Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2021.09.03 0 0 187

https://444.hu/2021/09/03/a-fidesz-es-a-majomhangok

 

 

Tanulságos látni, hogy ugyanaz a Fidesz, amelyik 2010 után szívfájdalom nélkül elüldözte a rasszistákat, amikor motivált volt a dologban, pár év elteltével már hogyan udvarol lényegében ugyanazoknak az embereknek. A változás arca most Szijjártó külügyminiszter, az utazó neonácik nagy védelmezője.

Az, hogy ez így történt, leginkább talán a Fidesz politikájának markáns jobbratolódásából következhet. Mielőtt akcióba léptek volna a szélsőséges szurkolói csoportok ellen, a huligánréteg elég markánsan jobbikos volt. Ma viszont már a Fidesz az új Régi Jobbik.

 

A kormányzat nem csak passzív módon támogatja a szurkolók szélsőséges kisebbségét. A szigorú központi irányítás alatt álló Origo a magyar-angol közben így hergelt a fekete angol Sterling ellen meccs közben, amíg azt hitték, hogy a gólja után a meze alól kivillantott felirattal a magyar szurkolók rasszista részének üzent valamit:

 

Ez nem más, mint a legsötétebb, tudatos hergelés. Az mondjuk külön klassz, hogy a felirat egy a héten 26 éves korában, valószínűleg Covid-szövődmények miatt meghalt, autoimmun betegségtől szenvedő lánynak szólt.

 

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.29 0 0 186

Nikncs itt semmi kapcsolat, lehet hazamenni!

 

 

https://bahir.hu/2021/06/28/megvertek-ket-meleg-orvost-pecsett/

 

 • Megvertek két meleg orvost Pécsett Írta: Vági Márton - 2021.06.28. Facebook Email Elfogták azokat a támadókat, akik vasárnap este Pécsen megvertek (többször megütöttek és megrúgtak) két férfit – jelentette az RTL Híradó, ami szerint mindketten melegek, egyikük el is vesztette az eszméletét.

 

 

 

https://www.bild.de/sport/fussball/europameisterschaft/euro-2021-deutsche-studentinnen-mit-regenbogenflagge-geschlagen-und-bespuckt-76877090.bild.html

 

https://telex.hu/belfold/2021/06/27/puskas-arena-nemet-lany-szurkolo-szivarvany-kopes-utes-foci-eb

 

 Bild: Leköptek és megütöttek két német lányt a magyar szurkolók a Puskásban, mert szivárványos zászlót festettek magukra

 • Azt is állítják, hogy a biztonságiak nem vágtak közbe, sőt, az incidens után a két férfi még a pulthoz is beállt sört kérni, és ott is rajtuk viccelődtek.
 •  
 • „Az UEFA-dolgozók nem segítettek nekünk, hanem elengedték a bántalmazóinkat” – mondta a Bildnek Filippa.
 •  
 • A két lány szerint a rendőrség sem vette komolyan őket, hajnali négyig a rendőrségen kellett maradniuk, mire végre felvették a vallomásaikat, állítják a lapnak.
 • A Bild a rendőrségi jegyzőkönyvet, és egy Puskásban felvett jelenetet is lejátszott, amin kitakarták a feltételezett elkövetők arcát, írja a 444.
pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.16 0 0 185

igaz.

 

Nézd meg a tejfeles szájút is aki előadja hogy o nem rasszista hiszen beleszeretett egy néger lányba, de pár mondattal később mar az lány apját mocskolja hogy afrikaban vette a feleseget.

 

Mert ugye Orbanisztanban a keresztény szerelmesek így szoktak...

 

 

Előzmény: Kata` (184)
Kata` Creative Commons License 2021.06.16 0 0 184

Biden, Brüsszel, most, hogy csendesül a covid, rögtön elővette újra a migráns kártyát, tök mindegy, de legyen valami, ami ellen uszítani kell!

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.16 0 0 183
Kon Trolling Creative Commons License 2021.06.13 0 0 182

A 179-ben kétszer is benne van Orbán

 

Védi a rosseb, idióta fóbiásoktól senkit se kell védeni.

