Keresés

Részletes keresés

Passzív befektető Creative Commons License 2023.02.14 0 0 138

A pénzügyi tanácsadás akkor ér vmit ha nem arról szól ház ügynök a jutaléka miatt el akar adni vmit a számodra, ezek pénzügyi értékesítők akik nem a te érdekeidet képviselik hanem a cégük termékeit akarják mindenáron másokra sózni.

Passzív befektető Creative Commons License 2023.02.05 0 0 137

Több fórumon találhatók ügyfelek által tapasztalt vélemények és ezek nem túl jók. Aki belülről jól ismeri az tudja h az újoncokat felveszik aztán ráveszik őket h barátokkal és egyéb ismerősökkel kössenek biztosításokat amelyek néhány éven belül felmondásra kerülnek.

 

A unit-linked ügynököknek van egy szokásuk ami a telefon parti amelynek során egy teremben hideghívásokat indítanak, így közösségben lazábban és kötetlenül megy, valójában persze az van a háttérben h már nincs ajánlott ügyfél és így akarnak értékesíteni hiszen magától senki se kötne velük szerződést.

Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.30 0 0 136

Szakmailag valótlanságokat állítasz!

 

Mért kéne bárkinek is ul-be fektetnie a magas költségek mellett olyan tényezőkre se látnak rá az ügyfelek amelyek meghatározzák a teljesítményt. Anno az ügynökök nagyon nyomatták a shangai express és maharaja mellett a dél-amerikai alapokat amelyre az ügyfeleknek semmi rálátásuk nem volt. Azért nem éri meg az ilyen mert illikvid, nem lehet pár éven belül hozzáférni, emellett tény h nem a hosszú táv miatt fektetünk be hanem a nyereség miatt!!!! Az embereknek az a fontos h mennyivel növeli a szabadon elkölthető pénzüket egy befektetés, ez alapján ennek semmi haszna, tehát inkább pmáp és emellett negyedévente kamatot fizető állampapírok.

Előzmény: commando11 (133)
Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.30 0 0 135

Annak tudatában h a webkincstár teljesen díjmentes tényként kijelenthetjük h az ul senkinek se való! Az életbiztosítás az védelmet jelent míg a befektetés legyen alacsony költségű tehát ketté kell választani mert a 2 1-ben nem éri meg!!!!

Előzmény: commando11 (133)
Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.30 0 0 134

Nekem sosem volt közöm az ovb-hez, viszont számszaki tény h az életbiztosítás alkalmatlan befektetésre, emellett kizárólag a költségek számítanak hosszú távon a passzív alapoknál!

 

Aki nem ért hozzá az állampapírba tegye a pénzét az alacsony költségek és az adómentesség miatt!

 

Az ovb hülyének nézi az embereket, olyan termékeket értékesít amelyet magától senki nem venne meg ezért ezeket tukmálni és erőltetni kell másokra hiszen meg kell magyarázni mért előnyös valójában pedig óriási veszteség lesz a vége hiszen az ul szerződések szinte 100%-a része 5 éven belül felmondásra kerül.

 

Azok a biztosítók építenek az ovb-re amelyeknek nincs saját ügynökhálózata, az Allianz és a legnagyobb társaságok vezetői is hulladék agymosodának tartják!!!

Előzmény: commando11 (133)
commando11 Creative Commons License 2023.01.30 -1 0 133

Utolsó hozzászólásom, mert látom feleslegesen tépem a szám.

 

"És kinek kell unit-linked amely egy értelmetlen termék? Mi szükség van ügynökre ha ETF-t bármelyik online brókernél lehet venni nagyon olcsón?"

 

Az UL nem való mindenkinek persze, annak való aki nem ért a befektetésekhez és nem fog önállóan tőzsdézni/ETF-et vásárolgatni. Pont ezért nincs mindenkinek van eladva..

 

 

 

"A unit-linked egy méregdrága értelmetlen biztosítás ahol 3-5 év befizetése csak költség, még a lakástakaréknál is rosszabb ahol 1% a számlanyitási díj!"

 

Igen, 3-5 év költség, de nem is 3-5 évre van kitalálva a program hanem 15-20 évre, pl nyugdíj célra, vagy gyereknek tanulmányokra félre tenni. És 15 év alatt igenis egy nagyon olcsó termék kb minden mással szemben +szab.fel, nem úgy mint egy LTP.

