Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.09 0 0 72

Igazmondo szuperman...Biztos a 9x csavarodott jo sziiriuszi genek miatt :-))

 

 

 

Egy korábbi interjúban (Demokrata, 2017) azt mondta, másfél-két évtizedig napi 18-20 órát dolgozott. Bár ez kicsit soknak tűnik, aki akar és tud is ennyit dolgozni, az ön szerint nagy valószínűséggel milliárdos lesz?

pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.09 0 0 71

Index jol megszopatta Stromant :-))

 

 

 

https://index.hu/gazdasag/2024/04/08/meszuaros-lorinc-opus-global-mbh-bank-novekedes-terjeszkedes-puskas-akademia-felcsut-orban-viktor-fidesz/

 

 

Az egy ultraliberális, már-már kommunista jelmondat, hogy nálunk a magyar vállalkozók csak úgy megkapják a munkákat, osztogatják nekik. Nem igaz, ezt kikérem magamnak, de kikérem minden magyar vállalkozó nevében. Ez egy tévhit, egy vicc, a világ nem úgy működik, hogy van egy joystick, és azzal állítgatják a pénzcsapot, hogy ki mennyit kap.

 

 

https://index.hu/gazdasag/2024/04/09/korrupcio-kenopenz-botrany-orban-viktor-varga-mihaly-penzugyminiszterium-miniszterelnokseg-rendorseg-nyomozas-/

 

  • Vádat emeltek 54 ember (zömében volt kormányzati tisztviselők) ellen, akik kenőpénzért cserébe elsősorban vissza nem térítendő európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre – derült ki kedden nyilvánosságra hozott nyomozati adatokból. A gyanúsítottak közt a Miniszterelnökségen és Pénzügyminisztériumban dolgozó tisztviselők vannak, az ügyben helyettes-államtitkárok is érintettek.
pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.22 0 1 70

„Sulyok Dezső távoli rokonom volt apai ágon, az ő szellemi öröksége, a demokrácia melletti feltétlen kiállás a mai napig meghatározó a számomra” – jelentette ki Sulyok Tamás államfő korábban, még az Alkotmánybíróság elnökeként, 2018-ban az Arsboni jogi folyóiratnak adott interjújában.

 

sem akkor, sem azóta nem részletezte, hogy pontosan milyen „távoli rokoni kapcsolat” fűzné Sulyok Dezsőhöz, a két világháború közötti politikai élet jelentős szereplőjéhez, a Független Kisgazdapárt egykori vezéralakjához, miniszterelnök-jelöltjéhez. Ugyanakkor Sulyok Tamás és Sulyok Dezső Wikipédia-oldalán is az szerepel: az államfő nagyapja a testvére volt Sulyok Dezsőnek. Ezt a kormánysajtó is tényként állította. hirado.hu például azt írta: „Az egyik legemberpróbálóbb időben, a kommunista diktatúra kialakulásának vészterhes éveiben, 1945 után volt a Független Kisgazdapárt egyik vezetője Sulyok Dezső, aki nem más, mint a Sulyok Tamás nagyapjának a testvére.” Annak nem találtuk nyomát, hogy Sulyok Tamás bármikor is pontosítást kért volna, a hirado.hu március 4-én publikált cikke tegnap délután is ebben a formában volt olvasható.

 

Sulyok Tamás nagyapja és Sulyok Dezső nem testvérek, és semmi jele annak, hogy a két család névazonosságon kívül rokoni kapcsolatban állt volna.

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.03 0 0 69

istenem , egy ujabb Zsolti :-)))))))

 

 

https://www.orulunkvincent.hu/sulyok-tamas-es-a-tanacskoztarsasag-heheposzt/

 

 

Miután kiderült, hogy Sulyok Tamás évekig hazudott apja nemzetiszocialista múltjáról, az ember azt gondolná, hogy ez már nem lesz viccesebb. Kicsit viccesebb lett.

 

Sulyok nagyapjának a testvére, Sulyok Dezső volt, aki arról híresült el, hogy ő hozta nyilvánosságra a Parlamentben Imrédy Béla egyik dédanyjának zsidó származását, majd később népügyészként agyon is lövette Imrédyt. Ő kifejezetten náciellenes volt.

