Keresés

Részletes keresés

sajola Creative Commons License 2019.02.28 0 0 7

Sziasztok,

Ritmus zavaromra CORDARONE 200mg tablettát javasolnak, jelenleg környékünkön nem kapható (Heves megye), esetleg valaki valamilyen ötlettel, beszerzési hellyel tudna segíteni? Vényt kaptam.

 

Köszönöm!

cipol_lina Creative Commons License 2018.11.19 0 0 6

Pánik beteg is vagyok,többször volt rosszulletem főleg amióta meg van a kisfiam. De ahogy orvossál tudok beszélni másnapra már semmi bajom.Ezért is gondolom,hogy inkább pánik szerű dolog ez.

 

Szerintem akkor inkább itt lenne érdemes beszélgetni az érintettekkel (mielőtt totál felesleges vizsgálatokrra és gyógyszerekre kárhoztatnád magadat).

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007523&la=149622336

Előzmény: Timi198507 (-)
Timi198507 Creative Commons License 2018.11.18 0 0 5

Köszönöm ,hogy írtál! Várom az e-mailt is ha lesz több időd,előre is köszönöm.Viszont azt meg kell,hogy jegyezzem ezekszerint ezekből a dolgokból amiket leírtam és több orvosi vizsgálatból sem derült ki hogy szívelégtelenségem lenne,pedig voltam több orvosnál is akkor ez hogy lehet ?Így láthatatlanul és a tuneteim alapján te egyből azt írtad ,hogy ez lehet a bajom de biztos meg van rá az alapos indokod amivel kiváncsivá tettél ha már ezt 3 különböző kardiológusnak sem sikerült.Én nem tartom kizártnak ,hogy ilyen bajom lenne de akkor azt nem értem ,hogy miért volt jó mindig az orvosi vizsgálataim😞pedig ezekszerint a leírt tüneteimből egyszerű a magyarázat... De remélem tudunk beszélni és megkapom rá a választ🙂

Előzmény: forgione1 (4)
forgione1 Creative Commons License 2018.11.17 -1 0 4

Terhesség alatt számos "érdekesség" történik a szervezetben. Egyik ilyen vizesedés vagy akár terhességi cukor.

Szerencsés esetben ezek elmúlnak, de előfordul, hogy krónikussá válik.

 

Esetedben a vizesedés ugyan elmúlt, de azt kiváltó szívelégtelenség nem. Hanem okoz más problémát....

 

Ezeknek soha nincs örökletes tényezője, ezek csak alulképzettek téveszméi, hogy mondjanak valamit, hamár olyan pozícióban vannak, de tök zoknik a témához.

 

Amit egyedül örökölni lehet az a helytelen életmód szokások.

 

Ha lesz időm írok és átbeszéljük.  

Előzmény: Timi198507 (3)
Timi198507 Creative Commons License 2018.11.17 0 0 3

Szia! Én voltam a topic író /kérdező.Szerintem a vizesedést félre érthetted vagy lehet én fogalmaztam rosszul.Nekem csak terhesség alatt volt ami szülés után egyből helyre is jött.Elég gyakori egy kismamánál csak nyilván a mértéke nem mindegy . De veszélyben nem voltam sem én se a gyerek szerencsére.Viszont ha szívelégtelenségem lenne akkor az már valószínűleg más orvosi vizsgálatkor vagy inkább szülésnél is kiderült volna. Az tény hogy a családtagjaim miatt  van hajlamosító tényező ,mert kb 80% nak valamilyen szív eredetű betegsége van és pajzsmirigy is.Szívesen megadom az e-mail címemet és szívesen elolvasnám ,hogy miket tanácsolsz.

timeanemeth0710@gmail.com

Előzmény: forgione1 (2)
forgione1 Creative Commons License 2018.11.16 -2 0 2

Ha valóban szeretnél megoldást akkor kérnék egy email elérhetőséget, hogy tudjunk beszélni.

 

Itt rühellem, hogy az újoncok idetolják bajaikat, majd soha többet nem jönnek vissza.

 

Vizesedés az szívelégtelenségből adódik, ami nem most kezdődött.

Pajzsmirigyed rendben van, de vannak köbök :-) Ez aztán orvostudomány csúcsa :-) Ha szeretnéd felnevelni a kisfiad, ezt az orvost messziről kerüld el!

Nagyon súlyos jódhiányod van ugyanis. Amit korántsem olyan egyszerű pótolni. Főleg ha az "orvosod" elsem jut erre a felismerésre. Kevés a jó szakember, azok is főként már külföldön dolgoznak.

 

A felszaladt kilókat leadni kell majd legalább 1 év és gondosan átfontolt életmód, amiben szintén tudok segíteni.

Előzmény: Timi198507 (-)
forgione1 Creative Commons License 2018.11.16 -2 0 1

Vicces vagy :-)

Előzmény: fidelio-Pyrandus (0)
fidelio-Pyrandus Creative Commons License 2018.11.16 0 0 0

Fontos kérdés. (A vizesedést azonnal megszüntetni pl.)

Előzmény: Timi198507 (-)
Timi198507 Creative Commons License 2018.11.16 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Én egy 33 éves nő vagyok,van egy 3 éves kisfiam.A panaszaim kb fél évvel ezelőtt kezdődtek.Ritkán előfordult ,hogy nyugalmi állapotban kihagyott vagy inkább mellé ütött a szívem.Akkor nem igazán foglalkoztam vele mert ritkán jött elő.Viszont most az elmúlt egy hónapban napi szinten többször érzem nyugalmi állapotban is.Nagyon ijesztő tud lenni,és sokszor be panikolok.Nagyon stresszes mostanában az életvitelem és lelkileg nagyon megvagyok viselve.Voltam az elmúlt napokban kardiologia vizsgálaton ahol készült uh is és az teljesen jó lett ,az EKG is.Viszont most kaptam egy 72 órás hordozható esemény holtert.Amióta rajtam van talán 1-2 szer jött elő ,de mivel nagyon kiszámíthazátlan mikor jön elő ezért nem hiszem,hogy sikerült meg csípni mikor megnyomtam a gombot a készüléken.Sajnos a terhességem alatt nagyon vizesedtem,szinte már kórosan és nagyon sok kg jött fel rám ez miatt.Amiből még mindig van kb 15-20 kg ami sehogy nem akar meg mozdulni.Pánik beteg is vagyok,többször volt rosszulletem főleg amióta meg van a kisfiam. De ahogy orvossál tudok beszélni másnapra már semmi bajom.Ezért is gondolom,hogy inkább pánik szerű dolog ez.De ezt a fura ütéseket nem értem ,nagyon megijeszt és már kezdek magamba fordulni és folyton az kár a fejemben mikor jön újra elő😞valakinek esetleg valami tanácsa vagy tapasztalata? Kinek mitől van ilyen? A pajzsmirigyem elvileg rendben van legalábbis a labor ezt mutatta,viszont 3-4 göböm is van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!