Igen, egy derűs személyiség volt és bőven fiatal ahhoz, hogy elmenjen. Bár a DÖ-ben számomra szörnyen irritáló volt a karaktere, nagyon sajnálom. Nyugodjon békében.
Jancsó volt még ilyen a kilencevenes évek végén, kéterzres évek elején. A nagy sikerefilmje(i) után nem mert neki senki ellentmondani, amikor beborozott deliriumaiban deklaráltan forgatókönyv nélküli kivitelben össze-vissza baromságokat kezdet el forgatni a szintén gárgyult agyúvá vált haverjával - a Hernádi Gyulával. Amihez pakolta alá az állami százmilliókat a szintén megőrült Grünwalszky Ferenc is, mint MMA-közeli pénzosztó mogul.
Azóta is nagy erről a kuss, mert sok tucat félbolond tudta általkuk degeszre keresni vele magát akkoriban.
Szóval "libsi belterj" "NER-es urambátyám" ganz egal.
A Mi kis falunk kifejezetten jó, a Korhatáros szerelem, a 200 első randi, a Séf meg a többiek sem rosszak - sőt, megengedem, hogy a Margókemping sem volt az a kimondottan szörnyű.
A Keresztanyu meg a DÖ - hát az katasztrofális. Nem tudom, hogy sikerült ennyire rosszra, az alap még elment volna, de az a bornírt, ripacs színjátszás, meg a sehonnan sehová nem vezető történet, a hetekig tartó töltelék epizódokkal - és erre van igény ...
Ne nagyon örüljünk, jön helyette az új hámori féle agybaj - a Pokoli rokonok. Remélem abban legalább vetköznek majd - mert mint sorozat, borítékolhatóan egy fostaliga lesz ahogy az összes eddigi szemetük.
No, ezek szerint bejött egy korábbi tippem, mely szerint Szláven megbízott valakit, hogy játssza el, hogy ő itt bujkál. Végül is jól megoldották, hogy Szláven szerepelt is (fotóról), meg nem is (konkrétan nem kellett forgatnia). :)
Mondjuk én ezek miatt a képek miatt hozzájárulás nélküli arcmás készítés és annak nagy nyilvánosság előtti felhasználása (közzétele) miatt olyan személyiségi jogi kártérítési pert akasztanék a mást lejárató képeket nagy bátran elkészítő, de a saját nevét már nagy bátran nem vállaló "Olvasóriporter", de különösen a Blikk nyakába, hogy arról nyekkenének....
Nem tudom, mi ebben a joggyakorlat (pl. egy közismert embernek ezt tűrnie kell-e, vagy ez már átlépett egy határt), de én biztosan megcéloznék a helyében egy 8 számjegyű sérelemdíjat....
Az már inkább erkölcsi kérdés, hogy a Blikknek van lelke ezt közzétenni? Mi ezzel a céljuk, mire jó ez? Egy - a szó átvitt és szó szoros értelmében is - földön fekvő beteg emberbe bele rúgni még egyet?
Tudom, erre lehet azt mondani, hogy nem az "Olvasóriporter" és a Blikk járatja le Molnárt, hanem saját maga, de azért nyilván van valami oka, hogy a képet nem a környéken megtalálható számos más csövesről készTették, hanem pont Molnárról.
Nem tudom, ha például más színészről tennének közzé tökrészeg vagy belőtt állapotban készült képeket (most nem mondok neveket, de hirtelen 2 is eszembe jutott, akik jelenleg éppen a kertv-k fénylő csillagai), vajon ők mit szólnának hozzá?
Nem emlékszem már melyik kecskét emlegette Tibi, viszont nekem nem rémlik, hogy az ólban bármelyik kecskének is le lett volna vágva a szarva, lehet, hogy a levágott szarvú kecske kiküldetésben volt. (Nyilván IRL nem estek neki megcsonkítani egy szegény állatot emiatt a baromság miatt.)
A taláron kívül az is röhejes, hogy egy szerb bíróságon magyarul beszél mindenki (mert hogy a vádlott és a tanúk magyarok), ilyen esetben tolmácsot szoktak biztosítani (legalább ne emelték volna ki a magyar beszéd okát, akkor lehet, hogy fel sem tűnik).
Viszont a szerb ügyész korábban püspök volt Makkosszálláson, így nála egyáltalán nem furcsa, hogy rajta maradat a püsköki viselet....:) (nyilván jelmezújrahasznosításról van szó, szerintem a szintén Makkosszállásról ismert Szarajevői Szűz is feltűnt Tomikáék boltjában díszletként)
Dadi az "Dándi"...:)
Én is azt tippelem, hogy a koronát majd visszadják a szerbeknek, Kálmán meg hazatér az utolsó részben.
Figyelmesebben! A szarvát Szamantának vágta le Attila! :D
Egyébként pár rész óta egész értelmes a sorozat, már ami az az előtti részeit illeti! Ráadásul a bírósági tárgyalás is egész logikusan fel van építve, csak a bíróra miért adtak magyar ügyvédi talárt, azt nem értem! A vád és a védelem "püspöki" cucca szintén furcsa!
Szláven tuti nem jön, maga helyett Dadit küldte!
Nem spoiler! Én úgy fejezném be, hogy visszaadnám a koronát a szerbeknek, akik adnának Kálmán szabadsága mellé egy jelentős jutalmat és mindenki boldog lehetne!
Most komolyan végig egy kecskeólban volt a korona, és a hazaiak észre sem vették? Na ne nevettessetek már :D ... ettől jobb, érdekesebb és izgalmasabb finálét még a 11 éves fiam is kitalált volna...
A Holdponton lévő heti tartalomismertetőknél figyelembe vették, hogy 08.14-én és 08.19-20-án nem adják a sorozatot, úgyhogy ezek miatt nem csúszik a 08.30-i befejezés.
Szerintem a Reteknél pontosan kiszámították, hogy augusztus utolsó munkanapján legyen vége, gondolom szeptembertől már új műsorstruktúrájuk lesz.
Ezek szerint a sorozat wiki oldalának készítője/szerkesztője is a Holdpont alapján dolgozik, mert a délelőtt kiírtakkal ellentétben most már ott is valóban augusztus 30. szerepel a sorozat zárásaként.
És úgy tűnik, ez már tényleg hivatalos, mert a Holdponton erre a napra ki van írva, hogy "évadzáró epizód", ők meg csak tudják...:)
Valószínűbb, hogy a lakodalommal ér véget és Szláven lesz, aki betoppan! Kérdés, hozza-e a hóna alatt a koronát, vagy mégsem ő jön, hanem Danit küldi maga helyett?
Úgy tűnik hivatalos, hogy augusztus 23-án a 66. résszel vége lesz.
Állítólag egyszer és mindenkorra (bár ezt mondták korábban is, aztán a Makkosszállássá átépített díszletfalut mégis visszépítették Ökörapátivá, és a korábbi dumák ellenére ment tovább), bár a Holdponton elérhető összefoglalóból egyáltalán nem úgy tűnik, hogy valami hatalmas, mindent lezáró katarktikus zárórész lesz (arra tippelek, hogy majd betoppan a szerbek markaiból kiszabadult Kálmán, bár ilyenre nincs utalás, csak valami meglepetésre), az ott írtaktól akár folytatódhatna is tovább.