Ezerszer feltett és ezerszer elhallgatott kérdés, hogy mi lesz másnap?
Mi lesz, a Orbán eltakarodik?
Van elképzelés arról, hogy ki lesz a miniszterelnök?
Hogy fogja vezetni ezt az országot az a társaság, amelyik az utóbbi dőben bebizonyította hogy milyen tehetségtelen?
Mit lehet rábízni egy Bangónére?
Gyurcsányra?
Kunkhalmira?
Márki-Zayra?
Vonára?
VAn olyan ellenzéki szavazó, aki tiszta szívvel ezek kezébe BÁRMILYEN felelősséget adna?
Egyetlen dolgot kellett volna bebizonyítaniuk, hogy össze tudnak fogni... De az se megy.
Szóval....
Van egyáltalán ELKÉPZELÉS, hpgy mi lenne másnap ?
franciáknál felhúznak macront a lámpavasra ha azt csinálná amit hazudsz.
Én nem hazudtam/állítottam semmit.... Ajánlottam, hogy nézz utána MAGAD a guglin...
Gyáva vagy, nem mered megtenni, és engem hazugozol...
De hát ez az egyetlen menekvésetek: A valóság foggal-körömmel való tagadása.
Nedves álmaitokban a Fidesz médiafölény a kudaraitok okozója
Nedves álmaitokban a prímszámos matekkal ti nyeritek az összes választást
Nedves álmaitokban Trump a szőnyeg szélére állítja Orbánt
Nedves álmaitokban a gazdasági fejlődés fenntarthahatlan
Nedves álmaitokban Orbán hétfőn bukik, vagy valamelyik gigatünci elsöpri ... már most is külföldről kellett importálni őket...
Nedves álmaitokban Tavares, Sargentíni, Weber kikaparja nektek a gesztenyét
Nedves álmaitokban Strache magával rántja a Patást
......
Mindig van miről álmodozni... Már 9 éve reménykedtek, hogy nem kell szembenéznetek saját silány képességeitekkel, és hogy valami külső csoda majd megbuktatja a Patás kormányát, és ezüst tálcán felétek nyújtja a hatalmat.
De amíg ilyen bangónés kunkalmis meg nagyblankás szinten vagytok, addig orra fogtok bukni, amikor az ezüst tálca felé nyúltok, és fel is borítjátok.
a nép fizet, nem a kormány. a nép pénzéből pedig fideszes pártpropagandát nyomatnak a "köz" TVben.
Szerinted a francia "köz" TV-ben Le Pen hány százalék műsoridőt kap?
Ott a gugli, sorold fel hány nyomtatott újságja van a Front Nacional-nak, vagyis már Rassemblement national-nak, hány támogató honlapja van, mekkora részesedése van a médiából általában azzal együtt, hogy Franciaország legnépszerűbb pártja, a szavazók 25%-ával.
Na...
Hát annyinál ti százszor többet kaptok ti, mint amennyit Macron ad az ő ellenzékének...
Vagy ha tetszik, akkor csináld meg ugyanezt a gyakorlatot az AfD-vel....
Szóval... szerintem ekkora médiatámogatással, ami nektek van ilyen silány eredményt elérni azért nagy szégyen !!!!
Szóval nem a kormányt kell fikázni, hanem olyan üzenetet kell közvetíteni, ami kicsit messzebbre mutat, mint O1G...
Most, hogy mondod: Kicsit hunyorogva, félrehajtott fejjel, hónaljból, napszemüvegben ellenszélben hat vodka-nagfröccs páros után tényleg úgy láccik... hukkk....
Sokkal inkább arról van szó, hogy a zsugorodó ballib befolyás mesterei egyre övöalulibb módszerekhez kénytelenek nyúlni, hogy megtartsák monopóliumukat...
De aztán pont ezek a módszerek fogják a saját táboruk gyomrát felforgatni, akik pont azért állnak azon az oldalon, mert elhitték, hogy erkölcsikeg magasabb rendűek.
Ugyancsak egy káosz lesz másnap is (és, rá egy évre is), de nem ekkora, és nem ennyire negativ és sötét.. Ilyen, hogy például az elmult hétvégén négy fővárosi kórházból három felmondta a sürgösségi ügyeletet..ilyen biztos, hogy nem lesz..
Ha pedig, aki a fidesz után jön az nagyon behozza a migránsokat akkor egy idő után még rosszabb lehet mint ami most van..
A kártérítési perei azért rendesen hoztak neki, ha már azt kell ládni.
A kártérítési perek Bajnai személyes felelősségét vizsgálták az öngyilkos libatenyésztők ügyében.
Az nem kérdés, hogy ezrek mentek tönkre, amíg Bajnai volt a cég vezetője.
És azóta sincs válasz arra, hogy hol a pénz, mert a felvásárlók azt mondják, hogy fizettek, de a tenyésztők tönkrementek, mert nem kapták meg a pénzüket, és nagy részük hitelből nevelte a libákat.