Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 97

miért ne nyaljak, ha eccer én kapok érte pénzt?  és nekem sem adják ingyért a krimoban a felest (ha majd megnyitnak).

Előzmény: Break Break béka (96)
Break Break béka Creative Commons License 2019.11.05 0 0 96

Gratuláció és ebben a helyzetben én is ezt tenném.

Azert ennyire ne nyalj mar a Fidesz kredit pontokert :0)

• Az állampolgárok mindegyikét egy 800-900 pontos rendszerbe sorolják be.
  • Pontszámuk csakis tőlük függ: amikor a kormányzat által jónak ítélt dolgot tesznek, pluszpont kapnak, ám ha a kormány erkölcsi vagy politikai érzéke szerint helytelen dologba mennek bele, máris csökken a pontszámok.
Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.05 0 0 95

Gratuláció és ebben a helyzetben én is ezt tenném.

Előzmény: Break Break béka (94)
Break Break béka Creative Commons License 2019.11.05 -1 0 94

Lam lam nyugat hogyan hazudik!

•  
  • A magyar társadalom a jövedelmi mobilitás szintjén az utolsó helyen áll az OECD-országok rangsorában, ami azt jelenti, hogy
  • a fejlett világ országai közül Magyarországon a legnehezebb elérni, hogy magasabb legyen a fizetésünk, mint a szüleinké.

Itt 1 generáció is elég egyeseknek hogy a 100 leggazdagabba kerüljön a család 3 része is nem 7 generáció mint a többi lusta, tehetségtelen magyarnak honfitársnak ...

Előzmény: csinibob63 (-)
munkásőr_voltam Creative Commons License 2019.11.05 0 0 93

Veje még lehet több is. Tényleg, tiborcnak nincs eladó fiú tesója? 

Előzmény: pert2 (89)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.05 0 0 92

Igen, de ha ide "nyomja fel Orbánékat" nem tud indexes propagandát terjeszteni, pedig abból tudja etetni a gyerekeit.

Előzmény: Agent McAfee (91)
Agent McAfee Creative Commons License 2019.11.05 -1 0 91

"Az EU pénzeket ugyanis a nagyar állampolgárok kapták nem pedig az orbán klán" - Az EU projekteket finanszíroz. Létezik az EU Csalás Elleni Hivatala https://ec.europa.eu/anti-fraud/home_hu

Szóljon nekik, ha Önnek gyanús projektekről. Nyomja fel orbánékat.

A csalás bejelentéséről itt olvashat: https://ec.europa.eu/anti-fraud/olaf-and-you/report-fraud_hu

Előzmény: San Marino (73)
King_of_Giants Creative Commons License 2019.11.05 -1 1 90

Van még 3 lánya , azoknak is lesznek férjeik és van egy fia, lesz menye

O betüvel fog kezdődni a  leggazdagabb család 100as névsora

Előzmény: pert2 (89)
pert2 Creative Commons License 2019.11.04 -1 1 89

Meg szerencse hogy csak egy apja meg egy veje van.

Előzmény: csinibob63 (-)
bassus Creative Commons License 2019.11.03 0 0 88

Ez a kom. korszak talán lezárult de, most éppen benne vagyunk egy(?) fogyökúrás unióban, amelynek vezetését magához ragadta bal+libsi zöldre váltó  többség. Csak ezek ugyanazok.

Előzmény: dave_dömper (85)
Zóna_pörkölt Creative Commons License 2019.11.03 0 0 87

NDK?

Egyszer egy messzi, messzi galaxysban ...

csinibob63 Creative Commons License 2019.11.03 0 0 86

Élvezet minden szinten.

dave_dömper Creative Commons License 2019.11.03 0 0 85

Nem is az a fontos, hanem az, hogy az ellenőrzés szoros, szigorú és mindenre - kiterrjedő legyen.

Volt szerencsén a 70 - 90 közötti időszakban - államközi megállapodás alapján dolgozni az egykori

NDK közlekedés - tervezésében. Repülőgéppel utazgatván kelet-Berlinbe és viszont is, hazafelé, a

Schőnefeld Repülőterén, az útlevél és Vámvizsgálatot követően legutóljára következett a személyi

biztonsági vizsgálat. Ennek során alaposan végig-matatták az ember komplett test-körvonalát, és -

mindennek betetőzésként - a vizsgáló a hüvelykujjal felfelé fordított kezével fel - nyult a férfinemű

delikvens combjai közé is ütő - érintő fogást véve a tökein. A dolog pikantériáját az adta, hogy - ha-

bár - a férfinemű utasoknak általában férfinemű vizsgálótiszt dukált, azért egyszer-egyszer (nyilván

munkaerő-hiány okán) női vizsgálótiszt is részesíthetett ilyen elbánásban. Mondhatom, hogy valami

felemelő érzés volt, de végső soron ezt is meg lehetett szokni.

Előzmény: bassus (83)
Egyszer voltam egyenlítő Creative Commons License 2019.11.03 0 1 84

Balkan Fanatik - Nem vagyok én senkinek sem adósa

https://www.youtube.com/watch?v=9lHFJQ33h5E

Eb fél, kutya fél

Míg az ipam-napam él!

bassus Creative Commons License 2019.11.02 0 0 83

Bocs, de a gólya sem, mindig megbízható.

