Keresés

Részletes keresés

tooohonya Creative Commons License 2019.01.07 0 0 9

Kit erdekel ez a szanalmas es nagyon kozonsegesen elrebegett vad osemberek kozotti "szerelmes" tortenet ?

Hany eves vagy ? Csak szajcsok , csak egyuttalvas....??????????????? 11 eves vagy ?

Egy biztos : ennyire kozonseges valakit meg nem olvastam. 

Előzmény: Togyka (8)
Togyka Creative Commons License 2018.12.05 -1 0 8

DE ha tovább probálkozott volna keresett volna lehet vele jövök össze...

tooohonya Creative Commons License 2018.12.03 0 0 7

Ugyanezt a szoveget nyomod a noklapjan is... es a gyakorikerdeseken is...

Miert?

seymour_ Creative Commons License 2018.11.24 0 0 6

Jó kis munkahely lehet, ha van idő ilyesmire. Mindenki mindenkivel. Hát hol marad a konzervatívizmus meg a család? Gyereket nevelni ki fog? Hát házasodni? Viktor ezért ígérgeti nektek az adókedvezményeket, hogy keféljetek össze-vissza? He? :)

Előzmény: Togyka (-)
Lubickoló Creative Commons License 2018.11.24 0 3 5

Miért ne mondhatná el? Te is éppen ezt tetted. Ő jó fiú volt, azt tette amire kérted. Te meg közben összejöttél Jóskapistával, aki nyilván magasabb beosztású és emiatt vonzóbb. Még szomorú sem lehet emiatt? 

Előzmény: Togyka (-)
A Vito Creative Commons License 2018.11.23 0 2 4

Beterrorizálja, felkérdezi a szerencsétlent, miközben hülyére veszi.:)

Előzmény: Degeczi (2)
A Vito Creative Commons License 2018.11.23 0 2 3

Az tuti. 

Előzmény: Degeczi (2)
Degeczi Creative Commons License 2018.11.23 0 3 2

Sőt, az ő jóédesanyjátnekije, hát hogy merészeli like-olni vki másnak a fotóját?!

Mindenesetre jobban járt így.

Előzmény: Togyka (-)
A Vito Creative Commons License 2018.11.23 0 4 1

Dehogy. Halálra szopattad csóró madarat, de semmi gond.

Előzmény: Togyka (-)
A Vito Creative Commons License 2018.11.23 0 0 0

0

Togyka Creative Commons License 2018.11.23 -5 0 topiknyitó

Történetünk kb 3 éve kezdödött.Akkor a volt párommal szétmentünk,mi bent a munkába sokat mosolyogtunk egymásra,aztán bejelölt facen,beszélgettünk,aranyos volt.Mire ő kimondta hogy szeretne tőlem valamit,én addigra visszafogadtam volt párom,ezt el is mondtam neki,meg hogy sajnálom hogy nem szólt hamarabb.Ekkor abba maradt a beszélgetés.Közben sokszor újrakezdtük a chatet,én mondtam neki hogy aranyos,meg hogy a szívem és az eszem harcol egymással,meg tudom rossz a kapcsolatom de nem tudok szakínatni.Közben ő néha csinált furcsaságokat,réggi képeim kereste elő egy programmal,meg mikor mondtam neki hogy aranyos meg minden ő mondta hogy ezzel kitörölheti a seggét.Idén nyáron szakítottunk a párommal.levettem a korlátozást a srácról,ő ezt valahogy gyorsan észrevette(azt mondta épp eszébe jutottam és rámnézett).Szeptemberbe ráírtam,megírtam neki hogy sajnálom,egy pillanatra se felejtettem el a két év alatt,tudom hogy elbasztam,elmondtam neki hogy ő volt a szívembe,egy hét után át is hívtam magamhoz.Átjött,együtt aludtunk,ölelkeztünk,együtt ölelkezve aludtunk el,reggel tölem ment munkába,szájrapuszival váltunk el,szex nem volt.Két napig jól elvoltunk,amikor írtam neki hogy én most bepánikoltam,nem állok készen egy kapcsolatra,minden érintéstől megrezzenek.Erre ő írta hogy oké akkor megvár,erre én hogy engem ez nyomaszt.Nem keresett,nem írt.Rá 3 hétre likolta egyik barátnőm 3 képét,úgy hogy nem is ismeri,kérdeztem ez mire volt jó ,erre ő azt írta csak szembejött neki a facen és megnézte és tetszett a képen milyen boldogok,de ha ez zavar akkor sajnálja,visszavonja,tudja hülyeség volt.Mondtam neki van mit .Megint nem keresett.közben az egyik kisfönök bent a cégnél elkezdett udvarolni nekem és összejöttem vele,majd mikor ezt egy hete a facen is kiírtuk (neki nem írtam meg hogy más van ),azóta a srác folyamatosan szomorú képeket tesz ki ,hogy csalodott,meg csak egy kis öszinteséget várt volna el,meg egy képet hogy ember szánalmas vagy stb,meg már jópár embernek elmesélte a történetünket.

Most a srác jogosan haragudhatna rám,mondhatja el mindenkinek a történetünket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!