Előzmény: pici mici a pók (181)
pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.13 -1 0 181

hat meg aki azonnal teljesíti hazafias szektás kötelességét vasárnap és védi a Orbánt, úgy, hogy egy szóval sem említette senki, ugye? :0)

Előzmény: Kon Trolling (180)
Kon Trolling Creative Commons License 2021.06.13 0 0 180

Az az idióta se normális, aki vasárnap reggel orbánozással indítja a napot. Ahelyett, hogy örülne a szép időnek.

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.13 0 0 179

 

nagyon vicces

 

https://www.vadhajtasok.hu/2021/06/04/egy-nyugdijas-katolikus-pap-nyilt-levele-ader-janos-es-orban-viktor-reszere

 

 

Ezért most megkereste szerkesztőségünket egy nyugdíjas katolikus pap, aki nyílt levelet intézett miniszterelnöknek és a köztársasági elnöknek,

Kérésének megfelelően az írását közzéteszük honlapunkon. Természetesen szerkesztőségünknek nem áll módjában a levél írójának kilétét felfedni.

Egy nyugdíjas katolikus pap nyílt levele, 

Áder János köztársasági elnök Úr és Orbán Viktor miniszterelnök Úr részére

 
Excellenciás Uraim!

 
Megdöbbenéssel, könnyek között és tehetetlen dühvel olvastam e hasábokon a hírt, hogy a Szent Péter trónját sorosista puccsal elorzó és bitorló személy „nem akar találkozni” Önökkel az idén ősszel megrendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra látogatván.

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.07 0 0 178
 • Sokan nem értik, hogyan lehet egy szabadság- és vendégszerető ország lakosságának jelentős részét éveken át megtéveszteni, ha - egyelőre - nem is rabláncon, de pórázon vezetni. Az idegenektől való rettegésig, a gyűlölködésig, a megkülönböztetés és a kirekesztés éljenzéséig, a vak engedelmességig: voltaképpen az önálló gondolkodás és a szabadság önkéntes és boldog feladásáig.
 • A rejtély megoldása a lélektan. Jobban mondva: a lélektannal történő visszaélés, az arra alapozott színtiszta, vagyis hogy mocskos manipuláció. Orbán alapvetően azt szúrta ki, hogy a magyarok jelentős része hálás azért, ha nem egyszerűen felmentik őt a saját hibái alól, de még azt is kijelölik neki, ki a felelős a történtekért. Minek az önálló gondolkodás, fenébe a lelkiismeret kopogtatásával...

 

 

https://telex.hu/kulfold/2021/06/06/lengyel-lapok-szerint-orban-menekultpolitikaja-miatt-nem-akar-vele-talalkozni-ferenc-papa-budapesten

 

 • A pápa nem elégedett azzal, ahogy Orbán és a magyar katolikus püspökök a menekültekkel bánnak, miközben Orbán a keresztény értékrend védelmét harsogja mindenhol. Ferenc pápa nem kedveli a szűklátókörű, extremista, agresszív nacionalizmust.
Előzmény: Break Break béka (174)
újendi Creative Commons License 2020.12.09 0 0 177

a családon belül is lehet nemfideszes! azok ellenségek! jézus is megmondta hogy a fidesz miatt ellenségeskedés támad, apa fia ellen, lány anyja ellen!

XD

Előzmény: pici mici a pók (176)
pici mici a pók Creative Commons License 2020.12.09 0 0 176

Belföldi migránsok ellen szít Eger fideszes képviselője

2020. december 09. – 09:16 (frissítve: 2020. december 09. – 09:31) Nyilas Gergely Belföld EgerNyitrai ZsoltidegengyűlöletMirkóczki Ádám

 

https://telex.hu/belfold/2020/12/09/belfoldi-migransok-ellen-szit-eger-fideszes-kepviseloje

 

 

Idegenek Egerben – ezzel a felütéssel kezdte bejegyzését Nyitrai Zsolt. A Fidesz parlamenti képviselője azt kifogásolta, hogy az ellenzéki városvezetés soraiban többen is vannak, akik nem egri illetőségűek. „A koronavírus-járvány árnyékában olyan idegenek érkeztek vezető pozíciókba, akiknek semmi közük nincs városunkhoz. Ön erre szavazott? Eger ennél többet érdemel!” – írta az egri születésű – egyetemi tanulmányait azonban Miskolcon végző – képviselő, lokális idegengyűlöletet szító posztja azonban több szempontból is sántít.

