Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Méézi Creative Commons License 2021.11.04 0 0 245

Nem tudom, ki hogy van vele, de ezen a megoldáson nem tudok napirendre térni.

Tolatókamera, keréknyomásmérés, érintőképernyő - és ez.

Nap mint nap kiábrándító, mint egy büdös láb...

Oláh Joda Creative Commons License 2021.10.18 0 0 244

Üdv Mindenkinek.Van egy 2019 évi Opel Combó Life 1,5 cm3 es turbó dízel em a napokban kiírta ,hogy az adBlue folyadékot töltsem fel , teli tankoltam és továbbra is hibát jelez . 1200 km után nem indítható az az autó. Vecsésen szakszerviz nincs csak nézegették, de nem tudták megcsinálni.Egy Nagykanizsai autószerviz telefonon annyi segítséget adott, hogy vagy újra kell tanítani a rendszert, vagy a jeladót cserélni kel. Tud e valaki Budapesten Opel szervizet aki ezt a problémát meg tudja oldani. Van e valakinek ebben tapasztalata ? Oláh József 06209605401 A segítséget előre is köszönöm.

mumi44 Creative Commons License 2021.08.23 0 0 243
Előzmény: fmeszaros (240)
Misa 60 Creative Commons License 2021.06.18 0 0 242

Üdv mindenkinek !

 

Korábban volt kérdésem  Opel  Combo  hátsó gumibak kiszerelésére ill. légrugóra cserélésével kapcsolatosan.

 

Tapasztalat:   -  a fent említett gumibak tényleg könnyen  kipattintható a helyéről. Igaz, hogy a 3 db rögzítő  műanyag fül megsérült.

     

                       -  20 cm x 11 cm  -es légrugó némi ügyeskedés után a helyére illeszkedett. A tetejére 1-1 db hézagoló gyűrűt kellett tenni.

 

                       -  500 kg teher szinte meg sem látszott    / 5  fő   90  kg -os utas+csomag  ,  max 2 bar fújható a légrugóba /

                

                       -  az úttartása jelentősen javult a gknak.  ,  rossz úton , és erős oldalszélben kevésbé billeg .

     

                       -  tény,  hogy rossz úton , teher nélkül   keményebb a rugózás , de ekkor a 2 bar-t     0,7-1   barra lehet engedni.

 

                       -  a gk. vezethetőségét, fékezhetőségét  egyáltalán nem rontotta a beépített légrugó.  Természetesen a forgalmiban előírt terhelhetőséget

 

                          / 647 kg /  így sem szabad túllépni.

 

 

 

Köszönettel: Misa

Méézi Creative Commons License 2021.06.07 0 0 241

Sziasztok!

Van-e valakinek információja pótkerékre vonatkozóan?

 

Alap ugye a kis neszeszer, az ún. hibajavító.

Miután korábban volt már szerencsém durrdefekthez, ez engem nem nyugtat meg.

A kereskedésben kitérő válaszokat adtak arra vonatkozóan, hogy miután hátul, alul van helye egy teljesértékű pótkeréknek, tudnak-e adni hozzá "kosarat"?

Azzal együtt, hogy nem lehet leányálom onnan kibányászni egy ekkora kereket, mégis, nagyobb biztonságot adna a jelenléte, mint a kis piperetáskás készlet.

Pl. mi a helyzet a dobozosoknál?

 

fmeszaros Creative Commons License 2021.06.05 0 0 240

Sziasztok.

Ebben a márkában még új vagyok , éppen ezért szeretnék kérdezni hátha valakinek megy ez csípőből.:-)

Most kaptam egy céges combó E cargó 3 személyes 1,5 D 130Le gépet.

Szerencsére készleten lévő autó volt így elég sok extrát pakoltak bele. Többek között Infotainment kijelző van középpen.

Sajnos a tolatókamera hiányzik belőle , de parkolássegítő van elöl hátul.

A kijelzőn ezt mutatja is viszont  tolatáskor az autó rajzolt képe mellé egy piros "X" tesz.

Bele lehet valahogyan aplikálni,mondjuk egy rendszámtáblába épített kamerát és ez ide tenné a képét?

Alkalmas lehet ez a rendszer erre?

Előre is köszönöm

üdv Mézga :-)

 

Misa 60 Creative Commons License 2021.06.03 0 0 239

 

 

Üdv!

