Keresés

Részletes keresés

Dagadt Kígyó Creative Commons License 2020.08.08 0 0 182

Nézd már a priuszost. Menjen vissza a Pilisbe sátorozni.

Előzmény: MrJones512 (174)
MrJones512 Creative Commons License 2020.08.07 0 0 181

Itt a hozzá tartozó melléxál:

 

Jobboldali "Facebook-harcosokat" fog képezni az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója

 

Ingyenes képzésekkel törnék le az állítólagos "liberális gőzhengert" a közösségi médiában.

Facebook-hirdetésben toboroz jobboldali közösségimédia-felhasználókat egy Megafon Központnevű szervezet. A hirdetési videóban azzal indítanak, hogy bár "a magyarok többsége jobboldali értékrendű", mégsem hallatják eléggé a hangjukat, a szervezet ezért ingyenes képzést kínál YouTube-ereknek és facebookozóknak, hogy "profi Facebook-harcost" képezzenek belőlük.

... 

 

https://magyarnarancs.hu/belpol/jobboldali-facebook-harcosokat-fog-kepezni-az-alapjogokert-kozpont-strategiai-igazgatoja-132167

 

Csak ismételni tudom magam:  

Péterfalvi valójában megbízható fideszes moderátorokat ültetne a facebook nyakára, ami annyit jelentene, hogy - nem csak választásokkor, hanem bármikor is khmm.... - garantálná a fideszes bér-trollsereg érinthetetlenségét.

Előzmény: Janulusz (180)
Janulusz Creative Commons License 2020.08.02 0 0 180

Na így ebben a megvilágításban helyes a feltételezés !  :-)

 

Előzmény: MrJones512 (178)
MrJones512 Creative Commons License 2020.08.02 0 1 178

Jaaa! :)

 

Egyelőre nem a mi véleménnyilvánításunk csorbítása a cél. Hanem hogy ők akadálytalanul tolhassák a propahantájukat.

 

"Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke azt javasolja, hogy a kormány alkosson a közösségi médiáról jogszabályt, amely szerint csak alapos indokkal lehet felfüggeszteni közösségi profilokat, és a magyar hatóság felülbírálhassa ennek jogosságát – írja a Magyar Nemzet. A javaslat az Igazságügyi Minisztérium által létrehozott Digitális Véleményszabadság munkacsoport ülésén hangzott el.

Péterfalvi szerint az információáramlás oldaláról nézve szükség van új jogszabályok megalkotására, és azt szeretné, hogy a személyes profilok felfüggesztésének felülvizsgálata legyen magyar kompetencia.

„Azt a javaslatot tettem, hogy létre kellene hozni egy magyar hatósági eljárást, amelynek során a magyar hatóság kötelezi a Facebookot az indokolatlan letiltások felülvizsgálatára, hogy a véleménynyilvánítás valóban szabad maradjon” – mondta Péterfalvi Attila a Magyar Nemzetnek."

 

Arról már nem szól a fáma, hogy a magyar profilok felfüggesztését értelemszerűen magyar moderátorok végzik (már csak a nyelv miatt is), tehát Péterfalvi javaslata ebben a formában tulajdonképp alaptalan.

 

Gyakorlatilag nem a "magyar" itt a kulcsszó, hanem az "állami", illetve "fideszes": Péterfalvi valójában megbízható fideszes moderátorokat ültetne a facebook nyakára, ami annyit jelentene, hogy - nem csak választásokkor, hanem bármikor is khmm.... - garantálná a fideszes bér-trollsereg érinthetetlenségét.

Előzmény: Janulusz (177)
Janulusz Creative Commons License 2020.08.02 0 0 177

Azon, hogy a fideszes taknyok az internetet is meg akarják bénítani Magyarországon, korlátozva a vélemény nyilvánításunkat.

Előzmény: MrJones512 (176)
MrJones512 Creative Commons License 2020.08.02 0 0 176

Pontosan min is akadtál ki?

Előzmény: Janulusz (175)
Janulusz Creative Commons License 2020.08.02 0 0 175

Én is kiakadtam a csőre töltött vén tróger javaslatán. De az ilyenek nem kapnak sztrókot a piszkos munka végzés közben.