Előzmény: bassus (82)
bassus Creative Commons License 2019.11.02 0 0 82

Vannak olyanok, akik mindig "jó irány" - ban pottyannak". Ez zömében igaz, a gólya mindig a jól előkészített fészekbe ejt de, a fészekrakónak tudnia kell, hogy mit tegyen a várt(?) kölyök gólyáért.

Előzmény: dave_dömper (80)
csinibob63 Creative Commons License 2019.11.02 0 0 81

Suttyomban elmentem megnézni a falut. Ha azt mondom "takaros", akkor ez talán azt üzeni, hogy nem egy szegény hely, épp ezért nem gondolnám, hogy egy idegen hiányzott a nyakukba, aki semmilyen módon nem kötődött oda. Az más kérdés, hogy aki elvitte a bársonyszéket, szintén nem odavalósi lett.

Előzmény: dave_dömper (79)
dave_dömper Creative Commons License 2019.11.02 0 0 80

Igazán nem szükséges védeni. Vannak olyanok, akik mindig "jó irány" - ban pottyannak és alaposan

ki is használják az ebből fakadó - származó lehetőségeiket. Másfelől pedig egészen bizonyos vagyok

abban, hogy - ha nekem (és feltehetően a gólyának) nem volt megfelelő biztosítása, neki azért akad.

Előzmény: bassus (77)
dave_dömper Creative Commons License 2019.11.02 0 0 79

Az, hogy - saját megítélésed szerint - MER-kompatibilis vagyol-e, avagy nem vagyol-e, nos ez egy elég

egyszerű kérdés, illetve elég egyszerűen végig-gondolható, megválaszolható kérdés. Mindezzel együtt

- tárgyban-i soraid alapján - úgy ítélem meg, hogy - számodra - nem volt túlzottan bonyolult probléma

ennek az ajánlatnak a feldolgozása és a megválaszolása és nem a tárgyban hivatkozott 300 km okán,

hanem egészen más, nyilvánvalóbbnak tűnő ok(ok) miatt. Budapesttől 300 km-nyi távolság az ország

csakis egy jól azonosítható irányában van (mármint az országhatáron belül) és az nem feltétlenül egy

igazán csábító feladat ilyen alapállással, habár az ottaniak is igazán megérdemelnének valami mást,

mint amivel eleddig szembesülhettek. De mindenképpen a lelked rajta . . .

Előzmény: csinibob63 (75)
Jaka46 Creative Commons License 2019.11.02 0 0 78

Egyértelmű:az Orbán család és a csókosaik!

Előzmény: nagyanyo5:1 (3)
bassus Creative Commons License 2019.11.02 0 0 77

ilyen gyümölcs pottyan le."

Nem, védeni akarom, de, Te is gyümölcsként pottyantál. És az lehet, hogy gólyának nem volt utas bíztosítása.

Előzmény: dave_dömper (64)
csinibob63 Creative Commons License 2019.11.02 0 0 76

Tipikus fidkány agymenés. Ha másba nem, akkor a helyesírásba, iga, Gizi?! B+!

Előzmény: margarita402 (70)
csinibob63 Creative Commons License 2019.11.02 0 0 75

A probléma nem itt kezdődik.

Nemrég megkérdeztek, nem akarok-e elindulni polginak egy kis faluban.

Állítólag elég lett volna kettőtt böffentenem ...

De mit keresek én innen 300 km-re, egy vadidegen környezetben, jóravaló idősek között, főleg az én nézeteimmel?

Márpedig ölég könnyű pénznek nézett ki a dolog. Alapból az összes tükrömet össze kellett vón köpködni, törni.

No, ennyit arról, hogy ki hová kerül és miért?!!

Előzmény: dave_dömper (64)
szamtanmertanfizikap Creative Commons License 2019.11.02 0 0 74

:-)))

Előzmény: San Marino (73)
San Marino Creative Commons License 2019.11.02 0 2 73

A magyar állampogárokat.

Az EU pénzeket ugyanis a nagyar állampolgárok kapták nem pedig az orbán klán.

Előzmény: szamtanmertanfizikap (67)
szamtanmertanfizikap Creative Commons License 2019.11.02 0 1 72

"Ugyan mijalófaszt lopott volna a szegényektől, választási száraztésztát?"

Például élelmiszer ÁFA-t, mely Európában a legmagasabb!

Előzmény: Je Suis Patkány (49)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.02 0 0 71

"De igen, csak mert az évtizedek óta fojó lopáspropaganda (jujj a fidesz lop, jajj az mszp lop") mára már hatástalanná vált."

Majd 2022.-ben meglátjuk!

Előzmény: Törölt nick (66)
margarita402 Creative Commons License 2019.11.02 0 0 70

LOL. Melyik szaklapból van ez az "összegzés", amely konzekvensen  "offshor"-t ír?😂😂😂

Előzmény: MrJones512 (63)
szamtanmertanfizikap Creative Commons License 2019.11.02 0 0 69

Nálad nem!

Nálad kezdetektől hatástalan volt!

MrJones512 Creative Commons License 2019.11.02 0 0 68

Nem mondanám, hogy hatástalan lett. Illetve hát annyiból mégis, hogy az anno port kavart "húszmillás nokiásdoboz-sztori" ma már - az aktuell fideszes lenyúlások mellett - konkrétan egy viccnek is fölfogható.

De a lenyúlásból eredő hiány-károkkal naponta szembesülő polgár bizony nem szerez rá immunitást, akárhogyan is szeretné a kormány.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!