Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nemrég el akartam adni de mire meg akarták venni addigra meg tudtam oldani másképp amit akartam! Viszont bármennyire szeretem azóta se nagyon használom ki így nem tartogatnám tovább mégsem..
Újszerű RTI ARMS P-3 PERFORMANCE 6.35CAL . 2 tárral+ Nagy RTI koferrel. Amit tudok hozzá adni ha kell: -Egyedileg hozzá gyártott hangtompító (csőátmérőre "faragva") -DISCOVERYOPT VT-Z FFP 6-24X50SF 1/8MOA Oldalparallaxos céltávcső. -PARD NV008SP 940LRF éjjellátó. -bipod -kb 10doboz jsb lövedék
Eladó egy Bsa Brigadier típusú, 5.5mm-es kapiberű pcp puska. Kb. 1 éves, keveset használt, mert időm is kevés, meg van több légpuskám(meg lusta vagyok pumpálni). Igény szerint a tompítót is adom hozzá. A távcső nem eladó(lehetőleg). Talán a doboza is megvan. A 3d nyomtatott bipod adapter, nyomtalanul leszedhető. Helyileg Tiszaújváros. Nem postázom! Emailem publikus. Ára:199000 Ft.
Üdvözletem! Eladó sorba került a gyönyörű megvigyázott állapotú BSA Buccaneer 4,5 mm-es pcp-m. Gyakorlatilag új állapotú. Hozzá adom a töltőcsonkot és a tárat + egy majdnem teli doboz JSB exact heavy lövedéket. Ára 205 000 Ft. Mailem publikus, de ide is leírom: airarms63kukacgmailpontcom
Eladó Hw100 T FAC, 4.5mm-es légpuska. Energiája ~7.5J, de gyárilag 30J-os. A cső végén menet van hangtompító részére, jelenleg a gyári csősúly/kompenzátor van rajta. A tartály nyomáspróbája 2019-ben lejárt, az összes tömítés a tartályban idén cserélve lett.
Minden alkatrésze gyári (FAC tányérrugók a regulátorban, FAC szeleprugó, FAC ütőműrugó, eredeti válltámasz). Tartozékok, amik járnak hozzá: gyorscsatlakozós töltőcsonk, 2db fém tár, tartályt leeresztő adapter, töltőcsonk palackról való töltéshez. Ára 320e Ft
Üdv! Eladó egy nagyon szuper új típusú és egyben új (csak próbált) pcp. Effecto Zeon 5,5 mm-es. Gyárilag Lothar Walther csővel és regulátorral. 2 év garanciával. 3 fajta pofadék magasítóval. Kiváló minőségű fém tárakkal, O gyűrű készlettel és egy gyönyörű kofferrel, ahol a céltávcsőre is gondoltak. Mindössze 79 cm. Ár fix 285 000 Ft. Képekért és kérdésekért az alábbi mailcímen vagyok elérhető, sajnos túl nagy volt a felbontása a képeknek: lwairtackukacgmailpontcom
Sziasztok! Eladó egy új Kalibrgun Argus 60 .25 W. Csak próbálva volt. Több fajta lövedékkel és sluggal pluszban (nagyon pontos). Hozzá tartozik egy 7,5 alatti ütőműrugó és ezzel adom át, illetve kérésre pluszért vizsgáztatom is. Saját felelősségre megvan a nagy rugó is, amivel sokkal többet tud, mint a gyár általi adat, elvileg 95+, de nem tudok addig elszámolni. 24 hónap garanciával. További képeket és infókat az alábbi mailen tudok küldeni. Ára 650eFt. 19kuruczpontklau94@gmail.com