Előzmény: MrJones512 (174)
MrJones512 Creative Commons License 2020.08.02 0 1 174

Gábor Szabó Követem 7 ó.

 

TESZT

Tesztelnek minket fészbuk-ügyben. Behányták a Péterfalvi nevű rezsimcsicska szájával, hogy a Rezsim felügyelete alá vonnák, és most figyelnek. Tipikus trükkjük: meghagyják maguknak az utat, hogyha nagy az ellenállás, akkor azt mondhassák: nem mi mondtuk, sőt. Ha meg nincs akkora felháborodás, amit forradalmi léptékűnek tartanak, sutyiban, egy éjszakai bábparlamenti ülés keretében meghozzák a törvényt.

A magam részéről örülnék, ha meglépnék. A fészbuk rengeteg embernek adja meg azt az életérzést, hogy ha beszól O1G-nek, akkor megtette hazafiúi/hazalányi kötelességét. Pedighát dehogy. Ellenzékiek százezrei pusztán azért nem mennek utcára jóideje, mert van közösségi média, ahol pótcselekedhetnek. És megint nem azokról beszélek, akik egészségi, anyagi, vagy földrajzi okból ténylegesen nem tudnak résztvenni élőben a tüntetéseken.

Ha nem marad hol pótcselekedni, akkor nincs más választás, mint a valóságban is nekimenni végre a maffiának. Sok éve dolgozunk azon, hogy ráébresszük a népünket: nagytakarítani utcán lehet, a fészbuk annak csak megszervezésére jó, de nem helyettesíti ki a fizikai népharagot. Hát, a Rezsim most egy lépéssel elérheti, amire mi nem voltunk képesek eddig. Egy fészbuk-törvény nagyjából ennyit jelent: Utcára, magyar! Nosza.

 

KÖZTÁRSASÁG!

 

Kérem, terjesszétek 

 

Tuareg

szarvasmarha Creative Commons License 2020.06.07 0 0 173

Terjeszd is mert a 3200 követője kevés lesz ehhez a hatalmas hírhez 😂

A volt gimis osztályfőnökömnek kétszer ennyi az ismerőse ☺

Előzmény: MrJones512 (169)
robbie'taylor Creative Commons License 2020.06.07 0 0 172

Tuareg nagyon érti a demokráciát!  Ha ő "akciózik", neki ahhoz joga van, ha más, az trollkodik. Mintha a "tiltakozás" ( bár szerintem csak bohóckodás amit csinál ) az ő kizárólagos privilégiuma lenne!   :)))

Előzmény: MrJones512 (169)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2020.06.07 -1 0 171

A fideszes aktivisták üldözése maradt már csak nektek? Retrósok, hm? >:-)

Előzmény: MrJones512 (169)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2020.06.07 -1 0 170

Attól, hogy fenyegetőzik ez a kommunista, még nem fognak választást nyerni, külföldi hadsereg se fog jönni őket

hatalomba segíteni.

Előzmény: MrJones512 (168)
MrJones512 Creative Commons License 2020.06.07 -1 0 169

Gábor Szabó Követem 9 órája

VIGYÁZAT!

Van egy netes fantomszervezet, amelyik egész léte alatt az ellenzék ellen tevékenykedett. Trollkodtak a tüntetéseken. A számunkra létfontosságú októberi önkormányzati választás előtt mindenkit megpróbáltak rábeszélni, hogy ne menjen szavazni. Majd az időközi önkormányzati választáson, Győrben az összellenzéki jelölttel szemben elindították mindig háttérben búvó vezetőjüket, Hajnal Jánost. Ezt a fantomszervezetet, melynek minden megmozdulása a Fidesz érdekében áll Alkotmányos Ellenállásnak hívják.

