Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2025.09.06 0 0 50

orosz, ukrán meg kínai betelepülőkkel, akik olyannyira otthon érzik itt magukat, hogy egy szintén ottani magyar nénit már meg is TÁMADTAK! Ő azóta már a saját parkolójába sem mer beállni, csak a fizetősbe. Úgyhogy az a néni, aki oda akart költözni, már az ottani lakását akarja eladni. De nehogy azt higgyétek, hogy vidéken jobb a helyzet

Igaz, Debrecenben mar titkoljak a kínaiknak építendő lakóparkokat.

A polgár népet meg le kenyerezték hamburgerezték egy McDonalds-cal.  Ennyi kell a Fidesz polgároknak es akkor mar nincs baja a migrancsokkal

baculum Creative Commons License 2019.05.28 0 0 49

Munkaképtelen vagyol :-)

Előzmény: egy hazafi (48)
egy hazafi Creative Commons License 2019.05.28 0 0 48

Szívesen látnám a fideszes fórumozók és politikusok véleményét erről a cikkről is, hogy vajon miért csődít ide "dicső" kormányunk annyi ukrán, román, stb. vendégmunkást (VALÓDI ukránt és románt, nem pedig kárpátaljai meg erdélyi magyart!) és hoz nekik létre luxuskörülményeket egy, a fővárosiaknak létesült kórház helyén? Csak nem titokban szervezett lakosságcsere folyik hazánkban a Fidesz által, amellyel ugyancsak a saját hatalmukat kívánják bebiztosítani, és a megvásásrolt, a megfélemlített valamint a degenerált emberek számát  akarják növelni?

https://alfahir.hu/2019/05/14/migransmunkasok_ujpest_migransszallas_ukranok_munkasszallo

Hó ax Creative Commons License 2019.04.10 0 0 46

Nyilván te is tudod, hogy az idős néni, aki nagy nehezen összespórolt pénzén akart lakást venni (öregkorára), csak a balliberális esti mesékben létezik.

Előzmény: Szabálytalannicknév1 (45)
Szabálytalannicknév1 Creative Commons License 2019.04.10 0 0 45

"A minap beszélgetett anyukám egy lépcsőházbeli idős nénivel, aki nehezen összegyűjtött pénzéből egy másik, új építésű lakásba költözne. Igen ám, de az már teli van a letelepedési kötvényeknek köszönhetően orosz, ukrán meg kínai betelepülőkkel,..."

A lépcsőházi néni pont azt a lakást nézte ki megvételre, amiben már laknak. 

Akkor a nénike nézzen a házban egy másik lakást, ami még üres és megvehető.

Előzmény: egy hazafi (-)
Vata967 Creative Commons License 2019.04.10 0 1 44

Lehet, hogy csak megszorzott, ne szívd mellre Hoax kartács.

Előzmény: Hó ax (43)
Hó ax Creative Commons License 2019.04.10 0 0 43

Hülye vagy ezért X. 

Érted?

Jelen esetben a hülyeség meghatározója az, hogy valaki kiixel (nem akarja látni a hozzászólásomat) és kérdez tőlem valamit :)

Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.10 0 0 42

Hülye vagy ezért X. 

Érted?

Előzmény: Hó ax (41)
Hó ax Creative Commons License 2019.04.10 0 0 41

Egy gyerek játszott a pöcsével a vasúti sinen.

Szóval veled játszott :)

Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.10 0 0 40

Hát ez nem egészen így volt.

Egy gyerek játszott a pöcsével a vasúti sinen. Jött a gyorsvonat de bakter még időben elrántotta a gyereket. A bakter nagyon beteg volt és azt mondta a családjának, hogy nagy bűnt követtem én el amikor a gyereket megmentettem. Miért kérdezte a fia. Mert megkérdeztem a nevét és azt mondta, Orbán Viktorka.

Előzmény: Hó ax (39)
Hó ax Creative Commons License 2019.04.10 0 0 39

Én arról az esetről hallottam, amikor egy kisgyerek sétált a vonatsínek között. Arra jött a gyorsvonat, mire egy betelepedési kötvényes élete kockáztatásával kimentette a gyermeket a biztos halálból. Ezek után a kötvényes odavitte a gyereket a Gyurcsány házához, hogy találja meg.