 

Most jön, amit megtaláltam. Sulyok Dezső 1919-ben a Tanácsköztársaság idején a karhatalom közbiztonsági előadója volt Pápán, talán ismerte Kövér elvtársat a munkásmozgalom régi harcosát, aki az ideiglenes köztársasági elnök nagyapja volt és Pápán volt kommunista a Tanácsköztársaság idején. Persze Bartók Béla és Kodály Zoltán a zenei direktórium tagja volt a Kommün idején, Ferenczy Béni a művészeti direktőrium tagja, Babits Mihály és Móricz Zsigmond az írói direktóriumé. Demeter Szilcsinek esélye nem lett volna, maximum Lenin-fiúcska lehetett volna. Az ifjú Márai Sándor a kedvencem, aki a Tanácsköztársaság idején a Vörös Lobogó című lap tudósítója volt és előtte a Kommunista Írók Aktivista és Nemzetellenes (ne tessék így nézni, ez volt a neve) Csoportja című mérsékelt konzervatív mozgalom egyik szervezője volt.

 

Most itt van nekünk a Sulyok Tamás, akit a Mandiner nevű vicclap konzervatív jogtudósnak nevez, Prof. Mádl Ferenc és Prof. Sólyom László akadémikus urak utólagos nagy örömére. Sulyok csak hazudott egy kicsit az apjáról, seftelt egy kicsit arannyal, “csodaedényekkel” majd Balogh Elemér professzor táskahordozója volt, és innen sikerült az Alkotmánybíróság elnöki posztjára kerülnie (tegyük hozzá, 57 évesen szerzett egy Ph.D-t, konkrétan ezzel a dolgozattal). Megnézem, amint Giorgia Melonival smúzol Izlandon (Novák Kati spanyolul beszélgetett Melonival, akinek az apja drogdíler volt, de gyerekkorától nem is volt vele igazán kapcsolata). Nem visszasírom a Novákkatit, hanem visszazokogom.

 

UPDATE: rövid guglizás után rájöttem arra, hogy Sulyok apjának náci múltjáról már nag

yon régen tudtak. (193.oldal)

 

 

 

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.04 0 0 68

Aki egyszer hazudik mindig Fideszes marad

 

 

Bayer Zsolt most: 2016-ban kaptam a leveleket. Bayer Zsolt 1999-ben: Nálam vannak a levelek

https://hirklikk.hu/kozelet/bayer-zsolt-megint-onellentmondasba-keveredett/427654/

 

 

  • Belföld
  • 2024. február 4. – 10:39
  • Sarkadi Zsolt
  • Ismét önellentmondásba keveredett Bayer Zsolt fideszes publicista. Szombaton egy sajtótájékoztatón azt mondta: „2016-ban egy idős rokonom, akit most sem fogok megnevezni, mert a mai napig él, a kezembe adott négy darab levelet. Kettőt ezek közül a nyilas múltja miatt feljelentett nagyapám védelmében írt két ember.”

 

 

https://444.hu/2024/02/04/tudatosan-hazudott-bayer-zsolt-a-nagyapjarol

 

  • Ha jól értjük, Bayer nem akarta, hogy kiderüljön: egy meg nem nevezett rokonától vannak a levelek, ezért hazudott. Hogy ki zaklatta volna emiatt a rokont, és hogy találtak volna rá, ha nem nevezi meg, nem világos. Az sem, hogy ha nyolc éve még így akarta védeni valakinek a biztonságát, most miért adja fel mégis, ha ez szerinte zaklatási alap lehet.
Előzmény: pici mici a pók (67)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.29 0 1 67

 MONDJA A SZDSZ-esek ellen APÁK FIÓKOZOK pártjának tagja, az állandóan GYURCSÁNYNÉ NAGYAPJÁVAL Gyurcsányt támadó aki alig 1 éve csinálta maga?

 

 

 

 

5. tagkonyves 2024 Januar

 

https://hvg.hu/itthon/20240129_Reagalt_Bayer_Zsolt_a_nagyapja_nyilas_multjat_felfedo_Ungvaryra_megkoszonte_es_harcot_hirdetett

  • Hozzátette: „Meghatározza az emberfiát a családja. Igen. (...) Senki sem felelős felmenői tetteiért. (...) Ebben talán konszenzus is volt – eddig. De most itt ülök, és a fejemre olvasták nagyapám bűneit.”

