Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.07.14 0 0 547

Az állandóan AKASZTANI akarók, meg "taknyukon vérükön kell kiverni" lovagkeresztesek partja jon most ezzel es noname egyetlen troll beírás miatt.

 

 

Friss rendkívüli A Tisza Párt követői Orbán lelövéséről képzelegnek a Facebookon!

 

https://mandiner.hu/kulfold/2024/07/az-egyik-legnagyobb-ellenzeki-facebook-csoportban-mar-orban-leloveset-varjak

Haragossy Dezső Creative Commons License 2024.07.14 -5 0 546

Neki nem is kell, így is magas és vékony, imádni való, cuki.

 

A Messiás is, sőt ő nyelveket is beszél, nagyon tanult ember.

 

Mindkettő nagyon jó.

Előzmény: PestVármegyeiStilgar (545)
PestVármegyeiStilgar Creative Commons License 2024.07.14 0 2 545

 a Fidesz színeiben politizáló képviselők 29 százalékának van nyelvvizsgája.  - Karigeri meg úgy szerezhette meg anno az alapdiplomáját, hogy lektirátusi nyelvvizsgát tett le. De a hiperpasszívot nem a nyevtudása miatt szeretik a libsik.

Előzmény: pici mici a pók (538)
PestVármegyeiStilgar Creative Commons License 2024.07.14 0 2 544
Előzmény: Je Suis Patkány (530)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.07.14 -2 0 543

Merenylet az USA elnok ellen es akkor a fideszes mit nyom, min wicceskedik?

 

 

kalászos 15 perce
 

Szegény Magyar Poloska Peti, megint nem róla fognak beszélni hetekig:)  

A mai nap kemény lesz, az egész világ témázgatni fog Trumpról, még Albán úr is . . . 

pici mici a pók Creative Commons License 2022.01.26 -1 1 542

https://telex.hu/valasztas-2022/2022/01/26/egy-het-evvel-ezelott-keszult-videoval-tamadja-hadhazy-akost-a-kormanysajto

 

Hadházy ezzel kapcsolatban azt írta: „Valakinek nagyon a tyúkszemére léptem. Úgy néz ki, ha újabb dolgot derítek ki Rogánról, akkor pár nap múlva a propaganda már arról fog cikkezni, hogy a páciensemmel flörtöltem... Bár talán egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy elé tartott papírlapot.

 

Persze megoldanak mindent és még az is lehet, hogy jobban vigyáznak arra, hogy a napszemüvegben ne tükröződjön vissza a papír. Mint azon a hétéves(!) kamu videón, amit Rogán kínjában 2015 után újra elővett, bár egyszer már felsült vele

seoladh Creative Commons License 2022.01.04 0 1 541

14 napig vizsgálta a kormányhivatal, hogy az Oroszlánkirály megkérdőjelezi-e a hagyományos nemi szerepeket

 

Horváth Bence POLITIKA január 4., kedd 8:00 19

 

Az rtl.hu számolt be arról, hogy a kormány által gyermekvédelminek nevezett, homofób törvénymódosítás óta megnőtt a feljelentési kedv, és fél év alatt több mint 130 panasz érkezett a médiahatósághoz. A panaszokat benyújtók a homoszexualitás megjelenítésére vagy kiskorúak védelmére hivatkozva mószeroltak be különféle médiatartalmakat.

 

 

Elmebetegek... ide jutottak!

Jaka46 Creative Commons License 2021.12.29 -1 2 540

Vadai Ágnes dr. 6 nyelvvizsgája van: angol-spanyol felsőfokú,francia,orosz,norvég és német középfokú.

Előzmény: pici mici a pók (538)
pici mici a pók Creative Commons License 2021.12.29 -1 0 539

Karácsony: Magyarország akkor marad talpon, ha megérkezik az EU-s segély

 

Most érkezett meg..

 

 

 

Előzmény: wetalk (534)
pici mici a pók Creative Commons License 2021.05.12 0 1 538

itt lehet gyujteni.

