Láttam egy reels videót, amiben Ofi és Mörk összeállította a saját allstar csapatát. Mondjuk azt nem néztem mikori a videó, de az egyik poszton megakadt a szemem.
én ezért nem szoktam tippelni fodbalban, kézinél meg csak a "nem fontos" meccseknél. most is jobb lett volna, ha nem tippelek, mert egyetlen "fontos" kategóriát se találtam el...
Köszönöm szépen ! Annyit azért meg kell jegyeznem, hogy némi szerencsém a pontozással, hogy az elődöntős csapatok "egy csomagot" képviseltek ilyen szempontból , és nem bejutott csapat/pont kerültünk elszámolásra.))
Utóbbi esetben "szabopalesz" végez az élen. Így gratulálok neki is, jókat tippelt...
A nem hivatalos végeredmény (szóljatok, ha valami nem stimmel):
Igazság 10 pont
szabopalesz 9 pont
tom, Márti 8 pont
Azosztigen 7 pont
van Persil, Taliga, Tonio 6 pont
MRZolika 5 pont
ducikenyér 4 pont
huszi 3 pont
Voltak kérdések, amikre senki sem tudott helyesen válaszolni: legjobb 4 mezőnye (sorrend nem kellett, de mindegyiket el kellett volna találni a helyes tipphez), lesz Európán kívüli csapat a legjobb 8 között, legtöbb magyar akciógól (Márton Gréta).
A magyar válogatott végső helyezését egyedül MRZolika találta el.
Gratulálok Igazságnak, mindenkinek köszönöm a részvételt!
1. Melyik csapat nyeri meg a világbajnokságot? Norvégia
2. Melyik 4 csapat jut be az elődöntőbe? Norvégia, Németország, Franciaország, Hollandia
3. Lesz -e új érmes a legutóbbi két vb-hez képest? (A legutóbbi két vb érmesei: Norvégia, Franciaország, Dánia.) Igen. (Németország, de eldöntendő kérdés volt, így önmagában az "igen" elég, függetlenül attól, hogy ki melyik csapatra gondolt.)
4. Melyik csapat végez előkelőbb helyen: Svédország vagy Magyarország? Magyarország (7., illetve 15.)
5. Melyik rendező végez előkelőbb helyen: Németország vagy Hollandia? Németország (2., illetve 4.)
6. Ki esik ki az A csoportból: Dánia, Románia, Japán vagy Horvátország? (Csak egy csapat esik ki.) Horvátország
7. Melyik Európán kívüli válogatott végez a legelőkelőbb helyen? Brazília
8. Lesz -e Európán kívüli válogatott a legjobb 8 között? Igen. (Brazília 6., de önmagában az "igen" elég, lásd 3. kérdés.)
9. Ki lesz a gólkirálynő? Henny Reistad (55 gól)
10. Ki lesz az MVP? Henny Reistad
11. Kinek lesz a legmagasabb védési százaléka a kapusok közül? (Azok közül, akiknek legalább 100 lövés megy a kapujára.) Katrine Lunde (48%)
12. Ki lesz a legeredményesebb magyar játékos? Klujber Katrin (33 gól)
13. Ki lesz a legeredményesebb magyar játékos az akciógólokat tekintve? Márton Gréta (30 akciógól)
+1 Hányadik helyen végez a magyar válogatott? 7. (Konkrét helyezés kell, nem tól-ig.)
2. Melyik 4 csapat jut be az elődöntőbe? Norvégia, Magyarország, Franciaország, Dánia
Magyar, francia, dán közül legfeljebb 2 juthat be az elődöntőbe, nem kötelező, de érdemes megváltoztatni, és valakit a másik ágról betippelni (a norvégokon kívül).
Az A és B csoport továbbjutói az E és F csoport továbbjutóival negyeddöntőznek (tehát ebből a négy csoportból összesen kettő elődöntős kerül ki), a C és D csoport továbbjutói pedig a G és H csoport továbbjutóival (ebből a négy csoportból is ketten jutnak az elődöntőbe).
Mert most kérdezted ott, hogy ki volt az első távozó edző? - egyébként Bojana Popovics -, és ez eszembe juttatta, hogy neked ott van a tipped, így áthoztam ide, hogy a szezon végi összesítésnél már ne felejtsem el. :)