 

 

 5. tagkonyves 2023  Februar

 

(Bayer Zsolt: Az unokák, Magyar Nemzet

https://magyarnemzet.hu/velemeny/2023/02/az-unokak

 

 

 

A gazember

https://ujnepszabadsag.com/2023/02/10/a-gazember/

 

 

Bayer Zsolt Donáth Anna és Dobrev Klára nagypapáját emlegeti.

 

 

 

 

Bayer Zsolt versenyre kelt a hírhedett Apák és fiúk című, a ’90-es évek elején keletkezett
förmedvénnyel. Bayer aljas módon Dobrev Klárát és Donáth Annát, az ellenzék két vezető
politikusát, apai nagyapjuk kommunista múltjával óhajtja tönkre tenni, megalázni, beszennyezni.
Előre mondom: ezzel a primitív, aljas, minden jóérzést nélkülöző begyalázási kísérlettel Bayer
udvari bértollnok kizárólag saját magát, pártját, és a kormányát szennyezi be.

 

 

 

 

Józsi a buszról Creative Commons License 2024.01.15 0 0 66

Koreait 

Előzmény: Józsi a buszról (65)
Józsi a buszról Creative Commons License 2024.01.15 0 0 65

Nem hallottam egy koreai sem beszélni erről. Úgyhogy ezt nem tudom megítélni

Előzmény: The Royal Guard (64)
The Royal Guard Creative Commons License 2024.01.15 0 0 64

Szóval csak igazuk volt a koreaiaknak mikor a munkát messziről elkerülő magyarokat említették.

Előzmény: Józsi a buszról (63)
Józsi a buszról Creative Commons License 2024.01.15 0 0 63

Nem tudom hogy mit szeretnek a koreaiak. Tény hogy a magyarok inkább dolgoztatnak mint a saját kezüket bepiszkolva kubikoljanak. Ebben igazad van.

Előzmény: The Royal Guard (62)
The Royal Guard Creative Commons License 2024.01.15 0 0 62

Gödön a samsungban.

Jobban szeretik a koreaiak a szorgalmas ukránokat a lusta magyaroknál.

Előzmény: Józsi a buszról (61)
Józsi a buszról Creative Commons License 2024.01.15 0 0 61

Azt nem tudom hol dolgoznak az ukránúl beszélők’ Nem szoktam megkérdezni tőlük.

Előzmény: The Royal Guard (58)
The Royal Guard Creative Commons License 2024.01.15 0 0 60

Tényleg?

Láttál egy ukrán gyereket.

Mingyáaszivemhezkapokarémülettől.

Előzmény: 3. obvod Louis (59)
3. obvod Louis Creative Commons License 2024.01.15 0 0 59

Figyelek az utcán de csak azok vannak itt akik a samsungban dolgoznak.- Te a gyerekkel jár edzésre egy Dimitro vagy hogyishívják ukrán gyerek. Ő nem hiszem, hogy a Samsung-ban dolgozna.

Előzmény: The Royal Guard (58)
The Royal Guard Creative Commons License 2024.01.15 0 1 58

Figyelek az utcán de csak azok vannak itt akik a samsungban dolgoznak.

Kétmillió az naggyából budapest lakossága annyi ukrán azért feltűnne.

Előzmény: Józsi a buszról (57)
Józsi a buszról Creative Commons License 2024.01.15 -1 0 57

Itt élnek közöttünk . Fülelj az utcán és hallani fogod az ukrán beszédet mindenhól.

Előzmény: The Royal Guard (56)
The Royal Guard Creative Commons License 2024.01.15 0 1 56

És hol vannak, mert érdeklődés hijján már a pesti ukránsegítő központot is bezárták.

Előzmény: Józsi a buszról (55)
Józsi a buszról Creative Commons License 2024.01.15 0 0 55

Abból másfél millió ukrán tovább utazott különböző országokban. Idáig Magyarország 2 millió ukránt fogadott be. Tehát ez is igaz

Előzmény: pici mici a pók (53)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.15 -1 0 54

Ujra csak az (i)gazat mondta mint alabb

 

  • A nyáron létrehozott alapítványról a Sándor-palota korábban azt állította: magán- és jogi személyek támogatásaiból, pályázati forrásokból és az alapítványhoz csatlakozók vagyonrendeléseiből fogják finanszírozni.
  • December 12-én döntött az állami Szerencsejáték Zrt. szponzorpénzeit osztó leányvállalata, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. a hónap legnagyobb kifizetéséről: nettó 20 millió forint támogatást kapott a Családpárti Alapítvány – írta meg a HVG.