 

Én is tavaly novemberben vettem a  gk.-t. Tegnap volt  5000 km es   / szerviz időn kívüli / olajcsere , eddig még semmilyen hibát nem észleltem.  Igaz , nem

egy "csajozós " autó, de a célnak tökéletesen megfelel.

 

 

Üdvözlettel . Misa

combo life Creative Commons License 2021.06.03 0 0 238

Sziasztok!

Mi tavaly novemberben vettük át az Opel combo life benzinesünket. Még abba a hónapban kiirta hogy motorhiba es forduljak a szervízhez. Mult honapban megint. Radugják gépre nem látnak semmit. Azt mondjak anomáliák vannak. Kamere nem ad kepetmindig. pendrivotnem latja mindig. telefonnal nem komunikal mindig. a jobb ajto kicsit csale. valahol bejonnek a budosbogarak.Másoknál mik a tapasztalatok?

Misa 60 Creative Commons License 2021.05.30 0 0 237

Köszönöm a kérdésemre adott választ. Azt, hogy jó autót vettem -e az utánfutó vontatására , majd az később fog kiderülni.  16 évig húztam ugyan ezt a futót  egy 1600 cm3   benzines  , G Astra  Classic -kal ,   hibátlanul.

Mivel ez a használat évente kb 1 hónapot tesz ki, nem is gondolkodtam más típusú gk ban.  Méretileg és teljesítményre is meg fog felelni.

 

Köszönettel . Misa

Előzmény: Rumcice (236)
Rumcice Creative Commons License 2021.05.28 0 0 236

Könnyen kiszerelhető.

 

A garancia azonnal nyugdíjba megy.

 

A vonóhorognak van maximális függőleges terhelhetősége. Te azt jelentősen túlléped, mert nehéz az utánfutó, és főleg a tengely elé pakolsz.

 

Nem megfelelő autót vettél az utánfutó vontatásához.

Előzmény: Misa 60 (235)
Misa 60 Creative Commons License 2021.05.28 0 0 235

Üdv mindenkinek !

 

Tudja e valaki, hogy egy 2020 ban vásárolt Combo Life gk hátsó spirálrugójából könnyen kiszerelhető e a felső ütköző gumibak ?  Ha igen, ez befolyásolja e a garanciát ?

A kiszerelt gumibak helyett légrugót tennék be.  Az a probléma, hogy terheléskor a gk. hátulja nagyon leül. A vontatott utánfutó mankókereke szinte éri az aszfaltot.

Egyébként a fent említett gk  /  1500 cm3 dízel  , 130 LE  /    teljesen hibátlanul működik.  Az elmúlt  napokban  a fogyasztása    8 l/100 km    ,   szinte max. megengedett terhelés mellett /  rakomány + utánfutó + dombos vidék /

Terhelés nélkül a gyári normát tartja.

 

Köszönettel : Misa

Méézi Creative Commons License 2021.04.24 0 0 234

Első telefonbeszélgetés a kereskedéssel: január 13.

Autó átvétele: április 12.

Egy hónappal korábban érkezett be a kereskedésbe.

Az utolsó több, mint három hét az okmányirodai ügyintézés lelessulása miatt adódott hozzá.

mumi44 Creative Commons License 2021.03.31 0 0 233

Ha valaki szeretne egynél több usb eszközt csatolni van rá megoldás. Usb hub-ot lehet engedélyezni szervíz menüben. Nem minden autóba szerelték a kesztyűtartóban második usb csatlakozást. Érdekes hogy menüben megjelenik a wifi lehetőség igaz inaktívan.

mumi44 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 232

Sajnos hasonlóak a hibák. Bizony most télen kiakadtam a kormány es ülésfűtésen. De az meglepett hogy nem volt bekapcsolva mégis "sűtösre" melegedett. Amúgy meg amikor szerintem jól mükődik (bár talány hogy az mikor van" nem melegíti így fel. Motor leállít vissza hátha "elkapja". Mikor már majdnem célt érünk be is kapcsolható. 

Sajnálom hogy kimaradt az adaptív tempomat átvételre a best 120 ajándék extrákból miközben szerintem van radar benne. No meg a kanyar fényszoró legalábbis a ködlámpa kapcsolgatása hiszen van benne kormányszög jeladó.

