Keresés

Részletes keresés

Fénysámán Creative Commons License 2019.04.13 -1 1 6

Még jó hogy a fénytudatosságokat nem érdekli mennyire tudom a latin nyelvtant alkalmazni a magyar nyelvben. Így maradok a magyar szavakban mért szó használatában, próbáld meg ősmagyarul  olvasni és értelmezni nem fognak hibádzni ama hiányosságok. :)

Nem is lehet értelme, sejtjeid nem optikai fényben vannak, hogy ott keresd az értelmüket ahol nem is fogod megtalálni azt. Nincs érvelés  a tapasztalás  az is csak ismérv lehet, számodra hisz ha mersz belsőlátásban fényeket látni és azokkal gyakorolni, szépen fokozatosan rá ébredhetsz valamire, de azt csak te tudhatod hogy mire. Majdan megosztva mások okulására is :)

Előzmény: lxt (5)
lxt Creative Commons License 2019.04.13 0 0 5

Mint azt már korábban említettem: „Isten azért teremtette az embert, hogy ne unatkozzon.

 

Magam előtt látom a(z oly sokak által) félreértelmezett kreativitás, mármint az információhiányt és a releváns információkat akár egyidejűleg is figyelmen kívül hagyni képes emberi elme szüleményei előtt (elismerően, csettintve) tisztelgő teremtőt (mert én is hiszek az intelligens tervezésben:-)) - noha az eltérő hullámhosszú fények élettani hatása, ma már tényként ismert (hovatovább) frázis; de (szerintem) semmi esetre sem abban az összefüggésben, ahogy azt gondolnád.

Látod, én is abban a (tév)hitben ringatom magam, hogy érteni vélem, miért s miként bicsaklik meg az érvelésed (valamint meg kell említenem az igekötők rendkívül szórakoztató használatát) – aminek itt történő publikálása, mármint szándékod eredendő oka ugyanúgy ismeretlen marad(t) előttem, mint mondandód és annak általad vélt értelme.:-)

Fénysámán Creative Commons License 2019.04.12 0 1 3

Lépj be a fehér fénybe, ha tudod látni a gondolatodat (persze ha látó vagy, sajnos a vakemberek hogyan tudják elsajátítani még nem jöttem rá), mint a kezedet. De hogy mi legyen ama gondolat te döntsd el. Volt amikor a hangjegyeket sikerült látnom a térben zenehallgatása közben, miközben haladtak el jobbról balra..... no ekkor már nem az időben vagy.... :)

 

A pontról a B pontra való érkezéshez, ha egy idejűvé tettük a teret (fények ebben tudnak igazán segíteni) még el sem indultunk már meg is érkeztünk a célhoz. Amikor beléptél a fehér fénybe itt nem az idő a releváns tényező az eseményekre....

Fénysámán Creative Commons License 2019.04.12 0 1 2

 

Fénytudatosság
Életünket át és át szövik az események amiket mi generálunk és amiket mások generálnak. Eme események hatásaiban ha sokat gyötrődünk a miérteken igen megtudunk betegedni bennük. Fénytudatosság egy lehetőség hogyan tudjunk ki lábalni belőle, hogy ne betegedjünk bele az igaztalanságba ami bennünket ért, szavakkal és cselekedetekkel sem tudjuk értésre adni azoknak kik nem vesznek tudomást a becsületről. Egyszerű az egész folyamata, fény színekben való fürdetés a kiváltó okokat fürdessük meg benne. Jelenleg négyféle színt használok a fehéret, aranyt, kéket. és a zöldet. Tudom vannak ettől eltérő színek és szín lehetőségek, amikor színt a színben is tudunk látni és láttatni, ahogy haladunk az önismeret során mindenki megtudja találni mindezeket a színben színeket is. Mindezeket már sokan leírták nem érdemem mindez akiket itt leírok, csak a tapasztalásaimról számolok be. Fénytudatosságban vagyunk a fényfürdetés során ÉRZELMEKTŐL ÉS GONDOLATOKTÓL mentesen legyünk az eseményben amit elindítottunk, Csakra energiáinkat bele adhatjuk az eseménybe.

