Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

_ZE Creative Commons License 6 napja 0 0 7

Nézzenek oda, egy duplán márkatárs. Nálam 15 múlt Fruzsi, és így került eladó sorba - bár még megvan, mert szerencsésen meggyógyult a motorvezérlője :-)

Előzmény: zfabian (3)
zfabian Creative Commons License 2019.10.08 0 0 3

Sziasztok!

2018. dec.14-i az autó, 13 éves Fusiont váltott. Azzal is elégedett voltam, soha nem romlott el rajta semmi 130.000 km alatt. Remélem ez is hozza azt a formát. Nagyon tetszik az autó, eddig semmi gond. Az átvételkor szerettem volna bele váltózárat, de ebbe a hat sebességesbe nem tudják beletenni , állítólag rossz helyen vannak az USB-k. Ha valaki tud már rá megoldást írja meg, a Defendlock-nál nem tudtak. Vettem rá Autolok 2000 zárat, de hát sok helyet foglal, meg körülményes mindig le és feltenni a kormányra. Napközben vasútállomáson hagyom, így muszáj valami látható biztonság. Mindenki győzködött , ne vegyek kis turbós motort, de aki nem tudja nem mondja meg  hogy csak ezres. Az étvágya amúgy messze meghaladja  gyári értéket, kb 6.3 a vegyes. De ez igazán nem foglalkoztat. Több márkát is kipróbáltam vásárlás előtt, nem szeretném minősíteni őket, mindenki azt vegye meg ami neki jó. (Csak ne győzködjenek.)

Adoreye Creative Commons License 2019.09.17 0 0 5

2 különböző szerviz nézte meg az elmúlt 2 hétben az első azt mondta , lehet hogy bontani kell a motort, de nem voltak túl meggyőzőek így elvittem oda ahol vásároltam. 

 

Ott annyit állapítottak meg, hogy minimális szivárgás van de 2 nap alatt nem tudták megállapítani hogy hol, abban maradtunk hogy 1 hónap múlva vigyem vissza, és nézzük meg a fogyás mértékét ennyi idő alatt, de ahogy tapasztaltam, szakszerviz sincs mindig a helyzet magaslatán :)

 

Kérdeztem tőlük hogy lehet ez csak a "bejáratás" alatt ilyen de fogalmuk sem volt.

 

Mindenképpen nézzétek meg ti is 5000 km felett milyen szinten van, mert elég nagy gond lehet belőle. Ahogy olvastam 2013 körül az Angliában gyártott hasonló konstrukcióknál volt eset hogy leégett a motor, bár azért az extrém eset.

_ZE Creative Commons License 2019.09.16 0 0 4

Nekem eddig ilyen gondom nem volt, igaz, 5500km körül járunk csak. Én mindenképp rákérdeznék a szervízben, mert a turbós motork halála, ha a hűtéssel gond van.

Előzmény: Adoreye (3)
Adoreye Creative Commons License 2019.09.16 0 0 3

Sziasztok, 2018 novemberben hoztuk ki az autót. Meg vagyunk elégedve nagyon vele, viszont nem rég előjött egy komolyabb gond. A hűtőfolyadék fogyasztása megnőtt. Már kétszer kellett utánatölteni 11000 km alatt. Valaki találkozott hasonló problémával? 

_ZE Creative Commons License 2019.06.21 0 0 2
_ZE Creative Commons License 2019.03.28 0 0 1

Megvolt a térkép frissítése (~23GiB), 1+1 óra molyolással - viszont nem írt vissza semmit a pendrive-ra, úgyhogy nem tudom a Ford-os oldallal "tudatni", hogy készen van :-/
Ja, és elvileg a Sync III-hoz is létezik frissítés, de azt meg az autó nem tudja valamiért letölteni, úgyhogy majd a szervízben kapja meg (ha kell) szintén offline módon egy pendrive-ról.

_ZE Creative Commons License 2019.03.12 0 0 topiknyitó

Bő 14 év után Fusion-ról EcoSport-ra váltottam, és döbbenten vettem tudomásul, hogy az EcoSport-nak nincs saját topicja, bár megérdemelné :-)
Aki tulajdnos, az ne fogja vissza magát, és ossza meg a tapasztalatait, aki meg csak szemezget ezzel a modellel, az nyugodtan kérdezzen - remélem, leszünk annyian, hogy a felmerülő kérdések nem maradnak válasz nélkül.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!