Keresés

Részletes keresés

akarod Creative Commons License 2019.11.10 0 0 22

Nem vagy egyedül! Én is szeretném egy ideje.

Előzmény: Evraon4 (20)
oralsex Creative Commons License 2019.11.10 0 0 21

Szia!  Engem is érdekel ez egy ideje! Ha van kedved írj nekem! tangaboy@citromail.hu

Előzmény: Evraon4 (20)
Evraon4 Creative Commons License 2019.10.10 0 3 20

Nekem az első egy falu napon történt. Iszogattunk és jóval idősebb haverom megkért hogy kísérjem el pisilni. Kiértünk egy sötét bokros részre és miközben könnyített magán megkért hogy segítsek neki benne mert már részeg. Én fiatal kis naiv fiúként meg fogtam neki. Miután végzett, rám nézett és megkért hogy kapjam be neki. Váratlanul ért és ijedtemben rávágtam hogy nem. Tovább győzködött, de én csak nem akartam. Végül megegyeztünk, kap rá egy puszit......3 lett belőle.....aztán már csak azt vettem észre és tövig a számba van. Azóta sajnos nem volt ilyen élményem, de mostanában érzem hogy jó lenne megint. 27/Fbármikor74 Creative Commons License 2019.10.05 0 0 19

Én is kipróbáltam már egyszer a szopást. Nagyon tetszett, de valamiért nem erőltettem tovább. Most egyre inkább érzem, hogy szeretném újra. békés megyében , ha van helyed, utazni tudok. Holnap kora délután Nagykanizsán leszek. Valaki?

Biszex91 Creative Commons License 2019.08.04 -1 3 18
Sziasztok.
Még általánosban kezdődött az egész.
Osztálytársam játék közben megkérdezte mi lenne ha megnéznénk egymásét közelebbről. Beleegyeztem, azután sok olyan volt hogy csak azért vártuk hogy kettesben lehessünk hogx levetkőzzünk egymás előtt és felalhasson a farkunk egymás látványára. Eltelt pár év közben lettek más haverok is és sajnos be is fejeződött ez a nézegetős sztori egymással, de közben én már egyre töbször meztelenkedtem egyedül otthon és simogattam a farkam sajnos még nem tudtam milyen masztizni. Olyan 5-6 -os lehettem mikor jött hozzánk egy gyerek aki a süli wc be hozzányúlt a farkamhoz pisilés közben. Kövi szünetben megint behívott a wc be , benyúlt a nacimba kivette és adót ra puszit . Az olyan jól esett hogy hu meg ha . Utána én is puszilgattam az övét , sajnos nem kaptuk be egymásét és nem is húzgáltuk de már puszilgattuk simogattuk egymásét. Hamar vége lett ezeknek az alkalmaknak is sajnos , azután jött a maszti felfedezése és nagyon sokat kezdtem masztizni , napi 5-6x. Kb 7-es lehettem és már javában érdekeltek a csajok. Sokat vertem a suliban is a látványokra.
Összehaverkodtam nálam fiatalabb sráccal , olyan 1-2 évvel lehetett fiatalabb aki egy nap átjött és rávett arra hogx egymás farkat simizuk izgassuk a lábunkkal, aztán egymás fenekének nyomkodjuk , ő nem akarta de én bekaptam a friss fiatal fütyiét ,olyan jó volt egy kis fütyit szopkodni, mert pici volt neki. Ez volt az utcso eset fiatal koromban, sajnos abba maradt.
Mikeee12 Creative Commons License 2019.08.04 0 0 17
16 éves koromban haverral sokat összejártunk, mindig pornó nézés lett a vége.
Mind2-nknek álló farok, majd szétdurran a nadrág, mindíg mondta hogy vegyem elő nyugodtan. És mindíg faszverés lett a vége.
Nagyon szerethette nézni, mert mindíg nagyon nézte meg mindíg szólt.hogy vegyem elő, de sajnos ő sosem vette elő, pedig jó lett volna együtt vagy egymásnak.
Azóta is összejárunk, de kettesbe már sosem vagyunk sajnos, pedig még mindíg izgatna a dolog
Rolexfan Creative Commons License 2019.07.31 0 0 16

Ezen jót röhögtem...

Előzmény: Fel, támadunk! (15)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.07.31 0 0 15

Komoly kapcsolatteremtési és udvarlási képességekkel bírt az úriember.

Előzmény: Opelmánia (14)
Opelmánia Creative Commons License 2019.07.30 0 2 14

Katona koromban (baromi régen) ketten voltunk a körletben egy máshonnan való sráccal . Egyszer csak gondolt egyet (minden átmenet nélkül) , le akart nyomni az ágyra , közben azt mondta "le fogod szopni a faszom" . Birkóztunk , de nem tudott legyürni . Végül kiszabaditva magam a fogásából kimentem a szobából . Utánam szólt  "nem gondoltam , hogy ilyen erős vagy" . Amint visszanéztem igencsak állt a fasza az alsója majd szét durrant . Mostanában , ha eszembe jut ez a jelenet arra gondolok , hogy talán jó lett volna ha sikerül neki . (Ma már szerintem nem bánnám , hogy leszopatná a faszát . )

egykéthár Creative Commons License 2019.07.28 0 0 13

Persze. Beszélgethetünk róla. A címem nyilvános.

