Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Nem értem kinek jut eszébe a szőrtüszőket nézni, mikor egy ilyen szép puncit láthat. Ez beteg . Úgy sexy a puncid ahogy van . Én szívesen nézem a képeid. Szerintem ne is foglalkozz vele. Remélem még láthatunk rólad képeket
😁😁 Nagynehezen sikerült elolvasom 😁😁 Én ezt most itt inkább elengedem. Le tudnám úgy is írni, hogy te is megértsd, de egy szint alá azért nem megyek. Písz...
Ha mar nem vagy otvos akor miert osztod az eszt a borgyogyász hejett! S ha meg mar nem tetszik akor gorges tovabb es ne probalj kiosztani mast h milye van vagy milye nincs! nekemi
mi nem tetszik nem sertegetek vele masokat főkep ha nem Is borgyogyász vagyok!! koszi!
Szerintem nem írtam semmi bántó dolgot, főleg nem "arcoskodtam". Jelentsen ez bármit is...
Pusztán annyi, hogy elviekben ez a "szexi képek topikjai" Próbáltam jelezni, hogy nekem annyira nem szexi egy kipattogott, aknés bőr...
Lehet így kép alapján rosszul látom, meg annyira nem vagyok bőrgyógyász...de azért hátha.
No, hívjuk is be a kedves hölgyet...
Mert én úgy látom, hogy ezek nem leborotvált szőrszálak, hanem nyitott komedok...már ha tudod miről beszélek. Aztán vannak még jó piros verziók is, meg lehet, hogy a borotva is okozott neki hámsérülést.