Keresés

Részletes keresés

Fásberky Immánuel Creative Commons License 2019.09.04 -1 0 14

Minden rádióadón, legyen az országos vagy helyi, ezerrel nyomatják a régi motorosokat, a Piciket, Szikorákat, Vikidálokat, Fenyőket, Kordákat, Nagy Ferókat, Pa-dö-dőket stb., de ez pártállástól független.

 

Ez egy zárt kaszt, ahová igen nehéz bekerülni és csak kihalni lehet belőle.

Előzmény: Mohácssy Béla (6)
Pátryássy Dönci Creative Commons License 2019.09.04 0 1 9

Provokatív topic!!! Egyben megalázó is.

Az INDEX-re nézve!

Mohácssy Béla Creative Commons License 2019.09.04 -1 0 8

Ez egy kegyeleti topik.

Mohácssy Béla Creative Commons License 2019.09.04 -1 1 6

A nemzeti rock országos térnyerését 2000-ben a Pannon Rádió Rockszerda című adása indította el. Az adásnap főszerkesztőjeként G. Kirkovits István az általa nemzeti rocknak nevezett és később ebben a formában meghonosult zenei irányzatnak hatalmas lehetőséget adott a rádiós műsorok, beszélgetések, interjúk, riportok, megemlékezések zenei alátámasztásával. G. Kirkovits István a „nemzeti rock hármashalmának” az Ismerős Arcok, a Kárpátia és a Romantikus Erőszak zenekarokat nevezte. Mint fogalmazott, „ezek az együttesek időszakunk globalista kihívásai közepette sajátos eszközökkel próbálják bemutatni a hiteles magyar múltat, és megéneklik a 20. század magyarság számára fájdalmas, döntő sorscsapásait”.

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzeti_rock

 

A fősodratú média ma is indexen tartja a nemzeti rockzenekarokat személyes ellenszenv, főszerkesztői elvárások, kommunista neveltetés és "Pici" elvtárs jogdíjbevételeinek maximalizálása érdekében, miközben nevezett zenekarok az ország legnépszerűbb zenekarai rengeteg és igen sok rajongót vonzó koncerttel sok-sok éve, évtizede.

Roh Anna Creative Commons License 2019.09.04 -3 0 5

R.I.P.  Felnézünk Rád István! Köszönjük, hogy velünk voltál. 

Előzmény: Mohácssy Béla (-)
Dr Systole Creative Commons License 2019.09.04 -1 1 3

Mindegy, de tudósított!   Mint minden elhúnyra, rá is igaz, hogy bárki is volt, de R.I.P.

Előzmény: altimus (0)
Mohácssy Béla Creative Commons License 2019.09.04 -1 0 2

G. Kirkovits István: Homlokon csókolt a halál

2015-07-29 20:22

 

2015. április 28. Az időpont, amely megváltoztatta az életemet. A mindennapi munka monoton egyhangúságát valami olyasmi váltotta fel, amelyet egész életemben legszívesebben elkerültem volna. Egy izgő-mozgó, örökké a változásokon agyaló embernek mint derült égből a villámcsapás szólt bele az életébe a bénaság. Egyik percben még kislányommal az utcán nevetve, vidámkodva, másik percben kezem-lábam önálló életet élve sztrájkba kezdett. Hiába a gyors orvoshoz jutás, a néhány percen belül érkezett segítség, a legszörnyűbb betegség, amely az embernek egyik felét lábujjtól koponyáig bénává teszi, a stroke győzedelmeskedett rajtam.

 

https://nemzeti.net/g-kirkovits-istvan-homlokon-csokolt-a-halal-3289167.html

Mohácssy Béla Creative Commons License 2019.09.04 -2 0 1

Isten nyugosztaljon, István!

Mohácssy Béla Creative Commons License 2019.09.04 -3 0 topiknyitó

A Petőfi Irodalmi Múzeum kiállításrendezőjeként kezdte, majd a kommunisták Budapestről is kitiltották, üldözték, segédmunkássá tették.

 

A rendszerváltás után dolgozott szinte az összes nagyobb nemzeti médiumnál, főszerkesztője volt a Pannon Rádió legendás Rockszerdájának. Tőle származik a nemzeti rock kifejezés.

 

A Hunhír lelke volt. Elsőként tudósított a kommunisták elleni 2006-os felkelés történéseiről.

 

Most egy időre búcsúzunk, István, de nem feledünk. Ha eljő az idő, találkozunk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!