Előzmény: Tiboor000 (11)
Tiboor000 Creative Commons License 2019.07.27 0 0 12
Szia. Lenne kedved beszélgetni. Van sztorim és érdekel a tiedis!? anyosom0001@gmail.com
Előzmény: Törölt nick (-)
Tiboor000 Creative Commons License 2019.07.26 0 0 11
Szia. Nagyon komoly a sztori. Lenne kedved beszélgetni? anyosom0001@gmail.com
Előzmény: egykéthár (8)
egykéthár Creative Commons License 2019.07.22 0 2 10

Nem haragszom már egyáltalán. Akkor, mikor történt, akkor nagyon haragudtam, de aztán elmúlt. Most már én is élvezem, ha akad egy kis ilyen kaland az életembe.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.21 0 1 9

Haragszol arra a pasasra így utólag? Írod, hogy már izgat az emlék. Volt azóta folytatás mással? Az én esetem szelídebb volt, de máig  nem tudom eldönteni, hogy jót tett-e velem, mert az az eset nélkül valószínűleg nem váltam volna biszexuálissá, annak minden nyűgjével együtt, viszont most meg élvezem a homoszexuális kalandokat, és nem mondanék le róluk.

Előzmény: egykéthár (8)
egykéthár Creative Commons License 2019.07.21 -1 3 8

Nálam inkább erőszak jellege volt az elsőnek. Egy kocsmában voltunk haverokkal, kollégákkal. Ittunk is, de egyáltalán nem sokat, inkább beszélgetős volt a hangulat. Emlékszem valami érdekes műsor készülődött a TV-ben, ami színesben szép lehetett. De akkor még nagy ritkaság volt a színes TV. Műkorcsolya volt talán? Már nem tudom. A szomszéd asztaltól szólt egy pasi, hogy neki színes tv-je van, és ha akarom megnézhetem nála. Hát így kerültem a lakására, teljesen gyanútlanul. Ott aztán közeledett, fogdosott, és mikor rájöttem, hogy mit is akar, el akartam jönni. Na, akkor megpofozott, lekötött a heverőre, vagy rekamiéra, vagy mi volt az, és először megszopatott, aztán ivott egyet a konyhában, és mikor visszajött, akkor meg is dugott. Aztán durván kidobott a lakásából. Később, évek múlva kezdett el izgatni az emlék, de akkor már hiába kerestem, nem lakott ott.

kori92 Creative Commons License 2019.07.21 0 0 7

Ez így teljesen kerek is lett a történet. :) És utána nem akartál vele már találkozni, mivel annyira jó volt?

Nekem is volt hasonló pár évvel ezelőtt egy 19 éves sportoló lánnyal, aki hasonlót kért tőlem, mint Te akkor.. Három órán keresztül csak dugtunk - aztán ő lett az ob legjobb játékosa pár nap múlva... csak röviden írtam le a tartalmat. :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.21 0 2 6

Igen első és utolsó alkalom volt eddig, egy ehhez hasonló oldalon elkezdtünk beszélgetni heteken át aztán kialakult a bizalom, fontos volt a titoktartás neki is nekem is. korrekt volt :) meg nem is nézett ki rosszul az se volt utolsó szempont

Előzmény: kori92 (5)
kori92 Creative Commons License 2019.07.21 0 0 5

Látod milyen jó volt kitartónak lenned, mert a kívánságod teljesült. Ez volt az első dugásod életedben, hogy férfival voltál? Hogy sikerült pont Őt kiválasztanod?

Előzmény: Törölt nick (2)
szegedbikiváncs Creative Commons License 2019.07.21 0 2 4

Tiniként, még általánosban gyakran feljött egy haver hozzánk. Az egyik alkalommal közölte spontán, még csak nem is csináltunk olyat ami felizgathatta, közölte hogy mi volna ha most kiverné. Kis szoba volt két, külön heverővel hanyatt feküdt és elővette az számomra furcsa, erősen szőrös .... és elkezdte a dolgot, én a másik ágyon szintén de a legvégén elfordult és úgy ment el. Ezek után sokszor csináltuk néha egymásnak is, és nem csak otthon, hanem sötétedés után lakótelep félreeső helyén is. Időnként ma is vágyom hasonlóra.

Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.07.21 -1 4 3

Hát, az én történetem nem ennyire szép és kerek. Még egyszer a nagyon korai tiniéveimben kiverte nekem egy idősebb faszi (ma napig is úgy emlékszem rá, hogy tudom, ki volt ő, mert egy ismert ember) az uszoda öltözőkabinjában, de ez inkább rávezetéses, mint meggyőződéses alapon történt. Aztán egyszer még elhívott magához, mutogatott nudista magazinokat, de - gondolom, mivel nem vettem a lapot - nem csinált semmit, meg én se. Nem egy nagy sztori, egyszerűen iszonyatosan éretlen voltam, bár azért izgalommal gondolok rá vissza. 

