Arra nem gondolt senki, hogy én vagyok szabo.dorka és csak azt akarom, hogy emlékezzenek rám, mert tudom, hogy azt se tudják az exatlonból a "társaim", hogy férfi voltam-e vagy nő, nemhogy még a nevem vagy bármit amit mondtam vagy csináltam.
Pedig ügyes voltam amikor Dorcit egyszer legyőztem amikor ő beteg volt, nem?
Meg szép is vagyok meg karcsú és csini, apukám azt mondta. Ő is szép, hamarosan gyerekünk is lesz, az még nálunk is szebb lesz.
>De akkor miért nem hagyja ezeket az embereket békén?
Aham. A mai napig aktívan terrorizálja őket, vagy mi? Jelenleg annyit látunk, hogy őt terrorizálod te a zaklatás és a becsületsértés szintjéig, mindenki más már rég elengedte ezt az egyszervolt holnemvolt tévés reality showt.
Azt lájkol Janka amit csak szeretne, senkinek semmi köze hozzá.
" Azt el tudom képzelni, hogy nem volt jó viszony Dorka és a bajnokok között..."
Milyen érdekes, hogy annak SENKIVEL nem volt jó viszonya. Nem csak Gabival és Jankával, akiről rajta kívül soha senki nem tudott mondani egy büdös rossz szót sem. Azt MINDENKI elkerüli messziről. És ahogy itt is írtátok róla korábban, ilyenkor valószínűleg nem a 8-10 másik emberrel van probléma.
De akkor miért nem hagyja ezeket az embereket békén? Elhiszem, hogy máshol sem akarnak vele azonosulni, így a régi időkbe kapaszkodik, de ezek az emberek sem akarják őt a közelükben tudni.
Ennek ellenére, a biojában a mai napig ott vírit, hogy exatlonhungary, múlthéten ott verte a nyálát az exatlonmx oldal kommentszekciójában, sőt még Virág Andris egyik posztját is lájkolta, ahol olyan barátaival látható az exatlonból akiket a szeme láttára mocskolt, holott Andris nem követi őt.
Gondolom elfelejteni képtelenség lehet azt ahogy belerúgott élete egyik legnehezebb időszakában, amikor az édesanyja elvesztésének első hónapjait az all star évadban élte meg és agresszívnak nevezte őt amiért el merészelte sírni magát (ő meg ok nélkül akkor bőgött amikor akart, ezzel lehúzva, lelkileg megbetegítve mindenkit maga körül). Aztán Andris a tv-ben nézhette végig azt ahogy a barátainak nekiesett a későbbiekben.
És mégis, ott veri magát a posztjánál.
Gabival véletlenül összefut rendezvényeken, mert ennyire kicsi a világ, hogy nem tudja őt elkerülni.
"...ahogy írod, ennyi év után ilyen megnyilvánulásokat tenni az ügyben, ilyen szélsőségesen, szerintem az érintettek bármikor kikérnék maguknak"
Természetesen, Gabi le is írta, hogy igazából belőle nem vált ki semmilyen érzelmet az ahogy viselkedett és az ingerküszöbét nem éri el az ha róla van szó. Ahogy írok az a saját véleményem.
Igen, hajdúágica is ő, meg a rec.c.con is, meg isten tudja melyik is. Volt valami swifty shades(?), meg korábban legalább 30-40 törölt nick. Szerintem Janka, Gabi, stb. mind törölgetik, mert visszafelé nehéz találni a szemetelésből.
Igen, rec.c.con, Janka is lájkolta a kommentedet, ahogy kb. mindenki másét is, el sem olvassák ezeket, nyomják az összesre a lájkot, azt el van intézve.
A másik meg: ha így is lett volna, ahogy írod, ennyi év után ilyen megnyilvánulásokat tenni az ügyben, ilyen szélsőségesen, szerintem az érintettek bármikor kikérnék maguknak. Azt el tudom képzelni, hogy nem volt jó viszony Dorka és pár bajnok társa között, de erről függetlenül így szövegelni, egészen megrémisztő.
" Szóval lehet valakit nem szeretni a személyisége vagy tettei miatt, de a testalkatán élcelődni nemcsak hogy aljas és szemét dolog (...)"
És mivan ha az adott alany "személyisége" (vagy annak hiánya) és tettei százszor aljasabbak mint az, hogy leírtam a tényt, hogy évek óta úgy el van hízva mint egy vágásra érett disznó?
