Sok éve vagyok itt jelen az indexen. Ebben a csoportban pont nem voltam hozzászóló. Veterán nick vagyok már. Valaki megmondja nekem milyen az a reklám nick,én még nem találkoztam ilyennel. Gondolom nem egy erős dolog itt a reklámozás. Ha már itt tartunk,ez a reklám tilalom ez csak erre a topikra érvényes? Több tucat topik van ahol csak szinte a reklámokból áll. Nekem utolsó ötlet volna itt az indexen reklámozni. Ez dumás fórum. Ezt a topikot viszont szépen kinyirták a moderátorok.
Ennek és a másik topiknak minden bizonnyal vége! A hiba az ha a beszélgetős és az üzleti topikot összekeveritek. Ez az állapot ennek az eredménye. Nagyon szakmai és hasznos hely volt. Én most is csak négy lépcsős biztonságon keresztül mertem ide belépni. Még mindig nem derült ki,hogy magukat törölték a felhasználók,mod szerint nem töröltek senkit,akkor vagy virus,vagy magukat törölték userek. Szomorú hogy állitólagos móderátorok ilyen amatör módon kezeltek egy kialakult helyzetet. Se a reklám nick nem maradt sem a hozzászolók 90% a topik meg elhal. Sajnálom! Béke poraira!
Jelen levélben megbízóm, az Ajkai Melinda név viselője képviseletében felszólítom Önöket, hogy a fórumfelületükön Ajkai Melinda név alatt közzétett valamennyi hozzászólást, bejegyzést és egyéb tartalmat a jelen felszólítás kézhezvételétől számított 24 órán belül véglegesen és visszaállíthatatlan módon töröljenek.
Megbízóm a felhasználói fiókjához nem fér hozzá, a hozzáférésétől megfosztották. A fiók feltörésének ténye nem zárható ki, illetve az sem, hogy üzemeltetői oldalon történt olyan beavatkozás, amely a hozzáférés megszűnését eredményezte. Megbízóm jelenleg semmilyen rendelkezési vagy ellenőrzési joggal nem bír a fiók felett, ennek ellenére az ott közzétett tartalmak változatlanul nyilvánosan elérhetők.
A fentiek súlyosan sértik:
a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) 2:422:54. §-ai szerinti személyiségi jogokat,
az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletének (GDPR) 6. és 17. cikkében foglalt, jogalaphoz kötött adatkezelés és törléshez való jog követelményeit.
Tájékoztatom Önöket, hogy a jogsértő állapotról hitelesített képernyőfelvételek készültek, amelyek bizonyítékként rendelkezésre állnak.
Amennyiben a megjelölt határidő eredménytelenül telik el, megbízóm minden további felszólítás nélkül:
személyiségi jogi pert indít,
sérelemdíj és kártérítés iránti igényt érvényesít,
adatvédelmi hatósági eljárást kezdeményez,
továbbá büntetőfeljelentést tesz információs rendszer felhasználásával elkövetett jogsértés miatt.
Jelen felszólítást tekintsék utolsó, peren kívüli rendezési lehetőségnek.
Reklámozni a fórumon csak a fenntartóval kötött szerződés alapján lehet. Aki le van szerződve, az csini rózsaszín ruhácskát kap és látszik rajta.
Ebben (és másik kettő) topikban valaki hirdetni akart, le is szerződött. Innentől fura események kezdődtek, többen nekiestek falkában és dehonesztáló dolgokat mondtak. Mire én erről tudomást szereztem, addigra ő elment innen. Ez azért is kellemetlen dolog, mert a fenntartó egy üzleti partnerét üldöztétek el, és ugye a fórumszoft fenntartása sem vatikáni valutáért megy (gy.k.: az Isten fizesse meg).
Ezek után elkezdtem körbenézni, hogy itt milyen érdekek ütköztek. És nocsak-nocsak, pár másodperc alatt kiderült, hogy páran kivették gebinbe a topikot és saját reklámfelületként használják. Pár éve valaki belevarázsoltatta (mert a kedves juzer ilyet nem tud) a telefonszámokat a topik fejlécbe, majd kb. 50 olyan beírást találtam, ahol ezen telefonszámokat tukmálták az érdeklődő felhasználókra.
Innentől két lehetőség van:
1. Nem érdekel a múlt, kisikáltam amit kellett és a továbbiakban is figyelem a helyet. Ha megint beindul az illegális reklámozás, akkor GOTO #2.
