Keresés

Részletes keresés

ErkölcsTan Creative Commons License 1 órája 0 0 891

LÉTEZÉS fogalom: relatív

ISTEN fogalom: relatív

BIZONYÍTÉK fogalom: relatív

LOGIKA fogalom: relatív

Tehát mindig pontosan kategorizálni és tisztázni szükséges, hogy melyik Logoka, Bizonyíték, Isten, Létezés "rend"-szerben folyik a vita, vagy az értekezés valamiről. 

Sőt még a TUDOMÁNY fogalom is relatív.

Cleaning Cloths Creative Commons License 1 napja -1 0 890

Elminster Aumar  15 perce 253 292

A megszállottsággal szemben semmit se lehet csinálni. ....

Előzmény: fitosi (253291)

A vallási  megszállottságok, ebbe beleértve az ateista tagadás vallásokat is tudományos szempontból elme-vírusok miatt vannak. 

Biológiai vírus esetén, legyen mondjuk az influenza vírusa, nem te döntöd el, hogy el akarod-e kapni, vagy sem.

Ja és influenza vírus, akárcsak a vallás elmevírus nem válogat, hogy tudósokat, na azt nem fertőzzük meg.

Ja és kognitív immunizálás módszartana már letesztelt és működik.

Tehát az emberi eme-vírusok is immunizálhatóak.

Tehát már van letesztel is kiválóan működő megoldás.

ErkölcsTan Creative Commons License 2 napja -1 0 889

Hófehérke Tanúja világnézettől vezérelt ember mennyire is nevetséges?

Ugye nagyon.

Hófehérke létezését tagadó ember sem éppen komplett.

Nem kellene ilyenekkel az oktatást terhelni.

A mai ifjúság értelmes és hasznos dolgokat szeretne tanulni és nem emberi butaságokat.

Mi Isten?
Ez.
Miért az Isten?
Azért mert úgy lett kitalálva.
A kitalálás  körbeforog.

Cleaning Cloths Creative Commons License 2 napja -1 0 888

Hófehérke Tanúja világnézettől vezérelt ember mennyre is nevetséges? Ugye nagyon. Hófehérke létezését tagadó ember sem éppen komplett. Nem kellene ilyenekkel az oktatást terhelni. A mai ifjúság értelmes és hasznos dolgokat szeretne tanulni és nem emberi butaságokat.

Mi Isten?
Ez.
Miért az Isten?
Azért mert úgy lett kitalálva.
A kitalálás körbeforog.

Előzmény: MemetikaTan (887)
MemetikaTan Creative Commons License 2 napja -1 0 887

Összeszerkesztettem a lényeget egy percbe:

Ateista mém szerint nincs Hófehérke!

2026. április 20. - IGe •

MemetikaTan Creative Commons License 5 napja -1 0 886

Mert ott tandíj sincs.

Előzmény: ketni (885)
ketni Creative Commons License 5 napja 0 0 885

Miért pont katolikusba?

Előzmény: Cleaning Cloths (884)
Cleaning Cloths Creative Commons License 5 napja -1 0 884

Óvodában, vagy még felsőbb iskolákban is létezik még mese oktatás?

MemetikaTan Creative Commons License 2026.04.14 -1 0 883

Előzmény: pk1 (882)
pk1 Creative Commons License 2026.04.14 0 0 882

Az "oldalborda" az már konfabulálás. A Biblia csak oldalt említ.

Előzmény: ErkölcsTan (878)
Cleaning Cloths Creative Commons License 2026.04.14 -1 0 881

Előzmény: gyongyom bokretam (879)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.14 -1 0 880

Gödel által használt formális matematikai logika, képletes hasonlattal kb annyi, hogy a mesék is logikusak a mese-logika szerint.
-
Tehát a sárkányok tudnak tüzet okádni. ! :-) Kac-kac

Tehát JahveIstened özönvízzel tud tömeg-gyilkolni? :-) Kac-kac

Nőj fell!!! és ne hidd a meséket valóságnak.

Előzmény: gyongyom bokretam (879)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.14 -1 0 879

Ez egy állatság amit itt összehordtál. Voltál te már gyógyszertárban? Mivelhogy ezt cselekedted . Hasadon járj és port egyél életed minden napjaidban. Mondta az Isten a kigyónak. Fogadjunk , hogy nem érdemelsz meg semmit.

Előzmény: ErkölcsTan (878)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 878

Ha KERESZTÉNY vagy abban hiszel, hogy valami kozmikus zsidó zombi örök életet adhat neked, ha szimbolikusan eszel a húsából és telepatikusan megüzened neki, hogy elfogadod őt mesterednek, és aki így cserébe eltávolíthatja a gonoszt a lelkedből, ami azért került oda, mert egy oldalbordából lett nőt meggyőzött egy beszélő kígyó, hogy egyen a zsidó zombi apjának a varázsfájáról.

Ez teljesen hihető, világos és kicsit sem nonszensz!

Előzmény: gyongyom bokretam (876)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 877

A judeo-kereszténység erkölcsi elítélésének alapjai:

1. Amennyiben a bibliai judeo-keresztény Isten, azaz JHVH = Jáhve = Jehovah = Jehova = Adonáj = Elochim = Eloah = Elohim = Él = Élim = El-Saddaj = Él-Eljon=  Necach Izrael = ZombiJézuska = Szentlélek = Demiurgosz = Sátán = Úr = Atya, Gatya ...  "meghalt" Jézusként, ( mai nyelvezeten avatárjaként) akkor végül is ez nem más, mint egy cirkuszi mutatvány. Mártíromságnak beállított öngyilkosság. - Erkölcsileg elítélendő.

