Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam, 10/10es gyári új állapot. Videózni vettem, de végül manuális optikákat használok inkább. Minden gyári tartozéka megvan.
Ár: 350.000
Illetve egy Panasonic DMW-BLK22 akkumulátor
Sosem használt eredeti panasonic akku 100%os állapotban.
Ár: 22.000
Foxpost megoldható előreutalás esetén, kipróbálni megnézni az Allé környékén lehet.
Természetesen dobozaiban, minden tartozékaival. Személyes átvétel Budapesten, de néha vidéken is előfordulok, kérem egyeztessünk. Értéke miatt posta, foxpost, packeta, GLS stb. kizárva. Ár: 799eFt Csere köszönöm nem.
Sziasztok, kihasználatlanság miatt eladó az alábbi szett, kizárólag egyben.
Panasonic Lumix DC-S5 váz
- full frame méretű szenzor - Leica-bajonettes csatlakozás - időjárás-álló magnézium-ötvözet váz - dupla SD-kártya hely - 10 bites 4K 60p/50p képrögzítés, 14+ fokozatnyi V-Log - 24,2 MP CMOS-érzékelő Dual Native ISO technológiával - teljes érintőfunkciós 3,0" 1,84 MP elforgatható LCD, illetve OLED élő képkereső - 5 tengelyes dupla I.S. 2 (képstabilizáló) - tömeg: 714 g
Serial: WJ2SB00155*
Panasonic Lumix S-S50mm f1.8 objektív
- A Lumix S f1.8 sorozatú 50 mm objektívek kiválóan hordozhatók, gyönyörű bokeh hatással. Különleges tájképek és arckifejezések egyaránt megragadhatók vele, ahogy a 4K videók készítésére is tökéletesen alkalmas - Por-, csepp- és fagynak is ellenálló kivitel - Optimalizált konfiguráció 8 csoportban 9 elemet tartalmaz, amelyek közt 3 ASPH (aszférikus), 1 ED (extra kis szórású) és 1 UHR (ultra nagy törésmutatójú) objektív minimalizálja a torzítást - f1.8 nagy rekeszű normál fix fókusztávolságú objektív kompakt, kis tömegű kialakítással - Magasság: 73,6 mm, mélység: 82 mm, tömeg: 300 g
Serial: XF2JA20114*
Sigma Contemporary 17 mm f4 DG DN Leica L objektív
- Kompakt, ultraszéles látószögű prímobjektív - Belső fókuszrendszer léptetőmotorral a gyors és megbízható AF-hez mind fotó, mind videós használat esetén - Por- és fröccsenésálló konstrukció, sárgaréz bajonettes rögzítéssel - Gyújtótávolság: 17 mm - Maximális rekeszérték: f/4, minimális rekeszérték: f/22 - Objektív rögzítése: Leica L - Objektív formátum lefedettsége: Full-Frame - Látószög: 103,7° - Minimális fókusztávolság: 12 cm - Optikai felépítés: 9 elem 8 csoportban - Fókusz típusa: Autofókusz / MF - Szűrőméret: 55 mm - Méretek: 64 x 48,8 mm, súly: 225 g
Serial: 5708652*
+ típusspecifikus, moduláris, eloxált alu ötvözet Smallrig + típusspecifikus, magas minőségű kijelzővédő üveg (kezdettől rajta), ebből van egy tartalék darab is
Makulátlan, újszerű az egész szett. Max. 600 (hatszáz) expo van benne. Csomagára: 650 ezer Ft.
Minden papír, doboz és tartozék megvan természetesen. Fotoplus / eMag garancia 2026 későőszig.
Kizárólag így egyben és nem mindenáron. Igény esetén küldök részletesebb fotókat.
Amit kínálok: Panasoinc DC-GH5S váz szép, hibátlan állapotban 4db akkumulátor, ebből 2db gyári Panasonic és 2db minőségi Patona akku gyári Panasonic egy foglalatos töltő Patona 2 foglalatos töltő Smallrig 2049 cage, dobozával, csavarjaival egy plusz gyári pót szemkagyló eredeti csomagolás, papírok, kiegészítők (USB-C kábel, nyakpánt stb.)
ár: 295.000 ft
Van egy, a szetthez tartozó 0.71x Metabones Speedbooster Ultra Canon EF MFT adapterem is, ami szintén makulátlan állapotú, ezzel együtt az ár 430.000 forint, külön pedig csak akkor eladó, ha valaki enélkül vinné a kamerát.
Személyesen Pilisszentivánon és környékén, előzetesen egyeztetve Budapesten átvehető. Posta/futár a vevőt terhére ok!
