1) A magnókba épített D/A átalakítók hangzásának eltérése
2) A valóságban a digitális résznek is megvan a saját hangkaraktere, hiába tiltakoznak ellene a "csak nullák meg egyek vannak, így ha nem lép fel számottevő adatvesztés, hallható különbség sem lehet" mese hívei...
Van 1 SONY PCM 500 is csak aza baj vele,hogy digi be és kimenet nincs de többi igen.DE! úgyan az a kazi másképpen szól az egyikbe mint a másikba.Miért?
Remélem sokáig kiszolgál.Ha valaki írna véleményt az nagyon szépen megköszöném!
Nem bizony de nem volt vészes. Elméletileg magyarországi, az igazi karcmentes, datos barátom belenézett és mondta nem nagyon használták semmi kopás. Ezért sem merem elvinni. Olyan porosan tartották egy polcon, hogy én szégyeltem magam.
Köszi jelzésed. Bár nem annyira értem. A magnó vagy a szalag vagy mindkettőre érted?
Nincs szándékomba hosszú évekig tárolni.
Amúgy akitől ismerem a dat szót és nem többet 1992 óta használta az ő gépét. Elhozott 3 hete
egy 94 es kazit és meghallgattuk és nem éreztem azt amit emlìtesz.
Mindemellett sokkal jobban szeretem hangját mint egy cd lemeznek. Pont annyival rosszabb minőség nekem mint amivel engem meggyőz a hiteles megszólalása.
Mint egy bakelit de az azért más.
Amúgy szervízt keresek és nem azért mert a ki tudja 20 éves magnóm rosszúl müködik.
Ez a technológia már a megjelenésekor sem a megbízhatóságáról, vagy a tartósságáról volt híres. Nem javaslom hogy így próbálj "archiválni", megőrzésre félretenni semmi pótolhatalan zenét.