Keresés

Részletes keresés

windy12 (X) 2021.03.26 0 0 7

Üdvözlet a Young City lakóparkosoknak.  A lakások klíma-előkészítését a kivitelező rézcső helyett műanyagcsővel végezte el.  Ez mindenképpen problémát fog okozni, ha a csövezetre klímaberendezés telepítésére kerül sor.  A klímás cégek nincsenek felkészülve a műanyagcsöves technológiára.  A mi cégünk már több lakásban telepített klímát a Cordia által átadott lakóparkokban.  Amennyiben bárkit érdekel a lakásának klimatizálása, keressen minket bizalommal, nekünk nem okoz problémát a műanyag klímacsövezés.  Üdvözlet :  Pannon-klimatech Kft.  06703603840

Gibsu Creative Commons License 2019.07.25 0 0 6

Young City 1 ütem B épület. 2017. januárban előszerződve. 2018. második negyedév volt átadásnak ígérve. Ami jó lett volna hiszen 2018-tól egyetemista részére kell a lakás. Egy év albérlet már így fizetve lett máshol. Lakni kell valahol... nos 2019 áprilisban végszerzódés. Abban a várható műszaki átadás 2019. július 31.  és a műszaki átadás után még hol a birtokba vétel? Most július 25 van. Semmi hír.... szeptembertől megint albérlet?? nagyon felháborító. Nem érdekel kötbér és semmi csak adják már át. Az sem számít sajnos, hogy azonnal fizetünk... soha többet nem szerződnék így...  

Aki a c és d épületekre szerződött készüljön fel másfél év csúszásra. Bár engem nem vígasztal.... borzasztó és elkeserítő ez az egész.

bud_bear Creative Commons License 2019.06.23 0 0 5

 

 

Én a Young City I-ben vettem lakást, azt 2018 szeptemberre ígérték átadni, és még a mai napig sincs kész.  ( eddig 11 hónap csúszás )

Végszerződéseket 2019 májustól kötünk és ha lenne kötbér, csak innentől ketyegne, de mivel ügyesen van megfogalmazva, nem lesz.

Ahogy elnéztem a II. illetve III. ütem állását, összevetve az I. ütemmel mindkettőnél borítékolható az egy év csúszás az eredetileg meghirdetetthez képest.

 

Egyébként készségesek mindenben segítenek, a kooperációra nem lehet velük panasz.  A műszaki egyeztetés tényleg profi, segítenek, kicsit nem árt előregondolkodni mielőtt odamentek egyeztetni.

 

Nekem az anyagválaszték a korábbi lakásvásárlással összevetve kicsit talán szegényesnek tűnt, de azért ki lehet választani olyat amilyet szeretnél, főleg a feláras termékekből. 

 

Szóval kitartás, jó lesz ha kész lesz.

Előzmény: universo (3)
stringer Creative Commons License 2019.06.22 0 0 4

Cordia Young City II. ütemére nyitottunk egy tulajoknak, bérlőknek szánt csoportot, akit érint, csatlakozzon!

 

universo Creative Commons License 2019.03.06 0 0 3

Köszönöm a gyors választ! Az értékesítő jelezte egyébként, hogy minden projektjük késésben van, de azért remélhetőleg lecseng a nagy építési láz, jövőre már kevesebb projekt lesz. A Young City 1 már kötbéres nem? Engem még az zavart nagyon, hogy nem vásárolhattunk beállóhelyet, az csak nagyobb lakásokhoz volt foglalható.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2019.03.06 0 0 2

Műszaki módosítás folyamata jó volt, kicsit előre kell gondolkozni, mert egyszeri három órát biztosítanak, utána már fizetős konzultáció van.

Belső anyagválasztékot jónak találtam, a céges tervező is adott tanácsot, mit hogy csináljunk, ezek rendben mentek.

Előzmény: universo (1)
universo Creative Commons License 2019.03.06 0 0 1

Sajnos minden építekezés megcsúszik, más beruházásoknál sem jobb a helyzet. A napokban regisztráltunk a Cordiánál mi is egy új lakásra 2021-es átadással. Nagyon remélem, hogy nem lesz jelentős csúszás, ugyanis az ÁFA változás miatt elő is fogunk törleszteni, s nem szeretnénk, hogy hosszú évekig álljon benne a pénzünk.  Érdeklődnék, hogy a műszaki módosításokkal kapcsolatban milyenek a tapasztalatok? 

Előzmény: Törölt nick (-)
BaGira-79 Creative Commons License 2019.03.06 0 0 0

C0rdia

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2019.03.06 0 0 topiknyitó

Kedves fórumozók, leendő tulajdonosok,

 

nem tudom kinek, mi az érzése, de eddig óriási csalódás a projekt:

gyakorlatilag 3 év, mire felépül

semmire nem vállalnak határidőt.

mivel előszerződési szakaszban van, gyakorlatilag semmivel nem kompenzálják a csúszást.

ígérgetés az van,mikor mi lesz, teljesülés az zéró.

ami mögött a cég túlvállalásai, meg nyilván az egész magyar építőipari helyzet áll

Önmagukat a vezető ingatlanfejlesztőnek hirdetik, ez lenne a vezető ingatlanfejlesztő, hogy 3 év, mire felépít valamit?

a közelben épülő Divinus, ami nagyobb is, később is kezdődött, jóval előrébb tart, szerkezetkész, bent vannak az ablakok.

legutolsó levelük alapján a Young city2 átadása 2019Q4, ma megnézve a honlapjukat 2020Q1, mindenféle értesítés nélkül!

Young city2-t február végére ígérték szerkezetkészre, ma 5 emelet áll.

 

óriási csalódás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!