Kamerák előtt hazudozni arról, hogy bántanak olyan emberek akik hozzám se szólnak, ezzel bemocskolva őket, tönkretéve mindent amiért keményen megdolgoztak (becsület, reputáció)... szerintem egy kicsit súlyosabb dolog. Főleg azt nézve, hogy néhány nem épelméjű nézőnek ha nem tetszik valami akkor egyből az adott versenyző halálát kívánja. Megtörtént ez Dorcival, érdemtelenül, de nem ok nélkül. És megtörtént ugyanez Gabival és Jankával, teljesen érdemtelenül, minden ok nélkül.
Azt terjesztesz a nicknevemről, amit akarsz, annak, akinek akarod, pont leszarom.
Gabi picit hízott a második évad alatt, ez vizuálisan igazolható tény. Baj? Nem. Nem lett erről se kevésbé nőies, se kevésbé vonzó, se kevésbé egészséges és amúgy így is megnyerte az évadot, szóval a versenyzésére se volt hatással.
Amúgy meg pont azt fejtegettem, hogy valakit az alkata miatt bántani aljas és szemét dolog.
Persze egy elmeháborodottal minek is vitatkozok már megint, de ez akkora faszság, amit írsz, hogy hihetetlen.
Na akkor figyelj. Első képen egészséges, erős. A második kép pocsék, de ezt rakom be, mert tegnap ennél a pillanatnál szorult össze a gyomrom (amikor Iza a térdsérülésére hívta fel a figyelmet és Janka így feltette a lábát a padra, ami kiemelte mégjobban, hogy csont és bőr). A színkülönbséget remélem azért látod, de ha nem akkor leírom. Janka jelenleg holtsápadt és most lett vége a nyárnak... illetve még tart.
Ha egészséges lenne, akkor lenne egy kis színe a bőrének, úgy mint korábban.
Első képen dagadt, 2. képen hájas, egészségi állapotát lesz*rom, de valszeg ugyanaz mindkét képen.
Gabi nevét pedig úgy említsd meg olyan mondatban ami tartalmazza a "súly" szót, hogy belinkelem a szeretteinek a fórumot és megmondom, hogy te vagy a Szimuláló Antisportember és álnéven itt gyalázod Gabit, miközben magadról leírod, hogy milyen vékony voltál, mert az a rögeszméd, hogy pici vagy, törékeny és éjszaka vacogtál a vizes pályákon ezért csak csücsültél, más meg futott helyetted betegen és kórházba került.
igazából azok akik rühellik azt a nyomorultat és tudják mire képes (gondolok itt Gabi exatlon családjára, Zozóra, Dávidra...) azok ugranak az ilyesmire. Zozo is többször lájkolta a kommentjeimet amit Gabi védelmében írtam arról, hogy mit csinált vele az az elmebeteg... míg magáról soha.
Tudom, szent tehenet feszegetek a degenerált fejedben, de attól még igaz: a 2020-as Szabó Dorka az Exatlonban egyáltalán nem volt durván elhízva, bár volt rajta kis súlyfelesleg, de egy alapvetően vékony nőn ezt csak azt eredményezte, hogy teljesen normális testalkata lett.
Kontrasztos ellentétben azzal a csontkollekció gebe testtel, amit az All Starra vitt. Egyébként Gabi is és kb. mindenki is elhízott a második évad alatt, ki jobban, ki kevésbé.
Szóval lehet valakit nem szeretni a személyisége vagy tettei miatt, de a testalkatán élcelődni nemcsak hogy aljas és szemét dolog, de mikor konkrétan egy full normális testalkatról beszélsz így, emellé még annál is nagyobb retardáltnak fogsz tűnni, mint a többi mondanivalód alapján gondoljuk, hogy vagy.
Amúgy a mexi műsor Youtube-csatornája csak a mexikóiak meccseit közvetíti teljesen, a többi ország egymás elleni összecsapásaiból csak részleteket, illetve a mi összefoglalónk alapján azok a meccsek csak 7 pontig mennek, míg a mexik ellenik 10-ig.
Mondjuk megsüvegelendő, hogy ebből azért úgy néz ki, hogy ezek a meccsek nemcsak hogy valóban lementek, hanem teljes stábbal rendesen felvéve és a mexi műsorvezető is kommentálja őket.
Szerintem a mi kapukupánknál anno a többi ország ha futott is egymás ellen, valszeg kamerák nélkül, minimalista settingben.
Így van, minden jó. Kár, hogy Jankát nem karolták fel és húzták végig a pályán úgy eszméletlen állapotban, mert ő a legjobb karikával, hátha sikerült volna egy becsületpontot szerezni.
