Keresés

Részletes keresés

Le Ha Nguyen Creative Commons License 2023.08.29 0 0 125

Sziasztok!

Nekem is hisztamin intolleranciám van, plusz poli- allergiám van ( virágpor-diófélék-fűfékék stb..) , így januártól ősszig nagyon szenvedek. Most kezdtem szedni a hisztamin blance Plus tablettát, tényleg jó, tudok rendesen enni és allergia tünetek is enyhébbek.

Anti hisztamin tablettáket szedtem eddig, azoknak komoly mellékhatásai voltak.

 

Meister Creative Commons License 2022.09.21 0 0 124

Ezt próbálta már valaki?

Én most rendeltem, tapasztalat még nincs, de az érdekes, hogy ezek legalább tudják, melyik baktériumtörzsek mit termelnek...

https://napfenyvitamin.net/termek/histaminbalance-plus-problemaspecifikus-probiotikum/

Trollmacska Creative Commons License 2022.02.27 0 0 123

Sziasztok!

Pár hónappal ezelőtt derült ki nálam a hisztaminintolerancia, az érték 5,6 U/mL (referenciatartomány 10,0 - 100,0). Úgy jött az egész, mint derült égből a villámcsapás, egy családi ebéd után (ami sok szerecsendiót és némi bort tartalmazott) hidegrázással, magas pulzussal. Aztán másodszorra chilis étel után robbant be a dolog. Gasztroenterológus vetette fel a hisztaminintolerancia gyanúját.

Tonnányi chilit megettem már korábban, és nem okozott panaszt. Az a sejtésem, hogy a szerecsendió csinált valamit a vékonybelemmel, és ennek a következménye a hisztaminintolerancia.

Járt már így valaki? 

Milyen vizsgálatokat végeztek még a laborvizsgálat mellett, illetve mit lenne érdemes?

Köszönöm!

Resolve Creative Commons License 2021.08.30 0 0 122

Szia!

 

Próbáltad kivenni a kapszulából a zöld és a barna (c vitamin és kvercetin) tablettát?

Nálam is ez volt, de ha kivettem és csak a 2db Dao enzim maradt, akkor már nem okoz panaszokat.

Előzmény: Rauf Tibor (121)
Rauf Tibor Creative Commons License 2021.08.27 0 0 121

Sziasztok!

 

Úgy látom már egy éve nem szólt senki az oldalhoz, 

azért teszek egy próbát.

Daofood Plus-t vásároltam.

Sajnos nem vált be, erős görcsöket okoz.

Amennyiben van valaki akinek jó és szüksége van rá,

szívesen átadnám.

55 db. van.

Megegyezünk.

Tibi

II. Melinda Creative Commons License 2021.03.22 0 0 120

Annnnnyira jó tudni, hogy van, aki jobban lesz! :)
Nekem is el kellene költöznöm egy helyre, ahol nincsen térerő, ha van ilyen.

Előzmény: Meister (119)
Meister Creative Commons License 2021.03.22 0 1 119

Jelenleg tünetmentesen. De nem állandó az állapot. Van, hogy napokig hasmenésem van, de olyan, hogy ami be, az ki.

De bort iszom, sört nem merek. Most kovászolt kenyeret veszek csak, szerintem ez is segített.

Tejterméket minimálisat fogyasztok, első sorban kecskesajtot, és néha egy-egy kanál tejfölt.

Lisztet is keveset használok, és felesben keverem rizsliszttel.

 

Így most nincs baj. De egy ecetes uborkasaláta, vagy a savanyúságok egy része simán betesz. Ezekből keveset eszem.

Előzmény: II. Melinda (118)
II. Melinda Creative Commons License 2021.03.21 0 0 118

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszaitokat, erre nem is számítottam! És a jótanácsaokat is!  Remélem kifér, és nem tiltanak le lol mert gyalázatosan hosszú lett. ;)

 

Resolve:

 

-Most hogy mondtad, ha belegondolok, bár nem vagyok tisztában a gyorsteszt hibaszázalékával, alap kellene, hogy legyen, hogy maguktól csinálják, de hát ebbe bele se menjünk, ahogy nézem a macskakörömből, legalább valahol figyelmeztetnek. Köszönöm a tippet mindőnk nevében!

Egyelőre én sem oltatok csak figyelek. A pár napos hasmenés ellenére a helyedben  óvatos lennék a továbbiakban is, sokan ott szúrják el, hogy azt hiszik volt már, és elővigyázatlanok lesznek, a "telibe kapás" pedig állítólag a legrosszabb.