 

Tessek a legujabb alapjan :0))

 

A FIDESZESEK NAGY RÉSZÉT NEM VENNÉK FEL EGYETEMRE 2020 UTÁN

NSzerző: Kozma Levente Mihály

 

Vajon hányan vehetnék át most a diplomájukat, és hány képviselőt vennének fel 2020-ban is az egyetemre?

pont a rendeletet elfogadó kormánypárti tagok rendelkeznek arányaiban a legkevesebb középfokú nyelvvizsgával.

 

Amíg a KDNP-sek 35 százaléka tudja a papírt felmutatni, a Fidesz színeiben politizáló képviselők 29 százalékának van nyelvvizsgája. Ez azt is jelenti, hogy az elmúlt két évben felvételt nyert diákok kenterbe verik a kormánypárti politikusokat, hiszen 61 százalékuk rendelkezett középfokú nyelvvizsgával. Ha részletesebben megnézzük az infografikát, azt is láthatjuk, hogy nem csak a kormánypártok állnak rosszul. Az MSZP 43 százalékos, és a Jobbik 54 százalékos teljesítménye sem kiemelkedő. A legjobban teljesítő frakció az LMP volt, bár csupán öt emberről van szó az esetükben.

KanonikusAlak Creative Commons License 2021.01.09 0 0 537

"A szemét mesterkedések ellenére elverték rajtatok a port Budapesten." - Szebad és demokratikus választás eredményeképpen került egy lúzer Budapest főpolgármesteri posztjára. Megfigyelted hogy Botka szép csendben vezeti Szegedet 2002 óta, karigerinél a kommunikációban már megy a sírás hogy a Patás nem ad elég pénzt?

Előzmény: Furnicator_2 (529)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2021.01.09 -1 1 536

Akkor az ellenzékieké milyen???? Netán fohász????? Ja, az, Soroshoz:((((

pici mici a pók Creative Commons License 2021.01.09 0 0 535

 

https://telex.hu/belfold/2021/01/08/kormanyparti-sajto-amerikai-valasztas-orban-viktor

 

Orbán Viktor a novemberi amerikai elnökválasztáson Donald Trump győzelméért szorított. Így aztán amilyen példátlan a Capitolium szerdai ostroma, annyira nem váratlan a hazai kormányközeli médiumokban olvasható megközelítés, amely alapján úgy tűnik, minderről a demokraták javára elcsalt választás tehet, amelyet békés tiltakozásokkal ugyan, de kész tudomásul venni Donald Trump, biztosítva a békés hatalomátadást.

 

 

„A botrányos novemberi választás után totális káoszt hozott Biden elnöksége” – szólt az Origo csütörtöki cikkének címe. „Donald Trump az első pillanattól kezdve elítélt minden erőszakos megmozdulást” – írta a lap, noha Trump maga szólította híveit a Capitoliumhoz, miután közölte, hogy nem ismeri be a vereséget. (Az url alapján a munkacím az volt, hogy Hetek óta tudni lehetett, mi készül Washingtonban, a cikk ki is tér a hatóságok felkészületlenségre, de az, hogy a védekezés hiányossága miatti felelősség kit terhel, nem merül fel, noha kézenfekvő, hogy ez nem a még be sem iktatott Biden „káoszt hozó elnökségét” terheli.)

wetalk Creative Commons License 2020.11.10 0 0 534

Karácsony: Magyarország akkor marad talpon, ha megérkezik az EU-s segély 24.hu 2020. 11. 10. 17:40

A koronavírus-járvány okozta válsághelyzetben a segítségnyújtó kezet löki el magától a magyar kormány az európai uniós költségvetés és a helyreállítási alap megvétózásának kilátásba helyezésével – mondta a főpolgármester kedden online sajtótájékoztatón.

