókról és a műsorvezetőről írsz, minden szóval egyetértek. Még annyit: Balázs nagyon unta az egészet és mindig olyan volt, mint aki adás előtt benyomott pár felest, vagy másnapos volt. Gergely Robi "lángosos sztorijának" eszébe kellett volna jutni, de nem érdekelte semmi, jellemzőek voltak a túlzóan félrement jelölései is. Örüljön, hogy neki a covid idején is volt mit a tejbe aprítania!
Köszi a gratulációt, nem volt nehéz dolgom Gergely Robival, mert láttam az előadást, amelyik Szécsi Pál életének egy részét dolgozta fel, Robi remekül énekelte a Szécsi-dalokat. Örök emlék és élmény lesz!
Off.
Kocsival akartunk menni a kb. 3-4 kilométerre lévő színházba, de előtte még beugrottunk voksolni. Valamilyen választás volt, de konkrétan arra nem emlékszem milyen témában, az viszont nagyon beégett, hogy a kocsi nem indult, a taxi száma állandóan foglalt volt, elindultunk gyalog (végén már futva) és éppen beestünk a kezdésre. :-)
Az egész műsor hangulatát-jellegét nézve nekem gyanús, hogy az RTL-nél csúnyán elszámolták a heteket, és ezt még karácsony előtti adásnak szánták (Puskásnak volt pl. egy ilyen félmondata, hogy "holnap még mehetsz boltba"; a számválasztások stb.).
Ilhillának gratula Gergely Robihoz, Adél védelmében nekem is csak az utolsó kisfilmes infóiból állt össze, hogy itt róla lehet szó. A Teknős egyértelmű volt régóta, a Jegesmedvénél én viszont abszolút Ember Márkot vártam (legfontosabb Brasch Bence elleni érvem az volt, hogy a Sztárboxra nem volt a jelek között egyértelműbb utalás, a többi versenyzőnél ezt simán ellőtték).
A nyomozócsapattal én egészen jól elvoltam, Bence és Adél persze civakodnak, mennek az oda-visszák, de mindeközben lelkesen nyomoznak - főleg Adél -, és jópofák, pozitívak, önazonosak, én bírom őket, és szerintem több ilyen páros (vagy akár külön-külön egyed) kellene a tévébe.
Balázzsal eggyel kritikusabb vagyok, szerintem ő itt úgy van, hogy valószínűleg nem rossz pénzt kap, miközben nagyon nem erőlteti meg magát, rutinból benyom 1-2 vicces(nek szánt) dolgot, de ő azért nem fektet be ennyi energiát a nyomozásba, mint az előbb említettek.
Eszter humorát én bírom, bár szerintem sok jó benyögése elhalkult a harsány tagok mellett, de jópofa megszólalásai voltak.
Aki látványosan görcsös és erőltetett volt, az Puskás Peti. Talán valamennyit fejlődött az első adásokhoz képest, de az, ami Bencének zsigerből jött a műsorvezetői szerepben, azt ő próbálta lemásolni, de neki ez egyértelműen nem állt jól. Nem volt sem vicces, sem laza, sem ... semmilyen.
Nekem nagyon feltűnő volt, ahogy Adél az utolsó pillanatban bekiabálta: Gergely Robi. Igaz, én már jó ideje "nyomon voltam", de a nyomozócsapat nem! Esetleg rámondták a fülére, hogy leplezze le azt a figurát, aki végig jól rejtőzködött?
Milán és Bence nem volt meglepetés, őket pár adás óta lehetett tudni, hiába jöttek Ember Márkkal.
Adél tegnap valahogy nagyon Liptai Claudiára emlékeztetett kinézetben :)
A Rozmár esetében szerintem nagyon rossz úton járnak Miller Zoltánnal, amúgy sem jellemző a csatornára, hogy köztévés arcokat promóznának maguknál (kivéve Miklósa Erika :) )
Jegesmedve tényleg lehet Ember Márk, a Teknős pedig Miló.
Az első adás volt, amit végig néztem. A Rozmárra kyváncsi leszek, mert
- a színházról színházra vándorolt (jó pár éve már saját "vándorsznháza" van)
- a Szécsi Pál kazetta (saját színházával járja az országot évek óta, a Szécsi Pál életét bemutató színdarabbal)
bennem azt erősítette meg, hogy GERGELY ROBI van a maszk mögött.
A Kenguru valóban lehet Gelencsér Timi és a Jegesmedve Ember Márk.
Timiről jut eszembe: nagyon ügyesen vezeti a boxolós műsort, külsőre a fiatal Ördög Nórára emlékeztet, egy kis rutinnal lehetne a csatorna női műsorvezetője is, mert élő adást is tud vezetni.
Csak nekem van olyan érzésem, hogy Gáspár Laciban az RTL igyekszik megtalálni a a tévékettős Győzike megfelelőjét? Mert csak így stimm, miért nyomják mindenhol
Azt még nem hallottam róla, hogy "az egészséges táplálkozás nagykövete", de ettől még lehet ő. Írták, hogy esetleg Tomán Szabina lenne, de én nem feltételezem, hogy egy "cápa"-üzletasszony betéved erre a vizekre!
Ezúttal elnézést kérek, hogy Herceg Erika apukájáról azt írtam, hogy meghalt, erre nem emlékeztem jól.
Elég konkrét tippek vannak már a jelmezekre, a Teknős valóban lehet Miló, a párduc Erika. A Jegesmedve a Pál utcai fiúk miatt tényleg lehet Ember Márk (nekem Brasch Bence is eszembe jutott).