2. Amennyiben a fiát ölte meg, vagy feláldozta, akkor meg primitív barbár gyerekgyilkosság. - Erkölcsileg elítélendő

3. A judeo-keresztényeket a saját Istenük állítólag megváltotta a bűntől, akkor fura, hogy miért maradtak éppen ők a mai napig is bűnösök?  Ez egy átverés és nem tanítás. - Erkölcsileg elítélendő.

4. Jézus csak sokkal régebbi korok vallásaiból és mítoszaiból összekoppintott mítoszfigura. Tehát nem tanított semmit sem. Így a története csak egy primitív, plagizált ókori sci-fi, vagy szappanopera. - Erkölcsileg elvetendő.

5. A judeo-kereszténység végső célja az utolsó ítélet. Aminek a lényege az, hogy egy halott, nevezzük ZombiJézusnak, másodszor is feltámad és akik imádják őt azoknak kánaán, azok akik nem imádják őt azokra halál és szörnyűségek várnak. - Erkölcsileg elítélendő.

Előzmény: gyongyom bokretam (876)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 876

Fiatalkorban a Biblia olvasása semmit sem okoz, mert egy kukkot sem lehet belőle érteni. Az Ó szövetség egy történelem könyv , ami tele van véres harcokkal. Emberi brutalitással és Isten büntetésével, és megbocsátással is. Ime az Ember. 

Előzmény: ErkölcsTan (875)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 875

Előzmény: gyongyom bokretam (874)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 874

A Zombi az Horror kategoria Én életembe kb egy Zombi filmet néztem meg, Fiatal koromban ,amikor diszkoba jártam és kezdődött a film. Inkább kimentem. És soha nem nézek horrort. Most is milyen képet tettél fel ? Valami nem stimmel ay agyaddal. Ezeket terjeszted?Ha még csak bipolár lennél.

Előzmény: ErkölcsTan (873)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 873

Ne keverj össze magaddal! 

Természet filmeket szoktam nézni.

Te kedvenced a horrort, meg a népírást:

Előzmény: gyongyom bokretam (872)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 872

Vedd be az orvosságaidat ,hogy kitöröld a zombi Jézust , Zombi Newtont, meg a mindenki Zombit az agyadból, és hogy ne nézz horror filmeket , mert amúgy is gyenge az idegrendszered, még valami bajod lesz . Én az ilyesmitől távol tartom magam.

Előzmény: ErkölcsTan (871)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 871

Javaslom keres fel egy agykurászt, mert én nem vállalok egyéni kezelést.

Előzmény: gyongyom bokretam (870)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.13 -2 0 870

A zsidó sátánista vallásokból tájékozódsz arról , hogy van valami zombi jezus. Meg is érdemled.Tömény Isten Káromlás. Nem veszed észre. Miért jössz a Bibliával , amikor életedben soha ki sem nyitottad. 

Előzmény: ErkölcsTan (867)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 869

Ez az immun mémképem meg az ateizmus cáfolásra koncentrál. Tehát ne vedd magadra, ne légy ateista!!!

Előzmény: gyongyom bokretam (866)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 868

Előzmény: gyongyom bokretam (866)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 867

...és minden különféle őrszínű ember teremtett Isteneket. Jó sokat. Amire te bekattantál, azaz JahveZsidóSátánIsten és annak avatárja ZobiJézuska, csak egy sok ezer, több mint tízezenyi ismert Istenből. 

Előzmény: gyongyom bokretam (865)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 866

Te papolsz itt igazságról? Milyen képeket tettel fel? Az igazságot meg sem közelited. Az egész egy szemen szedett hazugság. A Hofehérkére való hivatkozásaid , egy logikátlan ostobaság. Maradtál volna annál , amit szerinted megtanultál, nem annál , amiről halvány fogalmad sincs.

Előzmény: MemetikaTan (860)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 865

Több fajta ember létezik Azsiai , fekete, fehér , rassz. 

Előzmény: ErkölcsTan (864)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 864

Minden igazi majmok csoportjába tartozónak van külön neve.

Gibbon, Gorilla, Orángután ... , mink meg az Ember elnevezés vagyunk. Ennyi csak.

Az hogy ókori bugyuta meséket valóságnak hiszel, az meg gyógyítható dolog. Meg a tanulás is segít. Soha sem késő tanulni.

Előzmény: gyongyom bokretam (863)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2026.04.13 -2 0 863

Ezeket a majmokat majmoknak nevezik., Minket pedig embereknek neveznek, a teremtés óta. Sőt Jézus azt kérdezte az ott állóktól, Nem mondám? Istenek vagytok.Nem vagyunk állatok,még ha egyesek állati, vagy sátáni módon viselkednek is .

Előzmény: ErkölcsTan (862)
ErkölcsTan Creative Commons License 2026.04.13 -1 0 862

gyongyom bokretam  2 perce  253 063

Mi az az amnióta, és mi az az újszájú? Akkor miért nevezzük magunkat embernek , és nem majomnak.  A majmok nem tudnak beszélni. A keresztény vallásokban pedig a legfontosabb dolog az emberi beszéd, csak sajnos a keresztény vallások erre még nem jöttek rá. Pedig az Isten szava az Ige , és minden titok a nyelvekben van elrejtve. Kicsit elkalandoztam . Bocs.

Előzmény: Elminster Aumar (253062)

IGe: Mi nem félmajmok, amik föként makik,  hanem igazi majmok csoportjába tartozunk. Lásd:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!