-Köszönöm, ezt a vizsgálatot biztosan megcsináltatom! És külön köszönöm, hogy még az árát is megnézted nekem, ez igazán kedves.

 

-A 2m csak egy körülbelüli összeg, mert ötszázezerig számoltam a rengeteg vizsgálatból, amit leírtak, de igencsak az elején tartottam. Botorság is volt leírnom, ők vétlenek, mert a sztori úgy volt, hogy kaptam egy orvostól időpontot ami megközelítőleg fél év múlva lesz. Mailben „erőszakoskodtam”, bármiféle általuk ismert anamnézis nélkül, hogy addig legalább írják meg, hogy milyen vizsgálatokat szoktak ilyenkor végezni, és erre egy segéd ömlesztve megírta az összes létezőt, amit lehet. Elkeseredésemben tettem, hiszen a 0 diéta (bár nyilván csinálom, azt is sőt általában kazein menteset) első ránézésre is hát finoman szólva nem a megoldáshoz vezet, és utálom a tüneti kezelést, mindig az okokat keresem.

Nekem is vannak egyéb diagnosztizált és diagnosztizálatlan bajaim, amivel nem untatnálak. Ezekkel kapcsolatban életem folyamán értelmeset még csak természetgyógyász mondott, és az is tudott gyógyítani, laborral igazoltan. Ez teljesen besokkolt, mert én ezekben soha sem hittem. Eddig háromnál jártam. Órákig tudnék olyanokat mesélni, hogy elájulnátok, ha kértek meg is teszem, de most csak a kérdésekre válaszolnék, abba is többen belealszanak majd. ;) Egyszer elmentem egyhez konkrétan a vitaminszintek „varázslós bemérésére” (fillérekbe kerül, és a laborban tudjuk mennyi)  mert a testi és az agyi fáradtságom sok éve olyan méreteket öltött, ami leírhatatlan. Ők ugye nem hajlandóak diagnózist mondani, mert akkor jön a boszorkányüldözés. Tanácsolt pár dolgot, az egyik az volt, hogy egyek sütőélesztőt. Annyira rossz állapotban voltam, hogy a többire egy kivételével nem is emlékszem. Arra is csak azért, mert a kezembe nyomta. Élesző épp volt otthon, ezért nem volt idő elfelejteni. Két nap múlva az agyam újból működött, és azóta is. De ez a hölgy beteg lett, nem tudtam elérni, és voltam olyan ostoba, hogy mivel működött, hóónapokig rajta maradtam. Ha nem kérdezed, ezt nem akartam volna annyira boncolgatni, hiszen az élesztő (élő formája legalábbis) itt gondolom mindenkinek rossz, de bárhol máshol melegen ajánlanám.

Előtte úgy gondolom teljesen rendben volt az emésztésem, bár a kazeinnel biztosan van nyűgöm. (nagyon egészségesen és tudatosan táplálkoztam, ittam sok éve és a sport is napi szintű VOLT nálam egész életemben) Az élesztő elcseszte a belet, aztán jött egy két hónapig tartó konstans stressz, és ko. Visszagondolva 2013 ban is már volt olyan bajom, hogy 3 hónapig folyamatosan  nagyon fulladtam, és senki nem tudta miért, tehát már akkor is biztosan volt ez, és szintén valamitől berobbant. Kérdés, hogy most, hogy már tudom, és diétázom, elmúlik e ismét visszautalva arra amit te is mondtál. De nem gond, bízom benne, hogy az elképesztő kitartásommal megoldom, csak ha nem probláma, néha majd specifikusan kérdeznék, főként tőled mivel ilyen régen érintett és nagyon tapasztalt vagy.

 

-És most rólad, személyesen neked ha megengeded:

Nagyon kérlek, hogy ne add fel a kutatást, és ragadj bele ebbe a szörnyű diétába a végtelenségig! (ezzel kapcsolatban remélem, hogy a hús és rízs mellett amit említettél legalább a nullás zöldségeket tolod! A fermentált zöldségeket, amiket próbáltál, magad csináltad?)