Eladó egy Panasonic S1R fotós pixel király ! Sony 7riV nél jobb fényévekkel . Kijelzőben és keresőben is veri a Sonyt. 2. vázként használtam Tökéletes Állapot. 13000 alatti expó/változhat SN: wj9ca001852 800.000ft
Sigma 100-400mm f/5-6.3 (C) DG DN OS Contemporary (Leica L) - Hazai vétel, dobozával számlával adom. 2024.02.01.-ig garis még. Tökéletes állapotú! 290.000 Ft + állványtalp 10.000ft sn:54891444
Panasonic Lumix S 85mm f/1.8 Számlával, dobozával adom! 2024.08.01.-ig garanciás, patika állapotú alig használt! 180.000 Ft sn:xh2ec201027
Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Leica L) patika állapotú!
CHITUBOX Pro is a premium slicing software tailored for resin 3D printing, providing advanced features for professional and industrial users. Building on the foundation of CHITUBOX Basic, the Pro version offers faster and more accurate slicing algorithms that handle complex models with ease. It boasts enhanced support generation, allowing for precise automatic and manual support placement, ensuring optimal print quality and reduced failures.
The software includes robust model repair tools to fix issues like holes and non-manifold edges, ensuring models are print-ready. Its hollowing and draining features help save resin and reduce print time by creating customizable drainage holes to prevent resin trapping. CHITUBOX Pro supports multiple file formats, including STL, OBJ, and 3MF, making it compatible with various 3D printers.
Advanced features such as multi-part and multi-material support allow users to set different parameters for each part or material, enhancing versatility. The real-time preview and simulation tools enable users to visualize the print process layer by layer, identifying potential issues before printing. Batch processing capabilities streamline workflows, making it ideal for high-volume printing environments.
128 GB-os Sandisk Extreme Pro SDXC kártya, 20.000 Ft. Chip-off adatmentési garanciával: 75.000 Ft / darab (már csak 3 db van belőlük). Az újabb és gyorsabb kártyák egyelőre semmilyen módszerrel sem menthetők a vezérlőjük sérülése, illetve Nikon vagy Sony vázban való, véletlen törlés vagy formázás esetén, mert a világ 3, vezető adatmentő megoldása közül még egyik sem támogatja az LDPC hibajavítást. A garanciát személyesen vállalom mert a fő szakterületem a hardveres adatmentés (HDD, SSD, pendrive, memóriakártya, stb).
Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj üzenetet, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.
Eladóvá vált egy Panasonic Lumix DC-S5 váz. MPB-től (exellent minősítésű) vásároltam közel egy hete, ettől a poszttól számítva. Fujifilm-ről váltottam de valahogy nekem nem áll kézre, ill. hiányoznak azok a film sim-ek. Ez az eladás oka. A kijelzőn védőfólia van. A géphez még jár fél év MPB garancia.
- két jó állapotú akkumulátor, töltővel, adapterrel
- usb-c, usb kábel
- eredeti nyakpánt
- extrának egy K&F Concept M42 - Leica L adapter.
SN: WJ0HA002713
Az ára 345 ezer forint. Személyesen a XIV. Kerületben a Puskás aréna környékén kipróbálható/elvihető. Vagy előre egyeztetve a városban. Ha még kell infó szívesen válaszolok, küldök képet.
Második tulajdonosa vagyok, mindketten elsősorban videózásra használtuk. Megkímélt állapotban, a frontlencse belsejében néhány porszem található. 1"-os szenzor, 20x zoom, f/2,8-f/4,5, belső zoomos (az objektív zoomoláskor nem mozog), 4K videó, kihajtható kijelző, beépített ND filter, stb. SN.: WK7GA001914 Tartozékok: 2 eredeti és 1 utángyártott akku, töltő, vállpánt, adatkábel, napellenző és SD kártya. Ár: 179.000 Ft
Panasonic Lumix S 50mm f/1.8 (S-S50ME) objektív
Kihasználatlanság miatt eladó. Kb 2 alkalommal volt vázon. Újszerű állapot. Sn: XF2KA201289 Dobozában, első, hátsó sapka, napellenző. Ajándék UV filter. Kiprobálható Budapesten, Foxpost OK.
Panasonic LX100 hibátlan állapotban, kevés expóval, m4/3-as szenzorral, plussz aksival, gyári vakuval eladó. Győr-Sopron megye, Rajka +36202229844 Kipróbálható a helyszínen vagy utánvétes szállítás is lehetséges. Ha közelebb laksz házhoz tudom szállítani egyeztetés után.
Panasonic Lumix S 85mm f/1.8, 2021.01.15 Vásárlás. Tripont. Nagyon szép állapot.
