Melyik megyénkbe fog vajon költözni a Volvo, amikor eljön az ideje annak, hogy külföldre telepítse a gyárát?
http://mindenszo.hu/elkepeszto-a-sved-allapotok-kulfoldre-uldozik-a-volvot/
mint amikor a havi átlagos jövedelemről bizonygattad, hogy nem úgy számolják, hogy az éves összjövedelmet osztják 12-vel,
SSY vadász..... ha Ausztriában van 13. és 14. havi bér is, akkor az éves jövedelem nem havibér x 12, hanem havibér x 14.
Tudom, tudom, ilyen nem is létezhet, meg migránsok, de jobb ha beletörődsz, az osztrák átlagbérhez nem hogy közeledik a magyar bér, hanem inkább nő a távolság.......
A szerelősorra azért jelentkeztek az általad felsoroltak , mert törvények szerint alkalmazták Őket és az alkalmasakat betanították szakmunkára és a bérük átváltozott.
Meg a barna maci lompos pikuláját.
Szándékosan nem vettek fel fémipari szakmával rendelkezőket, mert ennyi pénzért azok nem maradtak volna huzamosabb ideig. Direkt olyan szakmával rendelkezőket kerestek, ahol a bér alacsonyabb volt, mint amit az Audinál a soron fizettek, hogy csökkentsék a fluktációt.
Meg is lett ennek az eredménye, a VW csoportos autók sikeresen elsők küzé kerültek az új autóknál a meghibásodási statisztikákban.
Ezen a felvételi stratégián 3 éve változtattak, amikor a személyzeti részlegen komoly cserék voltak, és még a fészbúk oldalukon is próbálták megtudni, miért nem akarnak az Audihoz menni dolgozni......
A szerelősorra azért jelentkeztek az általad felsoroltak , mert törvények szerint alkalmazták Őket és az alkalmasakat betanították szakmunkára és a bérük átváltozott.
Természetesen, Te komiszként tudod, de, kavarod ......
A véleményed a Tiéd és az Audit Vezetők pedig saját (+ a tulajdonosok) véleménye szerint irányítják a gyárat.
Tehát az ötezer forintos szotyijegy többet ér, mint a papír tízezres.
Világos, balliberális.
Pont olyan meggyőző, mint amikor a havi átlagos jövedelemről bizonygattad, hogy nem úgy számolják, hogy az éves összjövedelmet osztják 12-vel, hanem elkezdted a szart kavarni.
A magyar Volvó nyilván nem minimálbért fog fizetni :)
Miért, a győri Audi szakmunkás minimálbért fizetett sokáig. Azért vették fel a szerelősorra a pékeket, fodrászt, cukrászt, bolti eladót, mert azoknak az átlagbére a szakmunkás minimálbére alatt volt, és kiebb volt az esélye, hogy gyorsan lelépnek.
Nem kéne keverni a magyart a nácival! A magyart nem szokás lenézni pusztán azért, mert magyar.
Hogy azok hirdetik fennhangon az állítólagos magyarságukat, akik nem mellesleg a náci nézetek hívei... c'est la vie...
Így van: nem "általában" van velük gond, mert tudtommal csak egymás között szoktak szolid, csendes leszámolásokat rendezni.
De ezek a belterjes leszámolások is inkább a kilencvenes és a kétezres években divatoztak közöttük.
Kb. 2000-ben jártam egy fővárosi szórakozóhelyen, amelyen kívülről nem látszott, hogy valójában kínai kereskedők törzshelye. Csak belül volt kínai dizájn és nyávogós háttérzene, kívülről normál mulatónak nézett ki. Kb. hat kínai kereskedő igen nagy pénzekben kártyázott ott a félhomályos sarokban a sárkányos lámpaernyők alatt, és szinte minden parti üvöltözéssel és hadonászással ért véget. A haverommal, akivel betértem oda, azt hittük, hogy itt perceken belül vér fog folyni, úgyhogy a bejárat mellett ültünk le sörözni. Elég ijesztő volt, de a végén mindenki fölállt, megveregették egymás vállát, és békésen, mosolyogva, csendes köszöntésekkel távoztak. Jövő héten nyilván jött a visszavágó.
Ja, és pont a mongolokkal, kínaiakkal, thaiakkal nincs általában olyan jellegű gond, mint a migráncsokkal. Ha van is balhé, általában egymás között van, nem a befogadó nemzetet vegzálják.
Konkrétan ismerek jó pár mongolt ott. Nem kínai, nem thai (olyat is ismerek), nem filippínó, hanem mongol. Amúgy meg sokat voltam Dél-Koreában, már valamennyire meg tudom különböztetni az egyes ázsiai népeket.
Azok szerintem kínaiak, akik már évtizedek óta ott vannak, de te már mongolt, bhotiját és laoszit látsz minden ferde szeműben az ellenzéki propaganda mételyező hatására.