Tehát mindig pontosan kategorizálni és tisztázni szükséges, hogy melyik Logoka, Bizonyíték, Isten, Létezés "rend"-szerben folyik a vita, vagy az értekezés valamiről.
Hófehérke Tanúja világnézettől vezérelt ember mennyre is nevetséges? Ugye nagyon. Hófehérke létezését tagadó ember sem éppen komplett. Nem kellene ilyenekkel az oktatást terhelni. A mai ifjúság értelmes és hasznos dolgokat szeretne tanulni és nem emberi butaságokat.
Mi Isten? Ez. Miért az Isten? Azért mert úgy lett kitalálva. A kitalálás körbeforog.
Gödel által használt formális matematikai logika, képletes hasonlattal kb annyi, hogy a mesék is logikusak a mese-logika szerint. - Tehát a sárkányok tudnak tüzet okádni. ! :-) Kac-kac
Tehát JahveIstened özönvízzel tud tömeg-gyilkolni? :-) Kac-kac
Ez egy állatság amit itt összehordtál. Voltál te már gyógyszertárban? Mivelhogy ezt cselekedted . Hasadon járj és port egyél életed minden napjaidban. Mondta az Isten a kigyónak. Fogadjunk , hogy nem érdemelsz meg semmit.
Ha KERESZTÉNY vagy abban hiszel, hogy valami kozmikus zsidó zombi örök életet adhat neked, ha szimbolikusan eszel a húsából és telepatikusan megüzened neki, hogy elfogadod őt mesterednek, és aki így cserébe eltávolíthatja a gonoszt a lelkedből, ami azért került oda, mert egy oldalbordából lett nőt meggyőzött egy beszélő kígyó, hogy egyen a zsidó zombi apjának a varázsfájáról.
Ez teljesen hihető, világos és kicsit sem nonszensz!
A judeo-kereszténység erkölcsi elítélésének alapjai:
1. Amennyiben a bibliai judeo-keresztény Isten, azaz JHVH = Jáhve = Jehovah = Jehova = Adonáj = Elochim = Eloah = Elohim = Él = Élim = El-Saddaj = Él-Eljon= Necach Izrael = ZombiJézuska = Szentlélek = Demiurgosz = Sátán = Úr = Atya, Gatya ... "meghalt" Jézusként, ( mai nyelvezeten avatárjaként) akkor végül is ez nem más, mint egy cirkuszi mutatvány. Mártíromságnak beállított öngyilkosság. - Erkölcsileg elítélendő.
2. Amennyiben a fiát ölte meg, vagy feláldozta, akkor meg primitív barbár gyerekgyilkosság. - Erkölcsileg elítélendő
3. A judeo-keresztényeket a saját Istenük állítólag megváltotta a bűntől, akkor fura, hogy miért maradtak éppen ők a mai napig is bűnösök? Ez egy átverés és nem tanítás. - Erkölcsileg elítélendő.
4. Jézus csak sokkal régebbi korok vallásaiból és mítoszaiból összekoppintott mítoszfigura. Tehát nem tanított semmit sem. Így a története csak egy primitív, plagizált ókori sci-fi, vagy szappanopera. - Erkölcsileg elvetendő.
5. A judeo-kereszténység végső célja az utolsó ítélet. Aminek a lényege az, hogy egy halott, nevezzük ZombiJézusnak, másodszor is feltámad és akik imádják őt azoknak kánaán, azok akik nem imádják őt azokra halál és szörnyűségek várnak. - Erkölcsileg elítélendő.
Fiatalkorban a Biblia olvasása semmit sem okoz, mert egy kukkot sem lehet belőle érteni. Az Ó szövetség egy történelem könyv , ami tele van véres harcokkal. Emberi brutalitással és Isten büntetésével, és megbocsátással is. Ime az Ember.
A Zombi az Horror kategoria Én életembe kb egy Zombi filmet néztem meg, Fiatal koromban ,amikor diszkoba jártam és kezdődött a film. Inkább kimentem. És soha nem nézek horrort. Most is milyen képet tettél fel ? Valami nem stimmel ay agyaddal. Ezeket terjeszted?Ha még csak bipolár lennél.
Vedd be az orvosságaidat ,hogy kitöröld a zombi Jézust , Zombi Newtont, meg a mindenki Zombit az agyadból, és hogy ne nézz horror filmeket , mert amúgy is gyenge az idegrendszered, még valami bajod lesz . Én az ilyesmitől távol tartom magam.
A zsidó sátánista vallásokból tájékozódsz arról , hogy van valami zombi jezus. Meg is érdemled.Tömény Isten Káromlás. Nem veszed észre. Miért jössz a Bibliával , amikor életedben soha ki sem nyitottad.
...és minden különféle őrszínű ember teremtett Isteneket. Jó sokat. Amire te bekattantál, azaz JahveZsidóSátánIsten és annak avatárja ZobiJézuska, csak egy sok ezer, több mint tízezenyi ismert Istenből.
Te papolsz itt igazságról? Milyen képeket tettel fel? Az igazságot meg sem közelited. Az egész egy szemen szedett hazugság. A Hofehérkére való hivatkozásaid , egy logikátlan ostobaság. Maradtál volna annál , amit szerinted megtanultál, nem annál , amiről halvány fogalmad sincs.
Ezeket a majmokat majmoknak nevezik., Minket pedig embereknek neveznek, a teremtés óta. Sőt Jézus azt kérdezte az ott állóktól, Nem mondám? Istenek vagytok.Nem vagyunk állatok,még ha egyesek állati, vagy sátáni módon viselkednek is .
Mi az az amnióta, és mi az az újszájú? Akkor miért nevezzük magunkat embernek , és nem majomnak. A majmok nem tudnak beszélni. A keresztény vallásokban pedig a legfontosabb dolog az emberi beszéd, csak sajnos a keresztény vallások erre még nem jöttek rá. Pedig az Isten szava az Ige , és minden titok a nyelvekben van elrejtve. Kicsit elkalandoztam . Bocs.