 

A vicces az hogy úgy beszélünk az OVB-ről, mintha csak UL-eket értékesítene, pedig ott vannak a hitelek ami jelenleg az OVB által a legolcsóbbak mo-n(Mondhatsz bármit erre hogy lehuzás, fogalmam nincs miért mondod, de nézz magadba mielőtt írsz bármit is az OVB hitelekkel kapcsolatban)

Bármelyik mindennapos biztosítás(lakás, élet, baleset, egészség, jogvédelem stb...) az OVB-n keresztül a legkedvezőbb. Ezt se tudod megcáfolni, ha szeretnéd akkor hasonlits össze két szolgáltatási táblázatot.

 

Végezetül:

Neked minden bizonnyal volt egy negatív tapasztalatod a céggel, de ne legyél kérlek ennyire maradi, hogy egy db tapasztalat alapján döntesz, nézz körül a piacon, jelenleg az OVB végzi a legetikusabb biztosítási és hitelezési folyamatokat az Európai piacon.

Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.28 0 0 132

Szomorú h megvezetik az új ügynököket h kössenek rokonokkal és barátokkal akikkel emiatt rossz lesz a kapcsolat hiszen rájönnek h semmi szükségük nincs rá hiszen ráfizetés az egész!

Vagyont felépíteni biztosításokkal nem lehet, más hibájából elbukni a pénzt az egyik legrosszabb, állampapír ingatlan és részvények a jó befektetés.

Előzmény: commando11 (127)
Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.28 0 0 131

Ami tény h az ovb átveri az ügyfeleit és mindig is olyan termékek értékesítésével foglalkozott az utóbbi évtizedekben és foglalkozik jelenleg is amelyekkel nem lehet tőkét/vagyont felépíteni.

Előzmény: commando11 (127)
Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.27 0 0 130

A unit-linked egy szar termék, bármely befektetési alap olcsóbb annál! Te sajnos érdekből szakmailag téves állításokat teszel!

Előzmény: commando11 (127)
Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.27 0 0 129

Az ovb a legnagyobb lehúzást műveli nyilván téged ők fizetnek ezért elfogult vagy, egyetlen elégedett ügyfelük sincs! Az ovb-nál hozzá nem értő képzetlen emberek dolgoznak akik gyorstalpalón megtanulták h húzzanak be balekokat.

Előzmény: commando11 (127)
Passzív befektető Creative Commons License 2023.01.27 0 0 128

És kinek kell unit-linked amely egy értelmetlen termék? Mi szükség van ügynökre ha ETF-t bármelyik online brókernél lehet venni nagyon olcsón?

A unit-linked egy méregdrága értelmetlen biztosítás ahol 3-5 év befizetése csak költség, még a lakástakaréknál is rosszabb ahol 1% a számlanyitási díj!

A unit-linked és más baromságok esetén mi hasznod van belőle, mért éri meg ha a pénzed egy része megy az ügynöknek a cégnek és a biztosítónak na meg persze az alapkezelőnek? Mit kapsz a pénzedért cserébe, tény h semmi haszna a magas költségek miatt!

Előzmény: commando11 (127)
commando11 Creative Commons License 2023.01.26 -1 1 127

tyűha.. nagyon el vagytok tévedve.

 

1. OVB közvetítésen kersztüli hitel a legkedvezőbb kamatozású jelenleg magyarországon

2. legdrágább? Magyar Nemzeti Bank által egységesítve van azaz ugyanakkora jutalék jár minden hitelre minden szektornak, teljsesen mindegy hogy OVB e vagy sem.

 

3. netrisken nem olcsóbb mint ovb-n keresztül mert szintén midnen kgfb ugyananniyba kerül minden közvetítőnél(MNB törvény)

 

4. szar az OVB UL? Legkedvezőbb TKM-je van, és a legjobb alapkezelők kezelik a pénzeket.

Jelenleg az OVB tudja értékesíteni a legolcsóbb termékeket.

 

5. Csak UNIQA és SIGNAL? Ez nem igaz, de sok terméket visz tőlük a cég, mert exkluzív egyedülálló ajánlatokat adnak, amit csak az OVB vihet, de cserébe sokkal olcsóbb mint bármi a paicon.