 

Barométer 2022-re, hátha jó a lokális idegengyűlölet

 

A lap szerint „elképzelhető, az Orbán Viktor miniszterelnök közvetlen környezetében dolgozó képviselő célja, hogy tesztelje a választókörzete reakcióit a »lokális idegenellenesség« szempontjából. A tapasztalatok pedig akár jól is jöhetnek a Fidesz számára az ország más részein, a 2022-es országgyűlési választások többi egyéni választókerületében is.”

 

Nyitrai úgy vette elő a belföldi migránsok kártyáját, hogy az egri közgyűlés Fidesz-frakcióját a kézdivásárhelyi születésű Oroján Sándor vezeti.

Traubi Creative Commons License 2020.08.03 0 1 175

Annyi változott, hogy mára pont az az ember mérgezi gyűlölettel az országot, akinek leginkább szolgálnia kéne.

Előzmény: Break Break béka (174)
Break Break béka Creative Commons License 2020.08.03 0 1 174

Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. ... Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen....

 

Ime hogy semmi sem valtozott

 

 

https://nemgogol.blog.hu/2020/08/02/magyarazat_majdnem_mindenre

 

 • Sokan nem értik, hogyan lehet egy szabadság- és vendégszerető ország lakosságának jelentős részét éveken át megtéveszteni, ha - egyelőre - nem is rabláncon, de pórázon vezetni. Az idegenektől való rettegésig, a gyűlölködésig, a megkülönböztetés és a kirekesztés éljenzéséig, a vak engedelmességig: voltaképpen az önálló gondolkodás és a szabadság önkéntes és boldog feladásáig. 
 •  
 • A rejtély megoldása a lélektan. Jobban mondva: a lélektannal történő visszaélés, az arra alapozott színtiszta, vagyis hogy mocskos manipuláció. Orbán alapvetően azt szúrta ki, hogy a magyarok jelentős része hálás azért, ha nem egyszerűen felmentik őt a saját hibái alól, de még azt is kijelölik neki, ki a felelős a történtekért. Minek az önálló gondolkodás, fenébe a lelkiismeret kopogtatásával...
 •  
 • Ha ez kell a népléleknek, hát a Fidesz vezére - mintegy megrendelésre - teljesítette, sőt, nem rest folyamatosan teljesíteni azt. Másból sem áll a politizálása, mint hogy aktuális igényeinek megfelelően időről időre megmondja, ki miért felelős, miben bűnös. Ezzel felmenti a híveit,
Előzmény: Break Break béka (173)
Break Break béka Creative Commons License 2020.08.03 0 1 173

Mi valtzott 500 ev alatt?  SEMMI

 

 


http://www.ujexodus.hu/tanulmany/a_magyar_karakter

 

 

Francesco Massaro velencei titkár a következőképpen összegezte a Mátyás korabeli Magyarországon szerzett utazási tapasztalatait:

 

 

 • A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen....
 • ....Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban.
Break Break béka Creative Commons License 2020.04.26 0 0 172
AeNau Creative Commons License 2020.04.22 0 0 171

csak nem a frappáns beszólások nagymesteréhez van szerencsém?

Előzmény: voltammártag1 (167)
voltammártag1 Creative Commons License 2020.04.22 0 0 170

Csak a szokásos, mint rendesen!

 

Ezek ők, és éppen ilyenek a szavazóik jelentős része is.

Főleg, akik erre járnak és szórják a sok agymosott hazugságot.

 

Ők már csak ilyenek.

 

Előzmény: Break Break béka (169)
Break Break béka Creative Commons License 2020.04.22 0 0 169

JAJ DE MEGLEPO!

 

 

A lengyel napiszarról vett hamis képpel nácizza Tusk nagyapját a kormánymédia

 

A kutató szerint a jól ismert Wehrmacht-sztorihoz illusztracióként SS-eket ábrázoló fotó hasznalata „egyértelmű és ostoba hamisítvány”.