Nekem már fél év alatt kiégett a nappali menetfényem. Küszőb festése hólyagos szerű. Mintha hegesztési olvadékra festettek volna. A kesztyűtartó bal fele kicsit kiáll a síkból. Műanyag freccsentési pontatlanság. Idén elkezdett zörögni benne a műanyag elemek. Picit zavaró. Az ajtók lógnak pontatlanok esztétikailag nagyon latszik. Mintha törött lett volna korábban és garázsműhelyben rakták volna össze olcsón. Most télen érezhető volt hogy a kis 3 hengeres csak fordulaton melegedett be lassan. Ezt annyira nem is rovom fel. Most kell majd vinnem 1 szervízre felirtam ezeket. Nem tudom, hogy elhajtanak e balfenékre. Körülbelül mennyi lehet az első kötelező szervíz? Van már ide íróknak ezzel tapasztalata?

A tolató kamera pont amikor a legjobban kellene most sok összevissza parkoló autók miatt nem kapcsol be. Ritkán van de általában akkor amikor tényleg szükség lenne rá. Murphy törvénye. Kb. 4x jártunk úgy hogy be sem kapcsolt a fejegység a durván 1 év alatt. Se kép se hang. Többszöri autó újraindításra sem. Egyszer csak másnap megjavult. Egyébként én már egyszer fríssítettem a fejegységet. Otthon meg lehet tenni egy félórás procedúra. A leírás szerint egy csomó hibajavítást tartalmaz. My opel nevű app üzent a telefonomon, hogy érkezett fájl. Elég nagy méretű letöltéskor kéri az alvázszámot amiből "gyúr" egy ellenörző fájlt is és egy 32gb pendrivera készíti az image fájlokat. Veszíteni való nincs fejlettebb lesz valahol :).

Mindent összevetve azért a corsa opc után megváltás méretben a családnak szeretjük. Persze a pacik jóval kevesebbek azért mégsincs szégyenkezni valója. Utólag sajnálom a holttér figyelést de sok lett volna akkor. A tetősínt meg a ledes lámpákat, no meg DAB+ -t. Rendeléskor csak az utóbbi tétel egy 20-as lett volna. Van egynémet cég ahol bizonyos gyári extrákat meg lehet rendelni "szereld magad" kitben. 

Garancialis tuningokat találtam hozzá a neten több fajtát is a benzines 110 és 130 lovashoz. Pl. 110-eshez két lépcsőst is. 130, 150. Évek múlva a garancia után érdekes lehet. 

Előzmény: warci353 (227)
ms.toideus Creative Commons License 2021.02.19 0 0 231

Ugyanezek a problémák nálam is jelen vannak. De nem csak ennyi.

Az ülésfűtés és a kormányfűtés nálam is szar. A szerviz álláspontja, mely szerint az elektromos rendszer figyelembevétele miatt nem kapcsolható be néha, az ordas kamu, mert nem attól függ, illetve nem csak attól. Az egy dolog, hogy indítás után nem kapcsolható be (erre azt hazudják, hogy az akku miatt), miközben egyetlen más márkánál sem tapasztalható ilyen "figyelmesség", de ennél is irritálóbb, hogy a már járó, bemelegedett motor leállítása (de gyújtáson hagyása) után se kormányfűtés, se ülésfűtés nincs. Vicces az, hogy a kormány néha úgy melegszik tovább, hogy a lámpája nem is ég. Néha magátol felkapcsol, néha meg le. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy leállítod a motort, kiveszed a kulcsot és vársz 2 percet. Utána elindítod és nicsak, mégis el tud indulni ez a kötsög fűtés. Szóval ez egy tervezési hiba. Addig kell ütni a fejüket, amíg meg nem oldják. Jegyzőkönyveztetni minden alkalommal, amikor nem tudják megcsinálni, aztán fogyasztóvédelem.

A képernyő is egy elvetemült cucc. Hátramenetbe rakva 10-ből egyszer nincs kép.

Az android auto csatlakoztatás ugyanúgy hektikus, mint a kormányfűtés. Néha nem ismeri fel a telefont, néha telefonhívás után a telefonról lejátszott zenét nem hajlandó elindítani. Néha elérhetetlen a spotify, meg random az alkalmazások. Minden alkalommal a rádiót kezdi el bömböltetni, és nem arról a meghajtóról, azt a számot folytatja, amit gyújtás elvétele előtt hallgattam. Egy vicc.

 

Az AdBlue tartályt tudtommal nem tele állapotban adják át, ahogy az üzemanyag tartályt sem. Olvastam olyat, hogy valakinek 2-3ekm között már kifogyott.