 

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnökségi üléséről beszámolva Karácsony Gergely, a szövetség társelnöke közölte, hogy a helyhatóságok támogatják a kormány hétfőn bejelentett járványügyi intézkedéseit, és részt vesznek a döntések végrehajtásában. Ugyanakkor a korlátozó intézkedéseknek költségvetési, pénzügyi és társadalmi ára van, amelyet közösen kell megfizetni. Minél több a korlátozó intézkedés, annál inkább fel kell készülni arra, hogy a gazdaság lassulása munkahelyeket veszélyeztet – jegyezte meg a főpolgármester.

Karácsony Gergely úgy fogalmazott:

éppen ezért, amikor a magyar kormány arra készül, hogy (…) megvétózza az európai uniós költségvetést arra hivatkozva, hogy a jogállami kritériumokat érvényesítenék az európai uniós döntéshozatal során a források felhasználásánál, akkor gyakorlatilag ebben a válsághelyzetben a segítségnyújtó kezet löki el magától.

pici mici a pók Creative Commons License 2020.11.09 0 1 533

https://mentalisdeficit.blog.hu/2020/11/08/sose_volt_meg_ilyen_fontos_hogy_orban_hazudjon#comments

 

A kormány ügyeletes sztárdokija, nevezett Szlávik azt mondta, hogy az intenzíves betegek 40-45 százaléka nem menthető meg, ha a betegek átlagéletkora tovább nő, akkor ez az arány még emelkedni is fog. De mi maradjunk ennél a 40-45 százaléknál. Sőt, a nagymamám 1994-ben a Fideszre szavazott, szóval legyen csak 40. Ez azt jelenti, hogy a 4480 emberből, aki december 10-én (amúgy mi a fasz lesz december 10-én, hogy ez ennyire fontos?) intenzíven van, meg fog halni 1792 ember. Ha azt nézzük, hogy most 400 ember van lélegeztetőgépen és ugyanaznap 100 halott van, akkor ha 4480 ember lesz gépen, akkor több mint ezren halnak meg.

 

Naponta. Egyszerűen ez jön ki a kurva számból, amit Orbán két "a magyar helyzet még istenes" lózung között elpöttyentett. Mert a betegek átlag két hétig vannak gépen, aztán vagy így vagy úgy, de lejönnek onnan és a helyükre jön más, akire hasonló esélyek várnak. Minden nyomorult napon, amíg tart ez a mocskos járvány.

 

Ez azt jelenti, hogy advent négy szent hetében 30 ezer ember hal meg Vitkor szerint, aki alig várja a Fradi-Barca meccset, miközben magyarország kormánya keményen dolgozik és tárgyal és figyel és fasz tudja, még mi mindent csinál. Ez hihető? Hát nem. Ne legyen az. Annál is inkább, mert ugye december 10-e után december 11-e lesz. Amikor elmondom, mi fog változni: semmi. Szóval akkor is 4480 (vagy 4400 vagy 4500) ember lesz azokon a rohadt gépeken, amelyekről 40 százalékban nem fognak lejönni élve. 30 ezer ember, plusz legalább még ennyi, mert hát a lefelét is számolni kell. Ha egy percig is komolyan vesszük ezt a 4480-at, akkor az olyan lesz, mint a tatárjárás.

 

Hihető? Nem. Akkor mi a szart hadovál Orbán? Kamuzik. Van valami számítása, ez biztos, számoltak neki valamit, amiben vannak számok, ki tudja, milyenek, de valami van. És ahogy tavasszal felszorzott mindent nyolccal, és neiálltak 16 ezer lélegeztetőgépet venni a semmire, úgy most is simán lehet, hogy a kapott számokat egyszerűen felszorozta néggyel. Mert ő ilyen fickós. És azt olvasta be a mélysötét közszolgálati rádióban, ahol nem kérdezett vissza a rendkívül felkészülten bólogató riporter, hogy miafasz?