Ahogy látom, Ákosékra felnézel. A hisztamin előadásokat láttad? Kötelezővé kellene tenni! Szuperokos (kölfüldön is) nagy tapasztalatot szerzett válogatott orvosok és szakértők tolják a „fajtánkkal” kapcsolatos tudásuk legjavát, csak győzzük felfogni. :) Látom Cartman is ajánlotta neked. Azt írod, hogy a DAO ból is kiszeded a quercetint. Annyira sajnálom, hogy te is ilyen érzékeny lettél! Viszont Ákosék egyértelműen elmondják, hogy a Co faktorok pótlása az első lépés. „nem fordulhat elő, hogy nem szeded” (imádom a lelkesedését, elhivatottságát) Aki mindentől kiakad, (én most akkor is fulladok, rosszul leszek, amikor gyorsabban sétálok néhány métert…) annak pedig a hipoallergén változatokat kell szedni! Többet, körülírtabban nem lenne ildomos kivonatolni.

-Ha az említett bőrgetegség a pszoriázis, ismerőseim is érintettek, az egyik természetgyógyászom azt mondta, hogy azzal nagy eredményeket szokott elérni.

 

Meister

 

Köszi! Ha voksolhanék lehet, hogy én is a Kínait választanám, hasonló okból. Talál a gyenguszka elölt vírusok tudnak a legkevesebb kárt tenni, ha az ember közben egészséges.

Az alapján amiket eddig írtál, úgy tűnt, hogy te kvázi gyógyult vagy, gondoltam is, hogy mennyire szuper!  Bár most azt írtad, hogy a savanyú káposzta nem fér bele. Ezt most nem értem. Ahogy láttam, a bor (a hisztaminmentes is, van itthon, de meg nem merném próbálni :)) liberátor, valamint DAO blokkoló. A káposzta ellenben csak tartalmaz.  Most már tökre érdekel, hogy hogy vagy. (abban a csodás környezetben amit leírtál)

Előzmény: Resolve (117)
Resolve Creative Commons License 2021.03.20 0 1 117

Megbomlott az emésztőrendszered harmóniája, valószínűleg eltolódott a bélflórád valamelyik irányba. Vagy a jó bacikból van kevés, vagy a rosszak és a gombák szaporodtak túl.

Szerencsére ezt ma már egyre több laborban meg tudják állapítani, csak pénz kérdés. Széklet Flora Statusz, vagy a komolyabb széklet genomikai vizsgálat.

 

Milyen problémára etted a sütőélesztőt? 

Előtte rendben volt az emésztésed? 

 

A 2m árat nem tartom életszerűnek, maximum valamelyik Svájci magánklinikán. Hol mondták ezt az árat? Mert akkor oda nem megyek!  

 

Én nem vagyok Facebookon, de ha tudtok ajánlani olyan hisztaminos csoportot akkor lehet, hogy felregisztrálnék.  

 

Most nézem, amikor én csináltattam 2018 szeptemberben a Synlabnál Széklet Flora Statusz vizsgálatot 35.200 Ft volt, most meg 48.600 Ft.  

Előzmény: II. Melinda (114)
Resolve Creative Commons License 2021.03.20 0 0 116

Nem tudom biztosra, de szeptemberben volt egy 3 napos iszonyatos hasmenés ami gyanús, hogy az volt.

 

Még nem döntöttem, hogy beoltatom-e magam, mert nekem a hisztamin mellett IBS és autoimmun bőrbetegség is van.

 

Ezt találtam: https://fmedical.hu/bejegyzes/uj-tipusu-mrns-alapu-coronavirus-vakcinak-alkalmazasa-autoimmun-betegekben/99

 

"Oltás előtt 1-2 nappal célszerű COVID19 antigén gyorsteszt vagy PCR elvégeztetése, mivel tapasztalat, hogy egy tünetmentesen zajló fertőzésre történő ráoltás súlyos lefolyású COVID megbetegedést provokálhat. Ez nemcsak az immunbetegekre vonatkozó általános tanács."

 

Azért ez elgondolkodtató...

Előzmény: II. Melinda (114)
Meister Creative Commons License 2021.03.18 0 0 115

Nekem konkrétan annyi derült ki, hogy a székletmintában kevés "jó" baci volt. (Rossz nem volt.) 
Így én belekezdtem egy olyan probiotikum kúrába, ami első sorban a tejsavbacikat pótolja. (Mert ugye savanyúkáposztát nem tudok enni, mert az is tele hisztaminnal.)