A többiek nehogy egy futamot is vállaljanak a papírvékony, falfehér, elkékült szájú, erőtlen, de erején felül küzdő csapattársuk (elméletileg barátjuk) helyett. Belehaltak volna... ja nem, az igazából vele történhetett volna meg ilyen állapotban. Utána már lehetett zokogni meg térdelni mellette.
Ezek ránéztek Jankára és nem érzékelték, hogy jobban oda kellett volna rá figyelni, sokkal jobban vigyázni kellett volna rá? Nem a régi egészséges önmaga. Vaknak kell lenni ahhoz, hogy ezt ne lássák. Szándékosan vaknak. Mert könnyebb elnézni a másik irányba mint mellette lenni a nehéz időkben is. Gabinak ez nem esett volna nehezére. Adott volna a többieknek "menjen Jankát" ha ott lehetett volna vele. Azelőtt, hogy Janka a pályára lépett volna, látta volna rajta, hogy azon a ponton már egyetlen futamot sem lett volna szabad vállalnia.
Persze amikor Szimulálás Bajnoka kiejtette a pofáján anno az all starban, hogy nem megy, mert hideg a víz az esti pályán, akkor úgy voltak vele, hogy pihengessen a transzvesztita testű, tagbaszakadt, otromba kis drága (a 2. évadban volt egy mázsa is, főleg a végére...) de a csontsovány, holtsápadt, erején túl is küzdő csapattársuk (barátjuk?) nem pihenhetett.
Most néztem bele, hogy mi történt vele, mert érdekelt mi lehetett ez a hatalmas dráma pár héttel ezelőtt, amitől mára konkrétan láthatólag semmi baja sincsen.
Mivel nem nézem a cuccot, csak belepörgettem, lehet én maradtam le valamiről, de csak annyi történt, hogy rosszul lett és elvitte a mentő. Nyilván mivel már itthon van és semmi baja, valszeg semmi komoly. Biztos összeszedett valamit odakinn.
Szóval nem sérülés, egy futama volt, annak a végén is már jelezte, hogy nincs ereje, aztán később rosszul lett.
És igen, a 10-0 Mexikó ellen nem néz ki túl jól, de ez várható volt. (Aminek semmi köze Jankához, már 7-0 volt, mikor elvitte a mentő.)
Nem tudom, lesz-e még szereplésük, de az összetett eredmény eddig szépen mutatja, hogy mennyire fontos ebben a történetben a tapasztalat és a rutin.
1. Mexikó - 2018 óta folyamatosan pörög a műsor minden évben, sőt van hogy ősszel és tavasszal is van évad
2. USA (a műsor a latínó kisebbségnek megy spanyol nyelven) - szintén 2018 óta van minden évben, ott nem olyan durván, jobban rotálják a játékosokat
Igen egy vén majomért keseregtem egész nap akiről semmit nem tudok, nem egy nála 50 évvel fiatalabb élsportoló lányért, aki ennek a versenynek anno a szíve-lelke, motorja volt és most szívszorító látni, hogy milyen állapotban van. Aki előtt még ott áll az egész élet és nem kellene, hogy történjen vele valami... még nagyon-nagyon sokáig.
De azért RIPvénmajom *feketeszívecske* *galamb* *gyertya*
Mert most ez a legnagyobb probléma, hogy én milyen profillal mit írok, nem is az ami a tegnapi adásban történt Jankával, aki szerinted köszöni jól van, persze megint tévedtél, de bevallani nem fogod.
Nincsenek szavak arra ahogy véget ért a magyarok számára a verseny... Minden kommentemet arról, hogy büszkék lehetünk rájuk visszaszívok és nem az eredmény miatt.
Soha nem lett volna szabad hagyni azt, hogy ez Jankával megtörténjen. Megvoltak az előjelek, de ha nem is látták a többiek, mert nem akarták, el is mondta, hogy nagyon rosszul van, nincs ereje dobni.
Ezt utólag hogy tudták életreszóló kalandnak, felejthetetlen élménynek nevezni a többiek a történtek után?
Gabinak sokkal fontosabb szerepe van már az életben ennél a versenynél.
Gréti lehet, hogy nem akart menni. Utazgat, pilates órakat tart. Elfoglaltnak és boldognak tűnik.
Bogi ott van, illetve a 2. adásban nincs, ezért Janka rommá volt futtatva a mostani állapotában...
Dorcinak pedig természetesen kijárna teljesítmény által, hogy ott legyen, de jó Bogit felszabadultabbnak látni nélküle a versenyben.