Előzmény: xerioo (229)
madotati Creative Commons License 2021.01.26 0 0 230

ezt azért sokféleképpen lehet nézni:

 

1. sajnos az autóipar ma nem az évtizedekre tervezett megoldásokról szól, ilyen-olyan hibák sajnos minden márkánál előfordulhatnak, és elő is fordulnak

2. a combo méretéhez, tudásához képest (habár drágult, de) olcsó autó, mai árakon ott tartunk hogy a combo általunk kifizetett támogatással csökkentett árát egy ennél nem nagyobb autó motor és extra felárára el lehet költeni, az említett 4 millióért már városi miniautót is alig kapni (említve lett a Caddy is, hát az azonos tudás- felszereltség mellett min. 2-3 millió fttal drágább)

3. arról nem az autó tehet, ha hitelre veszik, ami fájós elköteleződés 5-7-10 évre, ez a téma persze túlmutat a combo topicon, én álláspontom szerint támogatással csökkentetten sem kell venni autót ha arra kényelmesen nincs meg a saját tőke

Előzmény: warci353 (227)
xerioo Creative Commons License 2021.01.20 0 0 229

Ezért már megérte erre járni, kösz a tippet. Mondjuk azt nem tudom, hogy UK-ból rendelt (a leírás szerint EU-ban gyártott) termékre most már rászámolják-e itthon még egyszer az ÁFÁT, miközben az árában már benne van, de a gyárira kapott 288.505 forintos ajánlathoz képest még úgy is bagó :) esetleg EU-n belüli forrást is talált már valaki?

A mienk kereskedő által előrendelt darab, ezért nincs rajta. Ha lehetett volna választani, százszor inkább ezt kértem volna, mint pl. a külön felnyitható csomagtartóablakot. Főleg miután kiderült, hogy a tetőn levő rögzítési pontok közül az első kettő olyan rohadt messze került egymástól (L2), hogy nem lehet rárakni a boxot, csak ha a hátsó kettőt használom. Így viszont lelóg a doboz a kocsi mögött és nagyon hülyén néz ki...

 

Nem olvastam vissza az egész topicot, ezért elnézést, ha már volt szó róla, de érdekelne, hogy találkoztatok-e már ti is szoftveres hibákkal és furcsaságokkal? Az egyik ilyen nekem az volt, hogy a kormányfűtés (mínuszban indulva nagyon király) meg az ülésfűtés random nem működik, a bekapcsolásra semmi nem történik. Aztán volt, hogy pár perccel később magától elindult pl. a kormányé, majd megint kikapcsolt. Máskor meg szépen működik, ahogy kell. Elvittem a gödöllői márkaszervizbe (az is érdekes beszélgetés volt: - Valami szoftveres baja lehet. - Oké, 16 ezer a diagnosztika. - Ez egy két hónapos autó, biztos nekem kéne ezt fizetnem? - Nálunk vette? - Nem. - Akkor vigye oda, ahol vette. - WTF??? Ez nem márkaszerviz? - Megkérdezem a kollégát... Na jó, akkor hozza ide.), ahol mindenféle vizsgálat helyett a kezembe nyomták a felhasználói kézikönyv fénymásolt oldalát, ahol az áll, hogy pont ez a két funkció esetleg "átmenetileg nem érhető el elektromos terheléskorlátozások esetén. A funkciók helyreállnak néhány perc után." Annyit fűztek hozzá, hogy mások is jelezték, talán majd a software-frissítés megoldja, ha lesz hozzá, a kötelező szerviz idején megnézik.

 

A másik furcsaság, amit eddig 2-3 alkalommal tapasztaltam, hogy a tolatókamera képe nem jelenik meg a képernyőn, mintha nem is lenne, csak a radarok működnek. Még leáll-újraindít sem oldotta meg, amikor egyszer kipróbáltam, de egy kis állás után magától jött helyre.

 

Kérdés: ha valakinek van az első ülések alatt fiókja, tudna írni róla pár szót? Mekkora, mennyire használható, ilyenek. Egyrészt zavar, hogy a gyerekeim lábánál levő vizesflakon egy fékezésnél a lábam alá gurul, másrészt a mindenhol magasztalt tároló-mennyiség engem nem nyűgözött le (a napellenzők feletti tér pl. teljesen használhatatlannak tűnik).

 

Az AdBlue nekem 6400km után szólt először, hogy 2400km múlva vége. Ha tele volt a 17 literes tartálya gyárilag, akkor ez kb. 2deci/100km-re jön ki. 