Bolygónkon a tulajdonlás ( birtoklás ) sok eseményt tud generálni életünkben, mint kiváltó okok forrásai. Azt vettem észre semmit nem tudunk elérni szavakkal, gondolatokkal, cselekedetekkel, ha belekerülünk amikor elkezdenek tulajdonolni minket, (munka végzése során) vagy bármely más eseménykor)). Elkezdtem a Fénytudatosság kiterjesztését e téren is, mert tudjuk mindenki elfogadta e tényt semmit nem ér az eseményben várható változás ha a személyek nem értik meg hogy valamit nem jól tesznek végeznek ( mint a szenvedélybetegeknél, ha nem látja be hogy ő is az okozója, a gyógyulásának a lehetőségét sem adja meg) eddig így tudtuk. De mi van ha van más lehetőségünk is a változások elérésében.

Sokan vallási alapokra helyezik amikor beszélek a Fénytudatosságról a felhasználási lehetőségeiről. Mindjárt Jézusnál vannak. Egyszerűen kérdem hiszi Jézust ( tegnap pont így történt ) válasz igen, akkor eltudja hinni a másik emberben is aki jöhet bárhonnét is, azt amit Jézusban hisz, hallgatás volt részéről......

Fénysámán Creative Commons License 2019.04.12 0 1 1

Pogányság őseink korában és jelenlegi életünkben.

Meglátásaimról szól eme iromány, hogy igazak-é majd mások eldöntik....
A tűz gyújtó szertartásról rengeteget gondolkoztam, minap pont erre kaptam utalást hogy nincs engedélye a szellemdobon dobolnia akik nem kaptak elhívást rá. Gondolkodtam rajta miért kiabál a szellemdobon játszva hangos szavakkal, vagy adott ritmikus szövegeket énekelve, számomra nagyon zavaró volt. Nézve maori torokhangon éneklő személyeket a médiában, valami királyi párnak adtak előadást, sokan mosolyogtak rajtuk és ki is nevették e hangzásokat. Feltételezésem szerint ha a tűzszertartást is tartjuk vagy bármely szellemdobolás alkalmakor, csak torokhangon adunk ritmust a dobhoz, hisz a lényege mindennek a szellemi lényhez beszéddel amit éneklésben és hangos szavak ismételgetésben nem fogunk tudni szólni. Mostanában írt gondolataimat szépen tükrözi a tűzszertartás mítoszok világából hozott igazsága, arra a felismerések sorozatára amiket a fényekről irkálok. Szellemi lény (más szavakkal) láthatatlan fény, vagyis az abszolútum nem nevezhetem istennek ( emberek olyan szépen érdek(gazságok) rendbe tették a cselekvéseikkel). 1. Vele gondolatolvasásban tudunk kapcsolatba lépni ha együttérző vagyok ama eseményre ahol változást szeretnék elérni, de vannak ahol nem tud sikerülni a változás kérése. 2. amikor kapcsolatba tudok vele lépni a fények vagyis a fényszínek. 3. amikor kapcsolatba tudok lépni vele a hanghatások amit szerkezetekkel vagy lásd torokhangon tudunk eszközölni. Szellemi lény, fények, hangok és gondolatolvasásban kapott gondolatokkal és filmekben ( révülés, látomás....) ad ismereteket számunkra. Így amikor a szellemdobos elkezd játszani a dobján és torok hangon adja hozzá a hangokat, és figyeli a lángokat (fényeket) a szellemi lénnyel való kapcsolódási lehetőségét gyakorolja, S MINDEKÖZBEN NE LEGYENEK GONDOLATAI. Ha gondolatokkal tűzdeljük tele magunkat ( vágyak képzetek) nem jön létre a kapcsolódás.
FOGALMAT tudod aminek az érdekében kapcsolódni akarsz a szellemi lényhez, szerintem őt a vágyainkkal képzeteinkkel nem fogjuk tudni megvezetni, hisz ki ismerne igazán ha nem ő. Divat lett a szellemdobolás, így rengetegen kik nem kaptak hívásokat vásárolnak ily dobokat, amiben a dob készítésekor a szellem már nem található meg benne. Sokan azt hiszik olyan könnyű a dob fogóját megtalálni az erdőben ( eszkimóknál nincs erdő, csak uszadékfák azt hogy ők szíjjal oldják meg a fogófa helyettesítését megtudjuk érteni), de felénk még vannak erdők bozótosok, azért hogy megtudjuk találni ama fogófát aminek mind két végén többszörös elágazások is lehetnek, vagy alap esetben egy Y az egyik és a másik Y végén. De néprajzi kutatásokban fent maradt olyan dobfogófa aminek 5 Y elágazás volt az egyik majd 4 Y másik végén oly módon, hogy mindegyik elágazás különálló volt a többitől. Feltettem a kérdésemet a szellemi lény hangban adta a választ ( hanghatás, vagy fény, vagy fényszínek) akkor keletkezik amikor beszédben vagy gondolkodás közben igazat mondunk)) szellemi lény ilyenkor valaminek a segítségével hangot produkál rengeteg változója van a hang forrásának))). Azon személyek kik rendelkeznek szellemdobbal divatból, vagy elkötelezettségből őseink tiszteletére érdekli őket a dob és használják is rendszeresen, hozzák létre a fogalmat és dobolásközben amiben megjelenhet a fény is gondolatmentesen legyenek jelen benne. Révülést is megélhetnek mindeközben ott válaszokat kapnak a feltett fogalmukra, vagy látomásban ami ébren és álomban jön meg, vagy persze gondolatolvasásban azonnaliban.

