A *Ludwigsburg kispadja tuti nem vonzó a számára, mert nincs sokkal közelebb a családjához. (Nem egyszerüen átnevezték a csapatot, hanem át is költöztek oda, ahol eddig is játszották a BL-meccseiket.)
"Amúgy a svéd edző - korábban kifejezetten ellenszenves volt a sokszor átgondolatlan nyilatkozatai miatt"
Hát, ha valaki szándékosan vérig sért nagyjából egy teljes országot, miért is számíthatna rokonszenvre? Jó, persze, hivatalból Djørben megkapja (és biztosan meg fogja kapni a következő bajnoki és kupaezüstnél is), de ennyi.
A Győrnél ez sajnos benne van a kalapban. Legyen bármilyen neves játékos az illető, bármilyen poszton. Amúgy a svéd edző - korábban kifejezetten ellenszenves volt a sokszor átgondolatlan nyilatkozatai miatt - viszonylag korrekten irányítja a Győrt, az a két szélső magyar aki maradt, megkapja a játékidőt, sőt, a bajnoki meccseken, persze,a gyöngébb csapatok ellen, pár fiatal magyar is bemutatkozott, és nem az utolsó 1-2 percben, mint Martin,Danyi és Kirkely mestereknél volt gyakorlat.
Csak Szemerey is nehogy úgy járjon mint Glauser mikor Győrben volt. Hiába volt betervezett baba csak akkor még nem akart összejönni és 3-an voltak. Gondolom ott a babaproject Toftnál lehet aki 35 éves, de még a következő 2 szezonra van szerződése. Azon mondjuk most meglepődtem hogy Sako is már 29 éves valamiért fiatalabbnak gondoltam így akár ő is tervezhet. Bár az meglepne ha idejövetele után 1 évvel babát vállalna.
Fradi ellen nem védtek jól? Sakonak 20 védése volt azon a meccsen. Még Fradi szurkolóként is elismerem hogy Sako jelenleg Glauserrel együtt top 5, de lehet top 3-as kapus mindkettő.
Igaz, ráadásul az Esztergomnak van két tehetséges, már rég nem ifi- hanem Vámos korosztályú - kapusa, akiknek sok játékidő kell, a mostani remek válogatott hálóőreink harmincasok, lassan gondoskodni kell a pótlásukról is. (Herczeg a Móvárban Zsófi árnyékában volt, most kell egy jó csapat ahol első-számú "portás" lehet, ETO-ban, FTC-ben, de a Lokiban se lenne erre sok esélye, Szemerey viszont bárhol megállja a helyét,akár nagy légiókban is.) Ahogy a mostani "felhozatalt" nézem, jövőre az Elek-csapat bizton a nemzetközi porondon is bemutatkozik. Lili - és Niki - bizonyíthat.
Szemerey lehet az új Kiss Éva, ő sem volt elsőszármű kapus Grimbsbö mellett, de azért kapott játékidőt, még BL döntő legfontosabb pillanatában is.( igaz, akkor nem a spanyol edző, hanem a végére elfáradt norvég klasszis kapus rángatta be maga helyett a pályára) Zsófi az Eb-n bizonyított, és a CSM ellen abban rövid időben, amikor a Majonéz a végén beküldte fontos védéseket mutatott: bármelyik Bl csapatban megállja a helyét. (Az ETO kapusai amúgy ebben a szezonban nem mindig voltak "toppon", és nemcsak a Fradi meg Odense elleni bukta- meccseken volt így.)
Szemerey az eb legjobb kapusa volt, lenyomta a francia sztárkapusokat is többek között. Nem életszerű, hogy ilyen világverseny után Esztergomba menjen, bl-ben a helye.
Az nem illik a dózsás-szarvasasos bagázs koncepciójába. Bármely random Fradi BL-meccset hallgatva, ha a Bartha a kommentátor, az az ember érzése, hogy a Fradi javára csalnak. de ha az ember leveszi a hangot, hipp-hopp, varázsütésre látszik, hogy nem, pont fordítva van, mi sosem kapunk hazai pályát.
Én amúgy nem akarom, hogy hazai pályát kapjunk, hanem azt, hogy a játékvezetök a szabályokat betartva és betartatva, vagy ha ez nem megy, legalább következetesen fújjanak, mert tegnap ez qrvára nem sikerült nekik
Persze, azt megértem, hogy ide nem térne vissza. Nem is lenne észszerű 2 (3?) kapus mellé jönnie. Bíró a jövő szezon második felében szerintem már védeni fog.
Nekem személy szerint jobban tetszett volna, ha Esztergomba megy, de BL-ben akar védeni, ezt is megértem.
Ha már így esett, akkor javasoltam volna neki a Brestet, azzal jól odaszúrt volna Mayonnade-nak. :)