 

Amúgy én még nem estem át a vírusfertőzésen, és szerintem ilyen szempontból bármelyik vakcinát kaphatjuk. Saját preferenciám a kínai, mert én évtizedek óta előlt vírusos vacinát kapok az influenza ellen, ebben bízom, de azt veszem fel, amit kapok. Ha tartanál az allergiás reakciótól, akkor a Pfizer lehet talán a legjobb, mert azt ugye mesterségesen állítják elő, abban van a legkevesebb táptalaj és más anyag. De persze lehetsz annak is pont egyetlen összetevőjére allergiás, de ha jól tudom, elhanyagolhat számú komoly reakció volt eddig világszinten is, itthon meg talán nem is volt komoly, egyik oltással sem. 

Előzmény: II. Melinda (114)
II. Melinda Creative Commons License 2021.03.18 0 0 114

 

 

Sziasztok!

 

 

Az a kérdésem, hogy átment –e már valaki „A Vírusfertőzésen”? (nem írom ki a nevét mert számomra felfoghatatlan módon ezért már tiltottak le oldalt) Kíváncsi vagyok, hogy mi hisztamin problémákkal küzdők mire számíthatunk ezzel kapcsolatban. Ha valaki ismer olyat akinek volt, az is legyen olyan kedves írni, ha tudta  a lefolyást.

Illetve, tudja –e valaki biztosan, hogy mi melyik védőoltást kaphatjuk?

 

És Kedves Meister, Resolve, és sópipa, nekem egy véletlenül egyéb gondokra túladagolt sütőélesztő kúra okozta a káoszt, amitől a beleim elkezdtek fájni, hányinger stb, és mára már szinte minden publikált tünet fulladással. (természetesen diéta és kímélő életmód tompít) Van ötletetek, hogy pontosan mit cseszhetett el? Mert a következő zseniális orvos egy hónap múlva ér rá, viszont leírtak vagy 2m forintért vizsgálatokat, amit igen szívesen leredukálnék, hiszen nyilván egy hozzáértő számára ez a helyzet egyértelmű, hogy specifikusan melyik bélvizsgálat kell az élesztő miatt.

 

 

Üdv:

 

 

M

 

Karger Creative Commons License 2021.03.05 0 0 113

Szupi akkor az ilyen Histaminbalance plus dolgokat kihagyom, pedig pont ma szemezgettem vele, de már látom nem válik be.

 

Huminiqum szirupot valaki már próbálta?

Előzmény: Resolve (110)
Bugaby Creative Commons License 2021.02.15 0 0 112

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van másnak is ilyen hisztaminos tünete: főleg az arcomon jönnek ki először olyan duzzanatok mintha megcsipett volna egy szúnyog. Egy két nap múlva ezek a duzzanatok megpuhulnak a bőr elkezd vékonyodni és vizes kicsit ragadós váladék jön ki belőle. Elég sok. Ez tart egy két napig. Utána a bőr elkezd gyógyulni, majd többször megpuhul leválik pár napig. 2-3 nap múlva eláll a váladékozás és kezd begyógyulni. Kb 2 hét és begyógyul. Amíg tart a dolog eléggé feszül és fáj a bőröm. Vannak mélyebb gumósabb kiütéseim is, ezek is váladékoznak de sokkal lassabban gyógyulnak. Ez tarthat akár hónapokig is. Még nem mentem el DAO vizsgálatra, de már eléggé profi vagyok, tudom, hogy mit ehetek, csak néha nem látom az összetevőket vagy nem figyelek oda annyira. Köszönöm a válaszokat. 

Meister Creative Commons License 2021.01.23 0 1 111

Nekem a Ferzym vált be, alább láthatod a képét. Lehet, hogy több DAO enzimem nem lett, de hasmenésem kevesebb lett, az biztos. Én kb minden nap megiszom újabban egy üveg jó vörösbort, és a kipirosodás és orrdugulás teljesen megszűnt.

Mondjuk, az is igaz, hogy tavaly márciusban bezárták a cégünk irodáit, és azóta egy hegyoldalban élő nyaralóban lakom. :-)

Előzmény: Balázs2021 (109)
Resolve Creative Commons License 2021.01.21 0 0 110

Kicsit kijavítalak:

 

a DAO enzim nagy része a vékonybél bolyhain (a patkóbél utáni első vízszintes szakaszban) termelődik, és nem a vastagbél bélflórája termeli.

 

Itt van egy jó leírás: https://mandala-egeszsegkucko.hu/hisztamin-intolerancia/

 

Itt meg egy német nyelvű könyv: https://www.faz.at/en/wissenschaft/histaminintoleranz/

 

Megettem már vagy 200.000 Ft értékű probiotikumot, de semmi javulás.

