Keresés

Részletes keresés

Vitesi Creative Commons License 2020.10.22 0 0 2

Szia, én őket tudnám ajánlani, ha okjről van szó, és nem árt hamar eldöntened, mert hamarosan megszűnik az okj formában tartott felnőttképzés.

speeddo Creative Commons License 2020.01.16 0 0 1

Én a helyi Szakképzési Centrumot próbálnám meg. 

 

Én is felnőttképzés alkalmával szereztem meg az autóelektronikai műszerész végzettséget munka mellett. Olyan hely amit te most magadban elképzeltél nincs. Tudomásul kell venni, hogy minden olyan képzés ami nem nappali tagozatos az sokkal kevesebb tudást tud adni. Ez az ára annak, hogy 4 év helyett 2 év alatt oktatnak ki. Sokkal jobban kell figyelned órákon, lehetőleg gyakorlatokon is az első sorban kell toporognod. Tankönyvet nem fogsz kapni, de kb 15 ezer forintból meg tudod rendelni mindet könyvesboltból. Ugyan azt a vizsgát kell letenned mint a nappali tagozatos diákoknak akiknek 2 év előnyük van. A legnagyobb hátrányod a gyakorlat terén lesz. Minden más otthoni tanulással pótolható.

https://www.nive.hu/index.php?option=com_jumi&view=application&fileid=19 honlapon fent vannak az eddigi vizsga tételsorok, ha azokat kitöltöd nagy meglepetés nem fog érni írásbelin, gyakorlat az vagy megy vagy nem, szóbelit meg meg kell tanulni.

 

Megnyugtatlak meg lehet csinálni a vizsgákat kitűnőre, nekem is sikerült. 

Előzmény: Edvinnyo (0)
Edvinnyo Creative Commons License 2020.01.16 0 0 0

Sziasztok! Autószerelő szakmát szeretném letenni még okj-s keretek között felnőttoktatásban. Nyilván fizetős a dolog amivel nincs is baj, viszont nagyon sok "kamu" iskola van ami semmire sem jó és ez a történet több, mint fél millió forintba fájna, Van/létezik esetleg olyan iskola, ahol nem csak a pénzemet húzzák le és hivatalos papírt kapok, amivel mehetnék akár dolgozni is autószerelő műhelybe? Vagy esetleg egy értelmes hegesztőképző vagy valami vasas szakmával is megelégednék, de a fő a szerelő lenne. Nagyon fontos, hogy Győr-Moson-Soprpn megye és környékén lenne az ideális.

Előzmény: Edvinnyo (-)
Edvinnyo Creative Commons License 2020.01.16 0 0 topiknyitó

Nem lehúzós OKJ-s szakma szerzés létezik?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!