Keresés

Részletes keresés

AnnF9999 Creative Commons License 2024.03.27 0 0 21

Helló. Kérem, mondja meg, mi segít az aknés hegek kezelésében. 10%-os szalicilsavat javasoltak. Próbálta már valaki melyik márkát (gyógyszertár vagy kozmetika), és mi volt az eredmény?

EszterEszter509 Creative Commons License 2024.03.24 0 0 20

Ha elfogadsz tanácsot, akkor mutassad meg egy bőrgyógyásznak, ő biztosan tud valami okosat mondani. Mintha dr. Bálint Ágnesről hallottam volna, hogy lehet hozzá fényképeket beküldeni.

Előzmény: vodafone_012 (17)
vodafone_012 Creative Commons License 2022.02.14 0 0 17

Tiszteletem 58 éves férfi vagyok,alkoholt nem iszom nem dohányzom,nehéz fizikai munkát végzek,van egy bőr problémám,ezt azért osztom meg hátha valakinek volt már ilyen kiütései.Kb 5éve időközönként 4-5 kiütés jelenik meg a testemen,ezek bárhol megjelennek,és úgy néznek ki mint a szőr tüsző gyulladás,infektologiát végig jártam semmit nem találtak ezzel vége is lett a vizsgálatoknak.Csináltam fotókat,ha esetleg valaki látott már ilyet kérem irja meg a tapasztalait,,Köszönöm.

vodafone_012 Creative Commons License 2022.02.14 0 0 16

Tiszteletem 58 éves férfi vagyok,alkoholt nem iszom nem dohányzom,nehéz fizikai munkát végzek,van egy bőr problémám,ezt azért osztom meg hátha valakinek volt már ilyen kiütései.Kb 5éve időközönként 4-5 kiütés jelenik meg a testemen,ezek bárhol megjelennek,és úgy néznek ki mint a szőr tüsző gyulladás,infektologiát végig jártam semmit nem találtak ezzel vége is lett a vizsgálatoknak.Csináltam fotókat,ha esetleg valaki látott már ilyet kérem irja meg a tapasztalait,,Köszönöm.

Zsuzsa1212 Creative Commons License 2021.11.12 0 0 14

Szia! 

 

Nekem a Kaqun Fürdő segített a pattanásoknál, hegeknél. Nagyon hamar elmulasztotta! És nem csak a pattanások ellen jó, hanem remekül regenerálja a bőrt! https://csakanoknekmagazin.hu/magazin/szepseg-es-a-fiatalsag-vagy-ven-oregasszony-melyiket-valasztod :) Próbáld ki Te is! Érdemes! :) 

 

Ales50 Creative Commons License 2019.11.20 0 0 8

Ismerősöm hasonló gondokkal küzdött!

Kipróbált egy készitményt és 2 hét múlva látványos eredményt ért el.

Ez a készitmény a " Kutya jó honlap! "-on található.

Ha nem találsz más megoldást egy próbát megér!

Sok sikert kivánok!

jozefina2 Creative Commons License 2019.09.13 0 0 5

Mostmár értem miért csak orvos végezheti :D https://www.youtube.com/watch?v=npJiNrXTWd8

Szeszi50 Creative Commons License 2019.09.09 0 0 4

Szia az okot kell rendbe tenni ami kiváltja. 

Drasztikus kaja reform, no cukor, szénsavas, fehér liszt de a teljes kiörlésu sem sokkal jobb. 

Alkohol módjával, csoki kakaós cuccok ártanak ilyenkor. 

Olvas utána mi az ami bűnös lehet. Egy pár hónapos próbát megér. Illetve lehet ,hogy baci okozza. Lézer jó de ha minden marad a régiben visszajön csak máshol.

Gyümölcs módjával csak és paradicsom hüvelyesek  tilos( gyulladást csinál)

 

 

 

Katagreta Creative Commons License 2019.08.16 0 0 1

Nagyon köszönöm a választ! CO2 lézer kezelésre jelentkeztem be, elég drága, de remélem nem fogom megbánni. :) 

Előzmény: farkasalfonz (0)
farkasalfonz Creative Commons License 2019.08.13 0 0 0

A nagyobbik lányom járt sajnos hasonló cipőben, neki egy lézeres kombinált kezelés segített, és meglepően gyorsan kitisztult az arca. Korábban rengeteg helyen jártunk vele, volt ami enyhítette tüneteket, csillapította a gyulladást, de egyik sem használt igazán.  Persze ez sem volt olcsó kezelés, de én úgy gondolom, hogy nagyonis megérte. Először lányom csak írt nekik, hogy tudnak e valamit javasolni, mivel mi is ismerjük ezeket a 10 perces méregdrága konzultációkat. Félrebeszélés nélkül válaszoltak minden kérdésre, és nagyon segítőkészek voltak, itt van a link amit nekünk az emailben mellékeltek: ClearSkin - Aknék és hegek kezelése 

Remélem segítettem, sok sikert kívánok! :)

Előzmény: Katagreta (-)
Katagreta Creative Commons License 2019.08.11 -1 1 topiknyitó

Sziasztok!

 

Felnőttkori aknéval küzdök már hosszú évek óta. Az utóbbi időben úgy tűnik tisztul az arcom, a fájdalmas akut gyulladásos periódus már egy ideje lecsengett, ezért úgy döntöttem, hogy ideje igénybe venni az esztétikai kezeléseket. A helyzet az, hogy minden kezelés nagyon drága, 10 perces konzultációért is 15000 forintot hagytam ott legutóbb, és sajnos nincs kidobni való pénzem...ezért szeretnék előre tájékozódni, mi lehet a leghatékonyabb orvosi/kozmetikai megoldás hegek, pattanások utáni foltok eltüntetésére. Középsúlyosnak mondanám az állapotomat, a járomcsontom és az állam környékén szemmel látható hegek vannak. Minden házi kenceficét, praktikát próbáltam, úgyhogy mostmár ideje szintet lépni és szakember segítségét kérni az ügyben.

Az orvosi mélyhámlasztás viszonylag költségkímélő megoldásnak tűnik, viszont nem tudom mennyire szokott hatékony lenni, hány kezelés után lehet látványos hatása ( tudom ez a kiindulási állapottól nagyban függ.. ) Mégis, ha valakinek van akár mélyhámlasztással, akár más esztétikai kezeléssel kapcsolatban személyes tapasztalata, véleménye, tanácsa, minden megjegyzést szívesen fogadok.

 

Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!