Keresés

Részletes keresés

Sleszy55 Creative Commons License 2019.04.30 0 0 4

Weben fent van egy egyszerűsített bejelentő (ITT). Ezt ajánlották, de az emberke egyáltalán nem volt képben.

Ismerős mondta, hogy megszerzi egy kompetensebb embernek az elérhetőségét. Nem akartam lerohanni rögtön őket, mert ahogy ismerem a magyar hivatali attitűdöt, anélkül hogy átgondolnák, könnyen kiadnak egy állásfoglalást ami később jó hivatkozási alap nekik.

(Pl.: Munkám során kellett egy állásfoglalást kérnem Nemzeti Fejlesztési M-tól. Elhamarkodottan a frissen odakerül "szakértő" ezt megírta, amiből jó nagy galiba lett később. Csomót kellett utána e-mailezni, és telefonálni mire a végén felhívott az pali, hogy miért nem azzal kezdtem az elején, hogy én tudom mi ilyenkor a megszokott eljárás, mert akkor azt írja meg az állásfoglalásában... )

Úgy akarom ezzel a témával felkeresni őket, hogy már van valami a kezemben.

Előzmény: schlumberger (1)
Sleszy55 Creative Commons License 2019.04.30 0 0 3

Közterületen van, ez egy nehezítő tényező. Annyit tudtam meg, hogy nem rég a környéken áthelyeztettek egy oszlopot, mert egy újonnan épült autómosó behajtójában volt. Ez kb. 2 millióba került a tulajdonosnak.

Gondoltam arra, ha a szomszédok is (akik most építkeznek) be akarják köttetni TV-t vagy internetet akkor szükség lesz +1 oszlopra. De levegőben csak a behajtómban lévő oszlopig meg, utána már földkábelen.

Előzmény: Spam02 (2)
Spam02 Creative Commons License 2019.04.22 0 1 2
Nem árt tisztázni, hogy az oszlop közterületen van-e? Mert ha (vélhetően) ott, kicsit mások a szabályok. Keresd meg a Tré helyi emberét. Ő a helyszín ismeretében ki fogja találni a megoldást! Ha a hálózat jogszerűen épült meg, sok múlik rajta.
Előzmény: Sleszy55 (-)
schlumberger Creative Commons License 2019.04.21 0 1 1

Az első körön már túlvagy? Azaz beszéltél a Telekom helyi emberével, hogy arrébb lehetne-e tenni azt az oszlopot 2 m-rel? Bizonyára nincs akadálya, és ez mindenképp gyorsabb és olcsóbb, mint az ügyvédek (nem akarom én őket bántani, de...)

Előzmény: etomcat (0)
etomcat Creative Commons License 2019.04.20 -2 0 0

Ún. birtokvédelmi eljárást lehet indítani, keress ügyvédet hozzá.

Sleszy55 Creative Commons License 2019.04.20 0 0 topiknyitó

Sziasztok

A kapubejárómba belóg egy Telekomos végoszlopnap a drótköteles lekötése. Ez kb 2m-t vesz el a behajtómból. Emiatt csak "S" vonalban tudok beállni az udvaromba, ami személyautóval még csak-csak megoldható, de nagyobb autó már nem tud bejönni.

Segítségeteket szeretném kérni, hogy mi a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás ennek a lekötésnek a helyettesítésére vagy megszüntetésére, hogy később se problémázzanak rajta a telekomosok.

Valakinek volt már valami hasonló ügye, akár áram közmű vagy távközlési szolgáltatóval?

Előre köszi a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!