 

https://444.hu/2024/01/15/a-szerencsejatek-zrt-20-milliot-adott-novak-katalin-csaladparti-alapitvanyanak

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.29 -1 1 53

„Magyarország kétmillió ukránt fogadott be”.

Ami - ha igaz lenne - azt jelentené, hogy jelenleg minden hatodik ember ukrán Magyarországon.

https://444.hu/2023/10/28/novak-katalin-szerint-magyarorszag-ketmillio-ukrant-fogadott-be-ami-egyszeruen-nem-igaz

 

 

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.10 -1 0 52

De most is  HAZUGSÁGGAL kezdik az EU-ban is a hergelést. Mert ugye csak ahhoz ertenek.

 

 

https://telex.hu/kulfold/2023/10/10/eu-europai-bizottsag-varhelyi-palesztina-segely-felfuggesztes

 

Közleményben tette helyre az Európai Bizottság a magyar tagja Várhelyi Olivér szavait a palesztin segélyekről.

 

 

Az EUrologus és az Euractiv szerint a kijelentés miatt több kormány is tiltakozott. Az ír kormány fejlesztési szóvivője úgy vélte, az Európai Bizottság egyetlen tagjának egyedül jogalapja sem lenne minden kifizetést felfüggeszteni.

 

 

Csakhogy az Európai Bizottság közleménye szerint „mivel nem voltak előirányozva kifizetések, nem is lesznek felfüggesztve kifizetések”.

Az EU nem a gázai Hamászt, hanem a ciszjordániai Palesztin Hatóságot támogatja Ahogy azt hétfőn Eric Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője elmagyarázta, „az EU semmilyen formában nem támogatja a Hamászt vagy a tevékenységét”. Helyette a Palesztin Hatóságot segíti, amit a mérsékeltebb Fatah vezet.

 

Spy der Man Creative Commons License 2023.04.16 0 1 51

 

Deutsch kivágta a történelemkönyvet az ablakon, hogy beszólhasson Pressmannak Zacc

2023. április 15. – 16:44

 

Rövid, tömör üzenetet küldött Deutsch Tamás az Egyesült Államoknak:

„Mi már hazaküldtük a tatárokat, a törököket, az osztrákokat, a németeket és végül a ruszkikat is. Óvatosan, Mr. Pressman! Ennyi.”

 

A kormánypárt EP-képviselőjének érvei egyesek számára talán nyomósaknak tűnhetnek, de megbicsaklanak azok előtt, akik legalább általános iskolában láttak történelemtankönyvet belülről. Vagy azok előtt, akik ismerik a Himnusz több versszakát, amely a tatárjárásról és a török hódoltságról sem sikertörténetként emlékezik meg.

olt hajlandó letenni a fegyvert.

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.17 0 0 50

Ezután majd másképpen jár iskolába, átrendeződnek baráti kapcsolatai, ezután majd összesúgnak a háta mögött, kinevetik, megalázzák, ezután majd másképpen viszonyul édesapjához – ezután majd minden másképpen lesz, csak azért, mert néhány heterofób alaknak így tetszett.

 

Utolso mondat helyesen

 

 

De legszebb hogy az Bayer mondta a jaj mi lesz szegeny gyerekkel az iskolaban ha kiderül hogy meleg aki most buszken kijelenti homofob es „Irtózattal, utálattal tölt el, hiszen nem tudjuk elképzelni, hogy ezt meg lehet csinálni”."  Akkor mifelek is csinaltak volna - azt ami soha sem tortent meg ! - vele az iskolaban amirol irt?

https://hvg.hu/elet/20190715_Bayer_Zsolt_nem_gyozi_bizonygatni_hogy_o_egeszseges_heteroszexualis_ferfi

Előzmény: pici mici a pók (49)
pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.17 0 0 49

A Fidesz alapítója mondja most

 

  • Kardos József a Blikknek nyilatkozott Szájer József ügyével kapcsolatban. Mint mondta: „Nagyon jól tudta Orbán és mindenki a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van, és őt így fogadták el. Ez nem volt probléma, csak ne derüljön ki. A probléma az lett, hogy ez kiderült.” 
  • Hangsúlyozta ugyanakkor: nekik ezzel a kérdéssel magánemberként nem volt, és meglátása szerint a mai napig nincsen problémájuk. Hozzátette: a mai napig vannak kettős életet élő, magas pozíciót betöltő fideszesek, akik most sszisztálnak a szexuális másságot a pedofíliával összemosó törvényhez.
  • Sokan vannak a Fideszben, akik viszik a maguk keresztjét. 2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg, és kettős életet él. […] A melegek között sokan pletykásak, ha valaki hazugságban éli le az életét, az előbb-utóbb úgyis kiderül 
  • – fogalmazott Kardos József.