 

6. Lehet vitatni a cég MLM rendszerét hogy kinek szimpi kinek nem, hogy sok a kezdő stb.

 

7. De az vitathatatlan hogy a legolcsoóbb terméke az OVB-nek van, amenniyben pénzügyi szakértők vagytok nem is értem hogy lehettek ilyen álszentek, hogy azt kürtölitek kifelé hogy drága és lehúzás.

 

Mindenki nézzen magába mielőtt posztol!

Indexkövető Creative Commons License 2023.01.26 0 0 126

Ha vkinek hitel kell azt nem az ovb-n keresztül érdemes intézni mert jó nagy lehúzás lesz belőle! Az ovb-ra szegény ostoba emberek hallgatnak mert ezek azok akik azt veszik meg amit mondanak nekik, a legfizetőképesebb ügyfelek azok sosem abba teszik a pénzüket amibe mondják nekik a jöttment ügynökök!

Előzmény: commando11 (124)
Indexkövető Creative Commons License 2023.01.26 0 0 125

Az ovb egy hulladék cég, hol lenne független ha szinte kizárólag signal és uniqa szarságokat értékesít érdekből hiszen tulajdonosi összefonódás van? Egy tudatos ügyfél az szakértőhöz fordul nem ügynökhöz aki csak jutalék alapján értékesít! Az ovb egy viszonteladó hiszen semmilyen saját terméke nincs, ez olyan h ha megvehető vmi közvetlenül a gyártótól akkor minek egy közvetítőtől venni aki ráteszi a hasznát és így jóval drágábban adja? Gondolkozni kell mert úgy működik az ovb h fizetni kell az ügynököt és a felettesét és persze a céget is, míg ha megkötjük a netrisk-en v más cégen keresztül akkor sokkal olcsóbb, persze a legolcsóbb ha bemegyünk az biztosító ügyfélszolgálatára.

A független közvetítő mindig azt adja el amin a legmagasabb a jutaléka ezért az ügynökök közt is a függők a leghitelesebbek, ráadásul az ovb-től sokan mentek át nagy biztosítókhoz mert ott sokkal kedvezőbb a jutalékrendszer, az ovb alulfizet mindenkit, csak bepaliznak mindenkit és igyekeznek átmosni az emberek agyát, hol vannak a privát banki szolgáltatók színvonalához képest!

 

Előzmény: commando11 (124)
commando11 Creative Commons License 2023.01.25 -1 0 124

Te nagyon berágtál az OVB-re.

 

Ha igazán képben lennél a céggel, tudnád hogy jelenleg Magyarországon az OVB a vállalati biztiken és kgfb-ken kívűl minden téren ár-érték arányban a legjobbat tudja.

 

Exkluzív termékek vannak, mivel valóban vannak prémium partnerek pl signal, uniqa, de ennek köszönhetően minden más mo-n működő biztosító társaságnál olcsóbb terméket tud vinni a cég.

Főleg UL-ben amit annyira szditál.(Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt állva TKM besorolás alapján a legjobbak az OVB-s termékek, és befektetés szempontból pedig a legnagyobbakkal dolgozik a cég: AMUNDI, HOLD stb..)

 

Minden banknál olyan egyedi kamatokat tud kérni az OVB hitelekre amit más, az utcáról besétálva nem tud.

 

Minden szempontból a legolcsóbb és legjobb termékei vannak a cégnek, ez gyakorlatilag és elméletileg is vitathatatlan. Akkor piaci előnye van a cégnek hogy várhatóan az idők végezetéig piacvezető marad egész Európában.

 

Bárki aki rosszat mond róla az valami pletykából származik, minden bizonnyal nálad is.

 

Legolcsóbbak a termékek, egymás mellé kell tenni egy Aegonos lakásbiztosítás és egy Signal-os lakásbiztosítás szolgáltatási táblázatát VALAMINT egy Aegonos/Allianzos/Postás UL megtakarítási programnak a várható hozamait pl 10 éves távlaton. HA VALAKI EZT MEGNÉZI, UTÁNA MEG SEM FOG MUKKANI, HA TIPPELNEM KELLENE.

Előzmény: Passzív befektető (123)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.12.02 0 0 123
Passzív befektető Creative Commons License 2022.08.07 0 0 122

Ami tény h egyre több a negatív tapasztalat az OVB kapcsán, rengeteg a negatív vélemény a magas költségek miatt, az ügyfelek több év után kétségbe vannak esve h a befizetett pénzük alig negyedét éri az eltitkolt költségek miatt.