Mivel Győrben csúfosan elbuktak - Hajnal az 1%-ot sem érte el - , így egy időre visszavonultak sebeket nyalogatni, és új feladatra várni a megfelelő helyről. Megkapták. Új kezdeményezésük az autós útzár. Gojdár Anna, Maklári Judit, Vígh Kata, meg a többi, demokraták számára immár közismert fidesztroll. Címlistázási célú álellenzéki szervezés. Értem én, hogy szeretnétek valamit tenni, de figyeljetek oda, hogy kinek az érdekében tesztek végül. Ne a fideszében.

KÖZTÁRSASÁG!

 

Kérem, terjesszétek 

 

Tuareg

MrJones512 Creative Commons License 2020.06.07 -2 0 168

Gábor Szabó Követem 5 órája

Kedves fidesznyikek 

 

Úgyis itt leskelődtök a falamon százszámra, alig bírlak Titeket kidobálni, pedig igyexem. Segítek Nektek kicsit, tán ennyit fölfogtok.

 

Lánchíd nem most nőtt oda Buda és Pest közé. Ott van az régóta. Az elmúlt tíz évben is ott volt, tudom, mert blokádoltuk párszor. Az elmúlt tíz évben szépen rohadt, mert a regnáló hatalom szart rá. Igen, Tarlósnak hívják, a Ti emberetek. Éppúgy letojta, mint ahogy az idősotthonban is általa kinevezett emberke cseszte el a dolgokat.

 

Aztán lehet, hogy agykárosodásotok elérte azt a szintet, hogy már a fél évnél korábbi történésekre sem emlékeztek. De segítettem Nektek emlékezni. Szívesen...

 

Tuareg

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2020.02.24 -1 0 167

Jó, majd szétszórjuk:))))

Előzmény: MrJones512 (166)
MrJones512 Creative Commons License 2020.02.24 -1 0 166

Gábor Szabó 2 órája

EGYÜTT VAGYUNK

Tegnap minimum 3000 magyar tüntetett, felerészben cigány, felerészben fehér, és ennél rosszabb hírt nem is kaphatna a felcsúti führer. Milliárdokat ölt Farkas Flóriba, hogy rajta keresztül kiölje a cigányság önvédelmi reflexét, távoltartva ezzel egymillió embert a közélettől. Bebukta. Nyilvánvaló, hogy megérkeztek a politikába, erősen, elszántan, igazuk tudatában.

Ugyanígy bebukta azt a tervét is, hogy újabb ellenségét elszigetelje a többségi társadalomtól. Mint mondtam: ugyanannyian voltunk kint fehérek, mint cigányok, nem hagytuk magukra honfitársainkat. Aki tegnap velünk volt, életre szóló élménnyel gazdagabban tért haza, ebben biztos vagyok. Ez a tüntetés többet tett az előítéletekkel szemben, mint bármi más történés eddig.

Október 13-a óta nyilvánvaló, hogy már az ellenzékiek vannak többségben. És most felzárkóztak mellénk cigány honfitársaink is. A tegnapi tüntetés jelentősége felér a megnyert önkormányzati választáséval. Ez ma még talán nem látszik, de rövidesen mindenki számára egyértelmű lesz. Tegnap óta rengeteget erősödtünk. Sokkal többen vagyunk már, mint O1G bandája. Mi, cigányok és fehérek. Demokraták. Magyarok. Emberek.

 

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg

MrJones512 Creative Commons License 2020.02.22 -1 1 165

Ezen a nickeden sem vagy vádolható túlszofisztikáltsággal.

Előzmény: The Lazy SwordFish (164)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2020.02.22 -3 0 164

Ez egy rohadék kommunista akinek túl nagy a pofája! >:-I

Előzmény: MrJones512 (163)
MrJones512 Creative Commons License 2020.02.22 -2 0 163

Gábor Szabó 5 órája

TÉVÚT

Nem örülök az ellenzéki pártok közti mezcseréknek, pláne nem akkor, ha azt frissen megválasztott vezetők teszik. Nehéz lesz legyűrni a Rezsimet, ha nem tudunk velük szemben erkölcsi fölényt mutatni a szavazóinknak. Olyan emberek, akik csak azért lehettek polgármester-jelöltek, mert az országos pártközi megállapodás szerint a jelölésre jogosult szervezet őket támogatta, nem lécelhetnek le az elnyert mandátumukkal. Ha választás előtt lépnek át, rendben van, de nyilván nem véletlenül tették most, és nem akkor, amit tettek. Nem lehetnének most polgármesterek, és ezt ők is pontosan tudták. Ez pedig nem segíti erkölcsi fölényünk megmutatását.