 

 

Hat igen ennyit Bayer Hírhedt gyűlölködő melegség  cikkéről a "minden emberségéből kivetkezett buzikrol" hogy jaj szegény Szajert hírbe hoztak, és o nem tudta...

 

 

  • Az igazi aljasságra csütörtökön vetemedett a Habeas Corpus Munkacsoport és Juhász Géza. Ezen a napon nyílt levélben fordultak egy ismert kormánypárti képviselőhöz, felszólítva őt, álljon az „ügy” mellé, mivel nevezettnek úgymond „széles körben ismert a szexuális kisebbségek egyenjogúsága melletti személyes elkötelezettsége”.
    Mit is jelent ez a páratlanul gyáva, sunyi mondat? Azt jelenti, hogy nyilvánosan le lett buzizva egy politikus. Nevezett (a „megnevezett”, a „megszólított”, a „tetemre hívott”, a nyilvános autodaféra ítéltetett, akinek életét egyetlen pillanat alatt teheti tönkre ez a néhány gazember) szexuális szokásait nem ismerem, és azok nem is érdekelnek. Egyet viszont tudok: ő nem akarta, hogy szexuális élete nyilvános polémia tárgya legyen. Legszentebb emberi jogaiban sértette meg, méltóságában alázta meg, legutolsó menedékében, otthonában, hálószobájában rontott rá néhány minden emberségéből kivetkezett buzi. Megnevezettnek (aki eztán majd Canossát fog járni a nyilvánosság terében, szadista homokosok, immorális és perverz, lelki toprongy eszdéeszpolitikusok legnagyobb gyönyörűségére) gyermeke van, aki tökéletesen védtelenül áll majd szemben mindazzal, ami történni fog.
  • Ezután majd másképpen jár iskolába, átrendeződnek baráti kapcsolatai, ezután majd összesúgnak a háta mögött, kinevetik, megalázzák, ezután majd másképpen viszonyul édesapjához – ezután majd minden másképpen lesz, csak azért, mert néhány heterofób alaknak így tetszett.

 

Jol mondta Kardos Jozsef: "előbb-utóbb úgyis kiderül " az igazság

 

 

De legszebb hogy az Bayer mondta  ajaj mi lesz ha kiderül hogy meleg aki hogy „Irtózattal, utálattal tölt el, hiszen nem tudjuk elképzelni, hogy ezt meg lehet csinálni”."

Szóval akkor mifélék is  is súgnának össze az iskolaban a gyerek hata mögött?

 

pici mici a pók Creative Commons License 2020.12.04 0 0 48

Teljsen Hulye vagyok, felreertettem a ballibhu cikket ahol egybeirtak a ket esetet.  Bocsantot kerek!

 

Traubi Creative Commons License 2019.05.12 0 1 46

Valamit csúnyán benézett a balliberális. Igaz egy darabig lehetett hallani olyasmit, hogy Észak-Schleswig-Holsteinben elindul valami helyi pártocska, de mostanra köztudott, hogy csak a Világnemzetet Építő PÁRT indul, mindenki örömére.

Előzmény: Terépcsecseőy Lw. Bogumil (45)
Terépcsecseőy Lw. Bogumil Creative Commons License 2019.05.12 -1 0 45

A hülyéje azt képzeli, hogy az EP választáson indul a Fidesz-KDNP és egy másik párt.

Előzmény: Kalapossy Gábor (44)
Kalapossy Gábor Creative Commons License 2019.05.12 -1 0 44

Megelőzi a Párhuzam a Fideszt?

Előzmény: Törölt nick (42)
Traubi Creative Commons License 2019.05.12 0 0 43

Soros.

Előzmény: Törölt nick (42)
Kalapossy Gábor Creative Commons License 2019.05.12 -2 0 41

Feltétlen szavazunk majd arról is két hét múlva, hogy ki is a patkánybanda.

Előzmény: San Marino (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!