Napokban értettem meg India térségéből jövő tanítások lényegét amikor a csendről beszélnek, ne legyenek gondolataink sem képzeteink és minden az ürességről szóljon.

Ettől egyszerűbb és igazságosak mítoszok világából származó tanítást ( rengeteget de rengeteget olvasva az internet segítségével is) nem találtam, hozzá téve gyerekkorom óta próbálom megfejteni a fényeket, hangokat és a gondolatolvasásban kapott információkat. Megérkeztem a szellemi lényhez mit is akar tőle-tőletek.....

Nem utolsó sorban, de rengeteg ember életében megjelenő eseményről lehetne szólni. Tesla amikor gondolkozott valami szerkezetéről azt mindig belsőlátásban tette amikor elkészült a szerkezete és megkapta a zöld fény jelzését amit megalkotott ott a belsőlátásban, az a fizikai világunkban is működésbe tudta hozni és megépítette. Elgondolkoztató hogy ezekből a találmányokból semmi anyagi haszna nem volt....

Írásközben értettem meg igazán, hogy amikor valaki párját keresi és kéri a tűzugrásakor a kozmoszt ( aki egy éven belül sikerül mindez) ilyen gondolat van benne. Igazat kell adjak amikor ki próbáltam sikerült, és alkatra kinézetre az egész lényére vonatkozólag pont olyannal találkoztam, azt hogy nem éltem e lehetőséggel pediglen ő benne volt....

Fénysámán Creative Commons License 2019.04.12 -1 1 0

Fénykönyvtár

Véletlenül elírtam a fémkönyvtár szót egy oldalon ( Tayos barlang csoportban), csak kicseréltem pedig így olvastam, volt már részem ilyenben. napokban jöttem rá amikor a befejezésnél döntöttem a nettre amiért jöttem befejeződött, e szóban sikerült az ire a pontot rá tenni vagy nem.
Mindenki majd eldönti.
Ha direktben akartam a fényeket használni mint a fényfürdetés arra tudtam használni a színeket. Volt amikor direktben használtam érzésekkel, és megkaptam az ördög mércét piros színben, hogy mennyire van bennem az ördög, úgy hogy vigyázzatok, érzés-gondolat nélkül lehet használni mindezeket.
De igazából indirekt módban tudunk elérni bármit is akarunk, a motivációnk, adja magát és utána nincs gondolatom sem érzésem se, amint van érvényét veszti a fényprogramozása. Gondolatokkal és érzésekkel nem tudok elérni semmit sem itt a megszokott tudatosság, mint a belső dolgainknál és a gondolat dolgoknál nem fognak működni ( ezt tapasztaltam) amikor a fehér-fényben voltam gondolatok és érzések nélkül élményben, csak látvány.
Valamiféle koordináta rendszer is kell, mert nem mindegy honnét indítod el a fénytudatosságokat. No megint kezdhetek mindent elölről, rá jönni a jelképekre és az egész működési elvére hisz eddig spontán jöttek amiket tapasztaltam. Eddig sem az motivált hogy anyagi javakra tegyek szert, és mások zsebében turkáljak. Amiért voltam, az a könyvek nem írták ama dolgokat akik írták hogyan jutottak el a képességeikhez. Mintaként szolgáltak és szolgálnak eme meglátások is.Azt hogy nincs így, lehet hogy így van, de lehet hogy pont ezeket fogod megtapasztalni, mert látok azonos tapasztalásokat, hisz mások pont azokat írták le amiket megtudtál tapasztalni..