Előzmény: mumi44 (223)
MrWeaver Creative Commons License 2021.01.05 0 0 228

Ez rosszul hangzik, sajnálom, remélem idővel megbarátkoztok vele. A mienken ugyan más matrica van (Toyota), de az autó ugyanaz, és a mi esetünkben a párásodó lámpákra külön kitér a kezelési útmutató (bizonyos körülmények között természetes jelenség). Az olcsósított megoldások nyilván adottak, de az autó jól egyben van, az első, kíméletes 1000km után 6-7 l között van a fogyasztás (1.2-es benzines). Árban a következő ugrás az új VW Caddy lenne, alapáron nyolc és féltől 75 lóerővel (csak dízel van). Ennyit az árakról : (

Előzmény: warci353 (227)
warci353 Creative Commons License 2020.12.27 0 0 227

Akkor most  én is leírnám  tapasztalataim eme csodás  paripáról:

kb egy évet vártunk az ablakos fagyasztóládánkra - mely első útja rögtön  vissza a szervízbe  vezetett /60 km/ párásodó lámpák lógó tolóajtó - ja itt jegyezném meg ,hogy ez a hibát rifter és toyotás sorstársak is jelezték- illetve Te kedves olvasó miután e sorokat elolvastad  végy egy pillantást bal tolóajtód felső görgöjéről ,ill a görgö alatti falcra- ugye szép ?! Rozsdás futómű alkatrészek vicces lepotyogó műanyag alkatrészek, nevetségesen kivitelezett karosszéria megoldások .Nagyon vágytunk rá mégis hatalmas csalódás lett ha tehetném visszacsinálnám . Kicsit becsapva érzem magam  6,5 milliós vételár igencsak túlárazott. ezért -jöhet a válasz de ebből lejön a családi támogatás... persze 4 milláért  tök jó vétel , ha 4 éves korában egyszerűen  csak elengedjük a kezét- már aki  megteheti .Nekem ruppótlan  bérből és fizetésből  az a 4 milla 7 év hitelt jelent......... ugye ugye én is ráugrottam az évszázad bizniszére..... 7 évig fizethetem ezt a ..... -t    sosem gondoltam   hogy   egy wartburg tourist  egy felicia kombi   és egy 2003 benzines dobló után  sikerült eddigi életem legszarabb autóját venni

mumi44 Creative Commons License 2020.11.03 0 0 226

Ha már sokan megkaptátok különböző felszereltséggel a várva várt autóitok és már kényelmesen be is laktátok nem tűnt fel egy-két extra lebutítása?

Pl. Az adaptív tempomat (viszont a radar meg érzékeli az elöttünk haladót. ) hiánya

Vagy a "kanyar fényszorót"ködlámpa kivilágítása kanyarodáskor.

Az elején benne volt tavaly best120 promó listájában. Átvételkor már nem. Nem mintha nem lehetne élni nélkülük. Viszont olyan mintha csak szoftveresen lenne "kilőve".

Valakit foglalkoztatott már komolyabban a téma?

mumi44 Creative Commons License 2020.04.04 0 0 225

Gratulálunk! Használjátok egészséggel, legyen sok örömötök benne.

Előzmény: Sleeper Car (224)
Sleeper Car Creative Commons License 2020.04.03 0 0 224

Sziasztok!

 

Én június végén rendeltem a Combo-t, dec. 25-én adtam be a támogatási kérelmet. Az autó már januárban Győrbe érkezett, pár hete pedig Bp.-re. A támogatási határozat többszöri érdeklődés után, csak múlt hét csütörtökre jött meg. Ezt elküldtem a kereskedőnek múlt hét pénteket és tegnapelőtt átvehettük az autót. Az első tapasztalatok nagyon jók, fék/futómű szuper. Anno a szalonban beülve kényelmes volt az ülés, hosszabb távon vezetve már nem annyira rózsás a helyzet. Itt azért tagadhatatlan az áruszállítós kategória. A kereskedésből első út a benzinkút, a tanksapka kicsit nehezen nyílt (az betöltő ajtó sarkát kell benyomni). Majd írok még tapasztalatokat.

mumi44 Creative Commons License 2020.03.21 0 0 223

Ha valaki nem kért tetösínt és mégis szeretne de utólag majd 200eft akkor az ebay-en újonnan 40-50eft. Elég ha be van írva, hogy combo life és kidobja.

mumi44 Creative Commons License 2020.03.21 0 0 222

Mi még várakozunk. Sajnos a 4 átadási időpont eltolással februárban meg kellett újítani a támogatói lapot. Vagyis újra be kellett nyújtanunk. 4 hete lassan hogy benyújtottam elektronikusan. Közben megérkezett az autó ugye. Sajnos az elbírálásokat a megnövekedett (???) igények miatt 60 napra adják ki. Amikor tavaly július 3-án benyújtottam a dömpingben akkor aug 9-ére el volt bírálva. Egyszer már elbíráltak bennünket nem történt változás mégis húzzák. 1 hete írtunk kérvényt emailben, hogy gyorsítsanak rajta. Ez az autó nehezen akar megszerződni. Kifizettünk mindent csak 2.5 milliós "lap" hiányzik a család boldogságához. 