Nem örülök az ellenzéki pártok közötti versengés jelen formájának sem. A Rezsim az ellenségünk, és minden, ami tőlük vesz el szavazókat, az közérdekünk. De az egymástól való politikus-, és szavazószipkázás nem ad hozzá semmit együttes erőnkhöz. Forradalmi párbaj kéne, Baradlay-módra: ki tesz többet O1G ellen, nem pedig egymás lelövése a végső roham előtt. Évtizeden át nyögtük az ellenzéki belharcok miatt a felcsúti hérosz országrombolását, nem kéne ugyanabba a folyóba visszapottyanni, ahonnan épp október 13-án sikerült kikecmeregnünk, pár másodperccel azelőtt, hogy elsöpört volna minket az áradás.

Azt sem szeretném, ha az ellenzéki pártok közötti erőviszonyok olyan szinten megváltoznának, hogy a középpártok valamelyikéből nagypárt, másikából meg kispárt legyen. A valódi összefogás akkor működik, ha azon belül nem diktátumok, hanem az érdekek összehangolása az alapelv. Az MSZP, vagy épp a Jobbik kiradírozásának kísérlete jobb-, és baloldali emberek tömegeinek elvesztésével jár, ami csatadöntő tényező lehet a végelszámolásánál. Ha majd ezt a Rezsimet a történelem pöcegödrébe küldtük, lesz tere a pártok közti szabadversenynek. Addig azonban az egység elve az egyedül fontos.

KÖZTÁRSASÁG!

 

Kérem, terjesszétek 

 

Tuareg

orberak Creative Commons License 2020.02.21 0 1 162

Sebaj!!!  Majd idén március tizenötödikére is összehív egy százezres alkotmányozó nemzetgyűlést mint öt éve!!!   Közben Olivér nevű cimborája "bebörtönzi" ismét Orbánt, és eljön a Kánaán.

Előzmény: Bokrétás (161)
Bokrétás Creative Commons License 2020.02.21 -4 2 161

Nem adhatjuk vissza az utcát a fideszes csőcseléknek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuareg elvtárs, nem a zsemle kicsi, a pofád nagy!

Előzmény: MrJones512 (153)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2020.02.21 0 0 160

De nehéz lehet valaki után koslatni, mint a kullancs:DDDD

MrJones512 Creative Commons License 2020.02.20 -1 1 158

Gábor Szabó16 órája · 

NÉPSZAVAZÁS

Mihelyt meglesz O1G újabb Nemzetthy Konzultációjának kérdéssora, be kell adni ugyanazzal a szöveggel egy népszavazási kezdeményezést. Bummm. Csapda ez a javából. Ha a felcsúti gazember által kézivezérelt Választási Bizottság helybenhagyja, mehet, és kiderül a részvételekből, hogy egyrészt kutyát nem érdeklik a kérdései, másrészt, akik meg elmennek, azok ellene foglalnak állást.

 

Ha meg nem engedik, akkor lesz egy hivatalos döntés arról, hogy O1G kérdéseit nem lehet föltenni a népnek. Egyik rosszabb a pocakos hérosz számára, mint a másik. Mindeközben persze zajlani fog az általunk is támogatott levélbegyűjtő akció, és a két dolog együtt totál hülyét csinál a Rezsimből. És mostantól minden egyes újabb kamukérdéséből valódi népszavazást kell indítani, gyorsan abbahagyja majd a sunyiskodásait.

Cuppp.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek 

Tuareg 

orberak Creative Commons License 2020.02.14 0 3 157

Az utolsó harcoló partizánként Tuareg is letette a fegyvert!

 

 

https://mandiner.hu/cikk/20200214_nem_lesz_tuntetes_orban_evertekeloje_alatt

orberak Creative Commons License 2020.02.10 0 1 156

Az elmúlt tíz évben sokszor olvastam már itt ilyet.