Vata967 Creative Commons License 2019.04.10 0 0 38

A kutya nem véletlenül ugat. A sárdobálás csak tüneti kezelés. A gyökérok megszüntetése hatékonyabb módszer.

Egy alkalommal, azóta rég megboldogult kutyám hangoskodása nem hagyta aludni az utca népét. Persze engem sem. Az ugatás oka, a kapubejárónk elôtt az úttesten parádézó pofátlan macskahad volt. Nyilván élvezték a koncertet, megtorlástól meg nem tartottak, lévén a kapu zárva. Miután ezt az akadályt elhárítottam, kutyám, ki nyilvánvalóan nem ismerte el a macskák szabad gyülekezési jogát, Nemesisként csapott szét az alattomos négylábúak között. Dolga végeztével vidáman hazaügetett, az éjszaka és utána még jópár, ezek után békésen telt.

Előzmény: egy hazafi (37)
egy hazafi Creative Commons License 2019.04.10 0 0 37

A rögöket én is bevetettem a szomszéd éjszaka hangoskodó kutyái ellen, de jutott belőle a humanoid zavaró tényezőknek is, ha felvertek álmomból.

Előzmény: Vata967 (36)
Vata967 Creative Commons License 2019.04.10 0 0 36

Megdobálja ôket agyagrögökkel. Kemény német fickó az. Kocsmába is jár.

Előzmény: Terépcsecseőy Lw. Bogumil (34)
Terépcsecseőy Lw. Bogumil Creative Commons License 2019.04.09 0 0 35

Van egy kb. 1990 óta itt élő brit ismerősöm.

Ő bográcsozik-mulatozik leghangosabban az utcájában.

Előzmény: Vata967 (31)
Terépcsecseőy Lw. Bogumil Creative Commons License 2019.04.09 0 0 34

Hogyan büntet Ralf?

Kioszt egy-két sallert a fűnyíróknak?

Előzmény: Vata967 (31)
csupaokosság Creative Commons License 2019.04.09 0 0 33

Friss! Nagypolitikai pályára készülhet Mészáros Lőrinc, átadta az összes cége igazgatását lányának, Mészáros Beatrixnak! Állítólag a kínai Selyemút projektért felelős csúcsminiszter lehet!

King_of_Giants Creative Commons License 2019.04.09 0 0 32

Pedig a kirugottak is a mikutyánk kölykei voltak és állták a sarat amikor támadott ballerek sokasága

Remélem nem hagyják őket az útszélén

Előzmény: The Lazy SwordFish (8)
Vata967 Creative Commons License 2019.04.09 0 0 31

Én tavaly költöztem el családostul szülôvárosomból egy másik településre, egy másik házba. Itt az egyik szomszéd egy öreg német migráns. 20 éve jött el a fokozatosan elhülyülô Németországból, hozta a régi német mentalitást. Az utcánkban ebbôl kifolyólag rend uralkodik, aki vasárnap bármilyen hangos tevékenységet folytat (fünyírás, fürészelés, stb) azt Ralf szigorúan megbünteti.

Nekem szerencsém volt, elôre figyelmeztettek rá, így megúsztam eddig. Vasárnap általában csendben maradunk.

egy hazafi Creative Commons License 2019.04.09 0 0 30

Akkor biztosan estére hazamegy aludni a saját országába a sok kínai árus, arab seftelő meg orosz és ukrán oligarcha...

Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.03 0 0 29

Érdekes szinte hogy senki szomszédságában nem lakik senki ilyen, pedig az ellenzéki tájékozott okosporlik szerint már vagy 550 milliót hzott be az orrbány. :) Amúgy az se zavarja az igen értelmes zugkocsmai réteget hogy a fidesz kormány évek óta mondja, fogadnak be menekülteket. Menekülteket.

egy hazafi Creative Commons License 2019.04.02 0 0 28
Előzmény: Kádassy Géza (24)
kilógó lóláb Creative Commons License 2019.04.02 0 0 27

Ezt hol álmodtad? Vagy miért hazudsz olyat amiről fél perc alatt ki lehet deriteni, hogy nem igaz? :P

Előzmény: The Lazy SwordFish (13)
Mesrine Creative Commons License 2019.04.01 0 1 26

Tehát anyukád beszélt az egyik szomszédjával, akinek az ismerőse egy új építésű társasházban lakik, szintén idős néni. És ez az új építésű ház ahová anyukád ismerősének az ismerőse lakik, ott rajta kívül oroszok, ukránok meg kínaiak laknak letelepedési kötvényekkel, akik anyukád ismerősének az ismerősét már megtámadták. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.01 -1 0 25

Ilyenek is biztosan vannak sajnos...:-( 

És a multkor pont esett az eső, amikor kirándulni szerettem volna menni. Ezért is Orbán a hibás....

:-)))))))

Ne nevettesd ki magad, ezt már csak az ovisok eszik, de a nagycsoportosok, és néhány középsős már nem!

:-DD

Kádassy Géza Creative Commons License 2019.04.01 -2 0 24

Állítólag már lassan százezer kínai, paki és néger telepedett le kötvényekkel az országban.

Érdekes, hogy mennyire jól el tudnak rejtőzni.

Előzmény: Hesperia 2 (21)
Kádassy Géza Creative Commons License 2019.04.01 -2 0 23

Nem a te Bundás Andid járt el az ingatlanmaffia és az uzsonnás orkok jogi ügyeiben?

Előzmény: egy hazafi (20)
egy hazafi Creative Commons License 2019.04.01 0 0 22

Jól van mamuska, ne nekem higgy, hanem csak abban, hogy milyen tökéletes Orbanisztánban és a letelepedési kötvényekkel csupa rendes, tiszteletreméltó ember jön az országunkba. Végül is Orbánékat meg a fideszeseket furcsamód nem lehet számonkérni semmiről.

A néni meg kutyasétáltatás közben találhatta ki az egészet, annyira nem életszerű, és csak pletykálgat róla, mi?

Ja, és hogy engem Gyurcsány fizetne? Hogy is írtad? "Bizonyítani annak kell, aki állít valamit".

Előzmény: Hesperia 2 (21)
Hesperia 2 Creative Commons License 2019.04.01 0 0 21

:D

Persze, a néniről tényleg hozhatnál egy szép videjót, ahogy mindezt elmeséli.

Papuska, először is: bizonyítani mindig annak kell, aki állít valamit.

Kettő: aki új építésű házban szánádékozik lakást venni, az jó előre, még az ingatlan épülése közben szokta elkezdeni bonyolítani az ügyet. Legalább is ezt jelenti az a kifejezés, amit itt használtál. 

Ebben az esetben legfeljebb az történhet, hogy amikor felhívja a megfelelő számot és érdeklődik, hogy az itt és itt épülő társasházban van-e az igényeinek megfelelő lakás, esetleg közlik vele, hogy már nincs. De nem fogják neki felsorolni, hogy "tetszik tudni, azért, mert már mindet eladtuk letelepedési kötvényes oroszoknak, ukránoknak meg araboknak". Ilyen hülyeséget még egy rossz krimiben sem adnak elő neked.

Ugyanezért az sem életszerű, hogy odament (hová? még fel nem épült házba? vagy egy már felépültbe, ahol annak ellenére akart lakást venni, hogy már minden lakása foglalt volt???) és erőszakkal kidobták a "letelepedési kötvényesek" (akikre nyilván rá volt írva nagy betűkkel, hogy azok)....

Ilyen ökörségekkel kit szeretnétek már megetetni? Tényleg úgy van, ahogy az olvtárs mondja: ezért nem fog járni a gázsi!

Előzmény: egy hazafi (20)
egy hazafi Creative Commons License 2019.04.01 0 0 20

S mivel tudjátok te és Hesperia 2 fórumtárs cáfolni ezeket az eseteket? Toppantotok és azt mondjátok: mindez nem is igaz?

Vagy azt várjátok, hogy szembesítselek titeket a nénivel meg a romák által lezüllesztett falu lakóival?

Előzmény: franky29 (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!