 

Tényekkel nem tudom bizonyítani a mondandómat, csak ha belegondoltál és használod már a fénytudatosságokat, amiket őseink idején régen használták már, példák a meséink fény átváltozásai. Fénytudatosságban élő személy nem fog lovat áldozni és más állatokat sem, hogy tudomására jusson a dolgoknak, nem fog koponyát lékelni a gyógyítása érdekében. Rengeteg ilyet olvasni....

Fénysámán Creative Commons License 2019.04.12 -1 1 topiknyitó

Fényjárók

Fény szimbólumok, igen érdekesen átjárják életünket kinek így kinek úgy, főleg ha akarjuk a fényeket életünk részéve tenni keressük a váltózókat amiket a fények adni tudnak.
Ősi meséink mondáink nagy részben erről adnak bizonyságokat fények és változásaik. De kitudja hogyan tudjuk elérni, mesélem a badarságaimat ( aki nem hiszi úgysem fog utána járni neki badarság). Tervezgetem az írást gondolatomban ha nettre sikerül jönnöm, már a java meg legyen írva képzeletben. Amikor oda értem hogy mivel és miképpen utazzunk el olyan 4-9 személlyel egy szerkezetben amiben elutazhatunk adott helyre a csillagok között, és figyelembe véve hogy vegetáriánus étkezésben lenni lehetőleg. De milyen fogmája legyen a szerkezetnek, azt okoskodtam ki hogy auránk formája legyen, ez nem fog riadalmat kelteni talán másokban ha sikerül kapcsolatba kerülni velük. Amikor ezt így kitaláltam megjelentek fény szerkezetek és értésemre adták hogy a szerkezeteik abból a fényből vannak amiben mi utaztunk. Kundalíni megint felébredt, most a meleg hagyja el a testemet, ez az apropója plusz adalék az egész fény eseményekben, meg a hihetetlen tudatosodás. Példa rá fater kitalálta az uborkát hálóra futtatni, nem tudom hogy olvasta vagy ő találta ki (ettől is fáj a derekam, mint a földön való termesztésnél), bejött a félkörív mint a fólia sátor formája, de itt vadhálókon drótból van ki alakítva az egész, gravitáció az uborkákat szépen elhelyezi a térben és gurulószékben szedegethetem az uborkát és a paradicsomot, hogy honnét jönnek a kész gondolatok nem tudni de jönnek.

Így ha elkezdünk fényjárók lenni tudat szinte készen adja a lehetőségeinket bármely terén az életnek is, ha kérdéseink vannak, s ha nincsenek már akkor is jönnek a lehetőségek.
7 éve adott események miatt a fényeket kicsit másképpen használtam, meditáció során, most amikor írtam eme dolgokat akkor jöttem rá mit is láttam igazából ( mindig így van évekkel később jövők rá a lényegre). Mint a 3d számítógépes nyomtató, itt is a fény-nyomtatót sikerült látnom pont úgy hozta létre az ember alakot a fények, csak szemlélője voltam az eseménynek. Kundalíni spirál fénye ( fehér) elsőre, másodjára az auránk formája, most már csak sikerül tovább vinni a lehetőségeket a mikéntekre hisz fény váltózókra kell rá jönniük a keresőknek. Értem a tudó mitől tudott tudóvá lenni, fényjárók voltak. Vannak ember alakúak és más formájúak is, az ember alakúakban sokszor önmagunkat tudjuk látni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!