Sajnos a másik történetem sincs egyáltalán lezárva. Egy párral csináltuk négyesben aránylag rendszeresen, a lányok az első alkalomtól kezdve fogdosták egymást, csókolóztak, nagyon klassz volt, meg néha a másik pasihoz is hozzányúltak. Igazándiból sose beszéltünk róla, hogy mire is megy ki a dolog, több évi szikrázó szexuális feszültség után alakult ki végül spontán a dolog és kb ugyanúgy ment is tovább. Elmentünk egyszer nyaralni együtt egy hétre. Ott már sokkal nyitottabb kezdett lenni az egész, bár már akkor is voltak akadályozó tényezők, ami végül később a töréshez is vezetett. De a lényeg a topik szempontjából, hogy egyik reggel átjöttek hozzánk és belekezdtünk a szexbe (előző este történt valami valószínűleg az katalizálta a dolgot), majd egyszer csak azt vettem észre, hogy a farkam a másik srác és a párja szájában van. Hol egyszerre, hol felváltva. Izgalmas volt nagyon, és egyből fel is bátorodtam, szoptam én is őt, végül úgy élveztem el, hogy a csajt dugtam hátulról, miközben a srác farkát szoptam. De aztán, ahogy mi elmentünk (a lány és én), a dolog abbamaradt. A hátralévő két napban már nem történt semmi, majd miután hazajöttünk, össze is vesztünk jó időre. Később még felmelegítettük a dolgot, de csak alkalmi és véletlenszerű módokon. Egy kis fogdosás, szipi-szopi minden alkalommal volt, de komolyan nem sikerült semmit összehozni, aztán végül meg is szűnt a kapcsolat szexuális jellege.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.21 0 6 2

Nagyon izgalmas volt főleg, hogy az elején nem akarta a pali mert fiatal voltam neki de csináltam neki egy sztriptízelős videót :D utána alig várta a talit, szoptam vagy 1-2 percig utána megkért, hogy álljunk le mert mindjárt elmegy annyira élvezte, pihizett kicsit és mondta, hogy térdelj fel az ülésre, körbe ment és olyan szinten szétdugott, hogy csak néztem, de nem tartott az se sokáig sajnos. Utána mentem suliba, a számba volt a farkának az íze, fenekem meg szó szerint szétkurva :D azt mondta ez volt élete legjobb dugása, mondjuk nekem is benne van a top 5-be. :)

kori92 Creative Commons License 2019.07.21 0 0 1

Izgalmas lehetett, ahogy a teljes történet lejátszódott! :)

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.21 0 7 0

Velem 35 éve, 20 évesen történt valami hasonló. Egy strandfürdő zuhanyzójában a zuhany alatt álltam, amikor észrevettem, hogy egy 50-es pasas erősen fixíroz. Más nem volt ott rajtunk kívül. Nekem a helyzettől erekcióm lett, ő pedig megfogta - és én hagytam. Előtte nem voltam férfival, eszembe sem jutott ilyesmi, de akkor magam is meglepődtem rajta, hogy milyen izgalmas volt, amint elkezdte húzogatni, és a gondolat, hogy egy idegen ember kezében van a farkam és látni fogja, amint elélvezek. Közben én is megfogtam az övét, de az csak félkemény volt, mégis izgató, mert másé még nem volt addig a kezemben. Amikor kielégültem, ő azt mondta, megvár kint az öltöző előtt, de én az átélt élménytől kissé összezavarodva nem mentem vele, annál is inkább, mert ott várt a barátnőm... Aznap este a lánnyal nem közösültem, hanem megkértem, hogy a kezével elégítsen ki...

 

Aztán megnősültem, jöttek a gyerekek, később - nem vagyok rá büszke, de ez van - barátnők is adódtak a feleségem mellett. Az a zuhanyzós kaland pedig időről időre titkon előjött a gondolataimban. Kb. 10 éve aztán szembesítettem magamat a ténnyel, hogy a lányok mellett a férfi-szexre is vágyom, és azóta titkos, de rendszeres alkalmi kalandokba bocsátkozom férfiakkal is.

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.21 -2 3 topiknyitó

Sziasztok, a topikot azért indítottam mert kíváncsi vagyok, más is ilyen volt-e fiatal korában mint én. A történet annyi dióhéjban, hogy 16 évesen rámjött, hogy én ki akarom próbálni a szexet egy férfival. Rövid keresés után találtam is 1 nős pasit, az elején vonakodott de sikerült "elcsábítanom" egy videóval. Találkoztunk, kocsival kimentünk egy elhagyatottabb helyre és megvolt a dolog. Azóta is beszélünk néha, de nem volt folytatás. Eltelt jó pár év, házas vagyok azóta. Nektek van valami hasonló story? :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!