Danny ott van.
Bálint nincs ott ¯_(ツ)_/¯
Nagy Daninak 100 gyereke van és az isten háta mögé költözött el a családjával.
Krisztiánt én is vártam, de talán annyira súlyos az évekkel ezelőtti sérülése, hogy már nem vehet részt ilyen versenyen. Szerintem a tartalékos kis statiszta csapat most érte is, illetve Zozóért is küzdött, aki biztosan ebből az okból nem tud vállalni ilyen versenyt, meglehet, hogy ő már soha többet. De nála a legfontosabb az, hogy életben van, amit durva leírni.
Hidegrázós győzelem Jankától. A videót nem tudom feltölteni amit sztoriba tett ki arról, hogy mennyire örültek a barátai ennek a pillanatnak, mintha ők is ott lettek volna és vele együtt élték volna át. A youtube videóból is kivágtam a futamot pedig...
Amikor a tehetség, alázat, kitartás és szorgalom győzedelmeskedik az arcoskodás, kivagyiság felett. A tartalékos statiszta bizony úgy dob, ahogy a legtöbb mexikói versenyző több évnyi folyamatos vergődés után sem tud.
És ha már erről van szó... hihetetlen látni ahogy a kis vékony, szinte 2 dimenziós falfehér lány porig alázza ezeket a bivalyasszonyokat. Nem tudom egyáltalán hogy bírja a mostani állapotában és a 2. adásban is rommá volt futtatva, mert Bogi valamilyen oknál fogva nem volt ott, illetve őt küldték folyamatosan, mert Izának és Dórinak köze nem volt a dobáshoz.
(Bogi remélem rendben van, de minden esetre elintézte, hogy Jankának még több futamot kelljen mennie éjszaka, amit nehezen visel a szervezete... ismerős a sztori, más is megtette ezt vele az all starban, csak akkor még beteg is volt és annak, hogy rákényszerítette arra, hogy fusson az lett a vége, hogy a mentő vitte el és eszméletlen állapotban szállították kórházba.)
3 év kihagyás ide vagy oda, Jankától az ösztönös tehetséget nem tudja elvenni senki és semmi.
Nem mondtam senkiről, hogy selejt lenne. Sőt, semmi bajom velük, egyikük se kifejezetten gyenge játékos (talán Virág Andris a leghalványabb név közülük).
De akkor gyengébbek kedvéért:
Minössze annyi a probléma, hogy míg a szervező ország ha nem is a lehető legerősebb, de ahhoz azért eléggé közeli kerettel áll fel, addig nálunk az elért eredmények alapján a legjobbak többsége hiányzik, gondolok itt pl. az All Star évad évad top 8 mezőnyére, akiket csak Danny és Bogi képvisel.
Ha ehhez hozzáveszed azt, hogy még hozzájuk képest is milyen elképesztő a szakadék a mexikóiak tapasztalatához képest (hiszen ott azért a legismertebb arcok folyamatos visszatérők, nem csak All Star, hanem normál évadokba is teljesértékű játékosként), akkor máris azért az a kép rajzolódik ki, hogy csak asszisztálni vannak ott a hazaiak elsöprő győzelméhez.
Persze értem, nyilván aki babázik, annak nem fér bele, és nem tudom kiket kerestek meg és kiket nem, de így számomra komolyanvehetetlen a dolog - versenyszempontból.
Fent van a teljes tegnapi adás youtube-on. Dannyt, Ákost, Bogit és Dórit futtatták tegnap.
Közülük Bogi és Danny úgy dobtak mintha nem 3 év lenne a kihagyásuk, hanem kb. 3 nap.
Bogi majd tökéletes futamokat ment.
Tehetséget nem lehet megjátszani.
Egyébként érdemes megnézni az önfeledt örömöt Bogi arcán a futamok közben, vagy éppen akkor amikor a többiekkel van.
És Janka futamait csak holnap láthatjuk, de nála is ég és föld a különbség az all star évados Janka és a mostani között, amikor arról van szó, ahogy a többiekkel nevet önfeledten. (továbbra sem tetszik az, hogy egyértelműen nem egészségesen vállalta a versenyt, de ha valakinek akkor neki kijárt az, hogy ott legyen és a barátaival ÉLVEZZE a versenyt és nevessen... más igazán nem is számít)
Észrevétel: Egyik lány mellett sincs ott az aki lelkileg leépítette őket az exatlon hungáriában a saját csapatukon belül.