Sn: XH0KA201409
Dobozával, napellenzővel. Ár: 160.000.-
Panasonic Lumix S 35 mm f/1.8. 2022 októberi vásárlás. Nagyon szép állapot.
SN.: XK1JA201274
Dobozával, napellenzővel. 170.000.-
Panasonic Lumix S5, 2020 októberi vásárlás. A fényképeken látott karcnélküli állapot, dobozával, nem használt nyakpánttal. Hibátlan, megkímélt, táskában tartott. Kérésre további fotókat, videót küldök.
SN: WJ0SA002948
Ár: 340.000.- Ft. ELKELT.
Panasonic Lumix 24-105 f/4.0 Macro O.I.S Használtan vettem 2021-ben Eu-n belül, nagy megelégedéssel használtam, doboza nincs, sorozatszámot nem látok rajta. Karc és gomba mentes állapot. 260.000.- ELKELT.
Panasonic Lumix S 20-60mm f/3.5-5.6 objektív, (S-R2060E) ÚJ, 2023.12.30 Vásárlás. NEM HASZNÁLT.
SN: XJ3JB203641
Ár: 80.000.- ELKELT.
Személyes átvátelt preferálom, Szeged Budapest megoldható. Ha más megoldás nincs, futárral küldöm a vevő költségére. Ajánlatokat privátban.
Eladó! Panasonic LUMIX S 50mm f/1.8 (S-S50E) - Leica L (Alkalmi áron 80.000Ft)
Állapota: Teljesen makulátlan kb új, 3-4 használattal. Kezdetektől UV szűrő védővel. A gép el lett adva, így ez a dobozában van becsomagolva.
Tartozékok: -Kitben lévő dobozában -Napellenzővel, kupakokkal -UV szűrővel
Garancia: 2023-09 hóba véve Géppel /S5II/ együtt így /Számla + gyári garjeggyel 3 év a garancia az értékhatár miatt, csak a garjeggyel 2 év gyári garanciát ad a vásárlástól/ Digitcam-ba vásárolva, számlamásolatot + gyári garjegyet is adom
Átvehető: -Személyes átvétel: 8:00 - 17:00-ig a 11. kerületbe fix helyen, 17:00 után Móricz Zsigmond körtél, Boráros tér, 18. kerületbe a Soroksári Ikeától nem messze.
-Futár: Megoldható céges futárral, a munkahelyemről /ez a feladás követkő másnapra nálad, a futár ingyenes itt/, foxpostal (itt a foxpost szerinti árazás). Csak előre utalással ebben az esetben.
Panasonic Lumix S5, 2020 októberi vásárlás. A fényképeken látott karcnélküli állapot, dobozával, nem használt nyakpánttal. Hibátlan, megkímélt, táskában tartott. Kérésre további fotókat, videót küldök.
SN: WJ0SA002948
Ár: 340.000.- Ft. ELKELT.
Panasonic Lumix 24-105 f/4.0 Macro O.I.S Használtan vettem 2021-ben Eu-n belül, nagy megelégedéssel használtam, doboza nincs, sorozatszámot nem látok rajta. Karc és gomba mentes állapot. 260.000.- ELKELT.
Panasonic Lumix S 85mm f/1.8, 2021.01.15 Vásárlás. Tripont. Nagyon szép állapot.
Sn: XH0KA201409
Ár: 180.000.-
Panasonic Lumix S 20-60mm f/3.5-5.6 objektív, (S-R2060E) ÚJ, 2023.12.30 Vásárlás. NEM HASZNÁLT.
SN: XJ3JB203641
Ár: 80.000.-
Panasonic Lumix S 35 mm f/1.8. 2022 októberi vásárlás. Nagyon szép állapot.
SN.: XK1JA201274
Dobozával, napellenzővel. 190.000.-
Személyes átvátelt preferálom, Szeged Budapest megoldható. Ha más megoldás nincs, futárral küldöm a vevő költségére. Ajánlatokat privátban.
Eladó! Panasonic LUMIX S 50mm f/1.8 (S-S50E) - Leica L
Állapota: Teljesen makulátlan kb új, 3-4 használattal. Kezdetektől UV szűrő védővel. A gép el lett adva, így ez a dobozában van becsomagolva.
Tartozékok: -Kitben lévő dobozában -Napellenzővel, kupakokkal -UV szűrővel
Garancia: 2023-09 hóba véve Géppel /S5II/ együtt így /Számla + gyári garjeggyel 3 év a garancia az értékhatár miatt, csak a garjeggyel 2 év gyári garanciát ad a vásárlástól/ Digitcam-ba vásárolva, számlamásolatot + gyári garjegyet is adom
Átvehető: -Személyes átvétel: 8:00 - 17:00-ig a 11. kerületbe fix helyen, 17:00 után Móricz Zsigmond körtél, Boráros tér, 18. kerületbe a Soroksári Ikeától nem messze.
