:-)))) a titok az, hogy a bánatos ....ba nyomjam be a mélyágyba a külsőt amivel töklaposan lemotoroztam vagy 15km et gond nélkül mert más lehetőség nem adódott. :-)))
A sztori úgy kezdődött, volt 2 órám, mondom gyí megnézem a kiszáradt Kistehenes holtágat Szelevénynél. A gáton szürkemarhák ballagtak, gondoltam nem zavarom őket lementem a nyári útra, feljőve meg érzékeltem, hogy viszontlátásra van 💥
Na nem is akar megmoccanni a külső most se befelé...
Pontosan így történt a dugó hőkezelése miatt. 3szor felmelegítettem az udvarban egy nagy ventilátorral hűtve. Először csak 55 fokos olajig aztán 70 majd 75 de ilyenkor már meg sem lehetett közelíteni a hengert olyan meleg.
Aztán most jó ez az idő mert szépen kordában tartja az olajhőt. De nem olaszosan járatom, a 3 század az nagyon passzentos ahhoz. Kiméregetve volt, hogy csak 2 századot sikerül látni különbségnek, attól függően mennyire pontosan sikerült dugó mérés után nullázni az olcsó intómat.
Volt egy irgalmatlan rossz nyikorgás hang a hengerfejből, ezt nem tudtam mire vélni. Egy kötegelő vége hosszúra volt hagyva és érintette a fejidomon a plexit belülről, a rezgéskor kegyetlen hangot adva :-)))) azt hittem valami oltári gebasz van a blokkban, de tegnap sikerült felfedezni a kis huncutot és lecsíptem most fasza minden ;-)))
Most kb 150 kmnél járok és nemsoká tervezek egy olajcserét, hogy biztosan ne fémes kopadékot forgasson körbe. A nagyja már úgyis lement ami le akart. Te mikor szoktál olajat cserélni ilyen bejáratáskor?
Akik az asszonkákkal jönnek külön szobákban lesznek 2 vagy 3 ágyasban ezért csökkentettem az össz létszámot 11 főre. Összesen 5 szoba van. Dani és Karesz mellé még egy fő jöhet.
Május 16-18 Nagyvisnyón tervezek egy laza hétvégét. Jelentkezést 17.-én lezárom.
16.-án este eszegetés-iszogatás.
17.-én Lillafüreden keresztül Bogácsig motorozunk. Bogácson pár órás fürdőzés. Bélapátfalván a tóparton étteremben vacsi (ezt majd ott megbeszéljük) Ha nem itt kajálunk, vissza a szállásra és ott eszem-iszom beszélgetés. Az egésznapi táv kb 140Km.
18.-án mindenki megy amerre akar :)
Ez csak az én tervem, mindenki azt csinál amit akar :)
Szállás Nagyvisnyó Bakterház Vendégház. 8600 Ft/fő/ éjszaka (benne van a 300Ft/fő/éjszaka adó) Max 13fő
Május 16-18 Nagyvisnyón tervezek egy laza hétvégét. Jelentkezést 17.-én lezárom.
17.-én Lillafüreden keresztül Bogácsig motorozunk. Bogácson pár órás fürdőzés. Bélapátfalván a tóparton étteremben vacsi (ezt majd ott megbeszéljük) Ha nem itt kajálunk, vissza a szállásra és ott eszem-iszom beszélgetés. Az egésznapi táv kb 140Km.
Szállás Nagyvisnyó Bakterház Vendégház. 8600 Ft/fő/ éjszaka (benne van a 300Ft/fő/éjszaka adó) Max 13fő
Ik zal bij de vergadering aanwezig zijn, maar ik zal niet offroad gaan. Ik heb een reis gepland naar Transfagarasan en Transalpina voor een week +/- 14 dagen