Előzmény: Balázs2021 (109)
Balázs2021 Creative Commons License 2021.01.21 0 0 109

Sziasztok! Nekem is hisztamin gondjaim vannak, étkezés után émelygés, hőhullámok, szédülés, pattanások, rossz kedv, puffadás, állandó orrhang a nyálkahártya gyulladása révén és társai...DAO enzim alsó érték 10-es lett a vizsgálaton . (10-100 as intervallumon) Intoleranciát találtak még vesebabra, búzára, tojásfehérjére és tejtermékekre. Dao Food plust tudtok venni ebayen is, 12 ezer ft körül van Spanyolországból, attól függ hány dobozzal rendeltek, énis beszedtem pár dobozzal, a súlyosabb tüneteket csökkentette. (Érlelt vörösbor+füstölt hal kombinációval például "nagyon jól" lehet tesztelni, mert az alapesetben totálisan kicsapja a biztosítékot, vagy a savanyúkáposzta bármivel kombinálva ) Nálam még valószínűleg a fülzúgással is kapcsolatban van a hisztamin, ha odafigyelek és napokig tudom tartani a diétát akkor gyakorlatilag majdnem megszűnik, majd jön egy kis hétvégi borozás vagy füstölt kolbász és borul minden...Tudtommal a bélflórában található jótékony baktériumok feladata lenne termelni a DAO enzimet, azonban a károsodott bélflóra erre képtelen és elégtelen elsz a DAO ellátás ami elbontaná a hisztamint. Jelenleg keresésben vagyok, mégpedig olyan pre+pro vagy csak probiotikumokat keresek ami célirányosan a DAO termelő jótékony baktériumok újratelepítését célozza a flórában, egyet már találtam, hazai fejlesztés , a Napfényvitamin histaminbalance plus probiotikum nevű terméke, viszont mivel probiotikum így gyors (pár nap alatti) hatást nem várok tőle, szerintem pár hét vagy pár hónap alatt lesz érezhető változás. Tűzoltásnak a dao food vagy a szintén napfényvitamin zerohisztaminje okés lehet, utóbbit most tesztelem, mert a DAO food nagyon drága volt sajnos..Amint van további tapasztalat levésem ide, hátha segít valakinek. 

Resolve Creative Commons License 2021.01.13 0 0 108

Szia!

 

Próbáld meg, hogy széthúzod a kapszulát, és csak a 2db fehér tablettát hagyod benne mert az a DAO enzim.

Az kapszula összerakást kicsit gyakorolni kell, de hamar bele lehet jönni.

Nálam így nem okoz panaszokat.

(a barna a c vitamin, a zöld a kvercetin)     

Előzmény: K.Emőke (107)
K.Emőke Creative Commons License 2021.01.05 0 0 107

Kedves Minkenki, Kedves Sorstársak!

 

Olvastam, hogy sokan szedtek DAO foof plust.

Azt szeretném kérdezni, Nektek nem serkenti a bélmozgást??

Annyira irigylem, hogy tudjátok szedni.

 

Lodili Creative Commons License 2020.11.26 0 0 106

Ja. Az ételallergia vizsgálat nem hozott semmit, bár ez a tb vizsgálat volt, tehát nem néztek 200 félét, csak az alapokat. Azt mta az orvos, hogy lehet tartósítószer, vagy egyéb. 

 

De szerintem - most már, hogy meg lett az eredmény - csak ez a hisztamin intolerancia lehet a ludas. Kár, hogy korábban fel sem merült. 

Előzmény: Lodili (105)
Lodili Creative Commons License 2020.11.26 0 0 105

Üdv /sziasztok!

 

Nálam igazán kB 2 éve kezdődött azzal, hogy étkezés után kiütés, viszketés, nehéz légzés jelentkezett, ezért ügyelet, injekciók. Előtte puffadás, székrekedés, minden van szülés óta.

 

Vizsgálat, ételallergia, egyéb allergia miatt vérvételek. Eredmény fekete üröm allergia. Kaptam rá Xyzalt. De nem stimmelt akkor sem, mert mindig étkezés után jött a tünet. Bőrdoki azt mondta hogy valami keresztallergia lehet. Figyeljek mikor jelentkezik a tünet. De nem volt egyértelmű. Néha jelentkezett csak. KB évi 4-5 alkalom átlagban, de volt hogy egy hét alatt kétszer, s volt hogy 3 hónapig semmi. 

