Keresés

Részletes keresés

GamoMiki Creative Commons License 2020.05.05 0 1 2

Igen, már van egy kb.: 500 lövés benne,persze én az éven vettem sok év után újra a kezembe légfegyvert.

Mondhatom, hogy talán a legolcsóbb gyárilag reduktoros PCP, így nem szabad a sokkal drágább típusokhoz hasonlítani.

Minimum 40-50 méterre lövök, (asztalról egy támasztékkal) ilyenkor dió, vagy kólás kupak a cél. Ezek kb 11-ből 9-10 talál. A távoli célok 70-80 között vannak,(egyenlőre itt sörösdobozra) de legutóbb igazi szélcsend volt, akkor tudtam kb egy kólás kupaknyi területre korlátozni a találatokat.

A tárral kezdek megbarátkozni, viszont a sütésen még állítani kell, mert a gyári beállítással néha felhúzaskor nem akart megakadni, amin állítottam finomabbra, azóta nincs ilyen gond, viszont még néha így nem húzza fel, hiába azt érezni, hogy bekattan.

Lövedék sebességmérés szerint m/s-ra állandó. Legalábbis amikor épp mértem állítás nélkül.

Szerintem hobbysszinten az árához képest egy elég jó pusek.

A másik puskám egy Gamo coyote, (35 méteren tudja a lyukba-lyukat az én kezemben) amit sokan lenéznek, az is csak a kemény sütése miatt pontatlanabb nagy távon. 

Inkább azt mondanám, hogy aki nem tud lőni, az egy drágábbal sem fog célba találni.

Így azt tudom mondani, hogy jó áron megszerezve jó a Cometa lynx

hero01 Creative Commons License 2020.04.22 0 0 1

Van lényeges tapasztalat? 

GamoMiki Creative Commons License 2020.03.15 -1 0 0

Hello! 

Én vásároltam egy ilyet újként mk2 0.22-be, tapasztalatok idővel..., de így elsőre elég pontos 50-90 méteren, viszont a tár megoldás elég gagyi mondjuk a Gamo-Bsa-hoz képest szerintem. 

Botlakote Creative Commons License 2019.12.18 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Ide várom a Cometa LyX V10 Pcp tapasztalatokat karbantarásról, javításról, beállításokról, stb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!