Valaki kapott extra vagy ajándék extrákat a gyártási idő meghosszabbodása vagy a megszűnő akciós extrák helyett?

annum Creative Commons License 2020.03.18 0 0 221

Holnap autó átadás lesz. El sem hiszem hogy véget ér a várakozás. Tavaly május óta eltelt már pár hónap annyi új meg új időpont után eljött a nap.Többet vártam rá mint egy gyerekre. Remélem nem lesz csalódás az autó. Mindenkinek kitartást kívánok a várakozás idejére.

mumi44 Creative Commons License 2020.03.13 0 0 220

Mai nap úgy gondoltuk beugrunk az opelhoz érdeklődni. Pont jött egy trailer. Még követte 2. Teli combo life-al. Egy fekete L2 volt rajta még poénkodtam is hogy a mienk az biztos. Utánanéztek és valóban. 

Fóliásan még sok alkatrészféleség az becsomagolva volt a hátuljában. Ami biztos es ott hirtelen mondtak az az adaptív sebbeségtartás elveszett. Ezt mar tavaly junius végén is mondtak, hogy lehet ugrik meg a középkonzol. Viszont nem lett kérve: kaptam egy vez.nélküli telefontöltést és gyerekcsomagot: kiegészítő tükör belül (dombor tükőr), meg kihúzható függönyöket az ajtóban. Meg kitudja ezeket lattuk mikor legurult a traileről. Viszont másodjára megigényelt 3 hete febr 22. -én támogatói lap hiányában nem tudtam továbblépni. Felhivtam a MÁK-ot. Azt mondta az úr a telefonba hogy 2 hónap az elbirálási idő. Szóval decemberben telefonaltam direkt mindent megkerdeztem mit mikor hogyan. 2 hetet mondtak kb. Mert kevés az ügyfél. Meg hogy nem lehet megujítani hanem újra újként kell beadni de hangsúlyozta a telefonban, hogy gyorsak az elbírálások mert a dömping tavaly lement. Az úr azt mondta hogy ami itt elhangzik azt ne vegyem kézpénznek. Mondtam hogy gratulálok még jó hogy ezeket a beszélgetéseket felveszik és jó ideig megőrzik. Félrevezetik a hiszékeny állampolgárokat. Meg jó ha tudom bizony legalább 2 hónap. Amit olvasok vagy a médiában elhangzik a nagycsaládos támogatásokról az életben nem így van. Ha bukom az autót ez miatt mert én úgy jártam ahogy az ügyfélszolgálaton mondták akkor bírósághoz fordulok. Aki hasonló cipőben van verje a vasat. Én sem gondoltam anno tavaly hogy 4 időpontot kapok az autó megérkezésére és most egy hónappal kb előtt jött. Viszont 3 hete beadtam ahogy a MÁK-nál mondták.

annum Creative Commons License 2020.03.11 0 0 219

Igen lejárt. Én is májusban rendeltem meg, az autó itt van csak átvenni nem tudom.

satuka6 Creative Commons License 2020.03.11 0 0 218

Akkor ezek szerint lejárt a határozat. 

Megértelek. Mi 2019 májusában rendeltük az autót, de egyelőre várakozunk. Elvileg hamarosan legyártják... 

Előzmény: annum (217)
annum Creative Commons License 2020.03.10 0 0 217

Ami jobban idegesít az az, hogy újra be kell adnom az államkincstárhoz az igényt ami újra harminc nap mire lesz belőle határozat. A rám eső rész kifizettem majdnem 4 millám áll benne az autó meg még harminc napot ott áll a kereskedőnél ez az amit nem tudok elfogadni.

annum Creative Commons License 2020.03.10 0 0 216

Nincs benne adaptív tempomat, síkban dönthető anyósülés. Magyarázat nincs, így van, ha kell vidd el, ha nem kell teszem el.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!