2. A fenntartó kivizsgálja az ügyet és polgári peres útra tereli. Kérdezzétek meg az ügyvédeteket, hogy melyik pontot célszerű választanotok. Nyilván mindegyik kapcsolódó topikra ugyanez a játék, nem érdemes trükközni.
Az üzembentartó nem tiltott innen ki egyetlen nicket sem. Megkérdeztem. Ez a moderátorok dolga,irták. Az index is gusztustalan lett,gondolnak egyet és megszűntetnek egy topikot. De ha ez volt a cél akkor hajrá több topikot és hozzászólást is lehet törölni.
Megsúgom az üzembentartó nem tiltott ki itt egy darab nicket sem. Ha én nem tudok itt még pénzért sem nyugodtan hirdetni akkor más sem fog. Megmutattam. Nem a semmire fizettem 60 ezret a reklám nickemért. puszi nyuszi.
Ez gusztustan ami itt van. Szolidalitást vállalok a Melindával. Olvasd vissza a hozzászólások ki lettek törölve. Nem vesztegetem itt az időm tovább! Szevasztok!
Igen le lett törölve a fejlécben a topik leirása és a hővel irtók száma is. Nem is figyeltem csak most hogy emlitetted. :-o Lehet tényleg okafogyottá vált itt jelen lenni. Amiről szólt ez a fórum már nem az.
Én a helyedben nem kapkodnám el a fiók törlést. Én is még várok hogy romlik-e a helyzet itt ha igen akkor én is likvidálom magam innen. Ha már nem épitő ez a topik annak aki poloska fertőzéstől szenved akkor én is lelépek innen. Ma reggel valaki próbált segitséget kérni de már törölte is magát. Nem is csodálkozom,ide egy új felhasználó most benézz,órditva ki is lép. Na mindegy.
Amióta pattogott itt a manus a piros hozzászólásaival azóta van itt gáz. Engem nem fognak törölni mert megnézem mennyire van értelme még itt lenni,oszt inkább törlöm én magam. Ja a topik leírása is törölve lett.
Én is csak pislogok. Lövésem sincs mi van itt. Igen az Ajkai Melinda régi hozzászóló volt. Több éve itt volt. Kérdés még hány user fiókja lett töröltetve. Lehet idővel a tied is törölve lesz. Szerintem is ennek a topik fórumnak is anyi.
Komolytalan Lufi ez a fórum,azt sem tudom minek regisztráltam ide,tegnap még volt a topiknak leirása is. Tudjuk hogy poloska invázió van nem csak Budapesten de az egész országban. Sok sikert nektek a továbbiakban.
Sziasztok! Ne féljetek,nem törik fel a fiókokat. Az üzemeltető törölgeti itt a fiókokat kedve szerint. Kérdés hogy menyire érdemes ezútán itt venni a fáradtságot és hozzászólást irni. Ezt döntse el mindenki maga. Ajkai Melinda sok hasznos hozzászólást tett közzé. Volt egy stilusa. Talán ha jól láttam 6 éve volt itt. Nekem is kezd kicsit hiteltelenné válni ez a topik. De nekem mindegy,én inkább csak olvasom a hozzászólásokat.
Mindegy,inkább lelépek sok ez nekem,a csákó is itt verte a nyálát a piros hozzászólásaival. Azóta van itt probléma. Haszontalanná vált ez a fórum. Értelmetlen. Azért verte itt a nyálát mert valaki fele árban dolgozik mint ő. Azóta mondjuk el is tűnt.
Szia! Melinda! Ha ez valóban így van akkor abba a másodpercben törlöm magam innen. Nem szeretném ha egy barom lenyúlná innen a banki és más egyéb adataimat. Nem te nyomtad ki véletlen a profilod vagy ilyesmi? Megijedtem.
Most nézzem még fenn vannak az oldalon a hozzászólásaim. Ha valaki ki ír bármit az nem én vagyok. Az visszaélés. Nekem nincs már hozzáférésem a fiókhoz.
Tisztelt Fórumozók! Mindenki vigyázzon a fiókjára! 6 éves fiókomat feltörték! Fura mert egy pár napja járt itt egy szemtelen troll. Lehet az ő keze van benne. Lehet én el is köszönök innen,nem szeretném ha virusos lenne a laptopom. Lehet a pasas adathalász. Vigyázzon mindenki!