Érdekesség az nincs, csak munka. Fumársav project megoldva (általam), főnök -ahogy írtad- lenyúlta a pénzt. Még a fumársav tárolására használt hordókat is elvitette a telkére. Jó lesz cefrének.Kérdeztem tőle, hogy bontunk-e egy alkoholmentes pezsgőt a sikerre, azt mondta , hogy vizet bontunk . Na ekkor volt, hogy a falnak kellett támaszkodnom, és kissé elsápadtam. Hű, mondom ez gáz, biztosan bejelentkezve maradtam a gépen. Mert az igaz, hogy a térfogat-kompenzátor figyelése közben (néha) belépek ide. Belenéz a fekete dobozomba, nekem végem. Annyit tudtam kinyögni, hogy MIT , erre a duplájára emelte a fizumat. Azóta sem értem.Mindegy. Vizet bontunk. Elég tré meló, sötét reakció. Pedig ha a tollas zárakat lecserélnénk , simán meglenne a biosafety level 4. A meló :elektrokatalizálás összekötése a fénnyel való töltésszétvàlasztás rendszerével. Ugrott az éjszakai pótlékom is, mert foton-befogóként állandó nappalos vagyok.Röviden ez a helyzet.
A mém törlésével a moderátorok foglalkoznak . Esetleg elérheted, hogy végleg kitiltanak ebből a topikból . De én nem haragszok rád nagyon, ha a kémiával kapcsolatban írsz ide, azt szívesen látom !