-Futár: Megoldható céges futárral, a munkahelyemről /ez a feladás követkő másnapra nálad, a futár ingyenes itt/, foxpostal (itt a foxpost szerinti árazás). Csak előre utalással ebben az esetben.
Eladó lenne egy szép kis csomag. Iszonyat keveset volt használva, az is csak fotóra, de kb végig a táskában pihen.
Panasonic S5 FF + 20-60obi + 50mm 1.8 obi + rengeteg tartozék ár alatt! kb ÚJ minden és GYÁRI GARANCIA. Alkalmi vétel! SOS
Minden része hibátlan mintha most bontanád ki annyira keveset volt elővéve.
A csomag tartalma: -Panasonic S5 Full-Frame váz /minden gyári tartozék és doboz /Gyári garancia a Fotoplustol 2026.02-ig/ -Panasonics 20-60 objektív /minden gyári tartozék és doboz /Gyári garancia a Fotoplustol 2026.02-ig/ -Panasonic 50mm 1.8 objektív /minden gyári tartozék és doboz, garis 2023.09.09-től, számlamásolattal + gyári garjegy, 3 év gari mivel kittből lett kivéve/ -Panasonic gyári oldaltáska + esővédő -64gb-os Sandisk Extreme SD -128gb-os Kingston Canvas Go Plus SD /mindkettő U3 természetesen/ -Külső SD olvasó -Uv szűrő -Peak Design Slide V2 pánt /ez a legdrágább verzió és kb 2-3 használata volt, még be sincs törve stb/
Természetesen minden karc és kopásmentes, tényleg makulátlan. A fényképező kijelzőjére matt fóliát is tettem. Minden alap tartozék is megvan papírokkal dobozokkal.
Budapesten vehető át /11 ker vagy 18 ker, esetleg köztes M3,M4 vonal vagy 4-6 vonala/ vagy Futárral de az esetben csak előre utalva /megbizhatóságom láthatod ha ramírsz, küldök PH linket., drágább cuccokat is küldtem már/
Ára ÚJ FIX 500.000Ft a csomagnak.
Ennyiért ilyen nincs, csak nézd meg a külön árakat akár használtan is. Ez tényleg makulátlan és alkalmi SOS eladás!
Csere sem érdekel mert tényleg nem használtam ezt sem. Ha csak nem egy prémium órád van talán átgondolom.
Eladó lenne egy szép kis csomag. Iszonyat keveset volt használva, az is csak fotóra, de kb végig a táskában pihen.
Panasonic S5 FF + 20-60obi + 50mm 1.8 obi + rengeteg tartozék ár alatt! kb ÚJ minden és GYÁRI GARANCIA. Alkalmi vétel! SOS
Minden része hibátlan mintha most bontanád ki annyira keveset volt elővéve.
A csomag tartalma: -Panasonic S5 Full-Frame váz /minden gyári tartozék és doboz /Gyári garancia a Fotoplustol 2026.02-ig/ -Panasonics 20-60 objektív /minden gyári tartozék és doboz /Gyári garancia a Fotoplustol 2026.02-ig/ -Panasonic 50mm 1.8 objektív /minden gyári tartozék és doboz, garis 2023.09.09-től, számlamásolattal + gyári garjegy, 3 év gari mivel kittből lett kivéve/ -Panasonic gyári oldaltáska + esővédő -64gb-os Sandisk Extreme SD -128gb-os Kingston Canvas Go Plus SD /mindkettő U3 természetesen/ -Külső SD olvasó -Uv szűrő -Peak Design Slide V2 pánt /ez a legdrágább verzió és kb 2-3 használata volt, még be sincs törve stb/
Természetesen minden karc és kopásmentes, tényleg makulátlan. A fényképező kijelzőjére matt fóliát is tettem. Minden alap tartozék is megvan papírokkal dobozokkal.
Budapesten vehető át /11 ker vagy 18 ker, esetleg köztes M3,M4 vonal vagy 4-6 vonala/ vagy Futárral de az esetben csak előre utalva /megbizhatóságom láthatod ha ramírsz, küldök PH linket., drágább cuccokat is küldtem már/
Ára ÚJ FIX 500.000Ft a csomagnak.
Ennyiért ilyen nincs, csak nézd meg a külön árakat akár használtan is. Ez tényleg makulátlan és alkalmi SOS eladás!
Csere sem érdekel mert tényleg nem használtam ezt sem. Ha csak nem egy prémium órád van talán átgondolom.