Az OVB ügynökei rendkívül manipulatívak, nem szabad megbízni bennük mert folyamatosan hazudnak és hitegetnek a rövid távú jutalékok miatt ez egy mlm cég ahol a vezetők elhitetik velük h multimilliomosok lesznek, ez persze az ügyfelek vesztesége lesz, néhány vezető több 10 milliós autóval jár és ez tetszik a 18-25 év körüli fiataloknak. 

Az OVB-nél nincs értékrend, sem szaktudás, a céljuk mutogatni egymás felé a drága cuccokat, ékszerek, autók stb, sokan csalódnak mert nem érik ezt el, a túlnyomó többségük ami kb 95% pár hónapon belül otthagyja a céget mert az OVB egy hulladék szar!

Passzív befektető Creative Commons License 2022.04.29 0 0 121

Az Aegon egy elég nagy biztosító nemzetközi szinten, a Posta pedig szép növekedést produkál az utóbbi években. Konkrétan melyeket tartod jónak, ne egymást piszkáljuk hanem szakmai alapon nyilvánítsunk véleményt az egyes társaságokról. Mely biztosítókat tartod ügyfélbarátnak ma kishazánkban?

Előzmény: botecs (119)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.04.29 0 0 120

Nekem sosem volt ovb szerződésem, ami tény h a magukat függetlennek bemutató ügynökök nem ismerik az adott biztosítók termékeit, ezt több biztosító felsővezetője állítja, az Allianz amely az ovb-nél egy milliószor nagyobb társaság állítja h az ovb egy rakás szar és már csak kelet európában tud balekokat átverni!

A gagyi troll az te vagy, a tudatos emberek átlátják h szar az ovb, én mindig függő közvetítő voltam, azt pedig jól vésd az eszedbe h ugyanaz a termék a biztosítón keresztül sokkal olcsóbb mint az ovb-n keresztül, az ovb csak egy viszonteladó hiszen saját terméke nincs, az ovb nem tud semmit szolgáltatni, csak eladja más társaságok termékeit!

 

Előzmény: botecs (119)
botecs Creative Commons License 2022.04.29 -1 0 119

Te szerintem soha az életben nem találkoztál OVB-s tanácsadóval, mert akkor pontosan tudnád, hogy milyenek a termékek és mennyibe kerülnek, csak egy gagyi troll vagy, akinek valószínűleg heti szinten mondják fel az ovb-sek a szar szerződéseit, azért vagy rájuk ennyire berágva, ezt már csak abból is gondolom, hogy mint olcsó és jó termékként a Postát meg az Aegont hoztad fel. Ha pedig valóban független lennél és az ügyfél érdekeit néznéd, akkor ez a két biztosító valahol a lista végén kullogna, ha azt nézzük, hogy mennyi pénzért mennyit adnak. :) További szép napot, jó mocskolódást.

Előzmény: Passzív befektető (117)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.04.19 0 0 118

Az ovb kizárólag a hálózatépítésről szól nem pedig a magas színvonalú pénzügyi és befektetési szaktanácsadásról!

Passzív befektető Creative Commons License 2022.04.01 0 0 117

A termékek sem jók ez az igazság! Máshol sokkal jobb feltételekkel kapsz meg mindent jóval olcsóbban!

Előzmény: Ex_Ovb_munkatárs (116)
Ex_Ovb_munkatárs Creative Commons License 2022.04.01 -1 1 116

Sziasztok.

Nos, én dolgoztam a cégnek, másfél - két év alatt egyéni tanácsadóként megdöntöttem mindent amit meg lehetett.

A termékek jók, ha jó tanácsadót fog ki az ember, akkor ügyfélnek lenni kifizetődő,  de ezennel szeretnék tanácsolni valamit azoknak az embereknek akik gondolkoznak azon, hogy belépjenek

MINDIG AZT MONDJÁK AMIT HALLANI AKARSZ, elhitetik veled, hogy Orszagos igazgató leszel, pedig nem leszel😏 trust me

ahogy “szeretett” regionális igazgatóm fogalmazott “ Az  OVB nem egy penzügyi  tanácsadó cég, ez hálózatépítő cég.

minden negativ infót elhallgatnak, addig amig magadtól rá nem jösz, de akkor már nyakig benne vagy, 

a pénzéhes vezetők olyan nyomást gyakorolnak rád, hogy el se tudod képzelni.