 

Mit veszíthet Orbán azzal, hogy bemondja az armageddont rezzenéstelen arccal, aztán kiderül, hogy semmi sem lesz igaz belőle? Semmit, sőt. Ki tud állni verdesni a mellét, hogy megállítottuk, hiszen 4480 helyett csak 1120, és 30 ezer halott helyett csak 10 ezer, és hát mi ez a 10 ezer a 30 ezerhez képest, semmi, ugye hogy semmi, hovatovább járulékos veszteség, mi vagyunk a faszák, ezt nem tudja utánunk csinálni senki. Megmentettük a hont és a nemzetet, a gazdaságról nem beszélve, az ellenzék meg ne pofázzon, ez a dilettáns banda megölt volna 30 ezret is, szóval mi alapveően megmentettünk 20 ezret, ha innen számolunk. 

 

 

Hányingert keltő, de több mint valószínű, hogy ez a helyzet. Hogy végeredményben elpusztítanak több mint tízezer embert a kurva focimeccsekkel és azzal, hogy lófaszt sem csinálnak járványkezelés címén, és ezt Orbán majd megpróbálja majd sikerként eladni, mert hát ugye eredetileg sokkal rosszabbat számoltunk. Mindezzel együtt még sosem volt ennyire fontos, hogy ez tényleg így legyen.

pizo Creative Commons License 2019.10.29 0 0 532

https://index.hu/belfold/2019/10/25/fehervarcsurgo_polgarmester_megsem_fideszes_schmidtne_cser_viktoria_temesvari_krisztian/

 

A talpig úriember fideszesek... Amúgy látszik miért fél a dagadtka és a bajszoskomcsi a bíróságoktól.

 

Zoli 

Je Suis Patkány Creative Commons License 2019.10.19 -6 0 530

Ballib mocskok hisztiznek?

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152755906&t=9240771

 

 

Dobrogo  30 perce    -2 0 23832

Orbán török haverjai:

 

Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.19 -11 1 529

A szemét mesterkedések ellenére elverték rajtatok a port Budapesten.

Előzmény: noweber notimmer (528)
noweber notimmer Creative Commons License 2019.10.19 -1 1 528

Zavaros tőled a fórum.

Előzmény: Furnicator_2 (526)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.13 -15 1 527

A Fidesz szavazatot vásárol több fővárosi kerületben.

Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.13 -16 1 526

Keddtől zavaros lesz az ivóvíz hat budapesti kerületben

2019. október 15-17. között, vagyis jövő keddtől több budapesti kerületben kell arra számítani, hogy a csapokból kisebb nyomású és zavaros ivóvíz fog folyni. A Fővárosi Vízművek tájékoztatása szerint az V., VI., VII., VIII., IX. és XIII. kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő gerincvezetékekben  zavaros a víz. 

noweber notimmer Creative Commons License 2019.10.13 -1 1 525

Ez a fórum is mocskos a hozzászólásaidtól, troll.

Előzmény: Furnicator_2 (524)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.12 -18 3 524

Már a főváros ivóvizét is bemocskolták.

totyit Creative Commons License 2019.10.12 -2 2 522
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.12 -17 3 521

Fidesz = közpénz + kokain + kurvák

Előzmény: totyit (520)
totyit Creative Commons License 2019.10.11 -1 2 520

a nyolcvan alatti IQ-d-hoz csak három szavas infók jutnak el.

 

KOKAIN

KURVÁK

fidesz

Előzmény: Agent McAfee (517)
mávtelep2 Creative Commons License 2019.10.11 0 0 519

Habony látja el  őket jó tanácsokkal, ő tudja !

Előzmény: Furnicator_2 (518)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.11 -17 3 518

Szerinted Orbán és Szijjártó is rendszeresen kokóznak?

Előzmény: Agent McAfee (517)
Agent McAfee Creative Commons License 2019.10.11 -2 1 517

"

koko

kurvák

fidesz

"

Ha ezt n-szer le tetszik írni akkor már a kispesti szoci kokózása nem történt meg?

Előzmény: totyit (503)
Don Viki Creative Commons License 2019.10.11 -1 1 516

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!