Előzmény: Bakter. (155)
Bakter. Creative Commons License 2020.02.10 0 0 155

A fidesz 29 % ra zuhant vissza. Képtelen a lejtőn megkapaszkodni

Előzmény: orberak (154)
orberak Creative Commons License 2020.02.10 0 1 154

Az utcát már két hete visszavette a Fidesz a Niedermüller elleni tüntetésen. Megmutatták, hogy igazi tömeget csak ők tudnak utcára vinni.

Előzmény: MrJones512 (153)
MrJones512 Creative Commons License 2020.02.09 0 1 153

https://www.facebook.com/events/190132378874771/

 

 

BEZÁR A BAZÁR, O1G!

Nem adhatjuk vissza az utcát a fideszes csőcseléknek, mert mindent elvesztünk, amit október 13-ai győzelmünkkel elértünk. Volt rá egy keserves évtizedünk, hogy megtanuljuk a leckét: akié az utca, azé az urna, és azé a haza. Megtanultuk, és ideje belőle érettségiznünk. Nem engedhetjük, hogy a vereségtől meggyengült, demoralizálódott fidesztábor magára találjon, és a létrejött ellenzéki többség újra elveszítse reményét a változásban.

Február 16-án a diktátor a Várkert Bazárban megtartja évértékelőnek nevezett országromboló hablatyát. Ott leszünk, hogy a kordonokkal védett, válogatott zsiványok előtt megtartásra kerülő diktátori előadást a helyszínen értékeljük. Minél többen, annál hatásosabban adjuk tudomására, hogy mi a kint rekedt nép véleménye tevékenységéről. És azért is, hogy felbátorítsuk jelenlétünkkel az ellenzéki pártokat: nem kell tartaniuk attól, hogy a demokraták nem állnak ki, ha szükség van rá.

Ha elegen leszünk, az ellenzékiek önbizalma helyreáll, és október 13-án nagy többséggel megválasztott városvezetőink, ellenzéki pártjaink is újra az élre állhatnak, hogy utcára hívják a demokraták többségi erejét. Civilek lévén erőforrásaink korlátozottak, nincs tömegmédiánk, buszaink, de van hitünk, és elkötelezettségünk a változás kivívásában. Mindenkire szükségünk van: idősekre, fiatalokra, civilekre, párttagokra, tanárokra, mérnökökre, orvosokra, melósokra: MINDENKIRE. A jövőnk a tét, és a hazánk, a szabadságunk nem játék. Tettekre van szükség. A mi tetteinkre.

KÖZTÁRSASÁG!

Várunk Titeket :)

Tuareg

MrJones512 Creative Commons License 2020.02.01 0 1 152

Gábor Szabó 3 órája

ELVÁRJUK

Elvárjuk az ellenzéki pártoktól, hogy felvegyék a kesztyűt, amit a fidesznyik fasiszta csőcselék az arcunkba dobott.

Elvárjuk az ellenzéki pártoktól, hogy ígéretükhöz és esküjükhöz híven mindent megtegyenek a Rezsim mielőbbi eltakarítása érdekében.

Elvárjuk, hogy ne egymást lejárató áltevékenységet, hanem az ellenzéket mozgósító és egységben tartó politikát folytassanak.

Elvárjuk, hogy ne kényelmesedjenek bele a választásokon a mi szavazatainkkal elnyert vezetői székekbe.

Elvárjuk, hogy utcára hívják az ellenzékieket: ne keletkezhessen senkiben olyan téveszme, hogy a Rezsim ismét erősödik.

Elvárjuk, hogy egy többtízezres tüntetés keretében nyilvánítsák ki mindannyiunk számára: továbbra is az egység útját járják.

Elvárjuk a tetteket, mert most ismét nem a szavak ideje van.

 

KÖZTÁRSASÁG!

 

Kérem, terjesszétek 

Tuareg

orberak Creative Commons License 2020.01.27 0 1 151

Tuareg és az ő híres jövőbe látása!!!     :))))

Előzmény: MrJones512 (150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!