Majd egy műtét előtt (már a műtőasztalon, amikor antibiot adnak) újra. Úgy hogy előtte másfél nappal már nem ettem semmit, csak vizet ittam. Ráírták a záróra hogy gyógyszerallergia. Olyan gyógyszerre amire azelőtt sosem. S hát hogy őszinte legyek azóta sem okozott ugyanaz a gyógyszer bajt. Gondoltam valami félrement valahol, hát vágjunk bele magán úton. Olvasgattam a témában, majd úgy döntöttem egy hónapja, hogy én vetetek hisztamin intoleranciara vért, mert ez az egyetlen ami tünetek alapján stimmel rám. (pár éve januártol decemberig tüsszögök, orrot is fujok, de hát ugye azt mondták allergia. Végülis ja. De nem az amire gondoltak. Kaptam rá lordestint, semmit nem ért. Amúgy azóta azt is megtalaltam, hogy némely gyógyszerek hatóanyaga Dao enzim blokkoló. Közte van az is amit kaptam a műtétnél. )

 

Na ma megjött az eredményem ahol ez a Hisztamin intolerancia (Dao) mindösszesen 4 lett. S a referenciaérték 10-100 között van.

 

Most már szent meggyőződésem, hogy igazam volt. 

 

Most keresek a témában, hogy merre, hogyan tovább. 

Látom van ez a Dao gyógyszer 15000 Ft körül, már betettem a kosárba is, csak hát nem tudom megéri e. 

 

Arra gondoltam, hogy kellene pár hét diétát tartanom, vagy valami kúrát, illetve láttam azt is, hogy van egy Gelsectan nevű kapszula ami segít regenerálódni a bélben. Nem tudom mi lenne a jobb ötlet.

 

Meg szeretném majd kérdezni az orvost is, de tartok tőle hogy ezzel is leterel. Egyszer kB 2 éve mikor mindenféle tüneteim jöttek gondoltam rákérdezek, hogy nem lehet, hogy IBS - és vagyok. Azt mondta az csak egy kitalált betegség.

 

Egyébként aki végigment a gyógyulás útján, az miket tett? A hisztamin intoleranciára lehet receptre olcsóbban íratni gyógyszert?

 

 

Boglárka Benécs Creative Commons License 2020.11.02 0 0 104

Üdv!

Érdekelne ha mèg megvan a daofood plus.

 

 

Előzmény: bobltd (98)
bobltd Creative Commons License 2020.10.27 0 0 103

Szia!

 

Ha még aktuális, kérlek írj rám a bobltd kukac gmail .com címre és a többit megbeszéljük.

 

Köszönöm!

Előzmény: csurda (101)
bobltd Creative Commons License 2020.10.27 0 0 102

Szia!

 

Kérlek írj rám a bobltd kukac gmail .com címre és a többit megbeszéljük.

 

Köszönöm!

Előzmény: csurda (101)
csurda Creative Commons License 2020.10.22 0 0 101

szia

 

szeretném megvenni a daofood plus kapszulát.

Előzmény: bobltd (98)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.14 0 0 100

Szerintem ez pajzsmirigy (és esetleg mellé társuló IR/PCOS) lesz. Nézess szabad T3/T4-et (alapból csak TSH-t szoktak, de ha balszerencsés vagy, az lehet normális szinten is) vagy pajzsmirigyszcintigráfia, ha megalapozott a gyanú.

Előzmény: Monkeyow (93)
Meister Creative Commons License 2020.10.06 0 0 99

A Ferzymre vevő vagyok. Zebény.

Előzmény: bobltd (98)
bobltd Creative Commons License 2020.10.06 0 1 98

Időközben kiderült, hogy nekem nem hisztamin intolerancia okozza a problémáimat.

A próbálkozások miatt kimaradt készítményeimet jelképes áron eladásra kínálom, mert ki nem szeretném dobni.

  • DAOfood plus (41 kapszula)
  • Ferzym plus (2 egész doboz, illetve az egyikből 3 szem hiányzik, ez összesen 87 kapszula)

Postán is el tudom küldeni.

 

Resolve Creative Commons License 2020.09.02 0 0 97

Nem hallottam még róla, de szerintem ezt is ki fogom próbálni!

 

Köszi!

Előzmény: Meister (96)
Meister Creative Commons License 2020.08.31 0 0 96
Előzmény: Meister (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!