Ez a nagy kerület, inkább nagy városrész olyan lehetne, mint Róma északi negyede, a Termini "fölött", ha Zuglónak lenne egy északi irányban hózódó nagy fúutcája a Városliget után "fölfelé", északra. Ott süvölthetne a hó!
Amúgy ha nagyon akarnék rugózni, akkor a Gellérthegy oldalában a sétány sincs letakarítva.
Igaz meg is érdemli aki most rámegy.
Szóval ott tartottunk, hogy én beszélek hülyeségeket.
Így visszatekintve az elmúlt napokban eme topicon kifejtett munkásságodra... Értékeld Te magad!
Tehát ekkor vissza a témára, ahonnan már nagyon szeretnél eloldalogni.
Most akkor miért az új főpolgármester a felelős a hóhelyzet, hókáosz, forgalmi káosz zuglói 5 nap után is havas utcák és egyebek ügyében?
Fejtsd ki kérlek a tereléseket nélkülözve, tárgyilagosan, érvekkel és linkekkel alátámasztva! Állj ki az állításaid hitelességéért! Jelszavak elmaradhatnak!
"Sima analógia arra, hogy eddig Tarlós, illetve személyesen Orbán a felelős mindenért, ami az országban történt, történik, illetve történni fog."
Hát ez nem igazán sikerült, besült a fegyver! :-)
Én nem tudok amúgy példát arra, hogy az elmúlt akárhány évben bárki Tarlóst, vagy akár Demszkyt hibáztatta hóhelyzetért, hókáoszért.
De Te nyilván ezt most nyilván alátámasztod, valamivel bizonyítod!
Szó-szó szokatlan a helyzet Neked és nekem is, hogy van olyan számottevő ellenzéki politikai vezető, akit bármiért lehet baxogatni.
Egyébként legyen ez intő jel, a kormánysajtó és a kormányzat is nagyon visszafogott az "ügy" tálalásában.
A Te "analógiád" meg sánta, mert magadra borítottad a bilit! Az én "analógiám" meg az, hogy ugyanazért "bűnért" a saját véreteket még azért nagyon szerettétek 2017-2018-ban (lásd linkjeimet), amiért Karácsonyt most nem annyira! :-D
Mármint arra gondolsz, hogy nem érdekel &Riska trollkodása, és inkább várok, amíg lenyugszik?
Most akkor miért az új főpolgármester a felelős a hóhelyzet, hókáosz, forgalmi káosz zuglói 5 nap után is havas utcák és egyebek ügyében?
Sima analógia arra, hogy eddig Tarlós, illetve személyesen Orbán a felelős mindenért, ami az országban történt, történik, illetve történni fog.
Jelszavak elmaradhatnak!
Tőlem eddig se nagyon láthattál jelszavakat... annak meg kimondottan örülök, hogy Karácsony lett a főpolgármester. Nem vagyok budapesti, én objektíven, nyugodt szívvel örülhetek ennek.
Amúgy ha nagyon akarnék rugózni, akkor a Gellérthegy oldalában a sétány sincs letakarítva.
Igaz meg is érdemli aki most rámegy.
Szóval ott tartottunk, hogy én beszélek hülyeségeket.
Így visszatekintve az elmúlt napokban eme topicon kifejtett munkásságodra... Értékeld Te magad!
Fejtsd ki kérlek a tereléseket nélkülözve, tárgyilagosan, érvekkel és linkekkel alátámasztva! Állj ki az állításaid hitelességéért! Jelszavak elmaradhatnak!