Ja, a propagandaadók hangját lökik 128kb/s-el a zenecsatornát pedig 44kb/s-el. Most a zenei stílust nem említem, mert ez a zsámbógyimik, meg a kisgrófók népe.
A 3db szar vallási adó is mehetne a kukába, ráadásul a Heti tv a zsidó szaktudás szégyene, hogy nem tellik nekik egy kóser hangmérnökre. Olyan trét VHS-el sem csináltak anno...
Lehet az ip, meg kábeltvseknél a beltéri is kukizik :-) és szépen személyreszabott kereskedelmi és politikai marketinget kap a delikvens?:-)
Amikor jön a tizedes meg a többiek bedob neked egy hüvelygomba reklámot:-), amitől átkapcsolsz a második kedvencedre, ahol a sört nyomják, utána egy kis célzott dolgot komolyabb értékre:-), majd egy kis polmarkeing, azután alszol is.
Én csak óriásplakátot nézek, meg ami néha bevillan :-).
:-) illetve a motor és a kerékpár az egyetlen szűrő a plakát ellen:-), azkon megfelelő csőlátásod lesz:-) szemben az autós és gyalogos közlekedéssel, és időben is kevesebbet töltesz a plakátmédia hatókörén belül:-).
En egy gykorlott tevenezo vagyok, es hiaba szinkronizaljak a reklamokat, pillanatok alatt atkapcsolok a huvelykrem meg a terdkalacskrem helyett a sorreklamra:-)