Keresés

Részletes keresés

holli gold Creative Commons License 2019.06.07 0 0 2

Kivanok sok szerencset a gyujteshez mert az erröl irt könyvet szivesen elolvasnam...A Radional nincs valami arhivum erröl ? Vagy erdemes lenne Munchennel (vagy valami utod ceggel akik tudjak hova kerultek a hanganyagok) felvenni a kapcsolatot ez ugyben, de lehetne hirdetest feladni kulföldi ujsagokban is...  

Előzmény: not me (-)
holli gold Creative Commons License 2019.06.07 0 0 1
Előzmény: not me (-)
Woorim Epsom Creative Commons License 2019.06.06 0 0 0

Sajnos nulla ilyen felvétellel rendelkezem (bár sokat hallgattam)!

not me Creative Commons License 2019.06.06 0 0 topiknyitó

Szeretném megírni a TEENAGER PARTY és a DÉLUTÁNI

RANDEVÚ történetét.

 

Olyan hölgyeket és urakat keresek, akik annak idején nem csupán hallgatták a Szabad Európa Rádió műsorait, hanem fel is vették azokat: és sikerült megőrizniük viszonylag jó minőségben. És most esetleg megosztanák velem.

A keresett műsorok: Teenager Party, Délutáni Randevú.

Azok jelentkezését is várom, akik például egy füzetben vezették folyamatosan, hogy melyik Teenager Partyban illetve melyik Délutáni Randevúban mi hangzott el.

Azért lenne e segítségre szükségem, mert meg szeretném írni a Teenager Party illetve a Délutáni Randevú történetét.

Azt tudja önök közül valaki, hogy mikor volt a Délutáni Randevú és a Teenager Party első illetve utolsó adása ( év-hónap-nap)?
És volna még egy kérésem:
1992. január 16.-án Komjáthy György egy különleges éjszakai műsort készített. A Szabad Európás Cseke László volt a vendége és több órán keresztül beszélgettek a régi időkről.

Van valaki, akinek megvan ez a teljes műsor? (Az interneten ennek az éjszakai műsornak csupán egy töredékes változata található meg. Én a teljes műsort szeretném meghallgatni. Keresem továbbá a Teenager Party legutolsó műsorának felvételét is. És azt is tudni szeretném, mikor volt pontosan (év, hónap, nap) ez az adás.

Más Szabad Európás műsorokat is keresek:

’’Kíváncsi mikrofon’’, ’’A magyar beat teenagerévei’’, ’’Slágerpatika’’.

 

Ha valaki tudna nekem küldeni az említett műsorokból kazettán vagy cd-n vagy mp3-ban, esetleg hangszalagon, az kérem vegye fel velem a kapcsolatot, a levelekcsaknekem@gmail.com E-mailcímen. Kérem azok is írjanak, akik a Teenager Party-ról illetve a Délutáni Randevúról írott anyagokkal rendelkeznek. Szeretném felkutatni az egykori törzshallgatókat is: kíváncsi vagyok a műsorokhoz fűződő történeteikre.

A segítséget és a megosztásokat előre is köszönöm!

Ha segítenek nekem, olyan könyv születhet, amelyből megismerhető egy már-már elfeledett korszak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!