 

 

A hamis kép ugyanakkor máris nagy karriert futott be a kormányzati és kormányközeli propagandatérben. A Pesti Srácok mellett a Tusk-nagypapa „náci múltjával” foglalkozott Habony Árpád V4NA hírügynöksége, a Pesti Srácok cikkét azonnal szemlézte a Magyar Nemzet, nem késlekedett az Origo, Schmidt Mária egy csavarral szintén azonnal twittelt a képpel, majd jött a magyar közszolgálati média, és az M1 Híradójában ismét beszámoltak róla, hogy „az a Donald Tusk nácizza Orbán Viktort, akinek a nagyapja valóban náci kollaboráns volt”.

 

 

Végül jött Szijjártó Péter, a magyar külügyminiszter náci múltról nem beszélt, de azért a Pesti Srácok formuláját használva szintén több szerénységet kért Tusktól, hiszen:

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.22 0 0 168

Soros, migránsok, Juncker, ellenzék, hajléktalanok... Ki jön még?

 

Csak a szokásos:

Lámpavas meg krokodilagyú bugris vidékiek...

 

Ja, az az ellenzék copirájtja...

az nem jáccik !

voltammártag1 Creative Commons License 2020.04.22 0 0 167

papagájkommandó...

Előzmény: AeNau (166)
AeNau Creative Commons License 2020.04.22 0 0 166

Ez nem így működik.

 

Te alkalmatlan vagy arra, hogy magyar légy.

Előzmény: voltammártag1 (165)
voltammártag1 Creative Commons License 2020.04.22 0 0 165

Nem is szeretnék!

Előzmény: AeNau (163)
AeNau Creative Commons License 2020.04.22 0 0 164

Arról mi a véleményed, hogy amikor egyik politikusunk beperelte exfeleségét hitelrontásért, amiért azt állította hogy megverte, akkor a bíró nem engedte bemutatni a felesége látleleteit azzal, hogy nincs köze az ügyhöz...???...

 

Mondanom sem kell, a bíró és a politikus ugyanazon politikai párt (ideológia) híve volt....

Előzmény: á-m-2 (154)
AeNau Creative Commons License 2020.04.22 0 0 163

"Szégyellem, hogy magyar vagyok, köztük. "

 

Nem kell szégyenkezned. nem tartozol közénk.

Előzmény: voltammártag1 (156)
epres túróhab Creative Commons License 2020.04.22 -1 0 161

KamuGeri tisztán hallotta a "Hordót a zsidónak!"-ot.

Előzmény: voltammártag1 (156)
voltammártag1 Creative Commons License 2020.04.22 0 2 160

Te egy nagy tahó vagy.

Vitára alkalmatlan. 

Előzmény: Kukoricza János (159)
Kukoricza János Creative Commons License 2020.04.22 -2 0 159

érdekes, hogy szarigerit még nem köpködik,

vagy lehet, hogy neki címezték?

Előzmény: voltammártag1 (156)
Kukoricza János Creative Commons License 2020.04.22 0 0 158

így van! a fideszfóbiás ellenzéki szardarabok uszítása célba ért, kurcsány, vadai, stb... a követőik mint aljas primitív csürhe, meg csak lényegüket adják.

Előzmény: voltammártag1 (156)
voltammártag1 Creative Commons License 2020.04.22 0 0 156

A sok aljasság, és uszítás azokat is utoléri, akikre nem köpködni kellene, hanem köszönetet mondani. 

Szégyellhetné magát elég sok ember ebben az országban. De leginkább az, aki az embereket egymás ellen uszította.

Szégyellem, hogy magyar vagyok, köztük. :((

Nincs miért büszkének lenni magatokra. Akinek inge, nyugodtan vegye magára! :((

 

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/karacsony-gergely-egy-munkatarsamat-lekoptek-miutan-kiderult-hogy-idosotthonban-dolgozik/

Karácsony Gergely:

Egy munkatársamat leköpték, miután kiderült, hogy idősotthonban dolgozik.

A szociális munkás emiatt otthagyta a munkahelyét.

 

Most hallgatom a rádiót...

Eü. dolgozó elkapta a vírust, vele viszont mindenki embertelenül bánt. Segítséget senkitől sem kapott.

Milyen ország lettünk, milyen galád emberekkel? :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!