Ha megfogadsz egy büdös nagy tanácsot, SOHA NE LÉPJ BE !😀

 

Bárhova máshova, csak ide ne 😀

 

Passzív befektető Creative Commons License 2022.02.24 0 0 115

Az ovb ügyfelei rendkívül elégedetlenek, a biztosításokat 1-2 éven belül felmondják, az ügynökök is rájönnek idővel h nem éri meg ott dolgozni és átmennek biztosítókhoz ahol sokkal magasabb jövedelmekre tesznek szert.

Az ovb szinte kizárólag életbiztosításokkal foglalkozik hiszen abban van a legnagyobb jutalék, elsősorban Signal, Uniqa és Generali, vagyonbiztosítások esetén sem fog Allianzt, Aegont és Uniont ajánlani amelyek sokkal jobbak mint amiket az ovb tukmál ügyfeleire.

 

Ha nekem kell egy bármilyen pénzügyi termék azt közvetlenül elérem annál az adott banknál úgy h felkeresem őket videóbankon, e-mailben v személyesen, énmagam a személyes közvetlen kapcsolatokat kedvelem, elsősorban mindig erre törekszem a pénzügyek során ha új szolgáltatóval konzultálok.

 

Az ovb-ra semmi szükség, aki jól kezeli a netet megtalálja a legolcsóbb hitelt, legjobb bankszámlát, legjobb befektetési szolgáltatót - legjobb online brókert, nincs szükség 3.szereplőre hiszen egy vevő és egy eladó kell mint a használtautó bizniszben.

 

Ismerek néhány volt ovb ügynököt akik átmentek bankokba dolgozni és sokkal jobban jártak, valódi szakmai munkát végeznek nem pedig méregdrága értelmetlen biztosításokat adnak el.

 

Az ovb megkárosítja ügyfeleit a Signal és Uniqa unit-linked életbiztosításokkal!

 

 

 

Előzmény: Dani_R1988 (114)
Dani_R1988 Creative Commons License 2022.02.23 0 0 114

Mr. Passzív Befektető!

Te fizetett troll vagy, vagy esetleg konkurensnél dolgozol ? :D . Olvasgattam most a véleményeket, és feltűnt, hogy évek óta rendszeresen kommentelsz, életben tartod a fórumot , de csak szarral ömleszted. Neked ezért fizet valaki? Nekem személyi kölcsön kiváltásban segítettek tavaly az ovb-sek, OTP nél 14%-kal vettem fel (azt hittem az a legjobb), felülvizsgálták és K&H-nál 9%-osra kiváltottuk.. 270ezret spóroltak nekem.

Előzmény: Passzív befektető (113)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.02.10 0 0 113

Az összes unit-linked lehúzás egyik sem éri meg.

Előzmény: limp (112)
limp Creative Commons License 2022.02.05 0 0 112

2009-ben a Generali volt a preferált. Volt hivatalosan OVB69 és OVB72 UL. Egyszer a területi vezetőm látta ahogy kivettem a szekrényből egy Fundamenta ajánlatot. Szó szerint a kezemre csapott, hogy azt nem is ajánljuk, mert kevés rá a jutalék....Pár hónap múlva már nem voltam, mert utánanézve rájöttem, hogy az LTP nagyon is jó termék lakáscélra. Később kötöttem is kb 100 szerződést belőle. 

Előzmény: Passzív befektető (111)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.01.17 0 0 111

Ami érdekes h mindenki otthagyja az ovb-t aki megtudja h sokkal többet keres függő ügynökként, az ovb annyira független h elsősorban signal és uniqa termékeket értékesít, semmiképp nem fog ajánlani olyat ami megérné pl Posta Biztosító, Aegon v akár Groupama.

Passzív befektető Creative Commons License 2021.12.07 0 0 110

Az ovb értékesítéssel és jutalék maximalizálással foglalkozik nem szakértői szintű tanácsadással ami ellentétes az ügyfelek érdekeivel, a volumenre mennek és a rövidtávú eredményekre.

Passzív befektető Creative Commons License 2021.11.25 0 0 109

Szívesen segítek én is. ztmanolin@gmail.com

Előzmény: tomikiss79 (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!